- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorio86
csendes tag
Emberek, én ma azt hittem agyf@szt kapok... reggel nem tudtam elküldeni az üzeneteket a Messengeren, délután többször újraindítottam a telefont, ami nem oldotta meg a problémát. Letöröltem az alkalmazást, majd letöltöttem újra és telepítettem. Telepítés után ezt írta ki... A linkre nem tudok rákattintani, úgyhogy kézzel bepötyögtem a link címét, miután kidobott a facebook alkalmazásra, amit nem tudok letölteni, mert a készülékem nem támogatja az alkalmazás ezen verzióját.. azt hittem betojok...
-
Thorio86
csendes tag
válasz
this is life #19405 üzenetére
-
Thorio86
csendes tag
válasz
this is life #19398 üzenetére
A fejlesztői módot nem tudom bekapcsolni, mert regisztrációt kér (ami 19 dollár),
a sysapp pusher ugyanazt mutatja, mint a sima store "nem érhető el az alkalmazás"... -
Thorio86
csendes tag
Kedves testvéreim a Lumiában, segítsetek!
A héten felnyomtam a telóra a W10-et, de nem tetszett, úgyhogy tegnap este visszaálltam a 8.1 update 2-re, és ma reggel vettem észre, hogy nincs meg a Lumia Refocus appom. Azt írja, hogy nem érhető el az alkalmazás -
Thorio86
csendes tag
válasz
this is life #16377 üzenetére
Hogy spejzoltok?
én is akarok!
-
Thorio86
csendes tag
Help!
Vettem nagyobb memóriakártyát, de nem tudom mi a teendő...Csak simán másoljam át az összes adatot a meglévőről az újra, vagy van erre valami külön 'ajánlott' eljárás?
-
Thorio86
csendes tag
Átállnék a 10-es windowsra.
Kinek milyen tapasztalata van? Megéri? Vagy várjam meg, amíg magától felajánlja a teló?... -
Thorio86
csendes tag
-
Thorio86
csendes tag
válasz
Thorio86 #12072 üzenetére
HELP! Újra megtörtént, hogy amikor hivtak recsegő hangot adott ki, nem pedig a csengőhang szólt... Azzal a különbséggel, hogy most amikor felvettem, hallottam a másik felet.
A beszélgetés után rögtön felhivtam magam két különböző számról, és rendesen csengett a teló... -
Thorio86
csendes tag
Másnál is van ilyen nagyon halk "kretty" hang, amikor pl a Lumia Camerában belemegy a beállításokba? Más programnál is tapasztaltam (most épp nem jut eszembe melyiknél). Nem nagy valami, de kicsit idegesítő.
ps. ma volt egy hivásom, és a csengőhang helyett furcsa berregő hangot adott ki a teló, és amikor felvettem, nem hallottam a másik felet. remélem nem lesz belőle rendszer... -
Thorio86
csendes tag
Ha valakit érdekel a "Nagy Aksi Teszt"-em
Az itteni hozzászólások, meg a saját eszem után:
3 nap 12 óra az utolsó töltés óta (és a teló szerint még 3 órát kibírt volna)
- Gps kikapcsolva, Fényerő kicsi, Egyetlen cseme sem 'live'.Most ugyanezt teszteltem, csak a gps-t kapcsoltam be.
3 nap 2 óra az utolsó töltés óta (és a teló szerint még 30 percet bírt volna).Szóval csak a GPS miatt kb 12 órával csökken az aksi használat ideje.
-
Thorio86
csendes tag
Pont a frissitéskor vettem a telót, úgyhogy az első pár óra használat után már megérkezett a frissítés, ezért nem tudom, hogy az aksi milyen volt előtte, de ahhoz képest, hogy itt mindenki ódákat zengett az aksi teljesítményéről, én nem nagyon voltam megelégedve vele, ezért belekezdtem a 'Nagy Aksi-Tesztbe'
Az itteni hozzászólások, meg a saját eszem után:
Gps kikapcsolva, fényerő kicsi, egyetlen cseme sem 'live'. - 3 nap 12 óra az utolsó töltés óta (és a teló szerint még 3 órát kibírt volna).Most ugyanezt tesztelem, csak a gps-t kapcsoltam be. Kíváncsian várom meddig bírja.
-
Thorio86
csendes tag
válasz
Steelers #10901 üzenetére
A háttérben futó alkalmazásokat hogy tudom kilőni?
Meg igazság szerint azt se értem, hogy ezek az alkalmazások miért fogyasztják az aksit, ha nem is használom őket (pl Facebook 2,7%, Lumia Camera 2,8%, Lumia Selfie 2,7%, Kapcsolatok 2,7%. És ez mind "Használatban", nem a "Háttérben"). Reggel csak az Instagramot használtam, meg az Áruházat... -
Thorio86
csendes tag
H E L P ! ! !
Úgy fél órája vettem le a töltőről és 92%-on van az aksi
Ez alatt a fél óra alatt megnéztem az Instagramot, meg letöltöttem egy alkalmazást (kb 6-8 Mb).
Ez normális, hogy ilyen gyorsan merül?? Még csak a rezgés sincs bekapcsolva....Egyébként tegnap vettem meg, és még ismerkedünk, de ez elég rossz kezdete egy szép barátságnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest