- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
Ha nem zavar a méret akkor egyértelműen a 1520 ezen vita nincs.
nagy ugrás a 820-ról váltani a 1520-ra minden téren
IPS kijelző,FULL,erős proci,bővíthető memóriatár,pazar fényképező tulajdonság,hosszú ideig meg lesz a szoftveres támogatása
-Elképesztő,hogy sosem volt olyan telóm amit ne kelljen már este rádugni.
Hátránya:hogy zsebbe nem kényelmes hordani,sem leülni , sem lehajolni nem érdemes,nem lehet vele.a 920 telónak meg sérülékenyebb a háza,nem bővíthető,a kamera gyengébb,és beégésre hajlamos kijelzője van AMOLED,bár az is igaz a 820-s is amoled az se égett még be nálam,pedig kettő is van,öcsémnek-apámnak
-
Cooley18
aktív tag
Vagy nagyon gazdag az emberünk, és leszarja, hogy sokat bukik a mutatványon, vagy kamu. Meg kell érdeklődni. Ha csak előreutalással vállalja, akkor felejtős. Utánvéttel meg csak akkor szabad átvenni, ha előtte lecsekkolhatod (ezt nem nagyon szeretik, de ha normális a futár, akkor nem lesz gond, ha meg nem engedi, meg kell mondani, hogy nem veszed át, és kész).
-
jeni
félisten
Sokat nem veszítettél vele. Lehet,hogy jövőre már a Microsoft Lumia 2000-s kapod meg 8 maggal 8-s kijelző mérettel, hajlítható, törhetetlen üveggel. Magyarán gatyádban is hordhatod majd. Éppen tegnap vette meg a srác a 820-s tölthetős hátlapot amit tudtál volna használni.
-
BobTail
őstag
-
jeni
félisten
én is 820-ról váltottam,a 820-s telót megkapta az öcsém.
a 925 teló kevésbé kapja meg a Win 9-t(lehet,hogy mégis). az is tény az a két mag szinte egyforma,vagyis hardveresen azonos a 820-s telóval,és nem bővíthető az SD kari benne.magyarán nincs nagy előnye a 820-ról a 925-re való váltásnak.a 820-ról a 1520-ra váltásnál,tudásban, teljesítményben nagy lépés felfelé,de az is igaz TEPSI méretű a Lumia 1520 teló
-
Yoretto
tag
en akkor is ezt vallom, ha igazan jo kepet akar az ember csinalni hasznaljon fenykepezot, vagy ha igazan jo videot akkor kamerat... 150 ezres telefon ide vagy oda, sose fog felerni egy fenykepezovel vagy egy kameraval egy mobil (es ezzel nem leszolom barmelyik kamerajat, mert nemerdekel, nemhasznalom)... es multimedias eszkoz ide vagy oda, ha valaki elmegy futni vagy edzeni vagy barmi, egy ekkora telefonnal fog zenet hallgatni mondjuk(jo biztosan van aki igen)? a filmnezes pedig, elhiszem hogy szuper 6"on filmet nezni, de nyilvan ez is egyenfuggo... reszemrol ha mar film akkor vagy mozi vagy hatalmas tv, minden ember mas... de szerintem akkor se kell tul sokat elvarni egy mobiltol pl fenykepezes vagy kamerazas teren, vagy stb... legalabbis en nem varok el egyaltalan semmit egyiktol se...
-
david->off
tag
Nagyon szrp kepeket lehet loni vele es ahhoz kepest, hogy nem tul fenyeros az objektive, kis fenynel is lehet vele eles, zajmentes fotokat kesziteni. (nekem szinte csak ceges dolgok vannak, illetve az asszonykam kulonbozo alkatreszei kendozetlenul, szoval nem fogok kepet feltolteni)
-
Ati1979
veterán
Köszi!
Készülj fel rá, hogy jó nagy darab az 1520.Szóval nem fog rajta annyira biztosan feküdni.
Viszont azon a párnán királyul elvan!
Amúgy ahol vettem, ott már nem lehet kapni január 6-tól levették az árlistáról. Szerintem én voltam az utolsó aki onnan megrendelte. Lehet, hogy valami új lesz helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged