- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
betegphiu
senior tag
válasz
konci79 #20291 üzenetére
Próbáld meg úgy,hogy kopp a kép közepére és amikor a kamera befókuszál,akkor nyomd a gombot.
Néha a fényviszonyok mellett nem tud ráfókuszálni,akkor készül homály. Illetve remélem csak ez a baj,bár ahogy írtad eddig jó volt,most nem. Nincs a kamera lencsén valami hajszálrepedés esetleg ? Ha nincs,akkor elmozdulhatott esetleg az optika,ha odabasztad vhova. -
woodyka
csendes tag
válasz
konci79 #10321 üzenetére
Igen, erre is gondoltam már, a gyors állapotban az első helyen van a Viber....
Gusztáv: Köszi, de be van állítva a push.
Az értesítések+műveletek között nincs ott, így nem is tudom az értesítéseket bekapcsolni.
Ha ebben tudna vki segíteni, hogy tudom oda felvenni a Vibert, mint alkalmazást, na az lenne az igazi KIRÁLY! -
japy
őstag
válasz
konci79 #8825 üzenetére
Hibát nem kell keresni mert az jön magától is! Használjátok egészséggel és hanem bírtok együtt élni a különféle nyűgöktől akkor el kell adni és kész. Venni kel másikat hátha több szerencsétek lesz,amit ugyan kétlek. Van itt egy pár topik lehet böngészni.
Ez olyan dolog pl: megkért az egyik barátom nézzem meg neki a frissen vásárolt laptopját nincs e rajta pixelhiba. Nagy hiba volt a részéről mert találtam és kérte mutassam meg neki. Megmutattam azóta egyfolytában ott a szeme. -
90Quiet
tag
válasz
konci79 #7180 üzenetére
Sajnos nem lehet
Nekem is hiányzik droid után. Reméljük a Win10-ben már lesz ezt támogató API. -
konci79
őstag
-
törölt tag
válasz
konci79 #5670 üzenetére
MinDig TV-nek van appja, az m1 meg ilyenek talán mennek vele. De mobilnetről ne nagyon használd szerintem hamar leszívja.
Csempe átlátszóság a fejlesztőtől függ hogy mit állított be.Valaki kérdezte feljebb kap-e Rich Capture funkciót a kamera: Nem. Egyelőre csak 830/930/1520/Icon ami megkapja. Win10-zel változhat de nem tudni róla semmit.
-
Vizi911
tag
válasz
konci79 #5597 üzenetére
csempére hosszan ha rányomsz akkor elszürkül az egész és tudod öket tologatni meg van a felsö sargában egy szeg azzal eltüntetni hogy csak a menüben legyen meg a jobb also felén egy nyil amivel növelhetet csökkentheted a méretét.h több elférjen. beállitások menü elsö pontjában pedig háttér szin téma szin választás. zárolási képernyö választása
majd ráérzel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest