- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Elég sokat netezem rajta (kb.1 óra napi szinten), némi telefonálás (elég változó az időtartam), játszom rajta (fél órát naponta kb.) illetve zenét hallgatok (kb. napi fél-1 órát). Igazándiból a két nap az átlag, volt már, hogy 3 napot is elment, csak akkor a végére már csak egy-két egység maradna, amit nem szívesen vállalok be. Viszont a GPS-től nagyon durván merül.
(Az adatokat ne vedd Szentírásnak, ezek csak hozzávetőleges számok!)Jégkokó
Nem került valami piszok a jack nyílásba? Nagyobb kiterjesztésű számoknál is fellép ez a hiba? -
Gyufaaa
veterán
Kevés zenehallgatás, fényképezés és Angry mellett nekem a friss tesztem 7. napra szorította a töltési időt. Intenzív használatnál 4. napon töltöm. Bár ez az intenzív használat nálam nem azt jelenti, hogy másodpercenként nyomogatom. Ezt akkor mondhatjuk általános használatnak. Én meg vagyok velel elégedve. Az 5800-ám naponta volt töltve. (bár nem esett nehezemre feltenni tölteni esténként)
-
Gyufaaa
veterán
Amit az összefoglalóban is olvashattál. A hangzás. Nekem ez előtt 5800-ám volt. Az nagyon szépen szólt. Oldalt volt rajta a két hangszóró és nem takarta el a zenét, ha a telefont az asztalra tetted és a hangzás is jobban tetszett. Navigációnál is jól jött. Nekem csak ez az egy van ami annyira nem jött be a telónál. A többivel nincs gondom.
-
CS_D
senior tag
Konkrétabb kérdésre könnyebb lenne válaszolni...
Kb 2 és fél hónapja használom a telefont, és maximálisan azt kaptam, amire számítottam.
- Kiváló képeket készít a 12 MPx-eles Cal Zeiss optika, és a 720p-s videók is nagyon jók. Végülis a kamerája miatt vettem, és teljes mértékben megérte.
- GPS, gyorsan jelet talál, pontosan mutatja a pozíciót
- Szoftveres támogatottság számomra elégséges, mindent megtaláltam, ami kellett (programok, játékok)
- Üzemidő 1-2 napos, de intenzíven használom: netezem, játszom (Angry Birds), e-maileket olvasok, fotózom
- Gyári böngésző elég béna, de van Opera, ami feledteti ezt a hiányosságot
- Szövegbevitel is lehetne jobb, de majd lesz is a közelgő PR 2.0 frissítéstől
- mindenki szidja a Symbian^3-at, de ennek ellenére jól teszi a dolgát: mass storage módban lehet csatlakoztatni a géphez, többnyire mindent be lehet állítani (nem a buta amerikai usereknek van kitalálva, hogy nehogy elrontson valamit), csomó dolog alapból működik, ami iOS-on, WP7-en, Androidon csak törés után megy. Emiatt mindenképp plusz pont.
- hack után még több dolog custom-izálható.Röviden ennyi. Mire vagy még kiváncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest