Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
Én belefutottam 1-2-be, de azért nem állandóan. Hungry Shark Evolution pl nagyon lagzik, de az állítólag rosszul van megírva. Batman is, de vélemények alapján csak az elején. De ott ahogy néztem nagyon.
Aztán van sok, ami abszolút nem.Majd ma, ha lesz egy kis időm, leírom eddig miket vettem meg, és melyik lagol.
-
aswmaster
tag
hát nem tudom. nekem április óta van 1520-am (előtte csak csúcs HTC-im voltak), annyit mondhatok, h iszonyatosan jó készülék. egy fórumtárs írogatta, hogy nem jó képet csinál, de igazából nem tudom, h miről beszélt. de olvass el teszteket, egy készülék csinál jelenleg jobb fotót, a 1020. én direkt azért vettem, hogy ne alap 8 MPixeles fotókat csináljak (pici gyerkőcünk van aztán így sokat fényképezgetek), no meg elég sokat videózok is, de nagyon nem bántam meg, sztem nagyon jó. kijelzőt szintén bírom, hogy jó nagy, nálam ez volt a másik szempont, napi 2 órát utazok vonattal és kényelmesen tudok rajta olvasgatni. az oprendszer meg ízlés kérdése, én - kövezzenek meg - microsoft párti vagyok, innentől fogva semmi bajom vele, pedig előtte azért a droidba is belefolytam rendesen.
-
MadMen
csendes tag
Ugyan nincs a listán, de magam részéről a Partnero Gsm-et ajánlom .
Kis szutyok bolt az Andrássy mellett , de régóta működik, és Csabi , a tulaj igazi problémamegoldó, rugalmas , megbízható.
Támasztom ezt alá azzal, hogy az évek során vagy 20 telefont vettem nála, ha akadt probléma, mindig korrektül meg lett oldva .
Ja, pénzt nem kapok a reklámért...Sajnos. -
zack
nagyúr
Szerintem mindenki elégedett. Boltokban nem tudok segíteni, illetve amit én korrektnek gondolok, az nincs a listában.
Azért így nem könnyű választani, hogy másra van bízva a kiválasztás. és ki tudja fogott e a kezében 1520-at.Ha fogott és a mérete nem riasztotta, akkor nyugodtan megveheted neki. Ha nem, akkor inkább biztosabb a 930. Ami kompaktabb méret, de 1-2 dolog nem kompromisszumoktól mentes.
BobTail kolléga megfogalmazta a különbségeket: [link]
Itt is a mérete a lényeg. Ha az bejön, akkor jobb a 1520. Ha nem, akkor tök mindegy miben jobb, mert nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged