Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelers
senior tag
10 alatt nektek is ocsmány képeket csinál a kamera? Vagy a kamera modul szart be? Közelre nincs gond, de ha távolabbi, tájképet akarok csinálni akkor mindha nem lenne normális fókusz, mosott az egész kép. Manuálisan is próbáltam, de úgy is szar...
-
Steelers
senior tag
válasz
#65388800 #15724 üzenetére
Épp ma olvastam, hogy frissítés jött az onlinetérképekhez, esetleg keress rá manuálisan.
Ja,ez csak W10Mre érvényes -
Steelers
senior tag
-
Steelers
senior tag
Pár pillanatig működött 8.1 alatt az értesítési led! A következő történt: Kínai töltöpad és azt vettem észre ha nem jól teszem rá a telefont, akkor nem hogy tölti, hanem szívja az akksit (ez miért lehet?).
Tegnap este rosszul tettem rá, reggelre csontra merült. Ekkor rádugtam normál töltőre és elkezdett villogni az értesítési led,addig amíg nem tudott bekapcsolni a telefon! -
Steelers
senior tag
válasz
Thorio86 #10903 üzenetére
Ott tudod kilőni őket, a takarékos üzemmód appban. Annyira az elején vagy még,szerintem hülyeségeket ír,még csak most gyüjti az adatokat,szerintem amúgy sem annyira mérvadó( le van tiltva a háttérben futás,mégis azt mutatja nekem hogy fogyaszt) .
A lényeg hogy lazán elmegy 1,5-2 napot a többi nem számít! -
Steelers
senior tag
Telenorosok,frissíthettek, nekem már tölti...remélem az update2 lesz az.
-
Steelers
senior tag
Olvasgatom a topikot és lassan meggyőztök hogy ez a telefon használhatatlan,lassan rájövök mekkora hülye voltam,hogy megvettem....el is adom....ja mégsem!
-
Steelers
senior tag
telenoros és nincs frissítés....egyelőre!
-
Steelers
senior tag
-
Steelers
senior tag
Sikerült már valakinek 735re felvarázsolni az update2-t insiderrel? Vagy mindenkinek a 10 akar telepüni egyből?
-
Steelers
senior tag
válasz
sanyoka123 #9073 üzenetére
tüntesd el az alsó gombokat,felfele pöccintéssel.
-
Steelers
senior tag
Kijött egy új build win10 tp-re.
Valaki megnézné,hogy 735-re most települ e előtte a gdr2!?
-
Steelers
senior tag
Eredeti nem is volt,azok mind utángyártottak.
Nekem van egy kék,én olx-en találtam,de nem túl patent.
Szépnek - szép,csak könnyen lejár a jobb felső sarka,és a gombok is picit mélyebben ülnek mint a gyári hátlapon,és a gomboknál kicsit hullámos a széle. Nokia és zeiss felirat megvan rajta(amúgy az e-bayes verziókon is rajta van,még ha a képeken nem is látszik) -
Steelers
senior tag
Kaptam egy frissítést. Pfd van fent,insider nincs. 1megás cuccot töltött le és telepített,olyasmit írt hogy ez valami preview frissítés,és telenor neve is benne volt. Semmi változást nem vettem észre,az os verzió száma is változatlan maradt.
Mi lehet ez? Másnak is jött esetleg? -
Steelers
senior tag
Valaki próbálta felrakni a 10-est? Mert az érdekelne hogy a gdr 2 erre a készülékre is felmegy előtte?
Én a 10-et nem raknám fel,az még túl bugos,de az update 2 birizgálja a fantáziám! -
Steelers
senior tag
válasz
katt777 #8043 üzenetére
"Van erre a szarra bármilyen épelméjű lejátszó? "
"A lejátszási lista egy dolog, mert pikk-pakk megsorszámozom a fájlokat, de a hangszínszabályozás, és főleg a számok egymás utáni lejátszása piszkosul hiányzik, ha nem látnám, nem is hinném el, hogy ilyen hiányossággal szállítanak ma "okos" telefonokat"
Ezt nem te írtad???
De igazad van,hagyjuk! -
Steelers
senior tag
válasz
Vizi911 #6550 üzenetére
hát ha ottmarad a telefon,akkor jobb ha kiveszed a sim-et is...különben hogy teszed át másik telefonba?
a programok nem zavarnak senkit,valószínű úgyis nullára gyalulják a készüléket. gondoloma képeid az sd-n vannak,vagy nem? akkor másold át oda őket.
alk.+beáll.-ra katt rá. ott mit ír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest