- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
-
válasz
FET-MEN #27767 üzenetére
Az eMMC fájlt (belső tárhely default tartalom) is beraktad letöltésre?
#27769: Nem mondtam, hogy rosszul csinálod, csak annyit, hogy azért nagy, mert az alap zenék, videók, lófüttyöket tartalmazó nagy fájlt is beraktad ezzel. (Én csak azokat szoktam letölteni, amiket induláskor kipipál a NaviFirm+). Ha azt is benne hagyod a flashben, akkor készülj, hogy nullázni fogja az E: meghajtódat.
-
janek69
senior tag
válasz
FET-MEN #24217 üzenetére
Én januári állapotot írok,mert akkor keresgéltem,használtat.Akkor a vaterán 47-5000ft körül voltak gari nélkül és nagy átlagban mind kopott és a hátulján horpadt volt.Szegeden az összes használt telefonnal foglalkozó boltot felhívtam,ott is 45000 és 50000 között mondták,de senkinek nem volt,ez annyival jobb,hogy 1 hónap garit adnának. Na ezek után nézegettem a netet.Az újak 2év garival 95 környékén jártak,ezen felül voltak az 1év garis külföldről származó tartozék nélküliek 1év garival,de az a nagy általánosság,hogy ezek a boltok 0% ÁFÁ-val adják ennyiért és mivel nekem fontos volt az áfa így az edigital-ban vettem meg.Jelenleg nem tudom mennyi,de akkor 90000 volt. Ha meg tudod tenni,akkor vegyél újat,mert ott a 2 év garancia,ezen felül az enyémmel sincs lilulós gond,ami a régebbieknél gyakori,bár szerintem nem túl zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest