- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
Tybee21 #17412 üzenetére
Én is így voltam először, aztán csak izgatott, felraktam 10-et, utána legyalultam (HR) újra belaktam, nem mentésből! Most szuper, gyorsabb mint a 8.1 volt, kilőttem
a felesleges dolgokat meg töröltem, most a aksifogyasztás is a régi
Bocs a dupláért
HKorn Mi a gondod vele? elindítod, közbe rádugod a kikapcsolt telefont, fel ismeri aztán mehet??
-
zombinyul
addikt
válasz
Tybee21 #12089 üzenetére
En ilyennel csak regebben talalkoztam, mikor eladni akartam Lumiat. Akkor nagyon huztak a szajukat, hogy egy Lumianak nincs erteke, mert mekkora elmaradott hulladek, stb (mondjuk ez GSM boltos volt, az kulon kategoria). Aztan mikor Vistanak hivta a 800-ason levo 7-es Windowst, nagyon kirohogtem, es ott hagytam.
Ma mar ezt a fajta hozzaallast megvaltozni latom szerencsere. Es mint irtam, eleg pozitiv benyomasok ertek az utobbi idoben.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tybee21 #10696 üzenetére
Nekem nincs bajom a Drive-al, szeretem, bevált eddig. Apró hiba volt 1-2, de megbocsájtható. Mondjuk azt furcsállottam, hogy beírva a horvát szálláshely címét (utcanevét), gőze nem volt, mi az, nem adott ki semmit, annak ellenére, hogy a térképen "manuálisan" megkeresve meg ott volt az utcanév, tehát elvileg ismeri. Szóval nem tudom, miért nem ismeri fel beírva.
Fú de hülye vagyok, most ahogy kezembe vettem a telefont, és megpróbáltam beírni, leesett, hogy az lehet a baj, hogy nincs még letöltve a Horvátország térkép
-
válasz
Tybee21 #10369 üzenetére
Szia!
735 előtt 520-am volt, ahol fix volt a három gomb, de pikk-pakk megszoktam. A kijelző aljáról felhúzod az ujjad és eltűnik vagy előjönnek a gombok. Nekem bejön!
Fényképek között ugyanígy...
Az exponálást be lehet kapcsolni, hogy koppintással vagy csak a fényképező gombbal lehessen.
Típushiba nálam nem jelentkezett, egyedül a plusz exponáló gombot hiányolom a készülék oldaláról, ami az 520-on meg volt. Gyorsabban lehetett elkészíteni egy fotót...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iOS alkalmazások
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- PLC programozás
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest