- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ájfont én is nézegettem váltás előtt és be kell valljam, nagyon észnél kellett legyek. Az almások ezt nagyon tudják. Kezedbe fogod és elborít a vágy... pedig igazán nem is kell ilyen. Szóval hallgattam ájfónos ismerőseimre, akik azt mondták, hogy kvajó kütyü, mindent tud, mellesleg telefon is. De nem elsősorban. Nem szeretik.
Sőt van egy biznicman ismerősöm, aki meglátta a telólmat és ájfónnal a kezében közölte, hogy ilyenre vágyik(mondtam, hogy akkó vegyél magadnak)
-
dyo
csendes tag
Próbáltad a beépített GPS-t? Mennyire megbízható és valóban ér-e annyit, mint egy normális külső modul? Az N95 és annak mutációjából kiindulva sok haszna nincs, csak a helyet foglalja fölöslegesen a telefonba. De ha ez rendesen; értem ez alatt, hogy gyorsan látja a műholdakat és pontosan határozza a helyzeted, akkor akár ki is válthat egy autós navit.
-
old rocker
veterán
Kösz, mindig tanul valami pontosítást az ember. A második részét azt nem tudtam, hogy tök mindegy, két óra vagy hét. Azt tudtam, hogy nem kell, sőt, nem ajánlott csumára lemeríteni - sokat vitatkoztam is róla olyannal, aki erősítgette, ki kell sütni a lithium akkumulátorokat is - szűk fél év alatt haza is vágta az akksiját. A védelemről viszont nem tudtam.
-
-
chatran
őstag
-
GML
őstag
Akkor ezek az akksik már nem olyanok, mint ami a régi 3510-ben volt, hogy mielőtt bármit is csinál(hat)nál, először feldugod kb12-órára, utána már használhatod is.
Ezt meg akkor ha jól értem kiveszem a dobozból, kele a simkai és már mehet is a telefonálás véle?! ha ez így oké, akkor nagyonoké. a nokia olalán is valami hasonlót olvastam, de tuti ami sicher. -
enddav
aktív tag
Nekem is GSM-en van sőt most offline módba és így csak Wlan-on való netezésre használom, általában 10 mW-on, de néha 100mW-on, olyan 3-4 órát, de most véletlen úgymaradt rajta a net még pluszba 7 órát és így 3,5 napot bírt ki.
Szerk.: Én az Edigitalba vettem 990 HUF-ért átalakítót.
-
asadasad22
őstag
1-2 hete a telefont WLAN routerként használtam a Balatonon, a HSDPA netet WLAN-on át továbbítottam laptopra, 2-3megabites kapcsolatról volt szó, emellett betettem tölteni. na akkor valóban eléggé forró lett a jószág pár óra múlva
amúgy teljesen normális jelenség a melegedés nagyobb igénybevétel esetén, a telefonálás is ilyennek számít valamiért.
-
asadasad22
őstag
magát a progit a hagyományos módon kell installálni, megtalálod a Nokia weblapján. ezután letöltöd a Map Loader-t, és adatátviteli módban rányomod a telót usb-re, elindítod a map loader-t és kiválasztod, hogy melyik országot akarod letölteni/felmásolni rá, innentől értelemszerűen megy minden.
-
mdk01
addikt
A formázás opció megvan és rákérdez hogy biztos törölni akarod mert akkor minden rajta lévő adat elveszik ááám, ez után igen és kiírja hogy nem lehet formázni mert írásvédett.
PCsuit van rajta meg ugye a könyvtárak
Ez a gyári 256mb-os kártya amit adnak a telóhoz, csak vettem egy 4gb-osat és a gyári 256mb-osat adapterrel a fényképezőgépbe akarom használni, de elötte le kellene formázni. -
Ziog
aktív tag
Be kell menni a zenetárba. Ott van egy olyan, hogy számlisták. Ott van egy gyakran játszott számok, legutóbb lejátszott számok, legutóbb hozzáadott számok. Itt opciók > Új számlista > Mem kiválasztása (szeritem ez mindegy) > Nevet kell neki adni > utána automatán megnyitja > itt kell hozzáadni a számokat > #-el lehet kijelölni a számokat és van benne keresés is. Ha megvannak a számok, akkor Opciók > Megjelöltek kiválasztása és létre is jön a lista.
Törléshez: ugyanúgy Zenetár > Számlisták > és akkor már itt lesznek az elmentett listák. A szerkesztéshez: Meg kell nyitni a listát és amelyik számot szeretnéd törölni ott Opciók és Szám törlése a listából. Itt is működik a #-es kijelölés több szám eltávolításához. És természetesen van szám hozzáadása menüpont is.Remélem segítettem.
-
danaudio
aktív tag
hát mondok neked listát
pl pesten a hungária körúttól befele átlagosan 20-30 métert kell gyalogolni tetszőleges irányba folyamatosan frissíteni az elérési pontokat, és találsz olyan wlant ami nem kódolt, és működik is (ergo tudsz netezni).
budán ez a "próbálkozási" távolság elérheti a 40-50 métert is.elég jó lista volt?
nekem garantáltan működni szokot...más: látom a fényt, E90-hez is kijött új firmware, flash3 integrálva, gyorsabb boot, hosszabb üzemidő...valszeg mi is ezt kapjuk majd...talán már nincs messze...
-
csabicsepp
aktív tag
Nem csak nektek van vele gond, ha ez vigasztal
Régebben én is írtam erről a problémáról.
Ha az ébresztő kapcsolja be a telcsit akkor minden ok, hétvégén meg nekem is időutazást nyomatInkább hétvégén hagyom bekapcsolva éjjelre...
Sőt pár hete az ébresztő telefon bekapcsolás után is jelez (nem tettem fel semmi prg-t)Meg még pár apróbb huba, remélem nemsoká jön az új szoft...
-
rekid
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest