-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantal
tag
válasz
hucsikoi #20639 üzenetére
Szia. Ez akkor fordul elő, ha a telekom nyilvántartásában nem áll rendelkezésre a 20 jegyű kód. Ilyenkor a gyártótól kell beszerezni. Sajnos ez elhúzza sajnos a dolgot időben.
Én olyanba futottam bele, hogy a telefonom a telekom szerint független. Ebben futom a köröket. Már a sokadikat.
-
Croft-21
őstag
válasz
hucsikoi #6504 üzenetére
Én is lumia 800-ról váltottam. Elsőre az volt meglepő, hogy milyen nagy a telefon kijelzője (a 800 után). De most igy 1 hónap után meg az a fura, hogy milyen kicsi a 800 kijelzője
és hogy én hogy tudtam azon a kis telefonon netezni meg minden...
Én szerettem a 800at, de ez tényleg sokkal jobb! Nem beszélve a sok remek alkalmazásról, ami csak 8-8.1en érhető el.
-
zombinyul
addikt
válasz
hucsikoi #6504 üzenetére
Nekem eszemben sem volt lecserélni a 800-ast, mert miota megvan, nalam is az abszolút favorit, imádom. Csak sajnos elkezdett rosszalkodni, szinte használhatatlanná vált (nem is csoda, tobb mint 2 éves, kapott azota faforgacsot, port, homokot (fatelepen is velem volt), esett számtalanszor, es többszáz ora hivas van benne), megérett a csere. 630-ast akartam eredetileg, aztán megláttam a 735-ot, es mivel emlékeztetett a 800-ra, azonnal kellett.
A 800-as is fog kapni egy komplett renovalast, kuvul-belul, csak Baba mellett idő összeszedni ra a penzt. Az első telefonom, ami a lecsereles utan megmaradt.
De a 735 is legalabb annyira szeretheto, teljesen mas világ, de jo értelembe. Szivesen, ha szukseged van valamire meg, szólj, segítünk.
-
zombinyul
addikt
válasz
hucsikoi #6484 üzenetére
Minden teren előrelépés. Sokkal szebb kijelző, sokkal jobb kamera, százszor tobb alkalmazás, a zene osszehasonlithatatlanul jobban szol hanszoroval is, fulessel is, van előlapi kamera, egyedul sebességben nem erzek olyan nagy előrelépést, de az nem is baj, mert a 800-as is brutal gyors. Meg a haz minősége érezhetően jobb a 800-nak, de a 735-oson a fel külső cserelheto, ugyhogy ilyen teren is előrelépés, es kezbevenni se rossz. Akku sokkal sokkal jobban birja, mint a 800-e valaha. A rendszer is százszor testreszabhatobb, es okosabb mint a 7.8, meg ugye megkapja a 10-et is. Mindenképp érdemes váltani, megbanni nem fogod, egy teljesen mas világ a 735. Es külsőre is hasonlít, én azert vettem ezt elsősorban.
kalm007: Sehol nincs semmi jelszavam a telefonon beallitva. Sokaig volt, akkor se problemazott.
Andor246: nekem fixen automatan van, egyszer ketszer használtam maxon, kilőtt szabalyzoval, akkor nem tapasztaltam ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest