- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz Torony 1. #17083 üzenetére
Google fordítóval megírtam nekik egyszerű mondatokban. Remélem megnézik megértik és javítják. Nagyon idegesítő tudd lenni ha pl: bent hagyom a szobában a telefont és elmegyek mosdóba/fürdőbe/konyhába és míg távol vagyok jönn egy üzenet és mire visssza érek már nyoma sincs és mivel csak annyit nézek hogy villog a telefon vagy sem így napjában több üzentről lemaradok vagy csak megfeledkezek(mert van hogy láttom de nem nézem megrögtön csak nyomom tovább a játékot vagy a böngészést de 2 perc után láttom hogy eltűnik az üzenet az értesítési sávból).
Ezt alkotta a fordító. Ha valakinek van ideje és kedve kijavítja a hibákat én pedig újra elküldöm nekik. Persze csak ha van ideje/kedve valakinek, egyáltalán nem kérés.
If I get a message (notification) can not be deleted automatically after two minutes of (himself) to remain in the notifications. I have been found than 9 beta as well. These programs are disappearing notifications: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).
Magyar: Ha kapok üzenetet (értesítést) az 2 perc után ne törlődjön automatikusan (saját magától) maradjon az értesítések között. A hibát már beta 9-nél is tapasztaltam. Ezek a programok értesítései tűnnek el: Fb messenger, Viber, Email (Gmail).[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest