Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz
tolts.hu #7117 üzenetére
Hát amennyit én használom a kamerát, meg főleg amennyit vakuval kéne használnom, na szóval én le nem cserélném egy 6120c-re. Soha, mivel haveromnak ilyene van és az állandó lemerülés meg azok a gombok nekem nem hiányoznak.
Egyedül a MobilTv miatt irigylem, de ugye az meg nem telófüggő.
-
-
asadasad22
őstag
válasz
tolts.hu #6503 üzenetére
ja, félreértetted. a szó helyesírásába kötöttem bele
nekem sincs még semmi maradandó baja a telefonomnak, semmi kopás vagy hasonló. valakinek itt már majdnem egy éve megvan a telefonja, és ugyanezt mondhatja. csak az előbb említett recsegés, meg a pethYeti által említett kijelző feletti porosodás, ez az utóbbi kocsit zavaró tud lenni, mondjuk szinte már hozzá is szoktam a sok is porszemcséhez
de azért ki lesz ez tisztítva egyszer, az tuti.
-
Shodan
őstag
válasz
tolts.hu #4957 üzenetére
(#4957) Ez mennyire életszerű, hogy egy lopás/elhagyás vagy rablás után a sim kártyád visszakerül hozzád
Nekem megtörtént ,még régen. Azzal jöttek a büdös g.cik hogy adjam oda telefonom, mert hogy szeretnének egyet telefonálni.Addig beszéltek rá ,még oda nem adtam.
Azt mondták hogy a sim kártyát cseréljük ki hogy tudjanak hívni, mert mondtam hogy az enyémen nincs pénz.Kiszedtem a simet aztán behúzták a telefont -
Neurotoxin
őstag
-
danaudio
aktív tag
-
enddav
aktív tag
válasz
tolts.hu #4576 üzenetére
Akinek fekete van, azok közül valakinek kopik, de az ezüst az tutira nem fog kopni! Igen, az ujjlenyomaz az meglátszik rajta gyorsan.
Nekem ezüst színű van, de a hajszálkarcok azok nekem látszanak rajta, de mondjuk én nem használok tokot és a zsebembe tartom, ahol ott a sok aprópénz és az azért dolgozik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged