- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
UberMutant #1550 üzenetére
Köszönöm! Még gondolkodom, de sajnos ettől félek, hogy kicsit törékeny (bár az üveg Honor sem kevésbé, gondolom). Ráadásul bringázok, futok, és oda sem mindegy, hogy mekkora. Még a Honorra, ha ráteszek egy komoly tokot, akkor sem lesz túl méretes. Nem egyszerű a döntés.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Már a fórum felénél tartok, de mégis inkább írok, mielőtt végigolvasom. Vásárlás előtt állok, és még nem tudok dönteni. Honor 8 és Oneplus 3T. Tudom, hogy nem teljesen egy kategória, mégis egy csomó helyen van hosszabb összehasonlító leírás róluk, mert hasonló ár, hasonló brand, stb. Nekem a processzor, RAM, video teljesítmény nem fontos, tehát ezek az adatok nem döntőek. A 64 giga igen nagy előny (sok zene van a telefonon, ebben az esetben mehet tömörítetlenül). Volt már 5,5-es telóm, nagyon tetszett a méret, most 5-ös, kicsit kicsi, 5,2-es nem volt még, de ezzel is meg tudok barátkozni. Viszont van egy "jó" tulajdonságom - nagy eséllyel választok hibás készüléket, amit aztán gariztatni kell. Ettől kicsit félek a Oneplus esetén, mert nem maradhatok hetekig teló nélkül. Illetve, az 5,5-es telómon tört a kijelző, mert leesett, de nem én ejtettem le - van egy kisfiú, aki azért néha megkaparintja az eszközt, a feleségem sem lapátkezű (szerencsére
), szóval ott is nagyobb a kockázat. Nekem egyébként a tempered glass, Nillkin műanyag tok a P7-en eddig bejött. Igaz, mindkettő darabokban van, de a telefon ép. Az apró karcok az oldalán, hátlapon nem érdekelnek, de a teljes szépségét nem akarom beáldozni egy mindent védő tokért, úgyhogy nekem a gyáriak a tetszetősek - ezek közül is a fák - ezek könnyen törnek? Illetve a gyári oldalon van tempered glass, ami ha jól értem, nagyjából kiér a széléig - ilyen van esetleg más normális gyártónál is, vagy érdemes azzal együtt rendelni? A gyári tok a Nillkin műanyag tokjához hasonló, ahol a sarkok még védve vannak, csak a felső, alsó rész nem? Lehet, hogy túl sok a kérdés, és magammal beszélgetek, aminek itt nem mindenki örül, de elég mókás kis társaság van itt, biztos tudtok tanácsot adni
Egyébként évek óta Huaweit használok, nagy megelégedéssel, de egy a Oneplus kicsit elbizonytalanított. A rendszert szerintem hamar megszoknám, bár szeretem az EMUI-t, főleg az 5-ös nagyon szimpatikus. Szóval, szívesen várom a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged