- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Par dologban nem ugyan az a ketto, de teny, hogy a 640 es a 730 nem egy ligaban focizik.
Raadasul valahol olvastam, hogy az IPS is tud beegni, illetve foltosodni. A kijelzojavitas mondjuk par ora alatt megvan hivatalosan, igy en az amoled elonyeit nem hanyagolnam a beeges miatt.
-
Samanbacsii
őstag
-
törölt tag
Nagyon szép kontrasztos színei vannak, jó betekintési szögei, eszméletlen mély feketéi és energiatakarékosabb is a többinél. Vannak ám pozitívumok bőven.
Más kérdés hogy a 640-be olyan ClearBlack IPS panelt tettek hogy szinte ugyanolyan jó mint egy Amoled panel. Szerintem ki fog hullani lassan, ahogy a tévéknél a plazma. Mostanában azok a technológiák maradnak meg, ahol egy alapvetően szar megoldásból lehet jót csinálni a drága készülékekbe.
-
rbertkrl
aktív tag
Hát, először is attól függ hol vetted... De igazából mindegy, ha ki tudod szúrni vele az eladó szemét, akkor érdemes elvinni, mert utána nagyon drágába fog kerülni, ha lejár a gari. Mondjuk gondolom még van 1+ éved rá, nekem csak nagyon erős kék textúrávál látszik a navisáv alul, de jól meg kell nézni, így úgy döntöttem még nem viszem be, bár már az utánhúzás is egyre durvábban néz ki, szóval kiderül.
-
evo87
őstag
-
törölt tag
-
edari
őstag
A beállításokat én már kb vágom, mármint hogy mi hol van. Amikor megvettem a telefontvolthogy 5 percig kerestem valamit, de ma már jóval gyorsabban megvannak a dolgok.
Szóval egyelőre több a rossz mint a jó. Na sebaj, meglátjuk hogy alakul, és ha pozitívan, akkor majd én is felrakom. -
kutitomi73
aktív tag
Nekem a 730-am csinálta.Cseréltettem a kártyám ami 3 hetes volt és nano sim , amit adaptarrel használtam.Azt hittem az a gond.Cseréltettem Microsim-re de azután is csinálta.Elküldtem NociCareba ( Győr 12.17.-én ).Megjött és mehettem volna érte 31.-én, de nem tudtam!Majd kedden tudok menni érte ( 6.-án).Kiváncsi vagyok, hogy mit csináltak vele.Majd megírom ha megkapom a szervíz lapot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest