- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Merülési problémák
Érdemes wakelock detectorral megnézni, hogy az mi tartja ébren a telót. Régóta küzdök vele, hogy az én képernyőidőm csak 1,5-2 óra a topicban sokszor látható 4-6 óra helyett
Nálam a következő oldotta meg a dolgot:
Google playről letöltöttem a disableservice nevű alkalmazást. https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice
Azért választottam ezt a megoldást, mert volt 2 makacs wakelockom: com.google.android.gms/.measurement.packagemeasurementservice illetve majdnem ugyanez csak appmeasurementservice néven
Az alkalmazásba belépve a rendszeralkalmazásokon végigmentem és ahol láttam ilyen bejegyzést az kitöröltem.Mivel láttam, hogy ez nem okoz problémát a normál működésben így végigmentem az összes alkalmazásomon és mindenhol kivettem ennél a két bejegyzésnél.
Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest