- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
Érdekelne, hogy a zenelejátszó képes-e megjeleníteni az mp3 albumborítóját. Gondolok itt a folder.jpg, illetve az adott mp3-ba elmentett képbe.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
tuzpenge
őstag
Olyat kérdeznék, hogy nektek ha be van kapcsolva a rádió, akkor azt kiteszi a főképernyőre, úgy mint a zenelejátszót? Pl. hogy milyen adót hallgatsz éppen. Mert nekem nem.
ˣ
-
Ziog
aktív tag
Egy érdekes dolgo azért történt a mai nap hajnali óráiban. Vistát használok alapból, de ott az NSS nem is tudta olvasni a telefon adatait. Hiába a scan, vagy a read, de még a write is mindig error-t írt ki. Nosza feldobtam egy XP-t és azon is ugyanez volt a hiba. Gondoltam, azért hátha csak vicceskedik a progi velem, és valóban így is volt. Sikerült átírnia a product code-ot.
Ezt csak esetlegesen későbbi próbálkozók kedvéért írom hátha ők is hasonlóan járnak. Lényeg a lényeg működik most már rendesen. Köszi a segítégeket így utólagosan is. -
C@rbon
senior tag
PQI memória karikkal van valakinek tapasztalata?
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
rekid
addikt
Tobb mint vszinu hogy mar a boltban atirtak a product kodot a tokot a blaha és rakoczi ter kozt vettem (4-6 egymas utani megalloja) egy sufni gsm boltban kb 5 m2 az egesz rakoczihoz kozelebb van a bolt mint a blahahoz.
Nokiaprogramokon igy keresd: pdf.plus
jah tok belul bör[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
felsál
tag
Az én n95-öm is arab bill.-es,de made in finland.Sw frissítés után alapból magyarra áll.Ez hogy lehet?
-
rekid
addikt
akkor gondolom megtalaltad ha nemtudod hogyan csinald szolj es segitunk. jah Nemart megjegyezni az eredeti product kodot es eredetire lefrissiteni ha visszakell vinni nemart visszairni igy aztan semmibe nemtudnak beleköütni bar most gondolkodom hogy akkor megint nemlesz benn magyar nyelvu menu hmm.. nemtom..mondjuk nemhinnem hogy emiatt pampognanak foleg ne egy sufnigsm. gondolom teis egy ilyenben vettetted ezek mind szurkeimportos telok ettol ugyan olyan jok annyi hogy mas orszagban hoztak hivatalosan forgalomba öket ezt a sufnigsmek itthon ujra eladjak magyarositott menuvel ezert marad a product kod ugyan az mert ahoz nem nyulnak. viszont a nokia frissito ez alapjan pakolja ra a nyelveket. (jah sufni gsm. enis ott vettem
Egyebkent onnan lehet tudni meg hogy szurkeimportos a tel hogy ha megnezd a dobozat azon oldalt kell lennni 4 matricanak abbol az egyik a hivatalos nokia garipapirra megy ra namost zeknel a teloknal mar mikor megveszed a boltban hianyzik ez az egy matrica. ( enyemrol is hianyzott) Tovabba van egyket arulkodo jel pl felig arab billentyuzet ( pl enyem[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
Erröl is van millió infó itt! Ne aggódj, nem egyedi az eseted. Csak arról van szó hogy nem Magyar product kódos a telód. Hátul az imei cimkén található hogy code. Mostanában volt itt ugyan ilyen eset. Nem sokat kell vissza lapozni. Szólok, a kód átírása garancia vesztéssel jár! Mivel a telód nem jól működik, azonnal irány a Nokia így ahogy van Magyar menü nélkül. Persze ha van Magyar Nokia gar leveled. Ott elpanaszolhatod a Magyar menü hiányát. Később ha nyelvi gondod van játszva meg oldható. De, jelen esetben irány a szervíz!
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Ziog
aktív tag
Valaki próbálta már az eredeti softját visszatenni? Mivel nincs újabb rá? Én megpróbáltam, mivel már alig akart menni, de most meg az van, hogy magyarul egyáltalán nem tud a telefon. A választható nyelvek listájánál angol, indonéz, filippi, maláj és valami vietnámi található. A magyar oldalról szedtem le a nokia softver update-t és ezt eredményezte. Vissza lehet ezt csinálni valahogy, mert így eléggé használhatatlan lett.
Előre is köszi.
-
danaudio
aktív tag
elhiszem, különben nem tudtad volna h joe bácsi felvetette januárban: P
ugyanakkor gondoltam rákeresek én is, annyit írtam be hogy bluetooth, és micsoda meglepetés, volt egy komment(amit konkrétan én írtam még régen) ugyan evvel a kérdéssel, és anno meg is kaptam utána rögtön a választ. tehát még figyelmesebben kell keresni, de a keresésre való hajlamod díjazandó -
rekid
addikt
Teis KERESS vissza az eg szerelmere könyörgöm!!!! Itt irjak millioan hogy hasznald a keresot es MEG mindig kerdezel anelkul hzogy utananeztel volna - ebben az esetben lustasagbol- hogy miert mert tortenetesen errol is volt szo! De tudod mit? hogy latsd Nem csak "Beszolok" ahogy itt egy ujonc leoltotta az "oregebbeket" pusztan lustasagbol.. irRemote a program neve es nokiaprogramok.hu-n megtalalod.
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Januárban Joe bácsi feldobott 1 témát,de nem volt nagy az érdeklődés.Ez lenne:bluetooth-on átküldött dolgot jó lenne áthelyezni pl.:kártyára.Ez megvalósítható vmi progival?
-
danaudio
aktív tag
válasz Joe bácsi #4063 üzenetére
teljesen egyetértek!
1. google
2. fórumban keresés
3. ha még mindig nem tudod, kérdezd meg!állítom, hogy a telefonnal kapcsolatos alap dolgokról(értsd: ami nem programokkal kapcs.) már minden megtalálható itt a fórumban...
légszíves tényleg használjátok ezt a sorrendet, és nem kéne minden fórum olvasáskor több oldalt legörgetni mire érdemi infót talál az ember! -
Joe bácsi
őstag
válasz MC_Roland #4059 üzenetére
Nem értem, h. miért nem lehet használni a kereső funkciót, amikor nem véletlenül találták ki. Nem sokadjára kellene megkérdezni azt, amit már páran leírtak (többek között én is).
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #4061 üzenetére
Semmi utólag telepített progi nem ment, csak járkáltam a menüben és lefagyott. Szal, a sw hibája.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
tag
kiabáljon le ha ennek örül
Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
Joe bácsi
őstag
Nálam tegnap olyan szépet fagyott, h. öröm volt nézni. Csak az akksi kivét segített.
És nem ez volt az első fagyása!Mc_Roland: HASZNÁLD a keresőt!
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz asadasad22 #4050 üzenetére
hard resetet hogyan kell
Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
asadasad22
őstag
ez a ROM patcher dolog nagyon nem akart összejönni, mindig újraindult a dolog, FP1-es telókon mondják is, hogy még nem éppen tökéletes. majd ha lesz egy erre is működő változat, újra megpróbálom.
-
tag
válasz asadasad22 #4048 üzenetére
a dadogás nem hinném hogy a másik fél hibája ,mert ahol dadog belerakom a kártyám 6230ibe és teljesen jól müködik
-
TokLac
senior tag
válasz Viktor0610 #4046 üzenetére
Még csak a legelső sw érhető el amivel megjelent a teló. Tehát sw frissítés nem lehetséges, max újra rakod az eddigit. De ez csak annyit ér mint egy hard reset. Egyébként az sw nagyon jó, ilyet sem láttam még hogy a legelső ennyire kiforrott.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tag
Sziasztok
Van egy E51-em független, gyári nokia garral voda kártyával használom.
Bekapcsolásnál nem mindig kapcsolja be a billentyüzet világitást és van amikor beszélgetésközben dadog nem lehet érteni amit a másik fél mond,térerő van sim kártya másik telóba tesztelve teljesen jól müködik
lehet hogy szoftver hibás az E51?
Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
MODERÁTOR
-
Zlatan
tag
hello! én olyan infrás programot keresek E51re amivel lehet irányítani a tv-t. létezik ilyen? tud valaki nevet vagy linket adni?
-
soose
csendes tag
válasz Viktor0610 #4038 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Még valamelyik nap olvastam, hogy a dátumot kell visszaállítani fél évvel a telepítés erejéig és úgy feltelepíteni, de nekem úgy sem engedi
-
soose
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy téma telepítésénél mit lehet kezdeni a "tanusítvány lejárt...." hibaüzenettel? Ezáltal nem tudok témát telepíteni a telefonra sajnos
Előre is köszi: se80@citromail.hu
Edina -
joc-cod
tag
válasz Viktor0610 #4030 üzenetére
Okk, akkor előtte megkérdezem mindenképp, köszi.
-
MODERÁTOR
-
rekid
addikt
nokiaprogramokon fent az uj 3.50 es symsmb!!! mitol tobb mint a 2.0?
Gigatel oldalan talalsz hozza. nem veszes.
[ Szerkesztve ]
-
joc-cod
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet legolcsóbban 100%-ba gyári házat kapni rá? És melyik színbe a legszebb szerintettek? Most feketébe van, de gondolkodtam az ezüstösbe...
-
felsál
tag
hát TokLac jó tanácsa szerint (ami nem megy kártyán megy telón telepítve)működik .Viszont.Egyes klippek akadoznak,illetve paused-del állnak meg,n95-ön is A mentést nem is kínálja fel mindnél,ez így nemsokat ér
-
enddav
aktív tag
Az én E51-em dobozára ez van írva: Memory Card loaded with free applications from Nokia Downloads. Namármost ez az én felfogásom szerint azt jelentené, hogy a doboz tartalmaz memóriakártyát és azon alkalmazásokat. De az én telómhoz sem volt alapból kari, akkor ez most hogyvan, vagy én értelmezem ezt rosszul?
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
danaudio
aktív tag
szerintem sokkal jobb az emtube, igaz, nincs olyan überszuper megjelenítése mint mobitubiának, de nagyon jól működik, és azzal is lehet menteni.
Ha unatkozom órán mindig betolom ezt max hangerővel: [link] ,azt energizálok egyet -
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #4018 üzenetére
Amúgy nekem is tetszik, nem le akarom húzni. Idővel eldől.
-
rekid
addikt
Hat nemtom ha ujdonsag akkor Nokia Dora hamar beletudnek szeretni. e51 kromcsikjaival az e65 hmm gyonyoruu.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
C@rbon
senior tag
Szerintem akkor sem kamuAmugy az E51 alapcsomagjában nincs mem kari? Azt tudom hogy a T ad egy 256Mb-osat ha jol emlékszem. Viszont ha a Nokia honlap azt írja hogy nincs a dobozban akkor gondolom nincs
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
tuzpenge
őstag
válasz asadasad22 #4002 üzenetére
Hát nemtom. Nekem az emtube egyik verzioja sem töltött be semmit. Mindig csak connected, aztán egy kis idő után kiirta hogy lejárt az idő vagy mi. Konkrétan semmit nem tudtam vele megnézni.
De azért ird már le neked melyik verzió van fent, ami tökéletes. Kipróbálnám azt is, hátha pont azt nem probáltam.ˣ
-
TokLac
senior tag
-
MODERÁTOR
Most akkor azért szólnék, h. van E71 topik, tessék oda átfáradni.
Xiaomi 13T
-
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #4004 üzenetére
Ne legyen igazam de ez elég kamunak néz ki. Mutassatok már olyan nokiát ami egy előző modelből ennyire koppintott volna? Az i-ket és a verzió frissítéseket kivéve! Na? Meg a qwertyn azok a csíkok mint az utángyártott billentyűkön! Ne már! Kamu teló! Várhatjátok!
[ Szerkesztve ]
-
kornél1
aktív tag
válasz asadasad22 #4001 üzenetére
asszem én igy csinálom
-
asadasad22
őstag
ha már ennyit volt róla szó:
E71 kémfotók:
[link]
tök durva a gombjai totál E51-ről lettek áthozva (csak persze átrendezve és QWERTY-re kibővítve), az az acél anyag is a jellegzetes mintával elég ismerős -
MODERÁTOR
válasz asadasad22 #4001 üzenetére
Egy bizonyos szintig nem gond az off, de azért a tegnapi "kitérő" már talán hosszabb volt, mint lehetne. Ezért javasoltam a külön topikot.
Xiaomi 13T
-
asadasad22
őstag
válasz tuzpenge #3998 üzenetére
próbáltam én is, jóval folyamatosabb volt, mint az ezelőtti változatok, de még mindig szar, vagy a hang volt ratyi, vagy a kép szaggatott. az emTube marad továbbra is a youtube progim, az egyszerűen tökéletes. a legutóbbi változata egyébként nem működik másnak sem valamiért, az utolsó előtti változat működik jól
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk