- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam
tag
Product code átírásával bármelyik E51-re felteheted a 400-ast.
[segítség az átíráshoz]Utána a Nokia Updater feletszi a legfrisebbet, de hogy legyen magyar nyelv akkor EURO3-as kódot kell megadni.
Pl.: 0552196: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl BLACK
-
Hugo85
aktív tag
Nekem - igaz egy régebbi verzióval - hasonló volt a gondom, mint neked a Nimbuzzal. Nem húzta le a kontaktokat nagyon gyakran a szerverről, vagy csak sok idő után (csak Skype-ra használtam).
Legújabb (bár lehet azóta van még újabb) Nimbuzzal eddig semmi gondom nem akadt. Igaz ezt eddig még csak wlanon próbáltam, mert most nincs mobilnetem, de szerintem azon is mennie kellene. Szerintem tedd fel a legújabb Nimbuzz-t a saját oldalukról, és próbáld meg, hátha az rendesen megy. -
rekid
addikt
egyebkent a product kódnak inkább régiókhoz, nyelvekhez van köze mint szolgáltatóhoz.
pl a tied:0552196: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl BLACK
ezekbe az országokba szállított telefonokhoz ez van. így ha frissited akkor ezeket a nyelvi csomagokat szedi le. Te az nsuval azért nem tudod frissiteni mert (gondolom) a sim lock illetve átbuherált pannonos szoft nem engedi csak a pannonosat abbol meg gondolom meg nincs 400 as. lehet ha függetlenittetnéd a telefonod és frissitenel jönne (ezzel a product koddal) a 400as független magyar soft. melyben a fent emlitett nyelvek lennenek elérhetőek.
-
rekid
addikt
Hát...
Lehetseges hogy ha pannonos a telefon és pannonal volt szervizen akkor: (miutan ők is nokiahoz kuldik a telefont javitasra igy ott kapott egy ugye uj alaplapot ami alapbol fuggetlen, (ezert lehet rajta fuggetlen product kod) majd kesobb szoftvereltek pannonosra.
egyebkent meg pc kiolvasasa és más egyéb:remelem tudtam picit segiteni.
Udv!
-
z0d1AK
nagyúr
Ezt csak nekem fura, vagy a gyári zene lejátszó tényleg csak 13 számot tud kezelni?
vagy hogy van ez?
137 számot írt eddig
reggel tettem fel zenét, átraktam a hangfájlok\dig.hangok mappába, ahol a többi zeneszám is van. Zenetár frissítésénél kiírta, h 6 szám hozzá adva, 6 eltávolítva!
Erre már másodjára figyelek fel.
Nem tud több számot kezelni???? -
old rocker
veterán
Elég volt nekem ezekkel.. Némi szolid irónia e-mail-ben,azt nagyon szeretik a szolgáltatók. Lényeg: először tök szendén és udvariasan....Aztán fokozatosan adj nekik.Mondom,nekem a végénmár azt írták, a trémobilnak nem bocsátotta még aNokia rendelkezésre ezt a szoftvert,ezért forduljak hozzájuk,miért nem ... Na, erreírtam vissza pöttyet csípős hangnemben, hogy talán nemnekemkellene megkeresnem a Nokiát azért,hogy bocsássák egyszolgáltató rendelkezésére a szoftver frissítést,hanem nekik kellene az ügyfelek érdekében, mint szolgáltatónak eljárni.
-
-
spedyboy
senior tag
jojo de azért nem 1 kategoria a 2 telefon
a samsung 1 zenetelefon amit lássuk be egész szépen teljesit...
e51 meg symbianos okostelefon teljhesen másra kitalálva és nyilván ha e51 ed van akkor ezek a funkciok ( okostelefon) funkciok érdekelnek nem az h mien csilivili a menü :9 de szerintem ezzel igyvagyunk it még jópáran -
-
Az E51 az enyém, tavaly április óta - akkor vettem a pannontól.
Felmerült, hogy elcserélem egy Samsung i600-ra (full QWERTY meg minden), de a másik srácnak vodás kártyája volt, és hiába vett TurboSIM-et, nem ment az én pannonos telefonomban. Konkrétan nem volt hajlandó a PIN elfogadása után egyáltalán hálózatot látni.
Végül megtartottam az E51-et, az i600-at meg megvettem KP-ért. Egy darabig próbáltam használni, de mitnemondjak, a WM Standard egy undorító, okádék rendszer
-
-
asadasad22
őstag
"miért jó, hogy az e51-re feltenni olyan programokat, amik nem is rá vannak írva/nincs hozzá HW támogatás."
nincs semmiféle hardveres támogatás. s60v3-ra vannak írva, hardverileg pedig van sokkal kevesebb rammal rendelkező telefon, ami támogatja, és sok ugyanolyan és rosszabb procis telefon is hivatalosan támogatja. s60v3-ra írták, vagyis e51-re is. a helyesebb megfogalmazás inkább az lenne, hogy e51-en alapból letiltották. tökéletesen fut is rajta, semmivel nem lassabb, mint a hivatalosan támogatott telefonokon, és semmilyen egyéb hátránya sincsen az e51-en való játszásának, leszámítva mondjuk a kicsi kijelzőt.
-
-
Kbali
nagyúr
Nem t'om - én is kézzel tettem fel a hivatalos P-s szoft. verziót, majd a szervizben a középrész cseréjekor frissítették 300-ra. Nekik biztosan van olyan módszerük, hogy a product code-tól függetlenül fel tudják tenni a legfrissebb szoftot.
Szerintem eljátszható, hogy beviszed a telefont, hogy állandóan lefagy, kikapcsol, nem tudod mi a gond vele, úgyis az első próbálkozásuk a szoft. frissítés lesz. -
Kbali
nagyúr
-
Hugo85
aktív tag
Áhá!
Akkor mégis csak a szervízes volt balf*sz... ugyanis a telefont használtam vettem tavaly októberben (gyári független, magyarországi Nokiától véve garipapírral, most februárban volt egy éves), és a csávó aki eladta mondta, hogy pont előtte vitte gariztatni a telefont, mert a bekapcsológomb meghalt, és emiatt cserélték azzal a műanyag felső résszel együtt (ez be is van jegyezve a garanciapapírra), így a kamerán vadiúj fólia volt (vagyis van, még mindig).Gondolom a gondos szervízes túlhúzta a csavarokat és ezért tudott ilyen frankón elrepedni. Eddig azt hittem, hogy a felső műanyag hátlap az nincs egyben a középső műanyag kerettel (mondjuk ránézésre még mindig külön darabnak tűnnek), de most, hogy tudom mi a helyzet, sokkal világosabb, hogy mi történhetett.
De most akkor adjam be egy hétre a központi szervízbe? De egy hétig hogy bírom ki mobilnet nélkül?
Akkor ha Nokia Pcsuittal csinálok backupot, akkor az SMS-ek, e-mailek, nevek, illetve a telefon beállításai (hálózati beállítások, postafiókok, wifi beállítások, aktív készenlét, gyorsgombok) tuti megmaradnak? A programokat újra tudom rakni, azokból úgy sem használok túl sokat, így az nem vészes, de az nagyon szívenütne ha újra be kellene mindet állítani.
Gondolom a szervízbe memóriakártya nélkül küldjem a telefont.
Egyébként 200.34.36-os szoft van rajta most. Akkor ezt most vajon az általatok utált 220-asra vagy már a 300-asra frissítik?
-
old rocker
veterán
Hát, ahogy így olvasgatom a pionírokat, akik kínlódnak a vinfos telepítéssel ... biztos vagyok benne, hogy én nem fogok ezek közé tartozni.
Tegnap így is félnapot azzal szórakoztam, hogy a 6120C memóriakártyáját adatátviteli módban nem lehetett használni, azzal a felkiáltással, hogy azt egy program használja. Megsasoltam, de egy árva program sem futott a háttérben. Egy másik 6120C-be betolva figyelmeztetett, hogy a kártyán van egy program, ami nem korrekt. Ezek után elkezdtem sorra leszedegetni a programokat és időnként megnéztem, bugos-e még a csatlakoztatás. Kiszúrtam, melyik program lehetett az, a többit visszaraktam. Hát nem az volta tettes. Végül odáig jutottam, hogy a best reminder hülyült meg valamiért, helyette felraktam a remind me-t.
De, ahogy olvasgatom a fórumot(kat), arra a megállapításra kellett jutnom, nem egészen kiszámíthatók, hogy egyes programok egy adott készülékkel és a rajta levő többi programmal hogy korrellálnak. Az E51-el is jártam így, valamelyik program felrakása után meghülyült.Végső konklúzió: csak azokat a programokat rakom fel, amelyek biztos kellenek, használom is őket és nem veszekszenek egymással, nem lassítják a telefont. Többszöri próbálgatás után rájöttem pl., hogy a handy taskman mellé tök hülyeség feltelepjteni a best taskmant; hogy a handy shell önmagában kiváló alkalmazás, de vannak, amiket jobban tudok használni, ezekkel viszont időnként veszekszik. Én - előrebocsátva, hogy ez nem szentírás, csak a tapasztalatom; egyben elnézést kérve a kisregényért, - készítek egy felsorolást, miket tartok fontosnak:1. Psiloc Font Magnifier - kivéve Dexter kollégát, mert ő Sólyomszem reinkarnációja.
2. Handy Taskman - ide pozicionáltam az összes beállítással, időzÍtéssel kapcsolatosalkalmazást.
3. Smart settings. Kiválóan kiegészíti az aktív készenlét ikonjait, én ide az "irodai" alkalmazásokat pakoltam, meg a playereket. Ami nagyszerű benne, hogy a nem csak le-fel, hanem jobbra-balra is lehet benne lépkedni (hatos oszlopokban csoportosítja a gyorsindításokat.)
4. Best profiles. (Az egyik legjobb progi.)
5. Best menü. Egyéni ízlés szerint minden, ami fontos egy-egy csoportban: pl. alkalmazások, beállítások, szervező stb. ide be lehet dobni. A zöld gom hosszabb nyomásával jön elő, hátránya, hogy ha aut. kikapcsol a kijelző megvilágítás, ki is lép belőle...
6.Switch off - ha valaki meghatározott időben aut. ki akarja kapcsolni a telefont.
7.Mobile Task - ha alkalmazás ki -bekapcsolását akarod időzíteni.
8. mWallet, Bestsafe, Crypto, Best Jotter. Kinek mi, vagy mik tetszenek adatai védelme érdekében.(Szla, bankkártya, Gizike telefonszáma, e-mail címe, dokumentumok, képek "titkosítása" stb.)
9. Advanced device lock: ha még tovább akarod ragozni és bizonyos alkalmazásokba csak kóddal lehessen belépni.
10. Phoneinfo, energy profile
11. Handy Clock
12. Papyrus !!! (naptárprogram), BestBirthday, WorldMate, Forecaweather!!!,Search, Xplore, SlovoEd (ang-magyar szótárprogi),
13. Nimbuzz!!
14. CorePlayer, Divx Player, TTpod...utóbbit hangzásra hasonlítgattam a gyárival - hát, nem tudom.) esetleg Mobituba, lényegesebb:Internetrádió, Mobbler és Nimbuzz!!
16. Handy Black list
17. Remind me, v. best remind.
18. hírtévéseknek különösen ajánlott: totallrecall fütyülésmentes változata...
19. Google maps
20. Quickoffice 6.0 - tehát szerkesztős változat, nekem fontos.
21. Wefi. Nem feltétlenül szükséges, de jó, ha van.Ennyivel már úgy ki van tömve a telefon, hogy eligazodni is elég benne.
-
kw3v865
senior tag
Én megpróbáltam, de nem jártam sikerrel
Ezeket az uatsításokat követtem:
I. DOSBox v0.72 for Symbian1. Unpack 'DOSBox_s60v3_(Marcin-prv).rar' archiwe to your Memory Card
2. Install ALL aplication from 'Install' directory.
3. Try install DOSBox_Full.sisx
4. If show message: 'Not enought memory' install 'DOSBox_Slim.sisx' and replace previous version.II. Windows 3.1 for Symbian (included Norton Commander 5)
1. Unpack 'Win3.1-on-s60v3_v1.0_(Marcin-prv).rar' archive to your Memory Card.
2. Run DOSBox.III. To switch between Windows 3.1 and Norton Commander 5.
1. Go to 'Data' directory on your Memory Card and find 'dosbox.conf' file.
2. Edit file in notepad.2.1 To run Windows 3.1
--------------------------------------------------
# Loader 1 -- Windows 3.1
# mount a e:\Data\win31\ (To install more drivers)*
mount c e:\Data\
mount d e:\
c:
c:\Windows\win.com# Loader 2 -- Norton Commander 5.0
# mount c e:\Data\
# mount d e:\
# c:
# c:\nc\nc.exe* TO install new drivers you need tu put Windows 3.1 installer files to e:\Data\win31 directory.
Edit 'dosbox.conf' file and remove '#' in 'mount a e:\Data\win31\' line.2.2 Run Norton Commander 5
--------------------------------------------------
# Loader 1 -- Windows 3.1
# mount a e:\Data\win31\ (To install more drivers)
# mount c e:\Data\
# mount d e:\
# c:
# c:\Windows\win.com# Loader 2 -- Norton Commander 5.0
mount c e:\Data\
mount d e:\
c:
c:\nc\nc.exeAzonban a 'dosbox.conf' fájlt nem találtam. Hol van ez? Ezt kéne átírni, hogy menjen a Win3.1. A DOSboxot hova kellett volna telepíteni? Én a belső memóriába tettem. Egyébként feltelepíttem mindent amit kellet, el is indul a dosbox, de olyan kicsik a karakterek, hogy nem tudom kiolvasni őket.
-
Rozsda78
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Viszont van mégyegy problémám a telcsivel!Nem müködik a jobb felsö gomb.Nekem a kamera van rajta,de a menükben álltalában az vissza gomb.Szétszedtem és a billentyüzet alatt lévö board-al lehet a gond.Ha körömmel nyomom be akkor sem mindig lép vissz.Jól el kell találni hogy pontosan hol nyomom meg.Persze a többi gombot ha megnyomom teli ujjal is kapcsol.A cserén kivül nincs valakinek valami jó ötlete hogy mit lehetne vele kezdeni?
A zsebemben hordom és arra gondoltam hogy talán erösebben megnyomódott,mert más elképzelésem nincs.És kedvem sem egy másikat venni 3000Ft ért -
TiMoN
senior tag
Falhoz ne vágd!
Nekem is ilyen telóm van nagyon meg vagyok vele elégedve. Van rá skype is ahol wifi van simán tudok skypeolni. beszélgetni és chatelni msn is van xal
igazi kocka teló.
Mp3 lejátszása is tökéletes és amit tetszik! hogy lehet mindent 1x re!!!
Vonaton ülve msnezni, ha 3G-s területen vagy akkor közbe mehet a telefonálás is és még ami a legjobb mp3 is mehet és azt mind2 oldalon élmény.Nekem 1gb-os Kingstone micro sd kártya van benne eddig tökéletes.
(Mi a baj a kingstoneal?) -
Shodan
őstag
Azért lenne fontos. mert szertnék elő fizetni mobil netre és kíváncsi vagyok hogy mennyi az adatforgalamam egy hónapba, ha túl sok inkabb nem fizetek.
Azt tudom hogy a naplóba meg lehet nézni ,de ott csak egyenként van és több száz kapcsolat.
Pc hiába nézem, mert nem csak itthon használom a wifit. -
old rocker
veterán
Sennheisert. Csak azt ne kérdezd, hanyas... A Nokiának gyártották, hátsó pánttal fülre akasztós... De most kíváncsivá tettél, szűkítővel felcsapom az AKG-t....
Na, AKG K301-el a legjobb a Pink Floyd Lost for words. Csak kicsit hülyén néznék ezzel biciklizve a fejemen...
So I open my door to my enemies
And I ask could we wipe the slate clean
But they tell me to please go fuck myself
You know you just can't win -
GML
őstag
Ez lemaradt:
eszköz nem rendelkezik billentyûzettel, akkor
valószínûleg alapértelmezésben ezt a kódot használja.
Néhány készüléken külön létre kell hozni a kapcsolatot
párosítás után.
Amikor a fülhallgató kapcsolódott az eszközhöz, és készen
áll a használatra, akkor a zöld jelzõfény lassan villog. -
old rocker
veterán
pü
emberek, valaki mondja már meg nekem a tapasztalt mobilbubusok közül: melyik a jobb: handy taskman, v. a best taskman? A b.t. azért lett szanálva, mert egy véletlen törlés gomb megnyomásnál huss, kérdés nélkül törli a gyorslistából az alkalmazásnevet. Csak öt fér a quick listán 1 oldalra, a h.t-nél 7. Olyan határozatlan vagyok ma ... vagy nem?
-
Canonfan
senior tag
Köszi az infót, akkor szerintem marad a gsm...
Én amúgy pont a héten próbáltam ki, hogy meddig húzza a teló izmosabb igénybevételnél, (napi kb 2 óra zenehallgatás, kevés telefonálás és mobilinternet) így nálam 4 napig húzta ki, de ha nem nagyon piszkálom, (csak van készenlétben, és néha telefonálok és netezek vele), akkor 1 hétig is kibírja, mondjuk én éjszakára mindig kikapcsolom, de szerintem elég barátságos érték tőle...
-
enddav
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged