- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zdanee #14851 üzenetére
Az én E51-emben lévő akku alapból műanyag volt, a többit majd akkor tudom checkolni, ha az öcsém hazaért (ő használja azt a telefont már egy ideje). Ha Nokia boltban vetted, szerintem lehet eredeti simán. A másiktól meg környezetbarát módon szabadulj meg, az hamarabb robban fel.
-
asadasad22
őstag
válasz
zdanee #11211 üzenetére
közben változott a helyzett, immáron működik az ngage is. csak másik verziót kellett próbálni és bemásolni a txt filet, ipmart-on segített egy gyerek és leírta h neki mivel működött és így tényleg megy is
a bootolási idő nálam jelen pillanatban úgy áll, hogy 30 másodperc, amíg bejön valami, de aztán még villognak a dolgok és 40 másodperc környékén lesz használható állapotban a teló. -
sentinel
aktív tag
válasz
zdanee #11089 üzenetére
Zdanee,
nem, félreértesz! Az én postom aközben készült ahogy te az előzőt megírtad!
Megvan, kész a kis htm-es kód és működik is a több ablakos kösziViszont egy olyan bug-om van, hogy a 0-át lenyomva mindig behoz egy kezdőlapot, még ha ki is kapcsolom azt! (és tudom, hogy ha több ablakost akarok, akkor a newwindow-ot kell betenni kezdőnek)
Ha meg a MENÜ-WEB-re megyek ott meg ha ki van kapcsolva a kezdőlap akkor jól műkszik. Csak a 0-val akar szerencsétlen mindig behozni kezdőlapot még ha ki is van kapcsolva... Na ezt nem értem miért van?!
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
válasz
zdanee #11045 üzenetére
Hali,
böngészés közben 5-ös gombal nekem miért nem nyit új ablakot? Ez nem minden oldalon működik? Vagy kell még valamit állítanom?
Valaki írja le pls hogyan kell, mert nekem is jó lenne ha több ablakot tudnék megnyit... Egyáltaán az ablakok között mivel lehet ugrálni?Köszi
-
asadasad22
őstag
válasz
zdanee #11053 üzenetére
kösz, ez alapján egészen sokáig eljutottam, már, már voltak 3 fokozatú extrasok életes tornyaim, mindent simán vettem, aztán hirtelen jött egy raj, ami letarolt, nemtom hogyan
egyébként ahogy néztem, a lerakott torony mindig az azelőtt lerakott toronyból kapja az áramot, ezen nem lehet változtatni? gondolom ha lelövik az egyik tornyot, ami áramot adott másik 2-nek, akkor azok is hazsnálhatatlanná válnak.. -
danaudio
aktív tag
válasz
zdanee #10907 üzenetére
jah, valszín maradás lesz ebből. egyetértek, a 369 MHz sztem is gyenge még ilyen kijelzőkhöz, amint az pár alkalmazás videójáról is látszik, persze a symbian gyorsan fut rajta dehát az végülis arra lett írva, de min 500MHz-s procit igényelne a cucc.
egyébként a mai hírek közt az a 5730 múzik v vmi ilyesmi nevű az tetszikés qwerty
-
old rocker
veterán
válasz
zdanee #10819 üzenetére
Van. Amikor először frissítettem a 200-ról a 220-ra, nagy örömömre minden programom megmaradt. Néhány napja kezdett valami nem stimmelni a telefonnál. Gondoltam, a hard reset előtt megpróbálkozok egy fw frissítéssel. Nos, másodszorra úgy letúrta a programjaimat, mint a szél. A memória kártyáról, illetve a PC Suite-ról történő visszaállítás során csak részlegesen telepítette vissza a cuccokat. A naptári bejegyzéseket pl. szexuálisan, azaz b@..ta visszaállítani. A programok meg, mint a népmese: hol volt, hol nem volt...
-
asadasad22
őstag
válasz
zdanee #10621 üzenetére
ha az adatforgalomért nem kár: töröld az egész postafiókot, állítsd át a tárolást memkarira aztán állítsd be megint és töltsd le a leveleket, talán megoldja.. én egyébként gmail-re már csak gmail klienst használok, felesleges többezer fejlécet tárolnia a telómnak
a másik mailen meg nincs annyi levél, az van beállítva a rendes kliensbe.
-
kw3v865
senior tag
Az enyémen a régi szoftver van, mégis találkoztam ezzel a wifi problémával. Már majdnem földhöz vágtam a telót, annyira ideges lettem, sehova se tudott csatlakozni. Aztán csináltam, egy hard resetet, talán jobb lett, de nem tudtam tesztelni, mert nem volt wifi routerem.
Most vettem egyet, ehhez tud csatlakozni a teló, a webcamos progi is megy wifi-n szóval úgy tűnik, hogy jó. -
asadasad22
őstag
nálam nincs gond a wifivel.. illetve egyetemen az egyik helyen szar, de ott mostanában mindenki másnak is szar, szóval a hiba a másik oldalon van.
viszont az akku komolyan mondom, hogy botrányos mostanában. tegnap este töltöttem, 1 órát wifiztem, nem annyira durva ütemben. 3 csík maradt, amiből már holnap reggelre 1 lesz, szóval ott tartok, hogy tölthetem este, 1 nap után lemerült 1 óra wifitől. emlékeim szerint minimum 3szor ennyit bírt és bírnia is kellene.
-
GML
őstag
Ez mennyire garivesztéses téma? tudom, hoyg nyílt dolog, meg minden, de amilyen szerenycsém van tuti, hogy az első hónapban csak a cseretelefonnal fogok barátkozni....
mod: és mégecer az előző kérdés, mit tudok használni a késülékből a szimkártya nélkül?
gyk. a régi telefonban van a sim.... -
asadasad22
őstag
nem te vagy az első, aki azt mondja, h újabb oprendszer van az E66-ban, de tudomásom szerint ez nem igaz. az oprendszer alapja a 2 telefon esetében ugyanaz: Symbian OS 9.2 (3rd Edition FP1). E66(/71) esetében . így azt sem hiszem, hogy bármennyivel kevesebbet fogyasztana a rendszer. kapott új funkciókat, más funkciók megváltoztak, elment egyfajta üzleti irányba több funkció, de maga az oprendszer elvileg ugyanaz..
-
Bandika14
csendes tag
-
GML
őstag
Zdanne: azt áruld el, hogy hagyn nézzem meg a kijelzőt, meg mindent, amikor a boltban általában nem nagyon nézik jó szemel, hogy vizslatom azt a készüléket, amit dobott a gép. Lehet, hogy csak amiatt vagyok parás, hogy a legutóbbi nokiámmal megszívtam egy kicsi? Azt tdom, hogy a frencsájz redszerben üzemelt pannonban gond nélkül kivette a kezemből a gyerek az aktuális telefont, majd üzembehelyezte az újat és addig nem adta ki a kezéből, amíg nem fogott hálózatot, de a bemutatóteremben ill. anno a pannon saját boltjában...
na mind1maj' meglássuk...
-
old rocker
veterán
Nekem a 6120C-hez megvett 4.5-ös sis el volt mentve. Először azt rátelepítettem az alapból kapottra. Utána megnyitottam egy doksit és próbáltam szerkeszteni. Na, akkor ugrott fel, hogy ez lejárt szavatosságú,legyek szíves ápgrédelni. Csak dombornyomatú bankkártya kell hozzá... Kéri a számot, ellenőrző számot, lejárat napját, nevet, e-mail címet. Accept, és máris kevesebb leszel 3 rugóval és gazdagabb az 5.0 quickoffice-val. Lehet doksit szerkeszteni - ha nagyon muszáj - telefonon.
-
pinkypinky
tag
Nem akarom ismerősöd szakértelmét kétségbe vonni, de a gyorsaságról annyit, hogy 330MHz-es proci haj 8xx * 3xx felbontású kijelzőt, de ennek ellenére a weblapok renderelése korrekt idő alatt lezajlik, immáros Flash-tartalmakkal együtt. A Quick Office használható sebességgel fut, Worms pedig full belső screenen...
A kihajtásnál a felső, nagy kijelzős tag tengelyét kell dönteni, így eléred a 90 és 180 fok közti állapotot. Pikk-pakk.
De a WLan miatt tényleg elmarad az E51-től, bár valljuk be, a telók többségénél ez így van.
Billentyűzet 2 nap alatt már hozzánő a kezedhez, irtó gyorsan lehet vele gépelni. Megszokás kérdése. Első körben az E61 is rémálom volt QUERTY terén, amíg meg nem szoktam.
Álomtelóm az E90 paramétereivel rendelkező eszköz lenne, csak kicst kultúráltabb dimenziókkal.
Amúgy ja, E66 iszonyat minőség, nem is beszélve az E71-ről. Ha nem lenne az E-széria, a Nokia felőlem elmehetne a levesbe, pedig a multimédia is fontos nekem, csak ugye a marketing.
Ezekkel az E szériákkal is megcsinálhatsz-nézhetsz bármit, csak ugye nem kaptak akkora hype-ot, mert olcsóbbak és jobb minőségűek, mint az N-esek...
-
Neked is leírom.
Az emoze kevesebb adatforgalommal jár, mint az időnkénti szinkronizálás, mert ez csak akkor forgalmaz, ha leveled jön, míg a szinkronizálás mindenképp' akár kaptál levelet, akár nem.
Azt hiszem, óránként 40 kilóbájt volt a "fogyasztása". Ez elviselhető, nem?Egy esetben lehet kevesebb a fogyasztás az időnkénti lekérdezéssel, ha ritkábban (2-4 óránként) kéred le.
-
Hali!
A Product code csere megvolt, de nem akarta feltenni rá a NSU az újabbat, mert szerinte a legújabb volt rajta... Majd egy újraindítás után (hajnal 1-re) sikerült! A Software Updater ekkor végre felajánlotta a cserét! Tanulság: Egész napos meló után ne álljon neki az ember ilyesminek.
Üdv:
PhoenixKmod: az eredeti kód pedig ott van a teló hátulján is, az aksi alatti matricán
-
fm!
tag
Rákeresek majd a programra, köszi! A #-re nekem is kilép, de ahogy nyomok pl. egy balra joy-t, akkor rögtön kijelölésre vált.
A bal funkciógombos dolgot ismerem, de legtöbbször csak az órát szeretném kivilágítani 2 másodpercre éjjel például, de akkor ezek szerint ezt nem tudja. Mindegy, a főképernyőn ott van végülis.
A fülest majd kipróbálom 2,5->3,5 átalakítóval egy rendes fejhallgatón, aztán meglássuk. -
enddav
aktív tag
Én is IMAP-pal használom és ha akkor törlöm a levelet amikor már nincs aktív kapcsolat, tehát letöltötte a fejlécet és bontotta a kapcsolatot, na akkor nekem is fehér boríték áthúzva pirossal. De nekem 2 órás szinkronizációra van beállítva és csak akkor tűnik el az a levél a telóról, ha 2 óra múlva újra csatlakozik a szerverhez. A lényeg csak annyi akart lenni, hogy mit értessz az alatt, hogy folyamatosan szinkronizál?
-
-
-
asadasad22
őstag
érdekes, az EXIF nálam teljesen korrekt, a file dátuma viszont 2 órával előbb van, mint kéne.. szerintem nálad is így lehet, csak a sima filekezelő is valamiért az EXIF dátumot írja ki a file dátumának, ahogy látom. Bucy: szerintem ha EXIF alapján tudnátok rendezni a képeket, korrekt lenne minden. egyébként új fw-t használok.
-
asadasad22
őstag
tehát olyasmi beállítást keresel, hogy egybőll letöltsön mindent szőröstül-bőröstül?
én gmail-t használok imap-el, új fw-vel, ilyet beállítani még nem próbáltam, majd ránézek talán, hogy van-e ilyen, mindenesetre nem sok esélyt adok neki h ha a régi fw-ben nem lehetett, akkor ebben lehet.. -
Xantomas
őstag
Te is tudod, hogy nem ez az általános... Kiragadtál egy nem életszerű példát. Ilyenkor persze, hogy az ember, egy heves üritési inger kisíretében még a családi erekjét is odaadja, valamint örül neki, hogy nem kapják fel, és viszik ki a erdő szélére.
Az általánosabb inkább az, hogy 2, max három fő csinálja. Akkor viszont lehet taktikázni. Vagy ilyenkor kiütni a legvéznábbat, leggyorsabbat, és a dagadtak elől futni az életedért. Tapasztalat... Az öklömön még mindíg látszik a varr.
Fejezzük be, nagyon rossz vizekre evezünk.Inkább linkeljen valaki egy olyan programot, amivel határozatlan integrált lehet számolni, mert parázok, hogy az Aud. Maxban nem lesz elég térerő, hogy a netet használhassam, és nem fog menni a gyors önellenőrzés. Egy komplex számos is jó lenne
-
sekli
addikt
nem tudom, azert kerdezem...
danaudio: a fo problema nem hiszem, hogy az lenne, hogy a rablo megszerzi a szamaidat, az eseteg nagy reszeben valoszinuleg nem nagyon erdekli, gondolom sw-t frissitenek/fuggetlenitik es megy a hasznalt gsm boltokba... Az csak neked pech, hogy a szamokat nehez ujra osszeszedned...
-
asadasad22
őstag
hát igen, az az eladó mint mondtam szinte biztos vagyok benne h vagy nincs tisztában a dolgokkal vagy téged akar hülyíteni, talán azért, hogy ne otthon frissítsd hanem náluk, mert akkor nem cseszheted el mondjuk úgy, hogy frissítés közben kihúzod a kábel, vagy tudomisén miért..
az viszont elképzelhető, hogy ők más programmal végzik a frissítést, az előző telefonom Siemens volt, annál rendszeresen kiszivárogtak az úgynevezett szerviz szoftverfrissítések, ezek lényegében abban különböztek a simától, hogy szép kis grafika helyett egy végletekig lebutított kezelőfelületet láttál (semmi fölösleges csicsa) és szabad kezet kaptál benne olyan dolgokban, amikben alapból nem volt. így például egy szerviz frissítéssel fel lehetett tenni BÁRMILYEN fw-re BÁRMILYEN fw-t, így ha egy új szoftverrel valami probléma volt, bármikor vissza lehetett így tenni akár a legelső fw-t is. ezeket természetesen a szerviznek szánták, csak a power user felhasználók valahogy rendszeresen megszerezték ezeketviszont magát a műveletet (szabályos frissítést régebbi fw-ről újabbra) tuti hogy ugyanúgy végezte el mindkét frissítés, nem hiszem, hogy az egyik nem írta volna teljesen felül az egészet.
-
Ligend
tag
Egyelőre nincs okom feltételezni, hogy hülyítettek volna, bár megfordult az én fejemben is. A dolgot nálam az fogja eldönteni, hogy az általam tapasztalt hiba megszűnik-e a "szervizes kaland" után, vagy sem.
Te egyébként Nokia szervizben dolgozol, vagy más, megbízható forrásból tudod, hogy így végzik ők is a frissítést?
-
danaudio
aktív tag
én is próbálkozok most a trükkös módszerrel, és létrehoztam a newwndow.htm-et ami gépen rendesen be is hoz egy oldalt ami meg tud nyitni új ablakot, szal működik, aztán felraktam telóra C-re(szimplán C/newwindow.htm), és innen hogyan tovább? tehát wlan beállításoknál ottvan pl hogy kezdőlap, be akarom állítani hogy egyéni, és akkor mit írjak oda? nem kéne tallózni valahogy ezt a htm-et? vagy ez hogy működik innentől?
-
asadasad22
őstag
ehh, sztem mindössze annyiról van szó itt is, hogy javult a többablakos kezelés, amiből persze semmit nem lehet észrevenni, csak odaírhassák, mintha tényleg csináltak volna valamit
a legtöbb újítás egyébként mind ilyennek hangzik: ez meg az javítva lett, de hogy pontosan miben is és ki veszi ezt észre, az már más kérdés
ráadásul az sem biztos, hogy valós ez a lista, hivatalos Nokia oldalon nincs kint még.
mindenesetre egy kicsit kedvet kaptam ettől már, hogy feltegyem az újat, végülis van rá hack meg minden, ha meg nem fog menni a WPA vagy hasonló, legfeljebb reklamálok egy sort a Nokiánáledit: az új ablak nyitásához ott az a trükkös módszer, annál jobb megoldás sztem új fw-ben sincs
-
asadasad22
őstag
-
Ligend
tag
A 7-es és a 8-as BB kliens között mi a különbség? A 100.34.20-as firmware-en nekem nem akart menni a 8-as, csak a 7.45.1-es. Az viszont jól működik. Neked van tapasztalatod a 8-assal?
Egy ideje nem jön elő az "elérhetetlen menü" hiba, ami megkeseríti az életemet. Létezik, hogy csak bizonyos témákat érint...?
-
danaudio
aktív tag
megnéztem qreadert is, szerintem megéri az az 5 perc móka a mobireadert, nagyon szépen tördeli az oldalt + mint mondtam szürke háttérrel még sokkal-sokkal jobb mint fehérrel,nem tudom az megy-e q-nak, meg a program maga már szépen néz ki...amúgy Kalibán trilógiát gyűröm
-
danaudio
aktív tag
zenelejátszó nem butított, van albumborító is , a másikra meg semmi szükség, jó fülessel ez is jól szól, mellesleg olyan szoftvert raksz rá amit akarsz. Video nézés ugyan akkora szám 2 colon mint 2,4 colon, és a multimédia telefonoknak kikiáltott SE-k többsége pl 2 vagy annál kisebb colos képernyővel rendelkeznek. a dedikált gombok senkinek se kellenek. Szvsz még az N95 kamerája is zajos, pocsék képet készít,a lencse fizikai méretéből kiindulva ez nem is meglepő.
azt próbálom csak magyarázni hogy ez a multimédiás szó csak arra van, hogy ha egy gyártó így nevezi készülékét, rögtön 20000 - el többet kér érte, illetve, hogy beleivódjon az emberekbe, és hogy már ők is elhigyjék... -
webdeejay
aktív tag
Mi az az FPU? Teljesen igazad van, de mutass nekem egy N-et ilyen vassal, ilyen mérettel és ilyen árral. És akkor meglátod, hogy nincs(bár főleg az ár miatt
). Az E51 még nekem is tetszik, a kijelző nem okoz gondot, a T650i-n kisebb van, a zenéről pedig csak annyit, hogy az a lényeg, hogy szóljon
. Egy darab zenére kihegyezett telóm volt, az pedig az 5200, nah az jól szólt, csak jó nagy sz@r volt. Gondolom egy 6680 szintet biztos hoz az E51 zenelejátszója is. Videót nem nagyon fogok rajta nézni, az M600i-men is kicsinek találtam a kijelzőt hozzá(pedig 2.6), így ezen nyilván nem fogok.
Szerk.: A kamerát 1-2 pillanat megörökítésére használnám, van digitális gépem, az jobb képeket csinál.
-
joc-cod
tag
Hát t-nél vettem a telefont, és t-be vittem be, szóval gariba cseréli, normális, jófej volt a srác aki a szervíznél ült, nem nagyon foglalkozott vele, h most jogos-e a csere, vagy nem, látta, hogy van benne vagy 10(amiből 3 nagy és rendesen észrevehető sötét cuccnál...), azt mondta, h cseréli is csak most nincs helyben neki hozzá kijelző, de csütön is visszatérek ide és megírom, h kicserélte-e vagy nem.
-
danaudio
aktív tag
Azért nem mindig...ilyen sok alkatréses (értsd: könnyen szétszedhető, sok alkatrészből álló) dolgokat javítani szokták, tehát lcd-t kicserélni semmiből nem áll nekik, azért próbálnak spórolni...de pl apple, na az más tészta, azt szeressük
, ott nekem még soha semmit nem javítottak, csak cseréltek, de azt mindig, bármi bajom volt bármivel...csak egy amcsi világgaranciát kellett lobogtatni, és itthoni szervízben meg se nézték van e baja...
-
asadasad22
őstag
lehet, hogy nem süket duma, de sajnos nem beszélhetünk következő hivatalos firmware frissítésről, mert eddig még egy sem volt, szóval ha lesz, akkor az lesz az egyetlen, amikor kijön. az n széria pedig jellemzően el van halmozva mindennel, míg a többit (de még az e szériát is) letolják, illetve csak a csúcsragadozó darabjával (e90) foglalkoznak valamennyire. eddig legalábbis így volt. ez az fw frissítések mennyisége mellett az olyan dolgokon is látszódik, mint pl. az ngage támogatottság: hivatalosan az e51 sem ilyen, aztán mint sejteni lehetett: lám-lám, simán elfut ezen is, mert nem használ ki semmilyen 3d-s gyorsítót, ami pl az n82-ben van és csak azért nem tették kompatibilissá vele hivatalosan, mert nem n szériás és nekik az n széria a legjobb üzlet.. elég szemét dolog, de ez van. én ezek után már jobban bízok a hackerekben, hogy megoldják ezt a dolgot is, mint a Nokiában.
-
-
rekid
addikt
bizony, bizony... anyam hany zh-t meg vizsgat koszonhetek neki... mar banom hogy eladtam.. vartam volna meg par hetet inkabb hogy osszejojjon az ara es ugy megvenni e51 et.. elkelett volna rakni emlekbe.. eddig egyetlen telom sem birta 2 eveg mindenfele hiba nelkul..komolyan az eg vilagon semmi baja nem volt... neki koszonhetem hogy nokia fan lettem.
remelem e51 melto utod lesz
Tuzpenge: leistudod tolteni a videokat vele? symsamba videot letoltenem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged