Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz Shodan #11964 üzenetére
Ezek az olvasható moddok:
moddolt win3.1part1
moddolt win3.1part1
moddolt win95asadasad22,calmiraval probálkoztál?nálam csomószor bezáródik a dosbox miközben betölti..Ezzel nem lehet vmit csinálni?
Milyen memsize-okat lőttél be 3.1-re illetve 95-re?[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz Shodan #11915 üzenetére
Igen... az Ipmarton már updatelve van. Az egyetlen szépséghibája, hogy lengyel nyelvű a windóz.
Pedig lehetne akár angol vagy magyar is:
„említésre méltó hogy aki megcsinálta a dosboxot telóra az kolijoco aki magyar A másik meg hogy én pontosan egy nappal előbb raktam fel a win-t mint ez a lengyel srác Képeket is raktam, ipmart-on Csak aztán lenyulta az ötletem, nyitott egy új témát, ebben már feltöltötte saját néven a dosboxot is amiben a readme-ben és a conf-ban is kitörölte kolijoco nevét.”
forrás: Smartnews.hu
Ennyit a polákvengerről.[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
GML
őstag
válasz Shodan #11705 üzenetére
Nem tudom, hogy miért lenne ez fontos? de vannak rá megoldások pl pc-n keresztül tudod nézni a forgalmadat, utána meg kivonod a szolgáltatód forgalmából, vagy esetleg a naplót megnézed és ott megvan, hoyg meddig, és milyen adatforgalommal, milyen hálón használtad egy-egy alkalommal...
-
pengemetal
aktív tag
válasz Shodan #10901 üzenetére
Sziasztok!
Shodan: én micro weather-t használok, be lehet állítáni képernyővédőként, kis csíkban mutatja a fokokat, napocskát/felhőt meg az órát, sztem nem rossz!
Danaudio: pont tegnap kérdeztem a T-nél a billentyűt, nincs nekik raktáron, rendelni tudnak!
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
zdanee
őstag
válasz Shodan #10850 üzenetére
A nofpu_hwa az az inov8-hez van, amiben elvileg van 3D gyorsito, de nincs lebegopontos egyseg. Az E51ben ugye egyik sincs sajna. Amugy en is kiprobaltam, nem megy. Allitolag ha sikerul 50 mega ures ramot krealnod, elindul, de nekem igy sem futott...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
asadasad22
őstag
ipmart-ról van szó?
q3-at én biztos nem erősítettem meg, hogy megy e51-en, ha valamit megerősítettem vele kapcsolatban, az az, hogy nem megy. q2 az, ami tényleg megy rajta (és ugye q1, de ez már régen is ment)
ha q3-hoz tényleg ezt írják, hogy megerősítettem, valószínűleg valamit nagyon benéztek.
eyébként valaki mintha azt írta olna valahol, hogy a menüje bejön a q3-nak is, de annál tovább mindenféle 3d chip hiányában nem fogsz jutni sztem.. illetve elindulhat talán valahogy, de tuti, hogy élvezhetetlenül lassú lenne.[ Szerkesztve ]
-
A Quake3 adatfájljai valahova a memóriakártyára
A PIPS-et feltetted? Az is kell.
Az adatfájlok kinyerését és elhelyezését itt találod leírva.Más: ma nagyot csalódtam a Tyrian-ben A negyedik epizód HARVEST elnevezésű pályáján nem jött be a boss Megjelent az energiája, de ellenség sehol
Martin: a sebességre nem tudok mit mondani, ez Window... akarom mondani Symbian. Mindenesetre a mágneses toktól nem lesz semmi baja.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
old rocker
veterán
válasz Shodan #10575 üzenetére
Jókor vettem észre az előző kérdésedet. Én kipróbáltam, de aztán énis úgy voltam vele, csak parasztvakítás. Lehetett ugyan rendezni is az ikonokat, de nem volt logikusan kezelhető ...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
senior tag
válasz Shodan #10345 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Mint feljebb is olvastátok, elakadtam a nokia egyik programjával. Közületek egy fórumozó /Karma/volt olyan kedves, és írt nekem egy privát üzenetet amelyet nagyon köszönök neki!! Ez indított el a dolog megoldásában. Majd két napi e-mail ezés és msn-ezés után megoldódott a baj.
Mégegyszer szeretném neki és mindenkinek megköszönni azt a mérhetetlen nagy segítséget ami kaptam!Köszönöm mégegyszer!
Bela5[ Szerkesztve ]
-
-
dpetiba
aktív tag
-
atesss
addikt
Köszi
Fring-en kivül más még nem lett kipróbálva rajta.
Illetve 1 dolog lett volna, csak nem ment, az E51 álltal WLAN-on fogott netet akarnám átküldeni az Asus A620 BT PDA-mra, BT-n keresztül?
Mi kellene ehhez, telepíteni kéne egy programot az E51-re ?
Mert az otthoni gépről simán megoldottam ugyanezt, az E51-nek viszont csak "Dial Up Networking" szolgáltatása van, vagy lehethogy csak a "telefonszámot" (elvileg Connect) írtam be rosszul ?Stream-es videóhoz, ha én stream-elek, milyen formátumot érdemes választani, ami a legjobban megy az E51-nek (vagy a CorePlayernek), kis sávszél mellett ?
Phyton-ról valami infót tudsz mondani, mert csak hallomásból ismerem?"Aláírás hack, az unsigned programokhoz szükséges." Na ja, csak mi az ami ilyen ? (Az "ajánlott" programok közül), Tehát mit nem tudok csinálni az E51-en anélkül.
-
Dexter68
addikt
hát... izé... kipróbáltam az Opera for mobilét... nekem nem frankó. Nem tudok a linkekre lépni, nem mennek a shortcutok. Ehhez képest a mini egy iq-bajnok kezesbárány.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Redchili
tag
Akkor varrok neked egy gombot. Tegnapelőtt azt hittem, hanyattesek, amikor telefonálni akartam, és nem tudtam. Sőt még egyenlegfeltöltés után sem... A következőket kell tudni, most költöztem, természetesen kihasználtam a telefon wifijét és neteztem. Egy-egy program (youtube, gmail kliens, picasa, vringo) mikor csatlakozott kérdezte a hozzáférési pontot, ami ugye egyértelműen a helyi wlan-om lett, majd csatlakozott és feltett egy kérdést, hogy használhatja-e ez a program a hálózatot... gondoltam, hülye kérdés, de hát mindegy, wlan, wlan. De nem. Neki nem. Nem tudom mi a jó eget használt (tudom azért), de nem wlan-on csatlakozott hanem 3g vagy edge vagy amelyik jólesett neki, meg a halózattól függően, és ott generálta nekem a forgalmi díjat. Ez rendben is lenne, ha az a k.k. pannon letiltaná a forgalmat amikor az egyenleg kimerül, de nem...
600 ft volt rajta, amikor utoljára használtam, legközelebbi alkalomra -3200 ft-os egyenlegem lett, úgy hogy jelzem kártyás vagyok... Erre annyit mondtak, hát igen, adatforgalomra jár "kedvezmény", és tessék megbarátkozni vele... Azt hittem felfordulok. Szóval csak óvatosan ezzel...
Nem megmondtam?!
-
asadasad22
őstag
az már egy eléggé biztos megoldás, csak vannak apró hátrányai is például hogy hívás kezdeményezésére nem nagyon fogo tudni használni a telót, de apróság végülis
old rocker: ennyi nem, de én is megszívtam annakidején. laptoppal leteszteltem a netet, de csak annyi szinten, hogy meg tudom-e rendesen osztani a 3g netet a laptoppal, és milyen sebessége van, generáltam 2 mega forgalmat, gondoltam ebből nem lesz nagy baj. erre levont 2000 forint felett. arról nem is beszélve, hogy aki ennyire sincs észnél, mekkora forgalmat csinálhat. egy ilyen telefonba beteszel egy sim kártyát, be se kell semmit állítani és megy a net 2-3 megabittel akár minden különösebb ügyeskedés nélül, pár gombnyomással. egy kezdő is simán generál párszáz mega forgalmat vele pár perc alatt, csak amíg nézegeti, hogy milyen jó, hogy telefonon is lehet böngészni. ilyen kapcsolattal mellesleg full töltéssel 30ezer forint feletti forgalmat lehet összehozni percenként(!). semmi extra nincs a dologban, nem is kell hozzá kimenni külföldre. pár gombnyomás és tízezres forgalmakat csinálhatsz ártalmatlannak tűnő dolgokkal. ha ez nem aránytalan díjazás, akkor nincs aránytalan díjazás. szerintem gyalázatos, hogy ilyen áraik lehetnek. hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem? tudnak egyáltalán erről? más országban szinte biztos vagyok benne, hogy tizedennyit nem számláznak.
-
asadasad22
őstag
alapművelet, enélkül nem leszel sikeres a telefonoddal, ez kellett volna legyen az első dolgod
-
asadasad22
őstag
pedig ott van az. van egy keresés menüpont, a törtnek a nevében is benne van, hogy tört. lehet, hogy nem lesz az első oldalon a találatok között. nem nagyon szeretik itt ezt a témát, ezért konkrét linket most nem adok... szerintem nem nehéz megtalálni. ha sehogysem jön össze, írj egy privit..
-
asadasad22
őstag
nem ismerem azt a head music dolgot, de gyanús, hogy google-n rákeresve nincs egy épkézláb honlapja az egész gyártónak és nincs egy használható fotó sem az említett termékről az egész neten, csak ilyen-olyan netes boltok listáján lehet megtalálni. valami olyasmi lehet, mint a pti nevezetű gyártó, ennek sem találtam a mai napig hivatalos honlapot, gyakorlatilag abból élnek, hogy a nagyobb gyártók (apple, sony nagyrészt) lejátszóinak ellopják a kinézetét, technikai tudásban a végtelenségig degradálják, aztán eladják a jónépnek, akik azt sem tudják, hogy különbség lehet 2 lejátszó hangminősége vagy bármilye között, és attól, hogy ájpod kinézete van, annál jobb már nem is lehetne..
valami hasonló szinten lehet elképzelni a fent említett head music-ot is. azoknak van kitalálva, akiknek egy mp3 lejátszó 2 tulajdonsága hogy hogy néz ki és hány gigás. szóval egy ilyen kategóriás lejátszó (magának a lejátszónak az értéke nem éri el a cx300 értékét) mellékelt fülesére azt írni, hogy jobb a cx300-nál (amikor a cx300 a felsőkategóriás sony-k 15ezres kategóriájú mellékelt fülesénél is jobb a legtöbb teszt szerint), teljesen nonszensz.
az is még szóbajöhetett volna, hogy a lejátszó szar, amit használsz, viszont a cx300-ra pont azt szokták mondani, hogy a szarabb lejátszókból is kihoz egészen tűrhető hangminőséget, az E51 hangminőségével pedig különösebb baj nincsen a nagyobb alapzajt leszámítva, persze sehol nincs egy erre a célra kitalált pl. sony lejátszótól.
szóval nemtudom, hogy mi nem stimmel nálad, az viszont biztos, hogy valami nagyon nem stimmel. -
Shodan
addikt
Nem és nem. Most direkt megnéztem mégegyszer és nem tudom magamra erőltetni a sennheisert. Ebbe több a magas, de az is olyan érces, meg talán a közép minimálisan jobb, de a mély az tuti hogy a másikon jobb.
Lehet hogy valami normálisabb mp3 lejátszóval szebben szól, de az e51ehez a headmusic nyerő ,ahhoz a zenéhez amit én hallgatok.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Joe bácsi
őstag
-
asadasad22
őstag
ott valami egészen biztosan nem stimmel. amire gondolni tudok:
-hamisat vettél (ennek a típusnak az esetében ennek komoly esélye van, ha nem elég hivatalos helyen vetted)
-egyszerűen csak nem helyezted fel megfelelően (sok ilyennel is lehetett találkozni a megfelelő topicban, egyszerűen nem nyomták be eléggé, szinte kiesett a fülükből, aztán csodálkoztak, hogy miért nincs elég basszus, stb)
-egyszerűen csak süket vagymindenesetre a cx300 egészen biztosan nincs túlhájpolva, gyakorlatilag az első komolyabb hangzású füles volt a kategóriájában, és a mai napig az egyik legjobb vételnek számít annak, aki tényleg jó hangzást akar, nem túlságosan drágán.
Murderer69: igen, a saját topicjában annakidején ki lett tárgyalva, az eredeti gyártó elvileg egy Foster nevű japán cég, és ugyanezt használja Sennheiser cx300 és a Creative ep-635 is. elvileg, aztán valaki szerint teljesen ugyanaz a kettő, valaki szerint a cx300 mégiscsak szebben szól.
-
Magnum_
nagyúr
ez a tel.könyv ez durva
nekem iylenem van beépitve a kocsi könyöktámaszába autostöltövel, immáron sokadszor felujitva -bár ujabb akksi megint kellene- és van hozzá 3 elölapom, kettö nagyon csunya, kromos-flippes, csak a vicc kedvéért, meg egy szép bordó sose válok meg töle.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
az én apukámnak is E51 van (mer az tetszett neki) amikor mutattam neki a wlan-t csodálkozott nagyokat. egyébként igen, teljesen feleseleg igy iylen telefon, én is ez gondolom, annak ellenére, hogy a családban van egy iylen, ami csak telefonálásra van használva
I humbly and respectfully decline™
-
danaudio
aktív tag
nekem symsmb 2.10-em van és még soha semmi bajom nem volt vele(ezért sem frissítettem az időközben kijött újabb verzióra(ami jól működik azt hagyjuk békén)), mindig működik, most is éppen fut, tolom fel telóra fegyverneppert meg pillangó hatást, mert néhány óra és repülök spanyolba, és a repgép útra is kell valami
[ Szerkesztve ]
-
danaudio
aktív tag
az a duke egy pályás ami a a c2doom emulátorra van, de amiről mi beszélünk az a pc-s duke egy az egyben felmásolása a telóra, továbbá egy kicsi sis file-é ami lehetővé teszi hogy fusson a telefonon
hogy miért kell appqlaunch krallyhoz azt én sem tudom, bár valszeg nem kompatibilis krally 9.2-vel, és appq ezt a problémát oldja meg...anno kb 2 héten át kerestem kitartóan hogy miért nem indul krally, és miután megtaláltam a módszert onnantól totál nem érdekelt miért van ez : D
-
asadasad22
őstag
a lejátszós dolog semmiképpen nem stimmel. alul kiírja lejátszás közben két nyíl után a következő szám címét? ha nem, akkor vszínűleg a playlisttel lesz a baj. meg az sem mindegy, hogy a menü/média/zenelejátszóból éred el, vagy a galérián keresztül.
a memómennyiség teljesen normális, 45-50 körül kell lennie normál esetben.
nekem most kb 45 mega boot után, de tele van téve rengeteg cuccal, van auto-start progi is. -
nyikoláj
tag
Hy! Nem próbáltad véletlenül az EQ-t beállítani CorePlayerben? Mert én ahogy rányomok kilép vmi hibával és leáll (CorePlayer v1.20.3495.S60v3). A másik gondom hogy a SmartMovie ahogy végzett a konvertálással és kilépek az is összehányja magát, működik rendesen csak a végén vmi nyűgje van (Smart Movie Converter 3.45).
"Machine: 'MCS', OS ver: 5.1 (build 2600) Szervizcsomag 2
Memory: 2046 MB (used 32%)
Date: 23-7-2008 9:28
Address: 1b:021497a8, Exception code: c0000005 (ACCESS_VIOLATION)
Registers:
eax = 021729f0, ebx = 75b9bd20, ecx = 00000004, edx = 00000001
esi = 021729f0, edi = 00000000, ebp = 021729f0, esp = 0012ee8cExecution path:
Module: xvidvfw.dll
<unknown function>"CorePlayerből újabbat nem sikerült feltennem (nem volt kedvem szenvedni a azzal a signed dologgal), Smart Movieból pedig a 3.41-es is ezt csinálja. Ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest