- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1934 üzenetére
Ahogy olvasgatlak jobb a 1320 mint a 1520. Pedig rászántam magam. El kell gondolkodnom újra. Ennyire gáz van 1520 téren ?
-
Cooley18
aktív tag
válasz
eladogeppc #1957 üzenetére
Ironizálhatsz, de ha hülyeséget beszélsz, megcáfoljuk.
-
zack
nagyúr
válasz
eladogeppc #1945 üzenetére
-
Cooley18
aktív tag
válasz
eladogeppc #1932 üzenetére
Tessék, 5-6 centiről:
Sajnos csak átméretezve tudtam feltölteni, de a lényeg látszik.
Amúgy főleg a "beka" képnél tökéletesen látszik, hogy a 1520 messze jobb képet csinált, de a másik kettőn is egyértelműen kivehető, hogy melyik a minőségibb kép... -
Yoretto
tag
válasz
ahoz kepest hogy egy 200 euros telefonnal csinaltad, nem mondhatni rossznak a video... de szerintem ezeknel jobbat varni egy mobiltol, felesleges..
-
zack
nagyúr
válasz
-
zack
nagyúr
válasz
eladogeppc #1942 üzenetére
"Egy átlagos 13mpx kinai mobil is tud ilyet.
Foleg a sötétben felvett videók katasztrofalisak. Pont emiatt vettem meg pedig.
Ocska zajos vacak.
Ennel meg a lumia 1320-adnak is jobb volt a kameraja."Ezt nem te írtad?
-
Rob700
senior tag
válasz
eladogeppc #1942 üzenetére
Na ezt én is le akartam írni, csak lusta voltam... Én is hülyét kapok ettől, hogy "ha jó képeket akarsz vegyél fényképezőt". Akkor mire valók ezek a 150ezres telefonok a 20mpx optikai képstabilizátoros kamerával? Persze akkor már legyen mp3 lejátszó, filmet se nézz 6"-on...
-
poolzee
tag
válasz
eladogeppc #1936 üzenetére
Sziasztok
Én kb. 1 hónapja váltottam androidról (lg g2) 1320-ra. Nagyon jó telefon de kb. 2 hét útán váltottam 1520-ra. Szerintem aki az 1320ra aztmondja hogy bármiben is jobb az 1520nál az "hazudik"...
-
zack
nagyúr
válasz
Lehet rossz fülest használsz.
Az én fülesemmel nem tudom max hangerőn hallgatni. De sebaj. Írjuk ezt is a 1520 számlájára. Fényerőre sem panaszkodott még senki. Gondolom akkor jó. Akinek ez a fontos, biztos talál nagyobb nit értékűt. Engem nem motivál a nagyobb fényerő mert ez is elég. Folyamatosan az jön le, hogy visszabőgöd a 1320-at...Nem kell siránkozni, vissza kell térni arra amivel elégedettebb voltál.
-
Yoretto
tag
válasz
ha valaki profi kepeket szeretne csinalni, miert nem hasznal olyan fenykepezogepet? ha valaki profi videot akar, miert nem hasznal olyan kamerat? zenerol nem is beszelve, azt meg mar vegkepp nem ertem miert eroltetik emberek a film nezest vagy jatekot telefonon, mi elvezet van benne? ... ertem en hogy okos telefon es hogy mindenki egy dologgal szeretne megoldani mindent de ...
-
zack
nagyúr
válasz
eladogeppc #1934 üzenetére
Cseréld vissza, és még pénzed is marad. Tiszta hülye ez a Nokia, hogy a 1520-at jelölte meg csúcsmodellnek, holott a 1320 mindenben jobb nála. Lényegében burkolt zászlóshajó, hozzáértőknek.
-
sszemtelen
őstag
válasz
eladogeppc #1932 üzenetére
"Másik dolog, hogy valaki dobjon már olyan makrót, amit 5cm-ről lő.
Tuti nem fog éles képet kapni."Ez nyilvánvaló, mivel a kamerának minimum 10 cm távolság kell a fókuszáláshoz.
-
zack
nagyúr
válasz
eladogeppc #1923 üzenetére
"Különben az a baj, hogy a telefon elmossa a képet akármivel nézegetem.
Akár a Nokia Cam-al, akár a sima fényképekkel nézem."Nálam semmi ilyen gond nincs. Gondolom akkor csak nálad lehet valami.
-
jeni
félisten
válasz
eladogeppc #1923 üzenetére
Valaki a 820-s topikban is így cseszte el a telóját. mert ha más teszel fel és besz@rik akkor a szervizbe való leadásnál még kiderülhet és akkor ugrik a garancia.
még akkor se reszkíroznám meg ha mégse tudják kideríteni mit is raktam fel tegnap? -
Levente07
tag
válasz
eladogeppc #1921 üzenetére
Figyi senki sem írta, hogy szoftverhiba lenne... legalábbis én nem látom...
Amúgy én nem védeni akarom, sőt már nincs meg nekem sem...
-
jeni
félisten
válasz
eladogeppc #1921 üzenetére
csak a sajátját és az OTA
gondolom nem akarod elcseszni a telót?
mindig az legyen rajta amelyik product code változatban vetted meg a boltban.
bár nem tudom,hogy ennél a 1520 telcsinél hogy kell megnézni,mert nem leszedhetős a hátlapja.ilyen fater kellene nekem aki :
Az utolso 2 évben hetente új telefonom volt/van.
Gyorsabban cserelem lassan mint a zoknijaimat.mert akkor az enyémet is cserélgethetné
-
Levente07
tag
válasz
eladogeppc #1917 üzenetére
Amit írsz, az lehetetlen... a 1320-nak nem jobb a kamerája, és a kínai hulladékok nem csinálnak közel sem ilyen képeket, mint a 1520... ez szerintem hardveres hiba lesz...
hülyegyerek->a számból vetted ki a szót
-
hülyegyerek
addikt
válasz
eladogeppc #1917 üzenetére
Az elég hihetetlenül hangzik, hogy a 1320-al jobb felvételeket lőttél, ezt a kínai mobilos hasonlatodat meg hagy ne minősítsem...
Szerintem user, vagy hw errorról van szó, az első esetben szerintem válts valami "kínai mobilra" ( amúgy ha nem tudnád, az összes Nokia, Apple, Htc, stb. telefon "kínai mobil"), a második esetben meg add be szervízbe. -
BobTail
őstag
válasz
eladogeppc #1912 üzenetére
Áh, így már más. A "Fényképekben" csak az 5 megapixeles képeket, ha pedig a Nokia Camerán keresztül mész a galériába, akkor a teljes felbontású képeket látod. Direkt nem látszódik egyik képből sem kettő, hiszen elég idegesítő és megtévesztő lenne a galériában, ha mindenből kettőt látna a user. Ha a teljes felbontású képet szeretnéd megosztani valakivel, akkor ahhoz a phriz.be appot ajánlom.
-
BobTail
őstag
válasz
eladogeppc #1900 üzenetére
... (fekvő módban jobb felső sarok) - beálltások - felvételi mód
azért annyira nem rejtették el ezek a Nokiás srácok
-
zack
nagyúr
válasz
eladogeppc #1834 üzenetére
Kb mindenben. Nem csak kamerában.
Most tényleg soroljuk fel? Beírod a google keresőbe hogy 1520 vs 1320 és azonnal tudni fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest