- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális
csendes tag
válasz
Plazmacucci #4423 üzenetére
OK skacok, megvagyok. Én bénáztam. Köszönöm.
-
válasz
Plazmacucci #4422 üzenetére
Ilyenkor Cortana mikrofonja sem működik. Geci idegesítő. Sőt cortana egyaltalan nem működik.
-
válasz
Plazmacucci #4412 üzenetére
Mármint függő lett?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4343 üzenetére
1-2 napos bejegyzések még arról írtak hogy sikerült. valamit viszont olvastam hogy modositott az ms az autentikáción, de arra is van megoldás.
-
válasz
Plazmacucci #4288 üzenetére
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4234 üzenetére
Ebben a hátlapban fényesedne...?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4232 üzenetére
Milyen tokod van?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4220 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom elolvasni az angol miatt...
Mondom, csak azért érdekes, mert sokat használom a 1520-on word-öt, s mivel sajnos nincs olyan opció/app, hogy fekete hátteren fehér betűk legyenek, ezért kicsit bántja a szemem a fényerő... Levéve a fényt, nem rossz, de féltem a kijelzőt...
S az az érdekes, hogy nem csak a skála legalján vibrál, hanem olyan 30-40%-től lefelé is... -
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #4215 üzenetére
Ha az automatikust kikapcsolom akkor ott 3 csúszka lesz alacsony,közepes,magas,lehúzom mind de nagyon sötét lesz akép deén vibrálást nem tapasztalok! Na mindegy
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #4213 üzenetére
Erre rájöttem és úgy is állítottam be,hogy fényerő kicsi!
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #4202 üzenetére
fel áron vagy fél áron?
na de amugy nem szoktam igy megvalni semmitol hogy meghirdetem vagy eladom hasznaltkent vagy hasonlo...
-
válasz
Ez persze jórészt attól függ, minek a fele ár az a fele ár. Pl ha a bemutatáskori független ár feléről beszélünk, akkor van miről beszélni
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Szerintem jópáran átvennék...
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #4185 üzenetére
Pusztán kiváncsiság,kipróbálom ha nagyon gáz akkor vissza Denim,az általad árult típusú tabomra is feltettem kiváncsiságból a technical previewt!
-
válasz
Plazmacucci #4178 üzenetére
nahátna! még csak most szólsz?
-
csicsu20
csendes tag
válasz
Plazmacucci #4178 üzenetére
Az a Tab lehet érdekelne engem is hol tudom megnézni?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4176 üzenetére
Én voltam. De elég válogatós vagyok...
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4130 üzenetére
Nézd, a kérdést amire válaszolt , nem én tettem föl.( nem egészen értem miért írtad, amit írtál, mert soha nem írtam még wp-és topikba semmit). A logikád szerint, ha valaki mindig további pontosítást kérne tőle, az már egy harmadik
fórumozó lesz ...
Viszont BobTail válasza -talán a vesszők miatt-számomra kissé többféleképpen is értelmezhető lett....
Gondolom , azt írta, beállítható a wp 8.1-re hajazó megoldás, de nem voltam teljesen biztos. Ha nem állítható be, akkor nem veszek a barátnőmnek Lumia 735-öt, Ő ugyanis nem szereti a "hagyományos" csempéket, és az opaleszkálót is utálná vélhetően , viszont tetszik neki a wp 8.1 féle hátterezhető csempe. Persze nem kötelező fölfrissiteni w10-re, de hát, hadd ne magyarázzam, milyen az, hogy veszel egy telefont, és a néhány hónap múlva kijövő fő frissítést meg nem mered föltenni, mert nem tetszik a GUI....
De remélhetőleg nem ez lesz a helyzet . -
Gabir
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4077 üzenetére
Viszont itt van leginkább célközönség
emiatt raktam ide. Aki ilyet keres, talán itt nézi meg leghamarabb..a többi telefonos apróban pedig elvész..
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4063 üzenetére
Az a baj, hogy most még a 90 is sokk...
-
válasz
Plazmacucci #4028 üzenetére
Szerettem volna venni egy ilyet tavaly, de a boltban kézbe véve annyira olcsó hatású volt, úgy értem, hogy gyenge volt az anyaghasználat, hogy inkább letettem róla.
-
hroberto
veterán
válasz
Plazmacucci #4028 üzenetére
Ráadásul az itthon kapható 2520-ak közel 90 ezerért mind bolti garisak. Nem szabad megvenni. Ennyiért sokkal jobb vétel a a Miix.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4026 üzenetére
Azzal az a baj hogy a 8 kicsi, a 10-es meg nekem már drága...
-
hroberto
veterán
válasz
Plazmacucci #4020 üzenetére
Én már felvilágosítottam. Mellesleg szerintem a 2520 nem is kapható itthon hivatalosan.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #3994 üzenetére
Én is szeretek igényes fotókat csinálni és érdekel is a mobil fotózás. Kinyomtatni viszont nem szoktam képeket.
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #4006 üzenetére
Pontosan 4 db mikrofon van.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3999 üzenetére
Próbálom megtalálni azt a minimális fényt, ahol még nem vibrál. De hosszabb word olvasásánál jó ha gyengén világít. A szemnek is jobb, meg kíméli az akksit is...
Nekem kicsit a 1520 helyettesíti a ebook olvasót is.Nincs valami progi amivel lehet megnyitni word-fájlokat, de fekete képernyőn fehér betűket mutat?
(#4002) fnsteam:
Mindenképp vidd szervízbe! -
fnsteam
tag
válasz
Plazmacucci #4003 üzenetére
De akkor kihangosítva , hangfelvételen , videofelvételen miért jó ? Vibro motor is teljesen jó ki lett próbálva , mégse megy
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3997 üzenetére
Hosszútávon árt a készüléknek ha így használom?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #3992 üzenetére
De végülis a 19mpx képpel se csinál semmit az ember, laptopon visszanézve nem mondanám jobbnak mint az 5mpx (vagy rosszul látom?), így legalább csak 5mpx-re állítva nem dupláz.
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3967 üzenetére
Itt van pár before-after. Azért néha jól jön az a RAW
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3965 üzenetére
Ez az értelme a RAW formátumnak, teljesen nyers. Én Photoshopban szoktam beállítgatni az értékeket.
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #3955 üzenetére
kiprobaltuk par nyelven, es sokszor olyan hulyesegeket produkalt hogy az embertelen
ha csak 1-1 szo miatt kell arra se a legjobb szerintem sokesetbe...
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #3955 üzenetére
erre ott van a webforditas.hu oldal is
-
válasz
Plazmacucci #3928 üzenetére
Újabban nálam is ez van. Denim előtt hibátlan volt. Remélem majd kialakul.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #3928 üzenetére
Nem mindegy,hogy hogy is csinálod. Lelke van neki.
HA jól olvastam vissza,akkor a koppintások a Denimmel nem mennek rendesen? Érzékenység beállításával változna valamit?
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #3873 üzenetére
Sziasztok!
Ez az insider ugyanúgy fent lesz áruházban,mint a pfd vagy regelni kell valahová és úgyl ehetséges használni? köszi
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #3871 üzenetére
biztosan nem ez fogja megkapni elsonek
nyilvan adnak majd ki w10el egyutt valami ujabb keszulekeket is, bar ez sajnos meg odebb van
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3817 üzenetére
S ezt a frissítés sem javította meg?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3813 üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert azt hittem csak az enyém pattog, s mondom ez mikrofonhibás.
Hogy hogy elfelejti, hogy fel van hangosítva?
-
válasz
Plazmacucci #3813 üzenetére
Mázlista vagyok, semmi ilyesmi.
Viszont a push üzenetek, na azok sírba tesznek... -
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3776 üzenetére
Jaaa, hogy ez már az új Lumia Camera (fentebb a Classicot említettétek). Ezesetben elmenti a 3 különböző expozíciós értékű képet raw-ban, amiből összehozza a HDR-t.
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3774 üzenetére
Akkor sanszos. Class hanyas a kártya?
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3772 üzenetére
Ha rám gondoltál, akkor alsóbb kategóriás Lumiáknál hallottam hasonló jelenségről, de csak azoknál, amiknél memóriakártyára volt beállítva a mentés. Én még nem találkoztam ilyennel...
-
válasz
Plazmacucci #3770 üzenetére
Lehet nekem is...
-
válasz
Plazmacucci #3768 üzenetére
Hármat lő, gyors egymásutánban. Nem, nincs bekapcsolva a sorozatfelvétel.
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #3753 üzenetére
en nem ugy lattam hogy jobb lenne, de azt se hogy rosszabb , velemenyem szerint egyszinten van a 2 telefon, ha egy idobe adtak volna ki, valozinuleg a 930at vettem volna, hiaba kisebb teljesitmenyu aksi, telefon meret miatt
mondjuk mar a fiokba pihen egy ideje a 1520
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3741 üzenetére
Ez is csak vicc?
-
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci #3703 üzenetére
Szia,igen két hete megtettem ,átváltottam a finnekhez és csere után azonnal jött le a Denim.
Kamera eddig is jó volt,így is remek,sokkal gyorsabban indul,valamint egykét apróbb változás./pl a takarékos üzemmód immár nem tehető a a tiltólistára stb/
De szerintem a jövő héten már be kéne indulnia minden régióban. -
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #3703 üzenetére
930-ra már megtettem. (Bár kicsit szarakodott a kamera, szóval visszajött a Cyan, és most várunk.)
-
válasz
Plazmacucci #3689 üzenetére
lesz egy kurzor alul karikával!
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3670 üzenetére
Találtam egy total commander, de WP angol oldalán. A telefonon az áruhá ugyanezt nem látja...
A mi régiónkban nem lehet...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3668 üzenetére
Én inkább amolyan Total Commander-szerűségre gondoltam...
Lényeg, hogy kényelmesen lehessen fájlokat másolgatni pl. az SD kártyán. -
válasz
Plazmacucci #3631 üzenetére
Azt biztos nem. Egyetemi projektorok, van olyan amin még csak VGA van, ha abban a teremben vagyok, akkor tuti kell a laptop. Csak a modernebb projektorok esetében éreztem volna megúszhatónak ezt, de akkor ezek szerint nem. Köszi a választ.
-
válasz
Plazmacucci #3563 üzenetére
Igen, ki lehet, nekem is ez volt az egyik első.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3566 üzenetére
Érdemes frissíteni Denim-re? Vagy nem is tudom, most mi a legfrissebb?
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3563 üzenetére
A beállítások / érintésnél csak a érzékenységet lehet állítani...
A navigációs gombokra semmi opciót nem találok...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3561 üzenetére
Az nem az...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3559 üzenetére
Nem lelem sehol...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3548 üzenetére
Tölteni egyébként hogy érdemes: Amikor fullon van, rögtön érdemes kihúzni? Mert volt, hogy nem tett jót neki a túl hosszú töltés...
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #3520 üzenetére
Edzett üveg"fóliát" próbált már valaki?
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #3511 üzenetére
Köszönöm! Ez mitől lehet mert nekem semmi ilyet nem csinál a music? Amúgy tud valaki egy jó zenelejátszót ami esetleg a flac formátummal is megküzd! Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #3507 üzenetére
Milyen zenelejátszós anomáliákra gondoltok?
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3507 üzenetére
Nekem fent van, de nem hallgatok 1520-on zenét, viszont szerintem ez a bug rendszerszinten benne van az update1-ben is, Denimnek sok köze nincs hozzá.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3473 üzenetére
nem.
-
gidion90
tag
válasz
Plazmacucci #50 üzenetére
Sziasztok! Ha magamnák már sikeresen cseréltem LCD-t lumia 800-on, akkor bevállalhatom az 1520-at is? Vagy mennyibe kerül egy kijelzőcsere szervizben? Honnan lehet olcsón panelt venni? Ebayről biztonságos? 800-hoz vaterán vettem bontottat. Köszönöm
)
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #3316 üzenetére
Nekem mindkettő van, de jobban szeretem a 930-at
-
Bandi8407
tag
válasz
Plazmacucci #3312 üzenetére
Köszönöm a tömör választ
-
válasz
Plazmacucci #3153 üzenetére
Nem feltétlenül. A másik telefonom (Sony Z3) gyári fülese állati jó. Attól már csak a Z2-é (aktív zajszűrős) jobb.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #3151 üzenetére
Esetleg van valami hír előfoszlány a gyártótól?
-
válasz
Plazmacucci #3066 üzenetére
ÚÚÚ vehettek ilyet kétezer forintér, de ki kell centizni hova teszed a telefont. Ha lejjebb vagy feljebb kerül a két tekercs egymástól akkor már nem tölt
-
válasz
Plazmacucci #3058 üzenetére
CSak kéken villog egy led és a telefon meg sem mukkan.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #3055 üzenetére
nekem ilyenem van és müxik
videó
más utángyártottal is mennie kell vele.Vidd már vissza kikölcsönzött kazettákat! Szegény tulaj rád vár mióta,a vissza nem vitt kazetták miatt nem tudja lehúzni a rolót!
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3055 üzenetére
Benne van a tekercs, nem kell rá extra hátlap, így érintkező sem.
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #2979 üzenetére
nyilvan ez sok mindentol fugg
foleg hogy milyen vertut
de olyan telefonokat ugyse akarnanak :
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #2963 üzenetére
250 euro...
biztosito meg fizeti
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #2961 üzenetére
na
3bol egyszer voltam en a hibas
az elsonel (mentsegul szolgaljon hogy elegge csuszos a telefon), na jo kozvetve a masodiknal is, de most a 3diknal semennyire :
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #2910 üzenetére
Most jöttem ki 4/b-l
A Cortana app miden régiókban azonosak? Mert néztem az angolt és más dobott ki mint amerikai régióban.
-
teki80
csendes tag
válasz
Plazmacucci #2910 üzenetére
Gondolok itt youtube-ra (tudom, hogy nincs, de mi a legjobb replika), illetve fontos win alkalmazásokra, hogyan lehet mp3-at berakni csengőhangnak,stb... ami fontos lehet egy kezdő win-es felhasználónak! De már most 100x jobban tetszik, mint a régi s3 lagg király... Eddig profi!
Biztos írtátok már, de most nincs türelmem végignyálazni!: )
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2882 üzenetére
Miért mi lesz akkor?
Leadod a Part Nero-ba és megcsinálják.
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #2836 üzenetére
Vagy esetleg közben nem dugtad töltőre vagy pc-re? Amúgy azért szerintem az sem rossz főleg ha az újdonság varázsa miatt nyomkodod is!
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #2834 üzenetére
Annyit bír még vagy akkor vetted le? Bár ha tegnapelőtt.....?
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #2829 üzenetére
Igen Beállítások takarékos üzemmód és ott irja kb meddig birja illetve mikor volt utoljára töltve!
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2819 üzenetére
Minek kell takarékos üzemmód?
Nem elég az 50-60 óra készenlét?
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2818 üzenetére
Passz. Nem figyelem.
(#2820) Ati1979
Eddig igen, bár úgy hozzászoktam a WP-hez, hogy most idő kell míg visszaállok.
Egy dolgot nagyon vissza fogok sírni.. A Navit.Az verhetetlen volt a 1520-ban.
G Maps se rossz, mi több, egész kellemes. Hozzáteszem, csak azért mert van 4GB adatforgalmam, és nem igazán érint, hogy offline e a navi vagy nem. De akinek 500MB vagy 1GB a net van, annak szopó a G Maps.
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2816 üzenetére
Néha megkavar ez az új rendszer...Jött a PH-tól pü, hogy értékelni akarod, és engedélyezzem. Ezt megtettem, és ugye értékelted is. De én nem tudlak értékelni téged, holott úgy emlékszem, ez működik visszafelé is.
-
válasz
Plazmacucci #2779 üzenetére
Bocs hazudtam. A google keep, azt nagyon hiányolom. Ezt a one note-t nem tudom magamévá tenni!
-
válasz
Plazmacucci #2777 üzenetére
Nekem is ennyi rinyám volt összesen.
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2775 üzenetére
Nos? Milyen?
Egyébként minden futhat a háttérben. Jól bírja. -
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2760 üzenetére
Megjelenhet az értesítősávban is, ha így van beállítva, és oda bökve már nyílik is meg a messenger.
-
hroberto
veterán
válasz
Plazmacucci #2760 üzenetére
A telefonon megjelenik az értesítési sáv ha kapsz egy üzenetet, elég erre rábökni és megnyílik a Messenger. De mindenképp mennie kell, hogy tudj válaszolni.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #2756 üzenetére
Az élőcsempe még okés, deeeee inkább a mobilnet kapcsolóját tennék ki a gyorsindítóba.. hasznosabb volna..
-
Assdak
őstag
válasz
Plazmacucci #2716 üzenetére
A bedugom kérdésre nem tudok válaszolni, kipróbálni jelenleg meg nem tudom, a szám léptetés az megy.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2692 üzenetére
W10 egyre kezd biztosabb lenni , a 930 topikban nem olyan rég BobTail kolléga egy kacsintással válaszolt , ez egyre biztatóbb.
#2707) Yoretto: Amerikai CNN hír TV-n nagyon nyomják a céges reklámot mindenki Lumival csinál ezt -azt.
-
Assdak
őstag
válasz
Plazmacucci #2697 üzenetére
- Swype tényleg nincs
- Van jó pár zenelejátszó, tudni kellene mik azok a funkciók amik kellenének
- A gyári Low értéket lehet még lejjebb venni, illetve automata funkcióba a béka segge alá berakja.
- Ezek elvileg mind elérhetők
- Multi window mode mint droidon nincs, én simán task-el oldom meg
- Ott a glance
- appal megoldható, illetve ha calendarba adja be az ember a jegyzeteit -
Coulson
tag
válasz
Plazmacucci #2697 üzenetére
Én az androidot ajánlom
-
gretzky77
veterán
válasz
Mi az amit a 1520 nem tud? A képet én is kirakom tv-re kábel nélkül pl! Ok a toll rész valóban nagyon jó!
-
Yoretto
tag
válasz
persze ki mire hasznalja
bar szerintem nem ostoba a rendszer... nalam a fenykepezes meg a jatek meg a tobbi szempont nem dont, nalam a stabilitas es az akkuido , na es persze hogy ha megfogom akkor ne recsegjen a muanyag osszevissza
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #2689 üzenetére
en csak a par napos hasznalat utani tapasztalataim mondom a note3-ra es a note4-re (de volt lg g2, lg g3, samsung s4, htc one is, csak egy par pelda az androidos volt teloimra, nem huztak sokaig nalam
vol olyan is kozott (amire nemvagyok buszke) de a folyoba kotott ki :S )... de persze attol meg lehet jo
bar nekem a legnagyobb bajom az anyaghasznalattal (samsungnal) es a rendszerrel van bajom
bb-t meg sajnos ugy nem ismerem, csak egyszer lattam a passportot, es akkor igencsak pozitiv csalodas volt
-
Yoretto
tag
válasz
Plazmacucci #2687 üzenetére
igen igen, ki, hogy es mire...
pl van par "emberem" aki a "toll" miatt a note szeriara eskuszik es azt is kertek cegesnek, megertem teljes mertekbe, es nincs is ezzel baj, van aki almara van aki wp-re, erdekes modon bb-t meg egyiktol se hallottam, pedig a bb passport nagyon jo, es nem draga, szerintem, ahogy nezem a storen, tulsagosan kecsegteto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest