- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
-
-
-
-
Yoretto
tag
neked annak tunik, aki megkerdezi annak nem, mert nemtudja, nembiztos benne, nem ert hozza stb stb... par teruleten tevekenykedtem/tevekenykedek es hallottam hajmereszto kerdeseket en is ezeken belul, de ahogy mar leirtam, nem veletlenul kerdez, es inkabb kerdezzen mint ...
-
nicu71
addikt
a tuneln rádió tudja igaz az nem zenelejátszó,valamint a sonicxbeat-nál is láttam hogy van időkapcsolója.
DE! Van rá app,és nagyon fajintosan.Stop the music ,és időzitóvel állit le mindenféle zenét.
Plazmacucci nekem csak az van ,hogy restartnál alapra állitja az EQ-t
Valamint nálam már Denim van és azt vettem észre hogy immár kikapcsolhatatlan a takarékos üzemmód,és az áruházat se mutatja a háttérben futásnál-,alán az élő csempe kikapcsolása segít ezen,magyar acc-al amugy se élő ,nem mutatja az aznapi ajánlatokat. -
nicu71
addikt
Tökéletesen egyetértek én is így szoktam.Viszont érzésem szerint az övtáska enyhén kiment már a divatból ezért idén váltottam egy ilyen kis vállon hordós homártatyóra
Gyűlölöm ha tele van a zsebem.Nem is értem azokat akik kistáska nélkül mennek ki az utcára.Hova rakják a kulcsot,cigit,bukszát,intimbetétet -
Egy olyan lehetőség lenne még nekem jó, mint a Samsungon van, hogy beállítható hogy x óra és y óra között egy "blokkolás üzemmód" legyen, amiben meghatározott személyeknek kicsörög, de nem pittyeg emailre, meg minden más hülyeségre, illetve ha nem a listán szereplő személyek telefonálnak, akkor nem csörög ki.
Ha tud ilyet a telefon, és ökörséget írtam, akkor világosítsatok fel, de tényleg nem volt még időm semmit mélyebben megnézni benne.
-
zack
nagyúr
Főnök lettem, sok terület tartozik hozzám, és nem papírra írok, hanem a telefonba. Ha látok valamit ami nem tetszik, amit később akarok intézni, vagy szimplán alaprajzot kell rajzolnom biztonságtechnikailag, vagy el kell ugranom beszerezni ezt-azt, és fel kell hozzá jegyzetelnem még pár dolgot...Tehát lényegében mindenre, amire egy toll és papír használható az analóg világba.
Nem kell kutatnom, hova tettem a fecnit, mert 2 gombnyomás, és benne vagyok az S jegyzetekben.
De szórakozásra is jó a különböző kép szerkesztő progikkal, és böngészésnél is nagyon hasznos. Ki lehet vágni az aktuális szövegrészt, aztán menteni, és könnyebben megy a kijelölés is. Tényleg high tech cucc, de csak az látja benne mire képes, aki azért hébe-hóba előveszi.De persze Spen nélkül is nagyon jó, csak aki nem használja, nem biztos hogy 100k+ meg fog érni a 1520-hoz képest.
-
-
-
zack
nagyúr
Feltettem hirdetésbe.
96k, és nem engedek belőle. Gyári független, fekete, karcmentes, 2015.07.30-ig garis, összes tartozékával, dobozában, ajándék Nilkin tokkal, és cserébe csak Note3 jöhet.
Az a gond a stylus-szal, hogy nem tudom hova rakni, mert nincs helye.
Ahhoz meg drága 3-4k-ért, hogy hetente / 2 hetente pótoljam, mert elhagytam.
Note 4 lenne az igazi, de ennyiért sok. 210-be megállna szerintem függetlenül, de 85k-val nem jobb a 3-nál.
Viszont ha bezuhan 2015 Q1-ben 160-170 környékére, lehet rácsapok. -
sharplaninac
tag
-
gretzky77
veterán
Igazából nekem friss a teló és még nem volt rajta a cyan ezért pörögtem most ezen,mert tartalmaz olyan dolgokat a cyan ami nekem hiányzott de csak a mappázhatóság miatt annyira nem pörgök rajta! Amúgy ha ez a Dev program fent van akkor mit kell még tennem hogy mappázható legyen a főképernyő?
-
-
aswmaster
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged