- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
válasz
pethYeti #6753 üzenetére
Nekem is van most egy cx300 2,5ös, de akkor ti még nem tudjátok mi az a jó...ez csak agyon van hypolva.
A 10ezer forintos headmusic 850 mp3 lejatszó fülesével, átalakítóval, sokkal szebben szól .Pont tegnap tesztelgettem.Valami iszonyat brutál, már keresgéltem, hogy lehet e valahol külön kapni, de sajnos nemdoki13
-
Tuareg0
tag
válasz
pethYeti #6600 üzenetére
Elhiszem, hogy jó progi, de amíg nem muszáj nem szoktam programokat felrakni. Most is csak 1 db program van fenn, a fentebb linkelt zseblámpa progi. Semmi más. Csak telefonálásra használom a telót.
Ezt a hívólista szűrést meg szerintem tudnia kéne alapból, külső segítség nélkül. Ha azonban mégse, akkor marad amit ajánlottál.szerk.: najó, néha a wlant is használom
Amúgy meg ezen kívül nincs egy normális TELEFON se a piacon. Ez az iphone meg egyéb dolgok is undorítóak (szerintem).
-
asadasad22
őstag
válasz
pethYeti #6572 üzenetére
van még egy jbak nevű ingyenes is, állítólag eléggé jó. nemtom, én a best-et használom, pedig annyira nem jön be nekem se. asszem a többivel az volt a gond, hogy mindig a háttérben akartak futni és át akarták venni mindenképpen a gyári alkalmazásváltó szerepét, aminek én nem örültem volna. néha belépek és bezárok pár dolgot pár gombnyomással, nekem csak ennyire kell.
-
-
asadasad22
őstag
válasz
pethYeti #6556 üzenetére
sztem annak nincs köze a dolgohoz, az első változat hibás volt, azóta van egy repack belőle, az elvileg nem lépeget már ki.
nagyonnagy: a teló audiókimenete teljesen szabványos 2,5mm-es jack, szóval nincs szükség semmilyen speckó adapter cuccra. sima headset funkciókra amit alapból csomagoltaj fülest, talán az sem rossz, de biztosan lehet komolyabbat is venni hozzá.
-
asadasad22
őstag
válasz
pethYeti #6443 üzenetére
jelen pillanatban valahogy így állok (a zárójelben lévők nincsenek fent, valamint a játékok jórésze sincsen fent, közben volt egy format, és csak azokat tettem fel, amiket tényleg használok, a sok progi eléggé le tudja lassítani a rendszert - persze így sincs kevés)
INSTALLATIONS
app.mgr*fring*emtube*x-plore*coreplayer*taskman*operamini*dictionary*ultimate vr*capsoff*capson*rompatcher
python*appqlaunch*(y-tasks)*smartget*(lcg jukebox)*flash*screenshot*menueditor*adv.call.mgr.*(sensyscan)*energy pro.*gmail
(slick)*(skype)*(messenger)*magickey*(jzipman)*(phonetinfo)*googlemapsGAMES
ngage*gpfce*frodo*asphalt3*asphalt4*bia*duke3d*snakes*quake*c2doom*shadow warrior*worms wp
marble*realfootball*globalrace*poker3d*vbag*vsunplus*fifa07*virtual_pool* scummvm*picodrive*colin/golden axe
alpha wing 2*millionaire*20q mind reader*worms2008*blockbreaker2* guitaerhero*assassins creed*orcs_and_elves_2*starcraft ghost
outland3d*knightoftheoldedge*pandamanda*deblob*carmageddon* crash_nitro_kart_3d* SolaRolaOFFICE
quickoffice*adobe pdf*nokiasearch(e71)*conversation*solution*mobilemathTOOLS
maps*fakemessagesMEDIA
shazam id*internet radio*r.viewer*camerafx*kaywa reader*panomanCONNECTIVITY
sicftp*irremote*symsmb*joikuspot*mconnection*bt file manager*ftp_bt*vnc_viewer*mobiola_webcam -
asadasad22
őstag
válasz
pethYeti #6424 üzenetére
az a baj, hogy lehet, hogy ő sem tudja h fake és te sem fogod észrevenni, annyira profi hamisítványokat csinálnak belőle..
más: most jelent meg a MobiTubia_1.81_build_5, ez eléggé szimpatikus. minden videót lejátszik rezzenésmentesen (ez mondjuk elvárható), végre el lehet menteni benne és vissza is lehet nézni, a kezelőfelület pedig szimpatikusabb, mint emTube-é. az egyetlen kivetnivaló, hogy az elmentett videók filenevét nem te adod meg, hanem ő, ráadásul eléggé érdekes számokat ad neki. de ez legyen a legnagyobb baj. még az is lehet, hogy ezentúl ezt használom emtube helyett
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
válasz
pethYeti #6024 üzenetére
néha előfordulhat, ha egyszerre több minden fut...próbáld meg hogy minden mást bezársz, ha ez sem segít, indítsd újra a telefont és úgy próbáld, ha ez sem, telepítsd újra a játékot, ha ez sem akkor hard reset, az meg mindenen segít
az a 2.00.akármi msn az rájöttem gagyibb, szal az 1.1.9 a legújabb tényleg úgy tűnik
-
-
rekid
addikt
válasz
pethYeti #5911 üzenetére
Kedves ujonc!
Kerlek Vedd a faradtsagot es olvasd vegig ezt a topicot tudom kb 2 het de mi is ezt tettuk es rengeteg kerdesunkre problemankra megkaptuk a valaszt. ha megsincs idod elolvasni vagy turelmed mert nagyonfontos ember vagy vagy epp nemvagy kocka akkor hasznald bal fent a kereso mezot.
Szignozasrol is volt szo.
de gugliba bepotyogod hogy szignozas es millio talalatot ir ki.
A lenyeg:
symbian oprendszerbe beepitettek a tervezok egy biztonsagi modult melynek kovetkezteben letrejott a chokapikmeg a tanusitvanykezeles. lenyeg az hogy csak olyan programokat enged telepiteni amiket hitelesitettek erre megfelelo szervek hogy megfelel mindenfele kovetelmenynek. nyilvan ezek a progik fizetosek tulnyomoreszt.
Namost vannak okos kis programozok othon akik irtak tokjo progit de nincs tanusitvanyuk a progijukrol mert nemfizetnek emiatt. nyilvan ezek a unsigned progik. erre volt 1-2 megoldas most ott jarunk hogy megtortek a simbian rendszert ez azert kellett hogy bizonyos fileokat a tel elrejtett mappaiba tudjunk rakni illetve system fileokat cserelhessunk. ennek koszonheto hogy tudsz szignozni otthon a gepen vagy akar kozvetlenul telefonon.
Ez egy nagyon nagylepteku pontatlan magyarazat volt de a lenyeget remelem erted. -
asadasad22
őstag
válasz
pethYeti #5907 üzenetére
a nagyobb programok általában szignózva vannak. általában, de sokszor, egyre többször előfordul, hogy nincsenek. ha csak pár progit akarsz feltenni, akkor döntsd el, ha komolyabban ki akarod használni a telefont és sok programot ki akarsz próbálni, akkor mindenképpen az allfiles+installserver lesz hosszútávon a kényelmes megoldás.
-
Shodan
őstag
válasz
pethYeti #5907 üzenetére
Futtatni mindent tudsz, max telepíteni nem fogod tudni az unsignedes dolgokat.
Ezt neked kell eldöntened hogy szükséged van e rá vagy nincs. A neten lévő programok jó része nincs szignózva, bár dátum visszállítással lehet bohóckodni, de a másik megoldás jóval egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest