Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
2 kérdés, navigációs sáv rezgését, hogy tudom levenni és az üzenet hangokat, hogy tudom beállítani, hogy menjenek, mert megtaláltam, meg is változtattam, de semmi.
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Hogy rakom vissza legegyszerűbben a 8.1-et? A 10-el förtelmesen lassú lett. :/ Pedig a rendszer tetszene.
-
Tybee21
senior tag
Hogy tudok telefonon(ról) a képek között mappát létrehozni? Csak, ha gépre dugom?
-
Tybee21
senior tag
Minden hónapban 100 egységem van a tarifacsomagomban. Minden megkezdett perc és sms 1-1 egység. Tud valaki olyan appot ami jól számolja, hogy hogyan állok hó közben?
-
Tybee21
senior tag
Ki tudom valahogy kapcsolni, hogy ne kérje a pin kódot amikor bekapcsolom a telót?
-
Tybee21
senior tag
Atyaég, tényleg, meg is nézem... köszönöm a segítséget!
-
Tybee21
senior tag
válasz
zotyko71 #10370 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy darabig én is az oldalon lévő gombot használtam a 720-on, de utána annyira rászoktam, hogy csak a képernyőre bökök, hogy nem is kellett a plusz gomb!
Most próbának egy droidot vettem, de nagyon megbántam, szerintem elég vacak. Az offline navigáció is hiányzik a lumiából! :/ -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Most tervezek egy 735-öt vásárolni, sokáig 720-am volt, és kérdezném, hogy mennyire zavaróak a virtuális gombok? Azt észrevettem, hogy a fényképek közé lépve eltűnnek, és csak az értesítések lehúzásával lehet előcsalogatni újra. Hozzá lehet ezekhez a gombokhoz szokni? Illetve üzletben nyomkorászva még az tűnt fel, hogy a 720-nál ráböktem a képernyőre és már fotózott is, de ez mintha nem így lenne a 735-nél. Vagy tévedek? Van valami típusbetegsége?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest