Új hozzászólás Aktív témák

• Tibko8

senior tag

válasz Torony 1. #17083 üzenetére

Google fordítóval megírtam nekik egyszerű mondatokban. Remélem megnézik megértik és javítják. Nagyon idegesítő tudd lenni ha pl: bent hagyom a szobában a telefont és elmegyek mosdóba/fürdőbe/konyhába és míg távol vagyok jönn egy üzenet és mire visssza érek már nyoma sincs és mivel csak annyit nézek hogy villog a telefon vagy sem így napjában több üzentről lemaradok vagy csak megfeledkezek(mert van hogy láttom de nem nézem megrögtön csak nyomom tovább a játékot vagy a böngészést de 2 perc után láttom hogy eltűnik az üzenet az értesítési sávból).

Ezt alkotta a fordító. Ha valakinek van ideje és kedve kijavítja a hibákat én pedig újra elküldöm nekik. Persze csak ha van ideje/kedve valakinek, egyáltalán nem kérés.
    If I get a message (notification) can not be deleted automatically after two minutes of (himself) to remain in the notifications. I have been found than 9 beta as well. These programs are disappearing notifications: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).
    Magyar: Ha kapok üzenetet (értesítést) az 2 perc után ne törlődjön automatikusan (saját magától) maradjon az értesítések között. A hibát már beta 9-nél is tapasztaltam. Ezek a programok értesítései tűnnek el: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).

[ Szerkesztve ]

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

Új hozzászólás Aktív témák