- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Miért nem rakja a teló a rátöltött zeneszámokat a zenetárba? Hiába frissítek rá, semmi
Egyelőre csak a teló memóriájába mentettem. Ha a memkarira mentem, jó lesz? -
cabii
tag
Hali!
Kicsit eltűntem, de csak azért, mert időközben beszereztem egy e51-et. Hmm eddig tecc. 3 év után cseréltem le a SE-750D-met, és máris imádom. Kicsit több dolog van benne, de ez is volt a célom. Viszont van pár kérdésem, hátha tudtok segíteni.
- A WLAN otthon nagyon klassz, és jó, de a munkahelyemen nincs dhcp, kézzel kellene ip-t adni neki, meg gatewayt, meg dns-t, stb hol lehet ezeket beállítani?
- Melyik a hangfelvevő gomb? ami a telcsi bal oldalán van egyszem magában? hogyan használható, vagy hogyan beállítható, merthogy nekem nem csinál semmit, ha megnyomom.
- A Leírásban olvastam, hogy multitask, és a menü /bal legfelső/ gomb hosszú megnyomásával lehet a taskok között váltani. Ez nekem nem hoz be mást, mint az adott prg opcióit. Mit csinálok rosszul? Vagy kell még valami a telóra?
- Mit jelent a hackelés ez esetben? mivel fog többet tudni mint most? Nem szolgáltatónál vettem a készüléket, hanem edigital-nál. És OK, hogy a nokiaprogramokkon van leírás, hogy hogy csináljam, de az oldalon nem műxik a kereső, és én nem találom a leírást, hogy mit és hogy csináljak vele.
- Olyan szoft van, amivel IR távirányítóként működne? a fennevezett helyen felleltem egy irremote vagy mi nevű prg-t, de az nem megy fel a telóra, valószínű, kompatibilitásbeli gondok miatt.
No, most hirtelen ennyi kérdés elég is lesz. Köszi előre is.Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Symbio
senior tag
A pannonos csatlakozási pontokon kívül semmibe nem nyúltak bele a Pannonnál. Az összes nem szám gomb és a piros-zöld telefon gombon kívül minden szabadon programozható, így a jobb felső, gyárilag w@p, is. Nem tudom a haverodnál mi volt a más, ez symbanos telo, azt csinálsz vele amit akarsz.
Tehát vedd meg nyugodtan, semmi turpisság nincs a pannonosban. -
GML
őstag
A másik kérdés. A GPS. volt egy kollega akinek 6600-án volt valami tom-tom. erre mit lehet feltenni, ami még navigál is? természetesen külső GPS kell hozzá azt tudom.
-
MODERÁTOR
-
GML
őstag
Üdv Mindenkinek!
A helyzet az, hogy egy E51- vásárlásra adom a fejemet. Mivel az anyagi lehetőségeim eléggé kötöttek ezért Pannon előfizetés részeként venném meg. A kérdésem az, hogy mivel nem vagyok valami nagy Symbian szagértő ezért kérdezem, hogy van valami korlátozás egy Pannon-os és egy echte Nokia között, (szerintem nincs, de jobb a békesség). nem akarok úgy járni vele, mint a K610-emmel. Megtetszett, a honlapon kipróbáltam, Sunyinál metapiztam és a pannon meg adott egy buta szürke kockát.
Jah és az érdekessége, hogy a havernak is van/volt egy ilyene szintén Pannon és teljesen más volt a menüje meg úgy szinte minden. DE az a nyamvadt W@P gomb jobb fent... hát igen. hívásbefejezés=internetcsatlakozás. egy ideig.
Na de a lényeg. E51 a jövő (remélem).Köszönöm a figyelmet. ennyit egyenlőre éhgyomorra.
u.i.: nem volt lelkierőm végigolvasni azt a sokezer karakter. pótolom ígérem, hogy ne írjak/kérdezzek hülyeséget.
ßye -
old rocker
veterán
válasz pinkypinky #7185 üzenetére
hallod, megnézegettem az itteni apróhirdetéseket, de nem nyüzsögnek benne az eladó E90-ek:-))
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Engem idegesítenek az E51 oldalsó gombjai - főleg a hangfelvételi - meglehetősen kétkezes művelet, ami után egyszercsak az akksi fedő hátlapot is érdemes újra leszedni és rápattintani, mert elkezd lötyögni és nyiszogni; szóval azért E90-re elcserélném, vagy a 6120-at meg az E51-et odaadnám egy E91-ért (asszem, de olyan határozatlan vagyok máma, vagy nem?), de egyébként nem igen kellene helyette másik.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kw3v865
senior tag
Nem mondanám, hogy szar az olcsó Samsung telók anyagminősége, sőt! Az E250 egyáltalán nem recseg! Ez nem sok mai telóról mondható el. Akárhogy nyomogatom, szorongatom, nem akar ropogni. Ebből a szempontból jobb, mint az E51-em, ami az oldalsó gomboknál, illetve a kijelző felett picit ropog, ha nyomogatom. Persze azért nem olyan vészes, minden E51 ilyen. Na meg az akksifedél is néha mozog egy kicsit. Az E250-ét meg nagyon nehezen lehet leszedni, kell hozzá erő. De azért természetesen sokkal jobb ez a fém burkolat mint az olcsó telefonok műanyagja.
-
pinkypinky
tag
Nem akarom ismerősöd szakértelmét kétségbe vonni, de a gyorsaságról annyit, hogy 330MHz-es proci haj 8xx * 3xx felbontású kijelzőt, de ennek ellenére a weblapok renderelése korrekt idő alatt lezajlik, immáros Flash-tartalmakkal együtt. A Quick Office használható sebességgel fut, Worms pedig full belső screenen...
A kihajtásnál a felső, nagy kijelzős tag tengelyét kell dönteni, így eléred a 90 és 180 fok közti állapotot. Pikk-pakk.
De a WLan miatt tényleg elmarad az E51-től, bár valljuk be, a telók többségénél ez így van.
Billentyűzet 2 nap alatt már hozzánő a kezedhez, irtó gyorsan lehet vele gépelni. Megszokás kérdése. Első körben az E61 is rémálom volt QUERTY terén, amíg meg nem szoktam.
Álomtelóm az E90 paramétereivel rendelkező eszköz lenne, csak kicst kultúráltabb dimenziókkal.
Amúgy ja, E66 iszonyat minőség, nem is beszélve az E71-ről. Ha nem lenne az E-széria, a Nokia felőlem elmehetne a levesbe, pedig a multimédia is fontos nekem, csak ugye a marketing. Ezekkel az E szériákkal is megcsinálhatsz-nézhetsz bármit, csak ugye nem kaptak akkora hype-ot, mert olcsóbbak és jobb minőségűek, mint az N-esek...
-
zdanee
őstag
Egy ismerosom egy ideig E90-t hasznalt, de nem szerette. Egyebkent regi motoros symbianos kb a 6600 ota a legtobb uzletembernek is felvallalhato s60as megvolt neki (6600, n70, e50, e61, e61i, e90), amikor megkerdeztem an e90-rol, az mondta, h gyakorlatilag hasznalhatatlan. A kijelzot nem lehet kenyelmesen kihajtani, vagy 180fokra kinyilik, vagy 90 fokrol lesheted felulrol, a gombok tovabbra is kicsik komolyabb munkahoz, tehat csak ezert felesleges, a wlanja iszonyat gyenge, a bongeszo es az egesz rendszer pedig lassu. Raadasul egy csomo programja nem vagy maskeppen mukodott rajta, amit rendszeresen hasznalna. Mindehez kenyelmetlenul nagy es nehez. Egyebkent eppen most vett egy E51-et, miutan az E61i-jet elloptak.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
asadasad22
őstag
válasz old rocker #7183 üzenetére
a vicc, hogy 3 E51 is bőségesen kijön az árából, és ez nem vicc
-
Napfénysüti
nagyúr
Elkap az instant-get érzés látva az E szériát?
Múltkor bementem a Nokia boltba megtapogattam az E66-ot és az E71-et.
Hát hmm...Az E66 odabasz.Na arra cserélnék de csak ha nem kellene ráfizetniMés que un club!
-
pinkypinky
tag
Az az iszonyat vicces, hogy a méregdrága N-széria -ami állítólag a minőség netovábbja- tagjainak összeszerelési minősége és anyaghasználata kísértetiesen emlékeztet a belépő szintű Samsung telcsikére, bár néhol (viccen kívül) ezutóbbiak lepipálják őket.
Már csak ezért is lesz minden telóm E-szériás. Kemény műanyag, és fém. Jó párosítás.
E90-en a mai napig gondolkozok, alig használtan jó áron hozzá lehet jutni, baromi jó minőség, csoda kijelző, QWERTY. (nem qu, bizniszklassz )
Bár szinte az összes újabb E-szériáson gondolkodom, néha alig bírom magam visszafogni, ha felmarkolom a fizut.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz old rocker #7183 üzenetére
Igen ezt tenném,vennék belőle egy E51-et a maradékot meg félretenném egy új Thinkpadre
Mellesleg szerintem ez az egyik legszebb telefon,meg számomra a legjobb is. Kíváncsi leszek kb 3 év múlva mi lesz az akkori utódja mert ezek után már szerintem csak arra cserélném le. Addig biztos marad
Csak ne basszák el úgy mint ezzel az N96-al...Més que un club!
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #7180 üzenetére
Esetleg,ha van rá rögtön vevő és két E51-et bírsz belőle venni...
-
old rocker
veterán
Annak idején, amikor elkezdtem nyüglődni azon, hogy a 6233-at le kellene cserélnem symbián rendszerűre, (a 6120már meg volt), a témobil éppen akkor "végkiárusította" az N95-öt. Egyedül a kijelzője tetszett, hogy jó nagy. Párszor volt a kezemben, olyan nyikk-nyakk készüléknek tűnt. Érdekes módon kibírtam, hogy ne vegyek N95-öt. A navigáció nem sokat érdekelt belőle; ha meg wlan, az E51 sokkal jobban izgatta a fantáziámat, már csak az akkumulátor kapacitás miatt. És az E51 addig-addig birizgálta a csőröm, hogy meg is vettem. Szubjektív dolgok, de ennek a telefonnak van legalább súlya. "A súly a lényeg! A sjúly a mjegbízhátóság jele!" Blöff
Szóval elolvastam a teszjét az N96-nak, és biztos vagyok benne: sosem lesz ilyen telefonom.
Az eredeti vágyam, az E90 még néha-néha eszembe jut; de marha jól tartotta az árát a témobiléknál.Most meg már ... itt az E51. Lassan kezd egyre jobban hozzám nőni.
Kis apróságok (de nekem nagyon jól esik): a search a 6120-on a yahoon kutakszik. Az E51-en meg egy komplett file kezelő is. Minden ott van könyvtárszerkezetben, ami a telefonon van.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #7178 üzenetére
Gondoltam megpróbálom vnc helyett. Elvileg azt írja filmet is lehet nézni rajta.Mert kép hang is átjön, amit kötve hiszek hogy ez normális sebbségen működik.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz asadasad22 #7179 üzenetére
Hát igen én is olvastam a tesztet. Le nem cserélném az E51-et rá. Főleg hogy sejthető mennyibe fog kerülni...
Més que un club!
-
asadasad22
őstag
gyerekek, hogy az az N96 mekkora egy kalap sz@r... ilyenkor értékelődik fel az E51 igazán és tudatosul, hogy milyen jó vétel is volt
-
asadasad22
őstag
válasz old rocker #7162 üzenetére
"Én még azt a megközelítést is meg merem kockáztatni: a 6120C a populárisabb igények kielégítésére készült; az E51 inkább az irodai alkalmazások gyors elérhetőségét vette célba."
igen, pontosan erre gondoltam én is, és ez a nokia hivatalos álláspontja is. sima nokia telók az "átlagnépnek" (és akik nem szánnak rá többet) , Eseries az üzletembereknek (és power usereknek, esetleg kiforrott stílusra vágyóknak), és Nseries a mindent-bele usereknek (vagy azoknak, akiknek szempont, hogy 100k huf feletti telefonja legyen, de nem azért mert tényleg szüksége van rá, csak mert menő-ők sajnos túlságosan is sokan vannak). (a zárójeles részek nem a Nokia hivatalos álláspontját tükrözik, csak az én tapasztalatom
ezt a power user dolgot meg csak úgy mondogatom, a lényeg, h aki olyan betegesen sok funkcióját próbálta ki a telefonjának, mint én, és többet használ rendszeresen, az ilyen. persze objektíven nézve szerintem már az is ilyen valamilyen szinten, aki pl használja néha a wifi-t, az emberek ~90%-ának az a berögzült tudománya, hogy wifi laptopon van, azt kész, telefonon ilyen nincs, aztán furcsán néznek rám, amikor wifi-ről beszélek egy telefonnal a kezemben -
Shodan
addikt
Valaki használta már ezt a programot: Moccatroller ?[link] egy újabb remote pc progi, aminek a legújabb verziója elvileg visz át hangot is. De amit a pc re kell telepíteni servert, nem tudom elindítani. Valaki kipróbálná hogy a pc-n el tudja-e indítani az 1.5 vagy 1.6os veziót?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
enddav
aktív tag
válasz mooattyi #7151 üzenetére
menü-eszközök-beállítások-csatlakozás-h.férési pontok. Itt kikeresed azt amelyik kell neked és kitörlöd. Utána pedig ha újra hozzáadod, akkor meg már a jó jelszót írod be.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!Van itt esetleg valaki aki Cx300 vagy AKG K324p fülhallgatót használ?Most ez utóbbit szeretném megvenni csak érdekelne esetleg valakinek van e tapasztalata ezzel kapcsolatban????Naqgy e az alapzaj?stb?
-
Tboy0001
csendes tag
Tudja valaki, hogy lehet flash(swf) file-t háttérképnek használni?
-
Dexter68
addikt
válasz mokuci_007 #7170 üzenetére
Keress rá a szignózásra.
Ha egy kicsit visszaolvastál voltna, biztos beleakadsz, mert kb. hetente merül fel a probléma.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
mokuci_007
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves. Tanúsítvány problémám akadt. Semmilyen programot nem tudok feltelíteni, mivel közli, hogy a tanúsítvány nem jó, továbbá vegyem fel a kapcsolatot a kiszolgálóval. De ezt annyira nem szeretném. Hogyan lehet kikapcsolni a tanúsítvány kérést, vagy mit kellene tennem, hogy bármilyen progit fel tudjak tenni.
A használati utasítás nem nyújt valami bő információt erről a témáról.
Kérlek szépen, hogy segítsetek.
Köszi: mokuci
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz old rocker #7168 üzenetére
Nekem is 2 simem van 2 előfizetéssel,de nincs ilyen gondom mert a másodlagos telefon csak 1 Panasonic VS3, azt meg csak az asszonnyal közös előfizetésnek tartom fenn
Oda nem kell semmi extra funkció csak beszélni lehessenMés que un club!
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #7167 üzenetére
Ja. Mellesleg egyszerű oka van a látszólagos nyűglődésemnek. Nekem most van mind a kettő. És hogy a "fő" előfizetésem SIM kártyáját melyikbe rakjam, még egy rakás érv van mellette is, meg ellene is, készülékenként.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kinek a pap kinek a papné
Mindkettő remek készülék,kár lenne vitatkozni melyik a jobb. Embere válogatja...Més que un club!
-
pinkypinky
tag
válasz old rocker #7164 üzenetére
Egyetértünk. Az, hogy melyik a jobb, meg eléggé egyénreszabott.
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #7164 üzenetére
de lehet huzni határt. E51 jobb. ha nem lenne jobb, az mondjuk 6229 lenne vagy mittomén. persze ezzel nem azt mondom, hogy a 6120c rossz lenne.
I humbly and respectfully decline™
-
old rocker
veterán
válasz pinkypinky #7163 üzenetére
Nem,a rizsámnak nem az a lényege, hogy gondom van az LCD panellal. Akkor lenne gond, ha az LCD tévémnek lenne ilyen képe.Pusztán csak arra próbáltam rávilágítani, nem lehet éles határokat húzni ennél a két készüléknél, melyik a jobb.
Kamera, vagy fényérzékelő, ezen a szinten tökmindegy. .. A történet arról szól, mekkora kompromisszumokat kell hozni a mindenből egy kicsit - ért. Mindenhova nem vihetsz házimozit, eeePC-t vagy laptopot, külön MP3 lejátszót és digitális fényképezőgépet. Kinek mi kell a legjobban a kompromisszumokból.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
pinkypinky
tag
válasz old rocker #7162 üzenetére
Magyarán (azaz berakva egy .rar dokumentumba a mondadnódat) az LCD panel minőségével van gondod. Előző 5300-ám kijelzője is jobb volt mint az E51-é. Mind színben, mind képfrissítésileg. Shit happens...
Kamera viszont a 6120-ban és E51-ben sincs, csak egy nagyobb felbontású fényérzékelő.
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #7161 üzenetére
CorePlayer üzemeltetésével hasonlítottam össze a kettőt, akkor jutottam arra a következtetésre, hogy az azonos kijelző paraméterek ellenére a 6120-nak pengébb a képe. Ez normál esetben tök mindegy, mert nem igen fogok mozifilmeket nézni ekkora kijelzőn;ám ha mégis, akkor viszont nem mindegy, az apró szmötyi kép esetleg élesebb-e.
A következő okfejtésedet nem egészen értem, mert én nem állítottam, a mozizáshoz releváns lenne a belső memória különbség. Programok telepítésénél már meggondolom,hova pakoljam: memória kártyára, vagy a telóéra. Az E51 esetében ez egyenlőre nem szempont, nagyjából 90 MB szabad helyem van még rajta. Visszatérve a mozizásra, még én sem tudhatom, jövőre nem megyek-e el Bivalyhúgygyógyfürdőre nyaralni, amikor (vonaton utazom, szabadjegy + egyéb okok) akár utazásnál,akár a nyaralás unalmasabb pillanataiban jól jön még a gyufásdoboz nagyságú képernyő is. (Csak itt is a töltögetés...) Amit a kétféle felhasználói igényről írsz, azzal azt hiszem, nagyjából ugyanazt mondjuk el más változatban. Én még azt a megközelítést is meg merem kockáztatni: a 6120C a populárisabb igények kielégítésére készült; az E51 inkább az irodai alkalmazások gyors elérhetőségét vette célba.
Hozzátéve azt, ismét nem tudomtökéletesen értelmezni, mit értesz te power user és átlagos felhasználó közötti különbségen. Azért nem, mert ezek szerint én hozzád viszonyítva az átlag user vagyok; ugyanakkor a naptár és quikoffice alkalmazásokat igencsak kihasználom, nemkülönben a kalkulátort, abból is raktam már fel komolyabbat mind a kettőre az eredeti fapadosnál. Ami bosszant, de azt hiszem, értem az okát, az E51-re nem tudtam telepíteni a Papyros naptárat - nincs is a teló a kompatibilis készülékek listáján - a 6120-ra viszont igen. Ergonómiailag rondább, de több szolgáltatással, mint az eredeti naptár.
A munkámnál fogva jól jön, hogy egy új naptárjegyzetet egy gyorsgombbal el tudok indítani, de ami nálam a legfontosabb, a word, ppt és pdf cuccosok megtekintésének, esetleg javításának lehetősége. Mondok neked egy mezei példát. Tegnap délután a laptopomon az EDIUS-al vágtam egy adást. A tálcára le volt rakva az a dokumentum, amit közben írtam hozzá:narráció, felkonferálás, script, névinzert. Közben szükségem lett volna az anyaggal kapcsolatos sajtótájékoztató szövegére,ami viszont a 6120-on is rajta volt. Egyszerűbb volt a telefonon megnyitni, mint még egy alkalmazást indítani a gépen és szórakozgatni a tálcára helyezéssel, majd felnyitással, a másik dokumentum, majd az editált anyagra váltásnál. (Az Edius elég izmosan meg is fekszi a gépet...) Szóval vannak ilyen apró nüanszok - sajtótájékoztatóra nem nyomtatok ki papírt, hanem viszem a dokumentumot a telefonon; jegyzetet írok, rögtön küldhetem, vagy menthetem - ezeket a 6120 is tudja. Most akkor kérdés, én átlag, vagy populáris felhasználó vagyok, vagy már profibb, - esetleg mind a kettő. Mert ugyanakkor, amikor elindulok egy Szeged-Tápé - komp - Maroslele - Óföldeák és vissza kerózásra, nagyon jól jön a zenelejátszó és a kamera is. Ugyanis akkora jelentőséget nem tulajdonítottam az óföldeáki 14. században épÍtett erődtemplomnak, hogy fényképezőgépet is vigyek, de azért mégis jól jön, hogy nyomibb képen, de azért mégi viszonylag tűrhetően meg tudjam örökíteni. Vagy: elcajozunk hétvégén az asszonnyal Mártélyra. Külön fényképezőgépet nem ér az esemény, de azért egy pár telefon fénykép, lementvea számítógépre mégis jó,ha van.
Elnézést mindenkitől, tőled is, hogy ilyen bő nyállal ecseteltem, csak azt szeretném érzékeltetni, nem lehet éles határokat húzni, a világ sem csak fehér vagy fekete.
Jobb telefon azE51-es, nem vitatom, de hozzáteszem, a felhasználótól függ, hogy esetleg más, a 6120-on megtalálható plusz szolgáltatás miatt azt mondja: nekem nem kell wifi, én inkább videotelefonálni, fényképezni akarok. Erre a célra pedig felhasználó barátabb a 6120 és van olyan jó telefon, mint az E51, mert azért az irodai alkalmazásokkal is jól boldogul.[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
válasz old rocker #7150 üzenetére
ezt a filmnézős dolgot nem igazán értem, mivel szerintem aki filmnézésre használja a telefont, az nem az alap nullagép realplayer-rel fogja ezt megtenni, hanem CorePlayer-rel, esetleg SmartMovie-val, ilyen programok használata mellett pedig mivel a platform ugyanaz, csak a hardver számít, de mivel az is ugyanaz (illetve az E51 több rammal rendelkezik, de filmnézéshez tudtommal ebből nincs sokra szükség), így nem szabadna bárminemű különbségnek lennie a 2 telefon között, illetve ha lenne (ram miatt), akkor az E51 javára lenne. viszont elviekben igaz amit mondasz: a 6120c sima felhasználóknak lett tervezve, az E51 business class, ennek köszönhető az a pár multimédia többlet, ami egyébként sztem nem döntő dolog, programokkal ugyanis az E51-ből is egy multimédiás nagyágyú varázsolható. az egyetlen pótolhatatlan előnye a 6120c-nek az előlapi kamera és a vaku hátul.. a 6120 inkább a normális felhasználóknak van kitalálva, én pedig power userként elég nehezen tudok az ő fejükkel gondolkodni, az ennyivel kevesebb ram, az ennyivel gyengébb aksi vagy a wifi hiánya közül bármelyik nálam kizárná a 6120c-t.
a jelentősen kevesebb memória pedig nagy hátrány, de ami mégnagyobb, az a kevesebb ram. gondoljunk csak a memóriazabáló weboldalak böngészésére, nagyfelbontású képek nagyítására, több program párhuzamos használatára -
zdanee
őstag
válasz SalvadorLynx #7158 üzenetére
Minnel jobb minosegu fulest veszel, annall inkabb hallani fogod, hogy a telefonban nem egy Motu dolgozik. En egyebkent egy AKG 412p nyitott rendszeru fulest hasznalok hozza, ennel sokkal jobbra nem lesz szukseged.
-
danaudio
aktív tag
válasz SalvadorLynx #7158 üzenetére
"agybadugós" füles. az alapzajt nem lehet kiküszöbölni, a teló audio kimenete ilyen fos, bár nálam nem annyira, hétköznapi használatnál nem hallom a zúgást számok között, csak ha koncentráltan figyelek.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi!
Most vettem egy e51-et, jó kis telefon. De nem értem mi okozhatja zene hallgatás közben az alapzajt. Valahogy ki lehet küszöbölni? Attól tartok, ha veszek egy jobb fülest ami jobban szűri a külső zajt, zavaró lesz az alap zúgás.
Amúgy mi tompítja jobban a külső zajt, egy fejhallagtó vagy egy fülbedugós hallagtó? -
zdanee
őstag
válasz kw3v865 #7149 üzenetére
Nem hiszem. Ez egy telefon, a bongeszes siman ketvallrafekteti egy izmosabb oldalnal. Miota mindenki szelessavon tolja, keves figyelmet forditanak az oldalak optimalizalasara, lazan megvan par mega egy-egy oldal, es ezt ennek a kis par MHzs hardvernek meg renderelnie is kell. Szedd elo a 366MHz-s celeront a szekrenybol, es probald ki, az is szenvedni fog. Es hiaba 369MHz az E51 procija, meg mindig nincs egy azonos orajelu x86os teljesitmenyen.
-
chatran
őstag
Úgy vettem észre, hogy a kijelző színei nem a legjobbak, legalábbis az Acer laptopomhoz viszonyítva döglöttebbek a színek. Van valami egyéb kijelző állítgatási lehetőség a fényerőn kívül?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz old rocker #7154 üzenetére
Nekem ezüst van de az is gyűjti ezerrel. Legjobb lenne ha a fél kezem egy törlőkendőből állna
Més que un club!
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #7152 üzenetére
ja, meg a fekete fémen a szép zsíros ujjlenyomatok...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz old rocker #7145 üzenetére
Nekem is mocorog, ez az egyetlen bosszantó tulajdonsága van...
Més que un club!
-
mooattyi
csendes tag
Hello!
Ha egy Wlan hálózat jelszavát elírtam, hogy lehet kijavítani azt, mert az istennek nem találom?
Üdv
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #7147 üzenetére
Nézd, én a 6120C topikban lezártam a magam kis összehasonlító elemzését. Fél órát sasoltam uyganazt a filmet a két telefonon, a Pat Garett és Billy a kölyköt ... tudom, ez a "szórástól", stb. is fugg, de az én két készülékem esetében a 6120-nak tisztább, kivehetőbb képe van. Amott írtam, hogy multimédia vonatkozásban a 6120 a "szaros vágóprogramot" beleszámítva többet tud. Akét készüléket hasonlítgatva nyilvánvalónak tűnik, hogy az E51 jobban az irodai alkalmazásokra, a 6120 jobban a multimédiára van "kihegyezve": kamera gyorsgomb, editálás, MP3 lejátszó szolgáltatás-többlet, videótelefonáláshoz előlapi kamera. Azt is írtam: a 6120-nak az Achilleus-pontja a gyengébb akksi és a wifi hiány. Aki a barátnőjével akar videó bájcsevegni és tojik a mobilnetre, annak az E51-ből az előlapi kamera fog hiányozni. Pláne, ha a kiküldetése színhelyén készült feliratos videókkal akarja meglepni: itt is rád gondoltam, Mari. Egy nyaraláson utazás közben marha jót tud szórakozni az esős napokon, vagy utazás közben, hogy összevágja a videóit.Mondjuk kinyesi belőle a fölös részeket. Puttyogtatós játék vagy Highroller Casino helyett kreatívabb. Apropó, utazás. Ha vonat menetrendre van szükségem, az Elwira Wap sepillanat alatt berántható és könnyen kezelhető. De csak wappal. A memória meg... jó, oké, nincs annyira kiporciózva, mit telepítesz a telefonmemóriára. De a négy gigás kártyára bőven fér. Program is.
Itt kizárólag a felhasználó dönt, ráció és emóció szerint. Ki mire használja. Nekem két szempont miatt jobb az E51: a wifi és az akkumulátor. De ha nem lenne routerem, már eleve nem izgatna annyira a dolog.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kw3v865
senior tag
Wifi-n neteztem, közben hallgattam egy netes rádiót, de miközben töltötte az oldalt (erős volt a jel), beszaggatott a rádió 1-2 másodpercre (más progi nem futott a háttérben). Ez akkor is előfordult, amikor már betöltődött a lap, de gyorsan mozgattam a kurzort. Netezéskor mindig előjön ez a bosszantó jelenség. Ennyire sz*r a teló hardvere vagy csak ez enyémmel van valami baj? Nemrég csináltam hard resetet (előtte is ilyen volt), csak 1-2 progi van a telón.
Esetleg egy szoftverfrissítés megoldaná? -
asadasad22
őstag
válasz old rocker #7146 üzenetére
de, többet tud. egy kis szaros videóvágó program, ami feltehetően használhatatlan komolyabb célra, csak ha nagyon nincs más és kényszerhelyzet van, mert mindenképpen össze kell vágni egy videót 3 percen belül (előfordulhat ilyen?).. ez olyan dolgokat nem pótol, mint 3szor annyi rendelkezésre álló ram vagy wlan, de még olyan szoftveres dolgokhoz sem hasonlítható, mint a testreszabható aktív készenlét vagy voip..
egy ilyen program meg már csak azért sem fog semmi előnyt adni, mert onnantól kezdve, hogy s60-as telóról beszélünk, a programokkal bővíthetőség gyakorlatilag korlátlan, szinte kompromisszummentesen lehet pótolni az alapból hiányzó funkciókat.. -
old rocker
veterán
Nekem ugyan qrvára nem hiányzik, elég nekem a tv műsoraimat számítógépen montírozni,de a 6120C-t -tegnap néztem meg először - ellátták egy egész korrekt kis vágó programmal - még feliratot és átúszásokat is lehet vele szerkeszteni.
Ezt csak azért jegyzem meg, hogy az általános vélemény az, az E51 többet tud. Nem tud többet, csak mást, gyakorlatban jobban használható dolgokat. És hát az akksi ...
-
old rocker
veterán
válasz Drótszamár #7134 üzenetére
E51-en? Nekem a spéci beálljtásokban nincs ilyen menüpont...
Kérdésem minden E51 tulajhoz: nektek a "hátlap" satbilan fekszik? Mert az enyém egy idő után mocorog billentyű nyomkodás stb.közben, nyiszorog. Kipattintás - visszatolás - bepattintás után egy darabig nem adja elő ...
-
Dexter68
addikt
válasz chatran #7140 üzenetére
Valahol valaki (egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban) írta, hogy a zúgás erős összefüggésben áll a fényerőszabályozással. Fullon nem zúg.
(és még nincs ilyen telóm )Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
enddav
aktív tag
válasz tolts.hu #7117 üzenetére
Hát amennyit én használom a kamerát, meg főleg amennyit vakuval kéne használnom, na szóval én le nem cserélném egy 6120c-re. Soha, mivel haveromnak ilyene van és az állandó lemerülés meg azok a gombok nekem nem hiányoznak. Egyedül a MobilTv miatt irigylem, de ugye az meg nem telófüggő.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Magnum_
nagyúr
-
chatran
őstag
válasz asadasad22 #7139 üzenetére
És valóban igazad volt, tisztán hallani a zúgást Azért az durva, hogy egy 20 e Ft-os teló jobb felvételeket készít mint egy dupla olyan drága Kipróbálom a játékokat amit írtál, remélem azok nem fognak akadni. Az eddigiek: Luxor2, Bejeweled, NFS Pro Street.
-
asadasad22
őstag
válasz chatran #7137 üzenetére
java játékok relatív lassan mennek a telefonon (főleg a betöltés a lassú), de én olyannal még nem találkoztam, ami élvezhetetlenül lassú lett volna.. érdekes.. mindenesetre az igazán jól kinéző játékok, Symbian-ra vannak (emulátorok, ngage, stb), viszont javában is van őár gyöngyszem (pl. jelenleg Block Breaker 2, Orcs and Elves 2, SolaRola, meg van itt egy Spore is újonnan )
az a zúgás nálam is jelen van, szerintem az oka a kijelző zúgására vezethető vissza. ugyanis ez is különböző mértékekben zúg sajnos (ez valami Nokia sajátosság újonnan ), ha közel teszed a füledhez a kijelzőt/hátlap közepét, csendben te is hallhatod. önmagában ez a zúgás persze nálam olyan hangerejű, hogy észre sem vettem volna, ha nem mondják, viszont a mikrofon közelebb van, és szerintem ebből a zúgásból jut neki is..[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
válasz pinkypinky #7126 üzenetére
közben itt egy videó is róla, ill. itt pár kép
nem tűnik rossznak
én személyesen olyan nő nemű egyedet nem ismerek, aki s60 guru lenne, de ettől függetlenül elhiszem nektek, hogy léteznek ilyenek, elvégre közülük is vannak fejlődőképes fajták -
chatran
őstag
Sziasztok!
Végül sikerült vennem egy ilyen telót az egyik Nokia mintaboltban. Két hibát vettem észre eddig. A felvett videókon elég erős zúgás hallható, ez vonatkozik a diktafonra is. Ez nem lehet természetes, mert egy 3500-án szinte semmi zajt nem hallottam.
A másik, hogy szaggatnak a java játékok. Bár ez lehet, hogy csak a játékok hibája, sokat még nem próbáltam.
Másnál is jelentkeztek ezek a problémák? -
pityeszka
őstag
Miért írja ki programok telepítésénél, hogy "nem megbízható kibocsátó védett alkalmazás nem telepíthető" ??
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Drótszamár
őstag
Üdv. Ha esetleg valakinek nagyon szakadozna a wifi akkor itt egy megoldás:
Menü / Eszközök / Beállítások / Csatlakozás / Wlan / Opciók / Továbi beállítások / Igen a speciális beállításokra / Energiatakrékosság (legalsó) <- ezt kell kikapcsolni.
Így többet fogyaszt a wifi, gyorabban merül a telefon, viszont használható lesz rendesen.
2 hete szopok vele, már ott tartottam, hogy visszaviszem a telefont a ge*be és veszek helyett egy másikat. 2-3 megánál többet képtelen volt letölteni, böngészésnél minden 2-3 kattintás után a reloadot kellett nyomkodni, megakadt az email letöltés, netrádió max 1 perc után pufferelt... Tehát teljesen használhatatlan volt. (router 5 méteren belül)
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Magnum_
nagyúr
-
rekid
addikt
válasz pinkypinky #7126 üzenetére
Hehehehehehe enyem is az. )) Helyes.
Mas: NEM kell virusirto a telefonra mert nincs virus erre az oprendszerre. Irtok azert vannak mert marketing. ennyi. 6600 ra volt de azis csak annyit csinalt hogy blutyukon tovabbkuldte magat. 1db. Felejtsetek nyugodtan el.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
pinkypinky
tag
Nekem asszony E51-et vett feketébe SE valami walkman után, megtetszett neki pl. a fring wifin keresztül, így hálistennek már mindig tud csesztetni.
Másnap taliztam vele, hogy na asszony gyere, elmagyarázom mi van. Aha persze.
Fringet már feltette, házikóval is zárogatta be a progikat, naptár kitöltve, üzenetek mappákba rendezve, aktív készenlét testreszabva. Ja és szőke...asadasad22: hát kösz a linket, megvan a következő teló. Országomat egy querty-ért.
-
pityeszka
őstag
Hali,
holnap lejár az F-Secure a telómon van valami turpisság amivel kicselezhetném ezt a problémát?Vagy vannak free vírusírtók amik ingyen frissítenek esetleg?
más: néha lefagy a teló mikor sokat netezem,PC suittal érdemes frisssíteni a szoftverét,megoldhatja a gondot?
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
rekid
addikt
off: Asszony megszerette a telefonom es ois symbianost akar sot suliban errol akar puskazni is (latva a jo peldat -en- maga elott) beszars. jah kb annyit ertett edig a telekhez mit barmely atlagos no. hihihi
grrr bocs a 2 haszert. reggel van. es arra keltem hogy az ablak alatt verik a vakolatot es vigyorog ram a munkas....
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
-
kw3v865
senior tag
Venni akarok egy új 2 vagy 4 gigás karit a telóba. Melyik márkát ajánljátok? számomra fontos, hogy gyors legyen (csak a telefonban használnám, nincs kártyaolvasóm). A régi kártyának a tartalmát át kell másolni az újra? Van rajta néhány cucc, amit nem én tettem rá. Ezek fontosak vagy nem kell átmásolni az új kártyára?
-
Csepy
őstag
válasz Newlocal #7116 üzenetére
Visszaállítod a dátumot, fél évvel, egy évvel, amíg jó nem lesz.
A telepítés végeztével pedig a mai dátuomot beállítod. És voilá, már megy is...A FEX-plorerből meg tudtommal csak szignózatlan változatok keringenek s60v3-ra.
Használj inkább X-plore-t.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Newlocal
aktív tag
válasz asadasad22 #7115 üzenetére
Ahham Elvileg ez s60 3rd verzió volt...
Mi a teeendő akkor, ha telepítéskor lejárt tanusítványra hivatkozva megszakad a telepítés?''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Eddig kb. minden alkalmazást fel tudtam telepíteni, de most beleakadtam vmibe amit nem tudok megoldani. Pl, az FExplorer v1.17 nem telepíthető, mert a telo ezt irja ki: FExplorer v1.17.sis telepítése nem támogatott. Ilyenkor mi a teendő? A választ előre is köszi!
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
enddav
aktív tag
válasz tolts.hu #7111 üzenetére
Hmmm hát itt írta valaki nem régen, hogy neki 6120c-ja van és a vaku sz@rt sem ér, mert amikor bekapcsolja akkor ilyen zöldes lesz a kép. De szvsz a LED vaku nem ér semmit, max a xenon, de ugye azt meg a drágább telefonokba rakják csak.
-
tolts.hu
őstag
válasz asadasad22 #7109 üzenetére
Jó, de a vaku rettenetesen sokat számít.
pethYeti: így igaz.
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
pethYeti
addikt
Én csak mosolygok azokon akiknek tényleg számít egy telefonban a fényképező funkció és annak minősége... Ott van pls az SE egyik 5 mpx-es gépe, istenem egy 20.000 Ft-os digi fényképezőgép szebb képet csinál, az egész dologért nem érdemes ki adni 2 Ft-nál többet!
-
tolts.hu
őstag
válasz old rocker #7102 üzenetére
A 6120c sokkal jobb képet csinál...
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem D900-am volt előtte, ahhoz mérten ennek a kamerája egy rakás... Nálam is zajosak a képek általában. Érdemes a fehéregyensúlyt állítgatni pl napos-ra, sokat tud javítani a képen, legalább nem lesz olyan fakó. Látszik, hogy ezt a telefont nem a fényképezésre hangolták. Bár nem is ezért vettem. Jobban szeretem a dedikált hw-eket. Telefonnal telefonálni, digigéppel fényképezni.
#nincsbennetarcsi
-
Napfénysüti
nagyúr
Egy ötöst tényleg megérne a csere. Ha minőségi a megoldás akkor nem fog lötyögni. Dobálni meg nem kell hogy eltörjön
Més que un club!
-
danaudio
aktív tag
mind a 2 telefonban, sőt a nokia összes manapság kidobott 2 mpx-es telóiban ugyan az az "optika" van, egyedül azért nézhetnek néha máshogy ki a képek, mert szoftveresen némelyik jobban van beállítva mint a másik.
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #7097 üzenetére
nekem nem kéne ami el tud csúszni az lötyög meg letörik
-
old rocker
veterán
válasz danaudio #7092 üzenetére
Tegnap használtam először az e51 kameráját, a lányom tengerimalacait kaptam le velük ad hoc ahogy habzsoltak - kurva zajosak lettek a képek. És most szembesültem vele, hogy a 6120 fotóüzeme - nem sokkal, de jobban paraméterezhető - pl. kikapcsolható a vaku és gyorsabban végezhetőek a beállítások. . Amúgy, a képminősége -hát, nem sok különbség van, de azt hiszem, az E51 kicsit rosszabb képet csinál.
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #7097 üzenetére
Én hasonlóképpen; maximum egy ötöst áldoznék a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest