- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madstunt #32269 üzenetére
Annyira nem, de ez egy módosított kialakítás és már eleve manipulálja a hangot.
Tetszetősnek tünik, de valójában torz.Kb mint a Dolby sorround rendszerek első pár generációja ami minősíthetetlenül szarul és idegesítően szólt számomra. Utáltam. /A süket nagybátyám meg imádta. Ja, mert süket volt./
N8-ra viszatérve: Igen, alapon is nagyon jól szól. A kimenet jele jó. Sok tekintetben jobb, mint akár egy mai telefon. És ez gáz! /Rájuk nézve./
Az N8 még mindig egy igen igen jó telefon!
-
Just486
senior tag
válasz
madstunt #31316 üzenetére
Lehet cserélni a háztól külön, a sötétszürke kerettel, vagy keret nélkül csak üveglapot is lehet kapni. Én kerettel együtt javasolnám a vásárlást, mert egyszerűbb otthon szerelni, és egy kis szerencsével tartósabb is lesz. Alapvetően négy csavar tartja az alkatrészt, amire figyelni kell, hogy a képernyő a széleknél bele van ragasztva, amikor azt bányászod ki érdemes figyelni, nehogy megrepedjen.
Nagyon sok utángyártott üveget találni, ez önmagában nem probléma, de próbálj meg olyat venni, ami nem műanyagból van.
-
Yeffy
veterán
válasz
madstunt #27934 üzenetére
nyilván ott is megkérdezem, csak gondoltam, itt is megkérdezem, nem véletlen volt offban, BTW... -.-"
attól még, mert kicsit korábbi technológia, tudtommal az alapok ugyanazok, sz'al... most az, h a Samu turbózott a színeken, vékonyított a rétegeken/kivett belőle, mittudomén/ meg még 1-2 apróság, attól pl a felépítése sztem kb azonos...tom956ster: köszi az infókat neked is. igen, jót mosolyogtam az "el akarod adni/árulni akarod" kapcsolaton...
jogos.
és én is nagyon sajnálom a Badát, nem tudom, miért hanyagolják/ták el. szerintem annak, aki a Symbihez, v hasonló alap, nem korlátozott, testreszabható, de nem széthaxolandó rendszerre vágyik, mint pl. én, annak tökéletes lenne. hiányozni is fog. az első Samu, ami tetszett. és ki is szolgált nálam 2 évet. pedig nagy SE-s voltam, de ez tényleg korrektül összerakott telefon(család). egy-két normális app kéne rá, meg mondjuk értelmesebb, akár vakus fényképező. mert bár a videója kiváló minőségű, képeket azért elég ocsmány, mosott sz_rokat készít... ennyi igényem lenne kb. meg még mondjuk nagyobb kijelző. azt csókolom.annyit kérdeznék tőled, hogy miben látod a különbséget a két kijelző között? gondolom a Samué jobb, szebb, ilyesmi. másnem felbontás, meg az újabb technológia miatt...
na mindegy, csak leírtam a véleményem...
-
Yeffy
veterán
-
donceleger8
őstag
válasz
madstunt #26882 üzenetére
Részemről a Sony sem jön be! Asszonynak és a húgomnak is egy-egy sony-ja volt egy X8 és egy X10 mini pro, mindkettő szar volt. Összefosta magát a rendszer, randoom újra indulgatott stb..... Asszony most egy xperia mini-t nyúz, a héten tettem fel neki egy független ICS-t, egyelőre jól meg van vele és tényleg nincs gond. Haver viszont Arc-S vett, mostanra már megbánta nagyon. Ez is belassul, 5-10 mp-ekre nem reagál semmit. Pedig frissítve lett ICS-re! A kamera meg nem valami fasza, és ez igaz a HTC-re is, ebben senki sem tudja felvenni vele a versenyt.
Amúgy én sajnálom őt, mert nálam semmi probléma sincs az N8-al! És szerintem vannak még mások is így ezzel.
Amúgy szerintem már rég ki kellett volna cserélni egy az egyben a készüléket. Ha valami már háromszor elromlott, akkor ott csere következik, illetve kétszer ugyanaz a probléma, akkor is csere következik. -
-
SteveJobs
őstag
válasz
madstunt #26749 üzenetére
Én kettő napja jártam így csak nem mertem írni mert hülyének néztek!!! Hoztak megvásárlásra egy C7-et bent hagyták még a kártyát is T-mob-volt.Én is az vagyok kivettem a kártyát bele raktam az enyém és semmi!!!! Három T-és kártyát próbáltam és semmi!!!! Vissza raktam amivel adták azonnal indult a teló .Semmi tiltás mielött valaki kérdezné.Úgynézki a dolog,hogy régi a kártya de máma többet tudok ha valakit érdekel.Amugy valaki írta a kártya fogadó cserét én N97-en cseréltem már házilag.Illő lenne egy szervízbe ezt megjavítani mégha N8-is
-
Kvazár
őstag
válasz
madstunt #26749 üzenetére
A telefon láttad működni valaha?
Vagy csak az eladó mondta, hogy ő azzal használta?Egyébként lehet, hogy a SIM-edet nem eszi. Nekem, amikor meg lett véve azt csinálta, hogy voltak olyan több órás időszakok, hogy nem lehetett felhívni és az SMS-eket sem kaptam meg. Bevittem egy Nokia szervizbe és azt mondták cseréltessem ki a SIM-emet, mert attól ilyen. Amint a csere megvolt, a hiba megszűnt!
-
janek69
senior tag
válasz
madstunt #26154 üzenetére
Természetesen nem nagy ütésre kell gondolni,csak elejted és egy nagyon kis kavics darab eléri,már megütheti úgy,hogy feszültség ébredjen benne,de mivel a fólia ott van és mire azt átüti elnyel egy csomó erőt ami feszültséget okozna. A karcolódásról meg csak annyit,hogy a homokszem keménysége van akkora,hogy megkarcolja az üveget,a szemcse mérete viszont lehet olyan kicsit,hogy az újjadra rátapadjon és már rajzolod is a kis csíkokat a kijelzőre,mint az ablaktörlő lapát a szélvédőre.
-
Dare2Live
félisten
válasz
madstunt #1802 üzenetére
"azért mert még év elején önmagában leállt a maemo6 fejlesztése hogy a mobilinnel összeházasítva megalkossa az intel meg a nokia a többcélú meego-t"
Ne én itt látom a hibát. Symbian minden áron. Miközben ott van/volt kezükben a Maemo.
És nem is az UI miatt tetszett vagy épp a flash... miatt. Alád raktak egy debiant terminallal.
Nokia évek óta halmozza a stratégia hibákat és ezért van ott ahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest