- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
-
Sarlon
aktív tag
Ahogy érzed, én csak leírtam, a saját véleményemet, nem kevés képet készítettem már vele, de ha gondoljátok, csinálhatunk egy "fotó versenyt", mindenki töltse fel a számára leginkább jobbnak talált képet és akkor már van miről beszélni. De azért egy 50 ezres kompakttal ne akarjuk már összehasonlítani, komolyan. Értem Én, hogy nem várod el azt a minőséget, de akkor is. Vagy ha nem érdekel, h ki mit gondol, akkor minek kérdezed meg egy fórumon?
Én csak az igazságot írtam, nem vagyok elfogult, mint itt páran (nem célzok senkire!!!)
És még egyszer mondom, neked kell tudni, h mire akarod használni! -
tailor
őstag
A kollégám nemrég vett egy N8-ast, kifejezetten a Tessar optika miatt - és mivel fényképész, csináltunk is pár összehasonlító fotót (igen rossz, ködös, párás időben) egy Panasonic FS3-mal és egy Sony WX1-gyel. A Panasonicnál egyértelműen sokkal-sokkal jobb (természetesebb színek, jobb, részletgazdagabb felbontás), a WX1-gyel pedig az esetek 80%-ban megegyező képet készített. Ez utóbbi leginkább a kép szélén mutatkozott jobbnak.
Szóval amondó vagyok, hogy ha emlékképeket szeretnél rögzíteni, akkor az N8 erre tökéletesen alkalmas lesz -
Sarlon
aktív tag
Olcsóbb teló+ fényképező, de sztem ez nem is kérdés, ha tényleg fotózni akarsz. De ha azt akarod, h legyen egy olyan géped, ami elfér a zsebedben, akkor N8, Neked kell eldöntened, h mire akarod használni.
A makrója nagyon szép, de.. Néha nagyon meg tud lepni, ha mondjuk szobában, lakásban, vagy szürkületben fényképezek vele, mert azt nagyon nem szereti. Videónál nincs alapból autófókusz, szóval ott meg a közeli dolgok rögzítésénél van gond.
A képeket meg amiket linkeltél.. Gondolom profi fotós készítette, profi beállításokkal, ki tudja még mit variáltak rajta. Én is azt hittem, h persze, majd ilyen tű éles képeket lehet vele rögzíteni.. Hát.. A nagy szart.. -
gti16v
őstag
szerintem,(bár lehet elfogult vagyok),de mindenképp felveszi a versenyt(leszámítva az optikai zoomot). Csináltam gyönyörű táj fotót,autót is fotóztam,jól müxik az automata beállítás,gyönyörű a makró.
Persze ez mind akkor igaz,ha nem vagy profi fotós aki mindenbe beleköt,hanem egyszerű amatőr vagy aki dokumentálni szeretne...
itt van pl egy kép,amit automata módban fotóztam,szerintem gyönyörű a szin is,meg a kép is...de egy nikon D100-as tulaj,nyilván fikázná...
-
rocks
aktív tag
én egyszer jártam eddig ilyen helyen vele (tavaly pár napos N8-al) , és akkor teljesen elvesztette a hálózatot. Nem tudtam hívást kezdeményezni sem. Körbe kellett járkálnom az épületet a téreröt figyelve, mikor és hol kezdi megtalálni. Mindössze egy helyiségben ment közepesen, de néha ott is eltünt. Épületen kívül viszont ment simán.
Korábban az N70-essel ugyanitt az összes helyiségben volt térerö (max.-ot az sem érte el), és sokkal kevesebbet veszített hálózatot.
Köv. héten újra elmegyek oda, és kiváncsi vagyok rá történt-e valami pozitív változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest