Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tc2014 #16587 üzenetére
Köszi az infót,
már rákérdeztem a győri nokia szervizben, kb 15 lenne a csere, (előlap, aksifedél, középrész) úgyhogy még gondolkodok rajta...
Viszont sajna van egy problémám az e51-esemmel, hogy konkrétan a tegnapi (szerda) nap kb 5-6-szor megszakadt hívás közben a vonal, volt hogy egymás után (újrahívások) 3-szor...
Mindannyiszor kiírta a telefon hogy csatlakozási hiba, és ezután volt hogy egyből megszakadt a vonal, illetve volt amikor előtte még lehetett hallani azt a fajta tárcsahangot mint ami az analóg vonalnál van amikor nem elérhető a hívott fél, és azután szakadt meg, ill. egy hívásnál volt egy "a hálózat foglalt" üzenet is, pedig mindannyiszor full térerőm volt (3g hálózaton).
Sajnos nagyon régi már a tokom és nem zár rendesen,ezért a telefonom már 2-szer is kiesett futás közben a tokjából, (mind a kétszer kb derékmagasságból betonra...
) az első kb 2 hónapja volt, a második e hét hétfőn, és most félek attól, hogy emiatt van ez a probléma, bár hétfőn és kedden is is volt 1-2 hívásom, akkor semmi gond nem volt és ma sem volt gond.
Mit gondoltok ez lehet a telefon hibája, illetve ha kérdéses a dolog, akkor hogyan lehetne megállapítani, hogy a hálózattal vagy a telefonnal van-e a gond?
Bármilyen infót/tanácsot előre is nagyon szépen köszönök!
-
tuzpenge
őstag
Nekem is XP SP2 van fent.
Az volt az első hogy fel se tettem ezt a szar szoftvert, de sajna az xp nem ismerte fel az eszközt. Közölte hogy nem lehet telepiteni. Ezért kénytelen voltan feltenni a driverét.
Havernak van egy régi (5 éves) noname blutooth adaptere. Na ahhoz nem kell semmi driver. Az simán felismer mindent gond nélkül. A windows is felismeri. Ez amit most vettem meg a bluesoleil nélkül semmit. Sőt még magát az eszközt sem ismeri fel a windows. Nagyon gagyi. Használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged