-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz seven7 #18365 üzenetére
Én sem szakítottam meg. A 30 mb -osnál hagytam, hogy a vpn kapcsolaton keresztül töltse le. Hibás is lett a fájl, gyanúsan hamar le is jött a 30 mb (5 másodperc alatt). A következő körben már a teljes romot ajánlotta fel (1400 mb). Annál a letöltés gomb megnyomása előtt kikapcsoltam a vpn -t, és visszacsatlakozva a saját wifimre nyomtam meg. Így nem volt semmi probléma.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ToniSlow
senior tag
válasz seven7 #17862 üzenetére
kb ennyi a changelog:
Upgraded to Android 7.0 Nougat
New Notifications Design
New Settings Menu Design
Multi-Window View
Notification Direct Reply
Custom DPI Support
Added Status Bar Icon Options
Improved Shelf Customization
Updated APN Settings for select Carriers
Fixed Proximity Sensor bug during calls
Increased System Stability -
zsoltiz
aktív tag
válasz seven7 #17557 üzenetére
Akárhogy állítgatod nem lesz olyan mint volt.
Korábban meg lehetett csinálni hogy priority módba raktam és levettem rezgése. Tehát csak a kedvenc /priority kontaktok hivásai jeleztek és azok is csak rezegve.Most ezt pl hogy állítod be? Sehogy.
Hogyha a felső állásban bekapcsolod a rezgést az nem ugyanez, mert az nem csak a priority kontaktokra vonatkozik, hanem minden hívást stb beenged. Másrészt így full silent módod sem lesz (ami korábban volt), mert az úgy nem full silent mód, ha rezeg.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
válasz seven7 #17450 üzenetére
Huhh, megcsináltam. Nekem is ez jutott eszembe először, nem tudom hogz működik az a recovery tool ami benne van, de életmentő. Bár az első pár lépéssel szívtam egy keveset.
Valahigy legyalulta az egész telefont és oos 3.1.2 rakott rá, ja és ugrott a nyitott bootloader és újra lett titkosítva a rendszer. De megérte, így megpróbálhatom mégegyszer a nandroid visszaállítást[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz seven7 #16798 üzenetére
Ismerős telefonja (nem OP3) 80%ról kúszott kikapcsolásig kb 20 perc alatt.
A hiba oka az volt, hogy futás közben a kezében tartotta a telefont, aminek az akksija "hidegsokkot" kapott a nagy mínuszokban. Otthon szobahőmérsékletre melegedve simán visszakapcsolt a készülék és hetven valahány %-ot mutatott újra.
Nálad nem játszhatott szerepet a hideg?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest