- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
metalstorm #20112 üzenetére
Hogy meddig lesz support ,es szerver elerhetoseg ,az passz ,frissíteni,flashelni az iutool-al tudod ,az ha rendelkezel az updatehe z a cab kiterjesztesu filevel akkor vissza rakhato a w10 ,de a hatter szerver ,áruház leállítása eseten az app-okat neked kell össze vadaszni az xda-n es a neten. Vsz bo egy évig meg biztos hogy mennek az ms szerverei , utána majd kiderül hogy merre tovább..
-
válasz
metalstorm #20073 üzenetére
A BBOs-t a bb toketlenkedese(anno nokia symbiannal, ms a wm ,wp rendszerrel detto) a fenti os-ek fejlesztoi , keson reagaltak a piaci valtozasokra , a bb es a nokia amiatt is hatranyban volt hogy komplett szolgaltatas csomaggal nem rendelkeztek mint a google vagy az ms. A droid mindent tarolt az elmult szuk evtizedben , s erre a piacra lehetetlen betorni , akar csak desktopon a windows megszorongatni ... a sailfish a lenyegeben egy gyarto, alacsony felhasznaloi bazis miatt marad amolyan geek keszulek , ordogi kor , mert amig nincs eleg felhasznalo addig appok sincsenek es vica versa .... amugy esetleg egy bb dtec, bar az 50-nek nem valami acelos az akksija , a 60-at passzolom.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
metalstorm #20072 üzenetére
Neked is köszönöm szépen!!
-
válasz
metalstorm #20068 üzenetére
Nem tudom meg mi lesz az utobb , jelenleg nem akarodzik valtani , ha pedig ra kenyszerulok akkor azert eselyesebb a meizu ,xiaomi duett csak a kivancsisagom miatt ☺,flyme os ,miui azert furdalja az oldalam ...
De erre az evre nincs tervbe veve a csere . Na kosz hogy emlitetted az xa-t eselyes befuto lehet ...
Szegeny fejed ketszer is rossz lora tett...Courage_7
Sailfish port van z2-re az xda-an , aztan hogy hivatalosan is kap e az majd idovel kiderul ... -
Courage_7
aktív tag
válasz
metalstorm #20068 üzenetére
Ez a Sailfish Sony Z2-re is van?
-
válasz
metalstorm #20066 üzenetére
A sailfishen sajna szukseg van az android tamogatasra , mert viszonylag csekely a felhasznaloi bazisa igy hivatalos kozossegi appok se nagyon akadnak ra , a navi vsz szinten hasonlo okokbol gyenge felhozatallal rendelkezik . A sonyra valo telepites szimpatikus dolog , mert ha nem jonne be akkor meg mindig ott a droid menekulo utnak ... nalam ami lenyeges a viber,whatsapp,sygic,teamviewer , az se baj ha van onedrive kliens is , onenote,sync az outlook naptarral ,Okos orara ki tudja kuldeni az ertesiteseket (ez nincs wp-n) fb-bol csak a fb ,a messenger nem kell ,gps tracker,normalis fordito ...stb app ,max 5 col es elfogadhato kamera .
-
válasz
metalstorm #20064 üzenetére
Sailfish az alacsony részesedés miatt nem opció ,a stock sailfish futtatja a droid appokat de ez csak köztes megoldás. A w10m-et meg lényegében elengedte az ms ,mar csak csendes ki véreztetés folyik,jövő ev vége fele support over. Utána mi jon vsz még az ms se tudja...
Sajnos ennek a mobil rendszernek a symbi,bbos sors fog jutni.,jutott.. -
válasz
metalstorm #19995 üzenetére
Az már a te dolgod. Most néztem 20-25 ért van garanciális 830-ak. Ugyan ebben az árban vannak a 640XL-ek is.
-
válasz
metalstorm #19993 üzenetére
Akkor tessék választani a középutat, 830-ast, kompakt, szupi kamera , szép kijelző. Nálam is van egy. És szerintem ez a legszebb lumia. Főleg ha az anyaghasználatát veszem figyelembe, mert ha utána megfogom a 640-es hátlapját..hát
-
válasz
metalstorm #19990 üzenetére
Egyetértek greenface kollegával, garanciális 735-640 reálisan 15-20-Mátyásért még érdemes megnézni , mert ingatag a jövője a rendszernek. Így ha beüt a baj, akkor sem vesztesz sokat, maximum lesz egy pót készüléked, ami buta telefon érintő kijelzős lesz.
-
greenface
aktív tag
válasz
metalstorm #19990 üzenetére
SZVSZ Win-es telót már csak esetleg az apróról érdemes venni, nagyon olcsón... (pld. egy szép állapotú 730/640 15-20k körül).
Többet én nem adnék érte, mert tényleg bizonytalan a jövője, és előbb-utóbb belefut az ember, hogy hiányzik egy app. -
válasz
metalstorm #19983 üzenetére
Az fb messenger gyatra maradt , talan 1-2 mp-vel gyorsabban tolt be de ez nem eszre veheto mert kb még mind 10-15 mp kell neki mire hasznalni tudja az ember . A tobbi voip, es csevego appal nincs gond azok teszik a dolgukat . S ami a rohej a whatsapp is a fb-é , es patentul van osszerakva,uwp app gyors is stabil is , rossz szavam se lehet ra . A 735 az rs1 jelenlegi verziojaval korrektul mukodik, csak apro hibak es hianyossagok maradtak pl hivasvarakoztatas mukodik ,de nem jelzi hivas kozben hogy keresnenek , az outlook naptar app kozepes mereten egy egy frissites utan kb 24 oran at lehal de utana megjavul . Nem tudom mitol fugg de az edge neha nem akar elsore betolteni egy egy weblapot de reload-al helyre all a rend , illetve szinten edge egy egy weblapon ha fel van skalazva a betu meret a telefonon akkor szetesik. Navi appban van mar koztes uticel , a kamera app is gatyaba lett razva gyorsabban nyilik meg mint anno a lumia kamera app , kepminoseggel sincs mar gond ,facebook appbol vissza kerult az aruhazba az ms fele , ezzel normalisan ossze lehet kapcsolni a kontaktokat ,furge bar kicsit kevesebb funkcio elerheto benne illetve alacsony tarhely igenyu szemben a lassan megnyilo facse altal keszitett fb appal .
Maganak a rendszernek elvileg jovo novemberig van eletciklus szerint tamogatasa ,hogy ezt betartja e az ms vagy sem azt majd az ido eldonti. Elvileg Os upgrade teren a 735-nek mar vege van , csak updatek jonnek rs1-re, s bar nem hivatalosan be lett igerve a rs2 , de nem hivatalos info szerint még sem lesz elerheto majd .
Szemelyes velemenyem hogy jelenleg rs1-el sokkal jobban egyben van a rendszer , mint a hibaktol hemzsego rs2 igy per pillanat ha nem frissithetunk az inkabb elony mint hatrany . De ez 25-en majd kiderul ,akkor jon a hivatalos Os frissites . -
Spet
addikt
válasz
metalstorm #19985 üzenetére
facebook.com/home.php.
Ha az így megjelenő asztali fb nem elég neked mobilról, akkor semmi sem lesz.
(és ez a cím is többször benne volt már a topikban szerintem)
-
Spet
addikt
válasz
metalstorm #19983 üzenetére
Közösségi FB app W10M alól még mindig szar (és nem értem az emberek miért nem fogják fel, hogy böngészőből normálisan lehet használni....).
Messenger kicsit gyorsabb, Viber/Whatsapp nálam tökéletesen működik. (735)
Lumia 650 ami abban a méretben játszik.
Hogy WP mobilra be szeretnél áldozni, neked kell eldöntened.
-
válasz
metalstorm #19529 üzenetére
Koszi a tarhely tippet, lehet igenybe veszem majd , mielott bucsut intek a onedrive 200 giganak ... sajnalom hogy megint egy fovel csokkent a wp felhasznalok amugy sem nepes tabora... de nem mindenki turelmes lelek ... eddig meg nem qrta fel annyira az ms a w10m-el hogy valtsak , igaz elkepzelesem sincs hogy mire valtanek..
-
törölt tag
válasz
metalstorm #19523 üzenetére
ja de azokat elvették. Most 5 GB. De lehet barátokat meghívni és akkor növekedik.
-
válasz
metalstorm #19492 üzenetére
Nema kartyaddal lesz gond, hanem valamiert a rendszer nem kezeli megfeleloen ezert jonnek az sd hiba es javitas uzenetek , ezert irtam hogy probald sd nelkul hasznalni egy darabig a telefonod , ha megszunnek a gond akkor az sd volt a ludas ha nem akkor szivas mert akkor sw gond.
Cigam
A visszajelzeseket is nagy ivben le..jak , amugy a onedrive nem telepulese gond a lumia 640/640xl keszulekeken is, ezek szerint megint elqrtak valamit szoftveresen ...majd jon egy masik buggrade es akkor majd feltelepul az... -
törölt tag
válasz
metalstorm #19494 üzenetére
Nem. USA-ban máshogy jelent meg. Itt van
És igen ahogy írtad az 16GB-os és pirosban is kapható
-
válasz
metalstorm #19487 üzenetére
Nálam kop kop ,eddig stabil ,nem eszi az akksit,de mint írtam egy hete volt wdrt,s persze az sd miatt se nyavog a rendszer. Ha nálad panaszkodik az sd-re inkább vedd ki egy időre es úgy használd hatha csak a memória kártya indukálja a sok hibát.
Akinek 8.1-en app frissítési gondja van ,ott vagy egy hr vagy egy wdrt.. Anno en is szaladtam ilyenbe bele 8.1-en de w10-en is ,es csak hr után tudtam appokat telepíteni.. Oka passz (mert windows)
Nálam a pc irt ilyet par napja ,ott a visszaallitas egy korábbi alapozta segített csak,de ez telefonon nem pálya...
-
blackmoto
senior tag
válasz
metalstorm #19473 üzenetére
-
blackmoto
senior tag
válasz
metalstorm #19471 üzenetére
Én nem vettem észre semmi változást. Lazán elszámolok még mindig tizenháromig
mire megnyit egy üzenetet.
-
blackmoto
senior tag
válasz
metalstorm #19469 üzenetére
Mi az a "gyári messenger"? Ezt hol találom?
-
válasz
metalstorm #19463 üzenetére
Nem irsz hulyeseget , mert anno a bbos mukodese lenyugozott a tobbihez kepest, de 3.5eve megis a wp valasztottam mert akkor mar a bb mar boven vivta a maga harcat a veg ellen, s nem lattam semmi pozitiv jovo kepet a bbos-el kapcsolatban . Ezert lett wp , erre ez is vergodik mint a partra vetett hal . Ha nem letszukseglet a bb ara ,akkor tartsd meg a blackit es a 735-ot is. A z10 es a rajta futo oprendszer es annak mukodese kuriozum, az n9 volt még ilyen , de az mar a szuletese pillanataban halalra volt itelve.
Hogy a wp jovoje mi lesz azt meg csak Redmondban tudjak.. elvileg talan egy evig kapjuk a frissiteseket s eselyes elmeletileg az rs2 is a maga frissiteseivel , de hogy epp mit qrnak el vagy epp nem az majd csak a hasznalatkor derul ki. -
válasz
metalstorm #19458 üzenetére
Legalabb fejleszti a facse ... ugy se let kerdes nalam , de ettol fuggetlenul tehetnek egy szivesseget... aztan nehogy a betat is felhozzak a sima szintjere ...
-
válasz
metalstorm #19455 üzenetére
A gacset nem probaltam mert jo az ms megoldasa , a messenger betat raktam fel mert botranyosan lassan indult a sima , ez se egy kapkodo idegbeteg, de az indulas csiga lassusagat leszamitva a nalad jelentkezo gondok nincsenek ... igaz nekem wdrt volt es rp ring .479
Cserebe a kamera app automata hdr es automata vaku beallitassal neha ossze omlik ...feedback-eltem keppel hatha javitjak ..."en kis naiv" -
martonx
veterán
válasz
metalstorm #19452 üzenetére
Amíg nem frissül. Én Xbox-on használtam, míg ki nem jött az új verziója, ami azóta elindulni se hajlandó.
-
SpeedyG
tag
válasz
metalstorm #19417 üzenetére
Igen, pont ugyanígy jártam. De csak egyszer történt meg
-
válasz
metalstorm #19420 üzenetére
Power+hangero le10 mp-ig ... Egyszer nekem is összejött ilyen fagyas pár hónapja ... Azóta se.
-
Spet
addikt
válasz
Volt-volt. SF is megoldja nem kell kikapni az akkumulátort.
-
galuska95
aktív tag
válasz
Nalam is volt mar ilyen, kb 3szor miota win10m van rajta (kb.5honap, wdrt-al).
-
válasz
metalstorm #19414 üzenetére
Talan a multitasknal egy kicsit segitett , mintha furgebb lett volna egy arnyalattal a rendszer sebessege es az alaklmazas valtas , igaz neha be be lassult .. csereben viszont az update nem telepult , mert szerintem olyan sd kartya teruletre irt volna amit a vm mar lefoglalt ... igy lett a vege wdrt , mert nem akarzam egy sima hr-el eletre lehelni a rendszert, az utolso hr utan az outlook alkalmazasok elo csempei lehaltak...
A led bekepcsolasan ugykodok most , de valamiert a program amit win alol kell inditani dll hibaval leall... akink sikerul azoknak eletre kel az ertesitsi led...leiras hozza [link] -
válasz
metalstorm #19412 üzenetére
Most mar nalam is ugy nez ki az aruhaz es az app mint nalad , tegnap wdrt volt mert interop tool-al megnoveltem a virtualis memoria meretet es nem tudta felrakni az updatet, az aruhaz legutolso frissitese meg lemaradt , most hogy tul vagyok rajta olyan a felulete mint nalad. Amugy a refocust a bingben keresessel inditottam lumia refocus win10-el es egy usa aruhaz link bedobott a letoltheto verziora ... a wp rejtelmei ....[link] erről a linkrol ment nekem...
-
válasz
metalstorm #19410 üzenetére
-
cs.david94
tag
válasz
metalstorm #19389 üzenetére
Ezzel egy probléma van, hogy ha olyan telefonba kell átmásolni a neveket, ami nem okostelefon, és is a magyar számom egy c3-00-ás nokiában van benn, az osztrák hétfőtől péntekig pedig a lumiába. Tudom dual sim kellene, nekem meg elvárások vannak(valódi dual sim+sd kártya tehát 3 foglalat, b20 lte, olyan kamera legalább mint a lumiában, meg még olcsó is legyen és új androidos) aztán marad a két telefon.
-
válasz
metalstorm #19371 üzenetére
Angol bagy egyebb tamogatott nyelven megy a diktalas , csak a magyar no speak....mint ahogy quit hours,cortana .. stb sem erheto el honi lokalizacioval es nyelvi beallitassal .
-
válasz
metalstorm #19367 üzenetére
Telepitsd a voicy-t az tudja , van ingyenes proba aztan meg kell venni ...
Sasa
Amikor messzebre pozicional olyankor csak a gsm tornyokkal hatarozza meg a helyzeted, ha jelet fog akko 5-10m pontossagot kell tudnia ... s mint fentebb irtam ezen az online allapot se segit, arra lenyegeben addig van szukseg amig lekeri a muholdak tartozkodasi helyet, konnyebben talal ugy jelet aztan mar mar nem is kell neki net. Sanszos a hw hiba (antenna). -
válasz
metalstorm #19339 üzenetére
Majd utana nezek de nem igerek semmit , a fb appot is majd egy havi vadaszat utan leltem meg..
Galuska
Win10m alatt egyenkent allithatod a hatterben futast , a rendszer , akkumulator,akkumlator hasznalat alkalmazasonkent.. amugy lehet hogy hiaba takarekos uzemmod , attol meg ha ritkabban is de lekeri az adatokat. A csendesse akarod tenni akkor az ertesiteseket kapcsold ki es csend lesz ... -
sasa58
tag
válasz
metalstorm #19332 üzenetére
Én ugyanígy jártam, otthon tökéletes, a munkahelyemen meg semmi. Pár hónapja még jó volt. A vicc az, hogy az androidos telóm tökéletesen veszi a munkahelyi wifit is. Érti ezt valaki?
Ja és nekem még 8.1 van. -
Spet
addikt
válasz
metalstorm #19334 üzenetére
Elrejtették.
-
válasz
metalstorm #19332 üzenetére
Probaltad mar torolni a honos halozatok listajabol majd ismet csatlakozni hozza,csak a munkahelyi wifit nem latja ? Magam neveben a wifi a 735-on hiba nelkul teszi a dolgat..
-
Boatesz
tag
válasz
metalstorm #19319 üzenetére
Nagyon szépen köszi, na ezt kerestem, minden a régi. Hírek vannak, naptár tele
Leszedtem, egyből felment... Teszi a dolgát.
Köszi
-
válasz
metalstorm #19319 üzenetére
Ez nem fog frissulni , mert az ms keszitette , ok mar nem frissitik ,helyette keszul a hivatalos fb app amit Zuckenbergek gondoznak vagy inkabb nem ... az ms fele legalabb furgen indul es skalazodik a betu merete ..
Azert nincs fent mert mar a fb altal keszitett a hivatalos , ez pedig ugy mond kukazva lett, bar sysapp pusherbol meg lehet talalni , de telepiteni nem engedi... -
válasz
metalstorm #19225 üzenetére
Sajnos a 930 joval nagyobb mint a 735 , az egykezes hasznalat mar bukos, nem csak hosszabb de szelesebb is a kijelzo igy aterni nem tudom , talan legyen az a vigasz hogy a 735-ben ugyan olyan meretu keperzekelo lapka van mint a 830-ban, csak alacsonyabb felbontassal ,ois nelkul a harom lumia osszehasonlitasa....
Sajnos ertekelheto meretu (5 col alatti telefon) nincs.
Amugy ha el lennel a wp8.1el akkor 1020 pw , még mindig faj erte a szivem ... -
válasz
metalstorm #19214 üzenetére
A facebookhoz ajanlott hw , szeintem eliras , csak csesznek kijavitani , de amugy se jol siíerult az fb portolasa ios-rol a fb programozoinak, lassu, a betu merete nem skalazodik.... le is szoktam rola . Az OS kukazasa pontosabban elengedese pedig elobb utobb eselyes lesz , mert Nadella is bevallorra hogy a mobil szegmenst buktak, jovore keszuleket se adnak ki , ha csak nem jon a surface, az oem gyartok meg nem tapossak egymas labat a rendszerert.. Nalam mar regota nincs fagyas , force close es tsai , inkabb csak egy ket ms app csempeje felejtett el elonek lenni ... de egy wdrt utan megjavult. A backiert tenyleg kar , nagyon tetszett az os ,akar csak a nokia n9 maemo/meego felulete RIP mind a kettonek .
-
válasz
metalstorm #19212 üzenetére
Ez egy idezet egy forum tarstol amikor emlekeim szerint az elso 8 maggal szerelt soc-ok megjelentek droid ala ,megtetszett es azota alairas. Amugy dobbenets milyen hw igenye van a droidnak,mind cpu mind memoria oldalon . Mi meg "oskovulet soc-al" lazan el vagyunk a rendszerrel .. remelem nem kukazza az ms ..
-
martonx
veterán
válasz
metalstorm #19199 üzenetére
Egy ilyen kategóriás telefonban a kamera eléggé lényegtelen, ezért is írtam, hogy leszarósak ezek a kamera app verziók, ettől még nem lesz jobb a beépített optika, se a villanó. Amíg mindez arra jó, hogy a gyerekek szórakozzanak vele, addig nem mindegy, hogy mi változott? Majd ha lesz egy 250K-s telefonom végletekig csiszolt csúcs kamerával (amit képminőségben bármikor lever persze egy modern átlagos kompakt fényképező), akkor lesz értelme az ilyen kérdéseknek.
-
válasz
metalstorm #19196 üzenetére
Bele epitettk az idozittt felvetelt es ismet van lehetoseg sorozatban fotot loni ...
-
martonx
veterán
válasz
metalstorm #19196 üzenetére
leszarom
mégis milyen csodát vársz?
-
lck
senior tag
válasz
metalstorm #19194 üzenetére
Nem.
-
jr1994
addikt
válasz
metalstorm #19178 üzenetére
Köszi!
Más vélemény? És arra lennék még kíváncsi, hogy vajon milyen állapotban lehet az akksi ezekben a használt példányokban? -
galuska95
aktív tag
válasz
metalstorm #19179 üzenetére
ez szerintem tok, csak elírták
-
válasz
metalstorm #19136 üzenetére
Facsera eddig legjobbnak tuno alternativa a slimsocial for facebook .. gyors , uzenetet is lehet irni ugy hogy patent ...
-
válasz
metalstorm #19136 üzenetére
3-mal is pont ugyanolyan szar, mint a 735-ön, szóval szerintem ez bs kategória.
-
gg72
veterán
válasz
metalstorm #19132 üzenetére
Én tegnap 2db 730-asra is feltettem, megy rajtuk gond nélkül, igaz kissé lassan nyílik meg a korábbi MS változathoz képest.
-
lck
senior tag
válasz
metalstorm #19132 üzenetére
Brózeres ( Cöc Cöc ) fb oldalt kitűztem a kezdőlapra, aztán hali. Sitty-sutty száguld.
Most józan paraszt ésszel gondoljatok bele : gyakorlatilag egy mobilos weboldalmegjelenítéshez 2 Giga ram ? Nonszensz. Halál !
-
metalstorm
aktív tag
válasz
metalstorm #19130 üzenetére
-
válasz
metalstorm #19123 üzenetére
Már több, mint egy hete. Én múlt héten akartam 950-et venni a 735 utódjának náluk, de pénteken vették le a weblapról is őket. Reggel még fent volt a 650 is, de délben már nem.
(Mondjuk így olcsóbban lett dual simes, független 950-em...) -
Bali27
addikt
válasz
metalstorm #19120 üzenetére
A Here adatokat használja, és fejlesztik folyamatosan.(úgy tudom)
-
martonx
veterán
válasz
metalstorm #19115 üzenetére
A sima alap térképek szerintem nagyon jó navigációra, s mindazt tudja amit keresel.
-
Bali27
addikt
válasz
metalstorm #19115 üzenetére
A Windowsba beépített Térképek
-
pikszel
addikt
válasz
metalstorm #19090 üzenetére
A kártya és a fájlrendszer nincs összekötve. Az rajtad múlik, hogy milyen formázást kap.
-
lck
senior tag
válasz
metalstorm #19090 üzenetére
lehet használni, vagy exfat-ot is
-
pikszel
addikt
válasz
metalstorm #19084 üzenetére
Persze a legtöbb dolog felülbírálható, ahogy az is, hogy takarékoskodjon-e, és azt mikor tegye azt.
-
pikszel
addikt
válasz
metalstorm #19081 üzenetére
Szia. A háttérben zajló adatforgalmat és a kijelző fényerejét. Illetve nem fogsz kapni értesítéseket.
-
Attici
őstag
válasz
metalstorm #19009 üzenetére
Ha valaki vesz ilyet, akkor árulja el, hogy milyen, mert a Nillkin már elfogyott.
De , ha az nem jön be, akkor ez sokkal olcsóbb. -
törölt tag
válasz
metalstorm #19002 üzenetére
Igen nálam is.
-
melanieevi
csendes tag
válasz
metalstorm #18996 üzenetére
Ez sem alis ugyan, de en mar többször innen rendeltem, sokkal olcsóbbak az sd-k, mint bárhol máshol, ahol néztem. http://www.supergamer.hu/
-
BrownB
tag
válasz
metalstorm #18996 üzenetére
Igaz, nem Alis, de Ő megbízható.
-
törölt tag
válasz
metalstorm #18983 üzenetére
Mert szerintem a microsoft félét leszedték. Az csak a telefonokon van alapból rajta.
-
nrbx
tag
válasz
metalstorm #18980 üzenetére
3 hete tettem fel a W10m-et Lumia 730-ra. Első két nap volt probléma az értesítésekkel, merüléssel, de azóta ugyanolyan jól működik mint a 8.1, minden szempontból. Van egy két bug, valamelyik alkalmazás lassabban indul, valami funkció hiányzik, illetve az új design-t is szokni kell, de alapjában véve egyelőre jó.
-
törölt tag
válasz
metalstorm #18980 üzenetére
Nálam nincs gond a winnel. Igaz telefont sem használom olyan sokat. Facebook-ból ha jól látom 3 féle alkalmazás van. Egy ami alapból a telefonon van a microsoft féle. Most nemrég jelent meg a Facebook féle facebook és a béta. Még azért van pár frissítés hátra míg jónak lesz mondható. Következő nagy frissítés majd márciusban várható vagy április. Az RS2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest