- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodyka
csendes tag
válasz
Gusztáv #10333 üzenetére
Köszönök szépen minden segítséget. Nem akarok annyit kérdezni, utána olvasok, hogyan lehet menteni mindent (kissé parázok,hogy outlook fiókba ment minden telefonszámot és sms-t, ahonnan "bárki" hozzáférhet) azután megcsinálom a HR-t. Ha kész leírom, hogy megoldódott-e a gondom.
-
woodyka
csendes tag
válasz
Gusztáv #10324 üzenetére
Érdekeset írtál, mert ezek szerint ott több alkalmazásnak is meg kellene jelennie, de nincs ott. Nálad lehet a pont, mert ez lehet a gondom, de nem tudom, hogy oda hogyan kell felvenni alkalmazást. Ha ezt valaki megmondja, jó eséllyel megoldódik a gondom. ...
hroberto: nem, nincs letiltva a háttérben futás (azért köszi).
-
panses
aktív tag
válasz
Gusztáv #10185 üzenetére
Ezerszer megvitattuk már itt, hogy mások az igényeink. Vannak, akik ránk akarják erőltetni ezt az egész Id3-tag szarságot, ami addig szép és jó, amíg megveszem a zenét vagy csak pár számot kell megcsinálni. De, nekem pl. a 70GB-nyi mp3-am kb. 25%-a magnórol felvett régi zene. Egyszerűbb könyvtár szinten kezelni.
-
sityu17
tag
válasz
Gusztáv #10064 üzenetére
Köszi!
Csak azért kérdeztem sebesség illetve kijelző felbontást, mert ugyanazzal a felbontással a 830 nagyobb kijelzőt birtokol, nem rosszabb-e a 735-nél minőségre? Galaxy S2-m van ami amoledes, de videók alapján az IPS sem tűnik rossznak, de ki fogom próbálni őket élesben vmelyik MM-ben.
Droid után jobb a WP?Köszi!
-
Karcsi1001
tag
válasz
Gusztáv #9332 üzenetére
Köszönöm a választ.
Időközben a guglin utánaolvastam mi az a HUB. Azt hiszem, megleszek anélkül is!
A próbaverzió alatt nem használtam élesben, mert nem ismertem, és időm se lett volna akkor rá. Most meg, miután az lejárt, csak mások tapasztalataira támaszkodhatok, ezért kérdeztem. De azt hiszem megveszem a sima Sygic-et, jónak tűnik. A HERE sem rossz, de azt használva, az útvonaltervezésben találtam némi hiányosságot.(#9328) japy, köszi a válaszod!
-
Karcsi1001
tag
válasz
Gusztáv #8431 üzenetére
(#8431) Gusztáv
Be van, ha 20% alá esik. De mindég be is volt kapcsolva, mégis frissített. De kipróbálom takarék nélkül! Köszi az ötletet.(#8437) Devas
Mobilnetet nem használok (de engedélyezve van, korlátozás nélkül), állandóan wifi mellett vagyok, az pedig be van kapcsolva, másként netezni sem tudnék. Valamilyen szinkronizálási problémát sejtek én is, de sajnos nem értek hozzá, bármit állítgatok, semmi javulás. Ezért gondolok a gyári visszaállításra, az segít, ha csak össze-vissza elállítottam valamit. De még próbálkozok egy kicsit, hátha... -
j.bravo
addikt
válasz
Gusztáv #8329 üzenetére
Teszek egy próbát majd a brittel is, egyelőre US-re állítottam be, sok kajára csak oz -ban megadott adatok vannak, illetve ismeretlen márkájú sajtból egy szelet ami nem tudom mekkora, stb.
A bigmacet lecsekkoltamenni vagy 3 eve nem ettem olyat, de ez volt a kétségbeesett ötletem hogy ha a rizst vagy paradicsomot nem veszi be, akkor hátha ezt igen. De regiovaltas nélkül ezt se.
Kösz a tippet! -
oba
addikt
válasz
Gusztáv #7958 üzenetére
Köszi a sok hasznos információt! Tényleg nincs benne magyar szótár? Hát azért ez elég ciki szerintem. Mondjuk iOS -ben sincs, de legalább ott már az iOS8 óta lehet 3rd party billentyűzetet rakni és van pl. swiftkey is.
Esetleg valami hivatalos információ arról, hogy ez a magyar szótár dolog változni fog e pl. wp10 -ben vagy hogy lehet e majd egyéb billentyűzetet telepíteni az áruházból? -
panses
aktív tag
-
Jece
csendes tag
válasz
Gusztáv #6478 üzenetére
Köszönöm a válaszod, és modrocz-nak is!
Ennyire nem kell komoly dologra gondolni, pusztán van egy céges meg egy magán telefonszámom, ezért akartam mindenképp dualsim készüléket.
Holnap elvileg már itt lesz a városban, várom már!Kicsit off: outlook e-mail app kezel több e-mail fiókot? Gondolom hasonló, mint az iOS-re elérhető kiszerelés, az meg éppen most kapott igen pofás ráncfelvarrást!
-
joceszko01
csendes tag
válasz
Gusztáv #6179 üzenetére
Intézőben nem látni,de ha rámegyek az eszköz biztonságos eltávolítására ott le tudom választani,illetve az eszközkezelőben is látszik de azt jelzi hogy az illesztőprogram nincs feltelepítve.Próbáltam 2 gépen, win7, win8.1 , 3 usb kábellel amiből az egyik vadonat új, csináltam gyári beállítások visszaállítását,windows újratelepítését de akkor sem.
-
Nimda
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest