- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RolandDolby
csendes tag
válasz
Yoretto #2729 üzenetére
Imei alapján garis a cucc és ha jol sejtem dán picaos illetve mikor megkaptam dánul volt minden
ezt mondjuk furcsállottam no de mindegy várok vele aztán bemegyek care-be ha nem lesz jobb és reménykedem hogy nem lesz annyira zsebbenyúlós a dolog :/ amúgy kinek mit bír és milyen használat mellett ? (nálam sok a Facebook, instagram , messenger, emailek.. Játszani nem játszok egyedül és telefonálni is viber)
-
válasz
Yoretto #2690 üzenetére
Nekem meg pont az a bajom, hogy akár hogy is ragozzu, de a WP jóval ostobább oprendszer a többinél. Droidon bármit meg tudok csinálni amit akarok, samsungokon meg kirakom a képet HDMI kábellel a tévére, stb. Vinszon a 1520 volt a kezemben és nagyon tetszik, és fényképezni is szeretek. Ha biztos lenne, hogy kap majd W10-et, lehet nem vacilálnék.
-
-
válasz
Yoretto #2686 üzenetére
Hát pont ez az. Egyéni preferenciák. Nekem Note kettőm van, és azt is többre tartom bármelyik WP-nél. Na nem a gagyi anyaghasználat vagy az elavult kijelző miatt. Egyszerűen több hasznos és használható alkalmazás van rá, plusz a toll, ami egyből négyzetre emeli a használhatóságát. Én ezt használom munkám során jegyzetelésre. A Note 3 meg még jobban kezeli a tollat és baromi gyors.
-
-
Assdak
őstag
válasz
Yoretto #2655 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ez végre reális áron lett feltéve. Nagykerben 100-110 nél kezdődek az újak 2 év gyártói garival. Ettől függetlenül nem bántam volna ha a hirdető tartja az érdeklődési sorrendet, mert ennyiért nekem is megérte volna arra a pár hónapra, míg jön az utód. De tény, hogy én mondjuk ma nem tudtam volna lemenni Veszprémbe.
-
Ati1979
veterán
válasz
Yoretto #2538 üzenetére
Igen erre gondoltam. Mert az i5-ös változatnál azt hallottam, hogy a felbontás miatt előfordulnak akadások.
És az aksi idő? Nem tudom, hogy ebből a szempontból jobb e az i5.Tudom én is ezt gondolom. Mindenképpen a kezembe akarom majd fogni.
Vagy az vagy a note4 lesz az biztos. -
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #2522 üzenetére
Nekem nincs bajom az Androiddal továbbra sem, de tény hogy olyan mint a "tamagochi" a WP-hez képest. Ápolgatni, istápolni kell, hogy mindig gyors legyen, és aki ezekhez nem ért annak nem való.
Most a 1520-al olyan érzésem van, mint anno az iPhone 4 32GB-ra váltásomkor. Megy, problémamentes, nincs anomália. De hazudnék, ha azt mondanám +40-50k ráfizetéssel nem próbálnám ki a Note 4-et. -
-
sszemtelen
őstag
válasz
Yoretto #2452 üzenetére
Nekem is állandó netkapcsolattal (3G + Wifi), játékkal, netezéssel, fb kliens, fb messenger, 6Tag, telefonálás, fényképezés, és így is több mint 2 napot megy. Mondjuk a második nap estéjén, mikor leesik 36%-ra, akkor azért már felteszem töltőre, hogy újult erővel indítsa a következő munkanapot. Péntek-Szombat-Vasárnap triót meg egy töltéssel veszi.
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #2450 üzenetére
Nem tudom ti mire használjátok. Vagy ennyivel jobb az enyém.
Még egy páran vannak ezzel így rajtam kívül. Net, fb, hívás, chat (sms
), email, fényképezés, esténként kb 1 óra Plants vs Zombies, és ez még ki is van egészítve GPS-szel is, bár ez nem mindennap.
Most 2 nap 12h tartok, és van még 16%.Szerintem nálam többet kap mint nálad, de 45-70 órákat mértem így is. Éjszaka nincs repülő módban, tehát folyamatos Wifi és adatkapcsolat non-stop.
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
-
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #2106 üzenetére
Nem feltétlenül rád értettem.
Nyilván ha meg van az oka, nincs vele probléma, meg amúgy is a te dolgod, csak tényleg azokat nem értem, akik pl. arra verik, hogy qHD felbontású a kijelző, holott ha elé tennék ugyan azt a telefont 720p-s kijelzővel, meg meg nem mondanák, hogy melyik melyik, mert az összes látható különbség annyi, hogy a qHD-s szaggat...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Yoretto #2090 üzenetére
Tavaly decemberben jött ki, tehát 9 hónapja. Gondolj bele, hogy a 1520 jelenleg a legerősebb hw-vel szerelt wp telefon, és a középkategóriába még csak most fognak kijönni a hasonlóan "újabb" hw-vel szerelt modellek. Ez alapján nem hiszem, hogy fél éven belül lenne utódja.
-
Rob700
senior tag
válasz
Yoretto #1946 üzenetére
Persze értem amit mondasz, van is benne igazság, de ha nagyon szigorúan kitartanánk ennél a nézetnél akkor semmi értelme egy ilyen telefonnak pl... Legyen az embernek egy fényképezője, otthon nézzen csak filmet a házimozi rendszeren, ne is netezzen csak laptopon vagy méginkább pc-n, telefonnak meg legyen egy 6310-ese, mert annak bírta az akksija 2hétig...
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #1954 üzenetére
Szakmaiatlanságot tükröz amit írsz.
Mobilos képeket mobilos képekkel hasonlítunk össze, nem Nikon D800-al. Az hogy te mit tartasz jónak, és más mit tart jónak az szubjektív. Tepsi ide vagy oda, a 1520 gyakrabban ott lesz nálad, mint egy több 100k DSLR főleg a pesti éjszakában.
Mobilos mezőnyben pedig a 1520 ott van szorosan a 2. helyen a 1020 mögött...(#1956) Cooley18
Ilyen fénynél csinálj jobbat.
Mivel éjszaka készült persze hogy zajosodik, valószínű az automatika a fények tekintetében magas ISO-t állított be. De használható, értékelhető, látszik mi van a képen. Sok mobil nem képes erre éjjel.
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #1824 üzenetére
Tök mindegy mennyi. Egyébként pedig az. 101cm 280k-tól. Remek! A nagyobbak pedig 400k-tól.
Lényegében nem az a kérdés mennyire jó az ár/érték arányuk, mert ez értelmét veszti addig, amíg nem tudsz rajta mit nézni a demo és saját felvételeken kívül. A tv adásoknak is csak egy része HD, és az is csak 720p. Ritka az 1080p is mint a fehér holló. -
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #1645 üzenetére
316ft-os EUR árfolyamon ez ingyé lesz akkor.
Én inkább alkatrésznek eladnám, és vennék egy újat.
Kb 75k-ért biztos nem cseréltetnék kijelzőt, amikor ki lehet fogni használtan 90-95k-ért szépeket.
De ha kiárulod 50k-ért, +65k-t hozzárakva, vehetsz újat.Alaplap, ház, kamera...Csomó minden felhasználható belőle. Ki kell árulni.
Futok egy kört, hátha tudok neked olcsóbban.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #1611 üzenetére
Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy tele volt hányva mindennel az a telefon, de WP-n ha tele is van mindennel a kezdő képernyő, akkor is viszonylag könnyű megtalálni mindent, a menüben meg főleg. Nekem sokkal jobban bejön a WP kezelőfelülete.
Még csak 2 napja használom a 8.1-et, eddig nekem nem volt stabilitási probléma. A teljesítménye meg még jobb is, ami főként az explorerben érezhető, de gyorsabban is kapcsol ki-be, a wi-fi is sokkal gyorsabban csatlakozik, és mintha a programok is kicsit gyorsabban indulnának. Nagyon bízom benne, hogy idővel minden téren fel fog érni az iOS-hez, bár már most is azt mondom, hogy soha többet semmi más, csak WP.
Nagyon megszerettem, mondjuk ehhez talán nagyban hozzájárult az is, hogy egy 1520-assal indítottam. -
hroberto
veterán
válasz
Yoretto #1582 üzenetére
"Parasztvakítás" ?!
Sokan a háttér miatt sírtak, megkapták. És tegyük hozzá, kifejezetten jól tud kinézni. Mert szerintem fontos, hogy szép legyen mivel elég sokat bámulom. A noti center, és a gyorskapcsolók aztán minden, csak nem parasztvakítás. Kifejezetten hiányzott a rendszerből.
Van itt változás bőven!
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #1578 üzenetére
Szerintem az egész megváltozott. Aki pedig a kis apróságokat nem becsüli, a nagyokat nem érdemli.
Ott kezdődik, hogy az egész status bar át lett szabva, ráadásul igen minőségi a fejlődés a 8.0-hoz képest.
A lehúzható redőny? Tényleg, észre sem vehető.Csempék alá betehető háttérkép és átlátszó csempék? A rendszer sebessége is sokat javult, bár a 8.0-val se volt rossz, mégis érezhető a gyorsabb működés.
Kismillió apróságot észrevenni a menüben való beállításkor. Én tegnap óta csak ámulok és bámulok. Jó munkát végeztek az MS-nél. -
lumiás
csendes tag
válasz
Yoretto #1351 üzenetére
Attól függ. Ha szolgáltató függő a telefon akkor azok 1-2 hónapot 100% hogy csücsülni fognak a rendszeren. Ez nagy mániájuk. De van hogy a Microsoft is eltolja a kiadást. Elméletileg tényleg e-hónap vége. De ezt úgyis csak a kártyafüggetlen mobilok kapják meg azonnal.
Én mindig a legrosszabbal szoktam számolni. Ezért is írtam ezt az időpontot.
Amikor nekem megjött hivatalosan a black, haveromnak rá 2 hónapra jött meg a frissítés. T-nél legalábbis.
Én ezeket tapasztaltam az eddigi használat alatt.
Nekem már rajta van/volt a nem végleges 8.1. Problémám nincs/nem volt vele. De mivel holnap a kijelző hibája miatt viszem a szervizbe a telefont.Ezért vissza raktam rá a 8-at.
Valamint ha a telefon mondjuk kínai, lengyel akármi. Ezért az egyes kiadások között lehetnek minimális eltérések is. -
david->off
tag
válasz
Yoretto #1120 üzenetére
Nekem is volt rendszer frissites tegnap, de en semmi valtozast most utana nem tapasztaltam. Kb. 3 hete minden 2-3. nap frissult valami menupont az alkalmazas aruhazon keresztul. Ezek biztos voltak a teljesseg igenye nelkul; wifi, erzekenyseg, extrak+info, gyorsnezet, nyelvi valami...es persze szamos alkalmazas is frissult ezekkel parhuzamosan.
-
pitimany
tag
Ha az SGS3-LGG2-re gondolsz részben egyetértek, bár én nagy reményeket fűztem az LG G2-höz a paraméterei és az innovatív külseje miatt, de csalódnom kellett a már felsorolt, kompromisszumra kényszerítő hiányosságok miatt.
A Lumia 1520 most szerintem a majdnem minden szempontból legjobb telefon, egyetlen hibája van számomra: a mérete. Ha 5 colos lenne, ugyanilyen paraméterekkel, tökéletesnek mondanám.
Tényleg Ti hogyan hordjátok (farzseb, zakózseb ...?) miben tartjátok (tok, táska ...?) és tudtok e valamilyen elegáns bőrtokot ajánlani? Van e olyan funkció, mint az LGG2-ben, hogy kisablakos, kinyitható tok esetében a fontos funkciók az ablakból elérhetők?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged