-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Hidd el ,hogy szinte eszrevehetetlen a különbség...
Sajnos a 830kijelzoje eleg gyengére sikeredett a 930pedig tele van hibas darabbal, igy szerintem egy jo valasztas wp fronton foleg 35k ert... Ennyiért i4s t sem kapni ...
Irtam ,hogy varom a 6s t ,azert valtottam mert kell egy kis újdonságde szeptemberben kiderul mit tesz le az asztalra az Apple ...
-
Danny750
őstag
Persze
z1compact, z3, iphone 6, iphone 5s, Lg g2 es lumia1020
Apple a legjobb összességében (i6s t varom ,azert valtottam ios rol ,hogy majd ujra érjen egy kis újdonság), android kuka ,lumiat meg a 635 megszerettette velem..1020ban kamerán kivul csalódtam ,viszont ez a 735 hozza amit elvartam tole
(kicsit néhány elterjettedd alkalmazás fejlodhetne.. Pl spoty, messenger es face minimum ,mert azok azert nem az igaziak es meg finom voltam..ezen kivul szuper -
D4ni
őstag
Én is elég sokmindent kipróbáltam ez előtt, a készülékeket meg lehet tekinteni a profilomban. Ha ennek nem lesz semmi garis baja, vagy nagyobb szoftveres bakija akkor tovább marad nálam mint bármely másik telefon. Egyszerűen jó a méret, használható, gyönyörű az amoled és itt lehet az SD-re telepíteni, el sem hiszem
már csak több igényes alkalmazás kellene és ez lenne az új eppöl
-
Attici
őstag
Ne legyél már ennyire magyar!
Pár nap csúszás belefér, csak jó legyen. A legtöbbször a Magyar Postával van probléma!
Volt olyan csomagom, ami 1 hét alatt itt volt USA-ból, de itt még majdnem 3 hetet ültek rajta!
Az ilyenek miatt van sok helyre odaírva, hogy May not post to Hungary -
törölt tag
akkor használj másik böngészőt. windowsra is lehet letölteni másikat pl opera.
De grand prime-ot ne vegyék az szarabb mint az advance. Az advance sem volt rossz telefon de a gyári 4.1.2-t igen elcseszett lett.Van azért az explorernek is hibája. Pl amikor balra húzom a lapot jobbra megy aztán rájön hogy nem is arra húzom. Vannak olyan weblapok amiket sajnos nem tud rendesen megnyitni amikor lenyíló fülek vannak. De más gondom nekem még nem volt vele. Ja de amikor felugró ablakok vannak akkor fél évet gondolkodik és ugyan ennyi idő mire bezárom.
-
s7evcsenko
addikt
Semmi baj nincs a böngészővel.
Van 1-2 bug, de az inkább csak zavaró. Pl. Oldalra eltáncol a lap, de azt fogom és visszahúzom.
Időnként elfelejti a mentett jelszavaimat, azokat meg fogom és beírom újra.
Én is elég sokat böngészek, nem találkoztam még olyannal, hogy valamit nem nyitott meg.A felugró ablakok tényleg furcsán viselkednek, de azokkal ritkán találkozok.
-
Rocky975
senior tag
Nehogy olyan xart vegyél.
Nekem is volt S advance,szerettem nagyon de ez fényévekkel jobb.
Sokáig androidoztam,de telefonba többet nem vennék.
A mobilos crome sem jobb semmivel mint az IE.
Az is gondolkodik,lefagy,akad mikor milyen kedve van.
Én sokkal jobban szeretem az IE-t mobilon. -
Gabesz87
veterán
Szerintem sincs vele nagy baj. Engem 2 apró dolog zavar, de ezekkel is együtt lehet élni: egyrészt bizonyos oldalakon (bár nekem csak egy oldalon volt ilyen, és már azt sem használom igazából), ahol be kellett jelentkezni, és ott új linkre kattintasz, amit új lapon nyit meg, akkor kiléptetett, újra be kell jelentkezni. Valahogy az új lapon nem jegyzi meg a bejelentkezési adatokat. Másrészt meg a bejelentkezéssel kapcsolatban, kár, hogy nem jegyzi meg külön csak a felhasználónevet. Vagy semmit, vagy csak jelszóval együtt. Meg néha van, hogy csak kilép szó nélkül az IE, vagy nem tölt az oldal, de igazából ezek nekem kb. szökő évente jelentkeznek, szóval egyáltalán nem mindennapos! Ezektől eltekintve teljesen használható, gyors, ne ezen múljon a döntésed. Jön a WP10 majd, azon talán orvosolják ezeket az apróságokat is.
-
zombinyul
addikt
Errol tenyleg nagyon valtozoak a velemenyek, de én sokkal jobban szeretem mint barmi mast.
1-2 bug tenyleg van benne, de boven egyutt lehet veluk elni. Nekem a jelszavas para, meg egy két masik amirol itt lehet olvasni nem jott ki, pedig ez a harmadik Lumiam, es rengeteg van az ismerettsegi körömben is, ok se panaszkodtak ra. Viszont szamomra sebességre, kenyelemre, kezreallosagra magasan a legjobb, es mar kellően okos is.
-
zombinyul
addikt
Gyari rendszenel nem lehet egy kez eleg erto.
Az LG tabim, meg a Lumiam viszont tokeletesen mukodik 1 giga rammal, plusz az uzemidejuk is nagyon jo. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy jol optimalizaltak, raadasul gyari rndszerrel. Ez semelyik Samsugrol nem mondhato el, azoknal alap feltetel a fozott rom.
Nekem mar nem kellene semmilyen eszkoz amit mokolni kell. Kiveszem a dobozbol, hasznalom. Kinottem mar a romolgatasbol, meg se idm, se turelmem se lenne hozza. -
Gabesz87
veterán
Nem tudom, mi az a Slimsaber, de ahogy elnézem valami főzött ROM. Mindegy, ergo nem gyári rendszered van, erre voltam kíváncsi, ez a lényeg. Na igen, 768 MB RAM, nekem a 735-ben 1GB van (de ugye az 5-es Lumiákban ha jól tudom 512), és ennek ellenére mókolás nélkül, gyárilag fut rajta simán minden, több app párhuzamosan. Egyszerűen jobban optimalizált, gördülékenyebb a rendszer. Én utálom az Apple-t, de ebben ahhoz hasonlít a WP. Az Androiddal sincs bajom, mint azt már írtam, Fmod-al, Cocore Kernellel én is megelégedettséggel használtam az Advance-met. Csak a Samsung nem a tökéletes optimalizáltságról híres. Pl. egy Nexust sem kell szénné moddolni, hogy jól működjön! Mert nincs rajta TW!
Na részemről ennyi volt a WP-Android fight, nem offolok többet!
-
Gabesz87
veterán
Ez alatt mit értesz, hogy meg kell tanulni használni?
Gyári rendszer van rajta, teljesen érintetlenül? Megy rajta facebook/net/messenger/Viber, akár a háttérben is egyszerre minden rezzenés nélkül? Akár még közben egy kis zenehallgatással....
Frissítések, helymeghatározás, ilyesmik on/off? -
Gabesz87
veterán
Advance gyárilag a 4-es Androiddal kuka. Én még a 2.3-al vettem meg azt hiszem, aztán amikor kiadta a Telekom a 4-est rá, feltettem, és nagyjából használhatatlan lett! Zenelejátszóval egyidejűleg nem lehetett mást használni, mert akadt a zene is. Viszont root+CoCore 6.8 kernel+Acef féle Fmod ROM = hosszas megelégedett használat, gyors, stabil, röccenésmentes működés!
Aztán váltottam a 735-re (igaz, félve), ami nekem abszolút kellemes csalódás volt, és imádom! Nem is tervezem lecserélni egyhamar. Ha nem cseszik el a WP10-et, akkor a köv. telóm is WP lesz.
-
gabancs
addikt
Nem akarlak lelkileg rongálni, de ennél nagyobb fényerő nem igen van magyarországon. Egyébként a záridő: 1/1931 sec. Erről ennyit!
-
Rocky975
senior tag
-
mindanee
tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani boltot, ahol érdemes megvenni ezt a telefont?
Az árukereső szerint van, ahol 45-ért is adják. Van aki ilyen helyekről vett. Náluk hogyan működik a garanciális ügyintézés(Ha működik)?
Nem feltétlenül akarom a legolcsóbb helyről megvenni, de ha jók a tapasztalatok, akkor meg miért ne
Köszi előre is!
Egy leendő windows phone felhasználó -
zsoltyyy
senior tag
Ja, buzdítsd csak itt az embereket, h próbálják meg így javítani a problémát... A szervizesek örülni fognak neked.
"Unlike LCDs, OLED burn-in cannot be 'washed out' by displaying a complete white screen for an hour or two. A white image on an LCD causes the crystals to relax, thereby alliviating the problem of image retention when showing constant items such as desktop icons or status / task bars. But on an OLED screen, a white picture will cause more wear and degredation of the light emitting diodes."
-
BenHans
addikt
Ahogy az aláírásomban is szerepel, HTC One M7-et használok, de nem véletlenül vagyok jelen itt is mivel van a családban Lumia 735 amit pont én ajánlottam.
Sok készülék fordult már meg a kezemben, és én úgy vagyok vele hogy az alsó kategóriát rendszertől függetlenül el kell törölni mert azzal csak megutálni lehet mindent. Középkategória alján és közepén egyértelműen WP-t ajánlanék mert HW környezet, támogatottság, hosszabb távú felhasználói élmény szempontjából a legkompromisszummentesebb készülékek a Lumiák, amennyiben a felhasználói szokások nem "követelik meg" az androidot (funkciók, app, stb).
Felső középkategóriától a csúcsig viszont már nincsen semmi gond az androiddal ha az ember megfelelő készüléket választ. Pl a One-om semmilyen WP-re, de más gyártótól származó robotos készülékre sem cserélném le mert egyszerűen semmi baj vele szoftveresen, igényes, nem lassul, nem akad és jól is néz ki kívül belül. (ezért szeretem a HTC-t, mert gyengébb HW-re is tudnak úgy optimalizálni ahogy kell, és olyan simán működnek az alap dolgok mint sokszor az erősebb HW-rel rendelkező konkurens készülékeken sem)
De pl egy SGS5 helyett lazán vennék egy 930-at vagy 1520-at.Mondjuk ha ilyen lesz a 940 azt is szívesen kipróbálnám: [link]
Az appok sokasága, a testreszabhatóság és a fent említettek miatt én maradok a csúcsdroidnál és a HTC-nél.
De amint ezen a téren is fejlődik a WP és kevésbé lesz körülményes (pl csengőhang, stb) akkor szóba jöhet a váltás. Viszont már úgy gondolom inkább választanám a WP-t mint az iOS-t mert itt legalább nincs az a körítés amitől hányni tudnék.ui: most épp a One-on a 2ből 1,1GB szabad RAM-om van, de ahogy novger is írta WP-n kicsit más a dolog.
-
novger
tag
Nekem eddig mindig az aktuális csúcs droid volt. (s3, meizu mx3, z2, note3 stb)
Mindennapi használhatóságban ez a Nokia simán partyban van velük.
Wp máshogy kezeli a ramot. Ide az 1gb mindenhez elég.
Ha játékra kell telefon akkor ajánlott inkább egy felső kategóriás droid.
Azért az adreno 305 már kompromisszummal használható csak. -
Devas
őstag
3-4-szer leejtettem. A hátlap két sarka végigrepedt, a gombok koszosak lettek a védőtokból amikor kihuzogattam.
A kijelző totál karcmentes, soha nem volt rajta fólia.
Azért nem akartam hátlapot venni rá, mert gondolom majd az új tulaj olyat vesz neki, amilyet szeretne. Van is rá érdeklődő, de még nem beszéltünk az árról. -
BenHans
addikt
köszi, megpróbálom
Mire figyeljek még oda? Esetleg tudtok mondani pár gyakoribb hibát hogy le tudjam ellenőrizni? Valami #*xyz kód van amit a tárcsázóba beírva le tudom ellenőrizni a dolgokat?
Mert 3 napon belül még ki tudom cseréltetni és nem kell szervizelni.Köszi szépen még1x minden segítséget!
-
Baridas
csendes tag
Ha valaki mindenaron latni akarja a lilasodast akkor allitsa a menuszint acel szinure es a notif. centert huzogassa le es fol minimal fenyeron. A savnak amit huzigalsz a felso resze nincs az az Isten h nem lilasodik be.
Szerk.: Bocsi kátú nem valasznak akart menni hanem uj hozzaszolasnak csak felre nyomtam
-
Devas
őstag
Mobilinternet bug, annak a gyorskapcsolója is bugos, appok kinyiffannak néha, van mikor nem ébreszt, esetleg újraindul.
Böngésző is érdekesen viselkedik néha, a fülhallgatókkal is voltak problémák.
Igazából ezek az általánosabbak.
De persze nyugodtan vedd meg, hisz vannak olyanok akiknek minden rendben működik!
-
foxymaci
senior tag
Hogy újra indítja a telót és alapból ki van lőve minden hálózati funkció és olyan helyre viszed ahol esetleg nem jártál régen régebbi eszközknél lehetett így ezt nevezték hideg indításnak de ma már elmenti a helyeket a teló meg a műhold pozíciókat ezért talál ilyen gyorsan jelet
-
s7evcsenko
addikt
-
gabancs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest