- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Annak idején, amikor elkezdtem nyüglődni azon, hogy a 6233-at le kellene cserélnem symbián rendszerűre, (a 6120már meg volt), a témobil éppen akkor "végkiárusította" az N95-öt. Egyedül a kijelzője tetszett, hogy jó nagy. Párszor volt a kezemben, olyan nyikk-nyakk készüléknek tűnt. Érdekes módon kibírtam, hogy ne vegyek N95-öt. A navigáció nem sokat érdekelt belőle; ha meg wlan, az E51 sokkal jobban izgatta a fantáziámat, már csak az akkumulátor kapacitás miatt. És az E51 addig-addig birizgálta a csőröm, hogy meg is vettem. Szubjektív dolgok, de ennek a telefonnak van legalább súlya. "A súly a lényeg! A sjúly a mjegbízhátóság jele!" Blöff
Szóval elolvastam a teszjét az N96-nak, és biztos vagyok benne: sosem lesz ilyen telefonom.
Az eredeti vágyam, az E90 még néha-néha eszembe jut; de marha jól tartotta az árát a témobiléknál.Most meg már ... itt az E51. Lassan kezd egyre jobban hozzám nőni.
Kis apróságok (de nekem nagyon jól esik): a search a 6120-on a yahoon kutakszik. Az E51-en meg egy komplett file kezelő is. Minden ott van könyvtárszerkezetben, ami a telefonon van.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Politika
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Motoros topic
- Nintendo Switch
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest