Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
jdirteen #1315 üzenetére
Szerintem a minőségre nem lehet sok panasz, ahhoz mérten, hogy telefonról beszélünk. Beltéri használatkor a Xenon vaku nagyon hiányzik, illetve amikor gyors fényképet szeretnél lőni, akkor az automata beállítások sem a legügyesebbek, de ez is inkább beltéren és/vagy nem természetes fény mellett jön elő.
Ha pedig valaki vérprofi képet akar lőni, ne telefonnal tegye...
A mérettel kapcsolatban pedig, ha nagy tenyered van nem lehet probléma. Eleinte biztos furcsa lesz, de gyorsan meglehet szokni. Ha már megszoktad, akkor meg soha többet eszedbe nem jut majd, hogy kisebb telefont használj.
Határozottan +1 a 1520-nak! -
BobTail
őstag
válasz
jdirteen #1310 üzenetére
Elmegy
Viccet félretéve,1020 és 1520 között kb. csak a felbontásban van különbség, beltérben minimálisan rosszabb a 1520 - fényképezés és videózás tekintetében egyaránt.
Méret: minden megszokás kérdése, bár a 6' tényleg határeset, viszont 4,5 colosba már nehezen tudnék visszaszokni. A kezelés kétkezes, de ha szükgség hozza, akkor vannak olyan speciális megoldásaim, hogy egy kézzel is megy a használat
-
hito
nagyúr
válasz
jdirteen #1310 üzenetére
1520 a legjobb 5 kamerás mobilban benne van, ez ne tartson vissza a vásárlástól. 1020 kamerája jobb, de nem annyival, hogy csak emiatt válaszd. Én ugyanezen pörögtem napokat, és ugyanúgy G2-ről váltottam. 1020 mellett döntöttem végül, mert ha 1520 lett volna belőle akkor azon kattogtam volna, hogy a kamera nem 41Mp-es és nem akkor a veszteségmentes zoom, aludni se tudtam volna rendesen
Egyébként szinte tök mindegy mit választasz, itt nem tudsz rosszul dönteni
G2 után nekem nem volt kicsi a 1020.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest