- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
SharpSA #16448 üzenetére
Villog? Nekem ma volt egy bejövő hívásom, nem volt alkalmas, a bal alsó sarokból swipeoltam és nekem kéken világított az értesítési sáv, nem villogott. Plusz azt hiszem írta is fent, hogy kapás van.
Érintetlen rendszer első indításkor magától titkosítódik, tudtommal nem lehet ellene semmit sem tenni.(#16449) tarat
Az OTA fájlt nekem sem akarta felrakni...
A teljes rendszert csak simán ráflasheled a már meglévőre és ennyi. Ezután rootoltam (eddig is rootolva volt, egyrészt a titkosítás miatt, másrészt, mert egyébként is szükségem van rá), gyorsítótárakat wipeoltam és kész.(#16450) Cry0
data-t is wipe-oltál?
Nekem is nagyon meg volt lassulva az elején, de összeszedte magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Apple asztali gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest