- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ötös Garminnál van lehetőség beállítani, hogy ne futtassa a háttérben a TSR Autostartot.
Eszközök/Beállítások/Rendszer/Launc background service. Ez alapból le van tiltva, de ki kell választani az engedélyezést, majd újra le kell tiltani, és akkor lesz jó.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Meg a 150 meg a 200
EmThor: A téma készítője elfelejtette aláírni a csomagot. Mivel a témákhoz nem kell fizetős aláírás szerencsére, akár házilag is megcsinálható, ha van Symbian SDK-d (nem ajánlom ok nélkül telepíteni), vagy a legjobb megoldás az, ha szerzel egy fejlesztői tanúsítványt - az még nagyon sok más dologra is jól jön.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
old rocker
veterán
-
peugeotmate
őstag
Bavallom, durván fogalmaztam! De miért nyomtad bele a fülzsírodat? Attól, hogy nem látod a dzsuvát, még ott marad benne! Az alkohol itthon elég gyorsan elpárolog, nem tudom, te hogy vagy ezzel...
Itt értelmes hozzászólásokat szokás adni, nem pedig, "bugyuta"(...) észrevételeket![ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Bocs ha megbántalak, de hogy lehetsz akkorra gyökér,hogy kidobod azokat a kiváló füleseket??? Képzeld, lehet tisztítani az in-ear füleseket!
meg
-
Tévedni tetszik. A szolgáltatóknak egyedi kódja van, amit ezekbe a listákba nem szoktak beletenni. A jelenlegi helyzetben az lenne a legjobb, ha valaki meg tudná nézni a saját kódját NSS-sel (vagy a cetlin), nekem sajnos nincs kéznél a néhai E51-em. (A cetlin még meg tudnám nézni, belül már átírtam rég.)
-
Sly Bp.
addikt
Van vezetve náluk telefon történelem! Ez 100% mert IMEI alapján le lehet kérdezni a telefont és megmondják volt e javítva hol gyártották mikor adták ki meg mindent még az anyja nevét is megmondják a telefonnak! Tehát drágább készülék vásárlása esetén érdemes lekérdezni ha nagyon drága (8800 Sirocco, Arte) akkor pedig bevizsgáltatni a lekérdezés után hogy nem e házcserés és stb, hogy nem egy kínai csodát kap az ember átragasztott IMEI matricával!
Már rengeteg itthon a "Made by Nokia" szövegű telefon ez is mind kínai csoda habár mindene 100%-osan megegyezik az eredeti gyártmánnyal csak nem az de nem is Clone! Ilyenből van 6300, N82, Sima N95... Én ezekkel találkoztam már de szerintem van több is és ezekben szoktak IMEI matricát cserélni mert nagyon sokan nem nézik meg mi van a telefonban IMEI szám amit kiad meg mi van a matricán! -
asadasad22
őstag
Szetszedeshez: abban sem wagyok biztos h a csavarokrol baj ha lejon a festek. Konkretan en par hete javitattam, es rendesen lejott a festek 3 csavarrol, az egyiket pedig teljesen kicsereltek egy femszinure. Egyebkent az oldalso muanyag is meg van repedwe nalam, ami sztem szinten az o csavarozgatasaik eredmenye, es nem hiszem h felirtak wolna maguknak.. Mondjuk ha hiwatalosan nem wolt meg szetszedwe a telo, akkor inkabb lehet baj belole..
Hackhez: sztem semmi baj nincs vele, mert kozwetlenul senkinek semmilyen kara nem szarmazik belole, szoval nyugodtan lehet itt hackrol beszelni, ha nem igy wan, wki majd kijavit. Ami tiltott az a crackelt/tort progikrol valo tarsalgas.
-
Joe bácsi
őstag
Ehhez csak annyit, h. mikor legelőször volt a telóm szervízben és szétszedték utánna már nyugodtan cavarozgathattam szét otthon, mert a szervíz már leszedte a festéket a csavarról. És azóta már fél tucatszor volt szrvízben a 1,5 év alatt és sose rinyáltak, h. ugrott a gari.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
cabii
tag
-
-
chop
őstag
Igen, ez teljesen rendben is van, csak epp pl. beallitom mondjuk a Laci nevu kontaktomhoz, hogy melyik az alapertelmezett telefonszam, de ha arrol hiv, akkor is kiirja melle a szamot..mindegy, ez nem hiba, csak nekem fura, mert a regi (Symbianos) teloimnal nem csinalt ilyet, es automatikusan a szamot nezem, holott a nevet kene. Namindegy, majd megszokom.
Az e-mail kiirasara nincs otleted?
-
őstag
-
Sehol. Ehhez egy device management rendszerre van szükség (pl. Intellisync Device Management), a telefon oldali rész a TARM rövidítésre hallgató cucc, amit fel szoktak sorolni az E-szériás telefonoknál, és a cikk is gyanúsan erre utalt (tekintve, hogy semmi más hasonló nincs a telefonban).
[ Szerkesztve ]
-
danaudio
aktív tag
jó igen bebugozik valóban a "bonyolultabb " kifejezéseknél: P de ha megfigyeled nagyon próbálkozik a jóval, pl ha ead 1/x-et írsz, és úgy veszed hogy a magában álló első szor-jel előtt maga a bevitt kifejezés van, akkor még jó is sajnos pl ead 3x-nél lemaradnak a számok, azt már nem lehet kimagyarázni...talán egy újabb frissítést megérdemelhetne. más: x-plore frissítet 1.30-ra és elvesztette teljes verziós crack-ét ahogy néztem még nem is lehet unlockolni, szal óvatosan frissítsetek újabb verzióra, ennyit pl nem ér meg 1.30.
-
pinkypinky
tag
Nekem asszony E51-et vett feketébe SE valami walkman után, megtetszett neki pl. a fring wifin keresztül, így hálistennek már mindig tud csesztetni.
Másnap taliztam vele, hogy na asszony gyere, elmagyarázom mi van. Aha persze.
Fringet már feltette, házikóval is zárogatta be a progikat, naptár kitöltve, üzenetek mappákba rendezve, aktív készenlét testreszabva. Ja és szőke...asadasad22: hát kösz a linket, megvan a következő teló. Országomat egy querty-ért.
-
rekid
addikt
off: Asszony megszerette a telefonom es ois symbianost akar sot suliban errol akar puskazni is (latva a jo peldat -en- maga elott) beszars. jah kb annyit ertett edig a telekhez mit barmely atlagos no. hihihi
grrr bocs a 2 haszert. reggel van. es arra keltem hogy az ablak alatt verik a vakolatot es vigyorog ram a munkas....
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
danaudio
aktív tag
nokiaprogramokon fentvan dan brown-a megtévesztés foka, nagyon jó ajánlom ( az összes többi dan brownt is) egyébként meg minden doc-ból meg txt-ből csinálhatsz ebookot, még mindig a mobireadert ajánlom én asimov függő vagyok, az ő műveit mind le lehet szedni docban netről (google)...csak ajánlani tudom, persze azok a könyvek azok amiket mellette meg is veszek mind
hát új nagyon ajánlott progiról nem tudok, van egy javás graph viewer ami talán a solution-nél is többre képes legalábbis ábrázolás terén, néha szórakozok social player-el...olyasmi mint last fm, van egy számot és hasonló stílusban ajánl számokat.
egészen más: most elkezdtem 1000-el tolni reset generation-t, nagyon jó kis játék szerintem, főleg online mások ellen, nagyon szivatós, baromi sok stratégia meg lehetőség van benne, szin-re menet vonaton a 2 és fél óra alatt még nem sikerült kitapasztalni teljesen, leírások szerint is sokat kell játszani hogy tudd jól, fórumok is tele vannak taktikákkal, tippekkel, csak ajánlani tudom. viszont itt jön a kérdésem: elvileg pc-ről is lehet tolni [ezen] a linken, de ahogy betöltené, nekem az egész böngészőmet bezárja és nem történik utána semmi...más is tapasztal ilyet? még nem találtam rá megoldást, de jó lenne ha pc-n is rendesen futna, mert kezdődik egyetem, és lehetne a laptoposok ellen tolni telóval
-
asadasad22
őstag
mondhatni ja
pedig ez most egy friss rendszer volt, pár hete ment csak, és nem is volt rajta annyi program mint a múltkor. az ezelőtti rendszer más tényleg súlyos volt, ment vagy 4 hónapja, és ha azt mondom, hogy volt rajta 100 progi/játék, akkor kis számot mondatam. az alkalmazáskezelő beszart amikor megnyitottam, kb fél perc után töltődött be, utána is az opciók gombra "memória megtelt" üzenettel válaszolt. szóval ehhez képest még egészen egészséges rendszerem volt pedig -
asadasad22
őstag
bár ennél valamivel kisebb tömeggel és magassággal rendlekezek, de én is ezt tudom javasolni. sokszor mondjuk nem járok egyedül az éjszakában a városban, de engem csak így az utcán "ad-hoc" módon még sohasem raboltak ki, sosem kötöttek belém. illetve nagyon régen még belém kötöttek általános iskolás koromban részeg nők, de semmi különöset nem akartak, csak az egyik valamiért rajtam akarta levezetni az indulatait - és sajnos nem a jó értelemben valamiért megpofozott, szörnyű volt
de szóval.. én nehezen tudnám elképzelni, hogy csak úgy kiraboljanak.. sztem nem is mernének
egyébként valószínűleg ilyenekre nem gondoltak a Nokia mérnökei, amikor a telefont tervezték, hogy valamilyen helyen az is szempont lehet, hogy mi van, ah csak úgy kirabolnak.. de majd kiadhatnának valami "bantuland" edísönt ilyen helyekre és például az előlapi fényérzékelibe beleépíthetnének gázspray-t, amit külön lehetne aktiválni a zsebedben lévő szerkezet gombnyomásával -
asadasad22
őstag
lolll
hát, ezek a magyarok sosem elég "up-to-date"ek semmilyen területen. a TV-ben pár hete láttam először N82 reklámot (több, mint fél éve van a piacon) .
de legalább veled törődnek, asszem én is klubtag vagyok, de én semmit nem kaptam, tudatlanul halnék meg, ha rájuk hagyatkoznék -
enddav
aktív tag
Ez a symsamba nevű progi arra jó, hogy mondjuk meg tudom nézni az IP-címet vagy a DHCP-kiszolgálót? Vagy mit értessz az alatt, hogy matatni? Jha és egyébként nokiaprogramokon nem találtam ilyen névvel progit. Te honnan töltötted le?
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
raskolnikoff
őstag
ok így lesz. Még nem volt ilyen komoly telóm és azért bátorkodtam megkérdezni hogy ilyen nagy sávszélnél adódhatnak-e gondok...köszi az infot.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Joe bácsi
őstag
Pár hsz-el előbb rákérdeztem, de senki nem reagált semmit rá!
tuzpenge: Amit én írtam neked, arra nem tudsz mit válaszolni??? Magyarázd meg nekem az ott leírtakat!!!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Ligend
tag
-
bossvico
senior tag
Köszi a választ.Értem, csak idegesített, hogy a megtalált kapcsolatra csatlakozok, aztán kiírja hogy nincs kapcsolat, bezár, azt ott figyel a listába.Jártam így 3 pálcással is.Meg néha kér valami jelszót, gondolom az védett hálózat lehet.
Panelrengetegbe lakok, sok jelet talál, gondoltam ráhiénázok valakire azt netelek, de ezek szerint ez nem ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
nifwen
csendes tag
-
asadasad22
őstag
amíg allfiles-ra nincs letesztelve, én fel nem rakom
ha feltételezem is, hogy nem rosszabb semmiben és pár bugot kis is javítottak (amit azért lehetne feltételezni egy új, ennyivel nagyobb számú fw-nél), akkor is ha az allfiles-ról letiltották, buktam az egészet. gondolom downgrade-elni még nem lehet, szóval én nem ugrok fejest az ismeretlenbe. főleg úgy nem, hogy mindezt a semmiért tenném: nincs egy épkézláb újítás, amiért megérné az egészet az eddigiek alapján. -
danaudio
aktív tag
-
Bucy
aktív tag
Hali!
Én is a Garmin-t használom főleg a térkép választék miatt, topoguide, turistautak.hu nagyon jó segítség túrázáskor, kerekezéskor.
Én 3 félével próbáltam, minddel működik, szvsz bármelyik SirfSat III vagy újabb chip-es jó lehet. A töltő kompatibilitás miatt praktikusnak tűnik a Nokia LD-3W vagy LD-4W. -
pengemetal
aktív tag
Hi!
Sztem érdemes, én blumax 101-es vevővel és tomtom-mal használom, ritkán kell, de akkor nagyon! állitolag tomtom lefedettsége finoman szólva nem tökéletes, de idáig 1 földutas utcat nem talált meg Piliscsaban, a többi esetben mindig minden megvolt (Tátra kis üdülőfalu kicsi utcája is)
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Ligend
tag
Kezdek megbarátkozni a színnel... Ezt nagymértékben megkönnyíti, hogy a hátlap mintázata jobban tetszik, és sokkal kevésbé látszanak rajta az ujjlenyomatok.
Közben befejeztem a Blackberry kliens telepítését is, úgyhogy most már jönnek a levelek és naptárbejegyzések is.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
jani0625
aktív tag
azóta próbálkoztam, erre most a témák 80%-a felment de a mai dátummal. Én ezt nem értem, de a lényeg hogy jó
használ vki voipot? én feltettem a fring nevű progit,még nem állítottam be a voipot, de érdekelne nagyon.
nagyon király a teló csak a navi gomb körül olykor-olykor recseg-ropog a billzet
-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest