- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Érdekes, nekem 735 van. Se micro, se macrolag nincs. Smooth teljesen, nem akad be, mindenre reagál normálisan. A GPS vétel folyamatos a navigáció közben, az alkalmazások, és a Lumia Camera is mindig a pontos poziciót találja meg. Ha menet közben fotózok autóban, ott is a megfelelő helyre menti. A barátom horvátországban volt a 730-al, és mobilnet, wifi ki volt kapcsolva, mégis tökéletesen végignavigált neki, pontosabban, mint a régi navija.
Csak azt tudom javasolni kettőtöknek, hogy csináljatok egy HR-t, és ha nem javul, vagy vigyétel el szervizbe, vagy adjátok el, mert tényleg unalmas, hogy sokadszorra olvasom, hogy szar a navigáció, meg nem talál 10 percig műholdat. Mivel 2 év garancia van rá, így a szervíz kijavítja.
Kijelző: Kipróbáltam. A neten kerestem egy sima szürke szint. Kiraktam teljes képernyőre, majd melléraktam egy FF fotót. Semmiféle lilás elszineződés nincs. Egy esetben tudtam produkálni hasonlót, ha a szinprofilt átállítottam hideg-re, akkor enyhén lilás lett. Ha neked a normál állásban is lilás, akkor hibás a kijelződ, vidd vissza.
Számomra az a hihetetlen, hogy ha valakinek hibás a telefonja, miért nem viszi szervízbe? Természetesen nem csak a jót kell leírni egy készülékről, hanem a rosszat is, de ha 100 emberből 1-nél van valami hiba, akkor annak igen nagy a valószinűsége, hogy a készülék a hibás. Még a negyedmilliós iphone is lehet hibás. Miért nem lehet ezt elfogadni, és bevinni a szervízbe? Helyette itt megy a sírás, hogy jaj szar mind, mert nekem szar.
-
Sly Bp.
addikt
Köszönöm!
Azt az oldalt használni próbáltam de nem volt jó! SIM olvasót fogok venni és minden probléma örökre megoldódik! Egyesével küldtem át BT-on a 150 névjegyet
és egyesével mentettem le! Itt közel volt az idegösszeomlás!
Mindent lefrissítettem, csak gondol egyet rezzen és újraindul!
Akkor had melegedjen
LED visszajelzés van ebben a telefonba? Mert nem találtam és nagyon sajnálom (annó a "lélegző gomb" miatt vettem nokiát)
-
kazy76
aktív tag
Nekem sikerült ezt is megakasztani meg a kamerája szerintem ahhoz képest h 20mp hát inkább hagyjuk. Nekem igazából a droid mem kezelésével van bajom sok droidos telóm volt de egy sem volt tökéletes. A sok vacakolás az appokkal elegem lett belőle. Ja és ami fontos mindenre van igaz megoldás de tökéletes egy sem!
-
törölt tag
Már a 8.0 se volt olyan sima mint a 7.5, a 8.1-gyel pedig még rosszabb lett a helyzet. Vannak apró laggolások a rendszerben sajnos. Valaki írta korábban hogy újraindulgatott a telefonja, aztán feltette a független romot és azóta nem.
Egyébként elméletben nincs különbség. Frissítések kellene hogy előbb megjöjjön függetlenre, de ennek is láttuk már az ellenkezőjét. -
valaki_xy
tag
Évente? Van olyan, amit több, mint egy éve kiadtak, és egy frissítés nem jött rá.
Itt van a ClipDis, amit magyarok csináltak a Messenger mellé. Természetesen csak a kettő "nagyra", mondván, hogy a WP-t nem használják elegen. Pedig pont itthon elég magas a részesedése. Nem mintha kellene nekem, de azért bosszantó...
-
umek
tag
Közben eszembe jutott egy olyan dolog, hogy ha először Androidos telefonra átteszem iPhone-ról, majd onnan a WP-re, akkor az már megoldás lehet. Csak mert utóbbi Samanbacsii kolléga leírása alapján működik sd kártyáról is, szóval...
Egy próbát megérhet.Egyébként pedig vicc, hogy nincs ilyen egyszerű megoldás.
-
panses
aktív tag
Azért a kolléga 70/20-as UHS-I kártyáját ne emlegessük egy lapon egyetlen Class10-es SD-vel sem!
Digitális fényképezőmben (és a telefonomban is) éppen ilyet használok, és egy 8 képből álló sorozatfelvételt 16Mp-en pillanatok alatt elment. és ügye az olvasási sebesség a többszöröse... -
Gabesz87
veterán
Nálam mindig be van kapcsolva. Szóval ha épp nincs wifi, akkor is van kapcsolat. Ha már egyszer okostelefonom van, mobilnettel, pláne 4G-vel, mi a fenének kapcsolgassam ki-be!? Akku spórolásból? Én így is marha elégedett vagyok a átlag 2-2,5 napos üzemidővel (bár még olyankor is 20% körül van, mikor töltőre teszem).
Summa summarum: nem hiszem, hogy ez a Viber működését befolyásolná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest