- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz zolcsimail #7498 üzenetére
Nekem a 6120C csinálta meg vagy 3X. Vasárnap is szombat lett. Én a myPhone feltelepítésével hoztam - valszeg alaptalanul - összefüggésbe. Viszont amióta nincs rajta, azóta nem jelentkezett a hiba. Az E51-en nem tapasztalltam. Mindkettőn be van kapcsolva az aut.idő frissítés.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
zolcsimail
csendes tag
Üdv!
Egy X-akta jellegű kérdés lenne... minden szép és jó, de hétvégén a telefonon a dátum nem ugrik szombatra ill vasárnapra magától, csak "manuálisan".
Egyébként hétköznap minden OK, azokra a napokra ébresztő is be van lőve!
Az "idő automatikus frissítése" ki van kapcsolva és minden este kikapcsolom a telót... -
Qru
MODERÁTOR
Tud vki működő word szerkesztő progit E51-re?
#nincsbennetarcsi
-
sc_ghost
csendes tag
Sziasztok, a fring progihoz kérek egy kis segítséget.
Hogyan lehet új MSN vagy Skype partnert felvenni a fring-gel?
Jelenleg, bejelentkezem a PC-n és felveszem az új partnert, amely megjelenik a mobilon(E51) is.
Sokszor vagyok PC-től távol és olyankor is szeretnék új partnereket regisztrálni. -
GML
őstag
válasz asadasad22 #7492 üzenetére
wifi van a notin is, de ha pl levelezni támad kedvem, vagy amihez kell a net.
-
asadasad22
őstag
nem te vagy az első, aki azt mondja, h újabb oprendszer van az E66-ban, de tudomásom szerint ez nem igaz. az oprendszer alapja a 2 telefon esetében ugyanaz: Symbian OS 9.2 (3rd Edition FP1). E66(/71) esetében . így azt sem hiszem, hogy bármennyivel kevesebbet fogyasztana a rendszer. kapott új funkciókat, más funkciók megváltoztak, elment egyfajta üzleti irányba több funkció, de maga az oprendszer elvileg ugyanaz..
-
enddav
aktív tag
válasz Viktor0610 #7465 üzenetére
Köszi, de rájöttem, hogy nagyon egyszerűen vissza lehet rakni rá a kitörölt hozzáférsi pontokat! Tehát Eszközök-Beáll.varázsló. Itt az MMS, WAP, Stream és az internet pontokat is autómatán visszarakja a telóra. Sajna én már későn jöttem rá és toltam egy hard resete. De mind már, most már működik a net 3g-n is.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
MODERÁTOR
-
GML
őstag
Ha mobillal akarok netezni gépen keresztül, akkor mit javallotok usb avagy BT? tegyük fel hogy 3g+ hálózaton teszem.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #7482 üzenetére
lásd 7436
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Napfénysüti
nagyúr
Végső esetben csinálj biztonsági másolatot és utána hard reset.
Ez lehet az utolsó remény talán.Sajnos telepíthetsz mindent újra de remélhetőleg rendbejön a problémád.
Más ötletem nincsMod: pont azt akartam mint Zdanee csak nem frissítettem még az oldalt. Sorry
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
zdanee
őstag
E66-ban ujabb az oprendszer, bar kompatibilitasi problemakra meg egy ideig nem kell csak emiatt szamitani. Ha jol tudom, van benne giroszkop is. Felhasznaloi szempontbol az uj taskbar es today screen erdekelhet, illetve sok ponton optimalizaltak a rendszert, igy lenyegesen kevesebbet fogyasz az uj symbian.
Cabii: probaltad mar esetleg kiresetelni a telodat? A NokiaMaps az alap firmware resze, igy nem lehet olyan konnyen eltavolitani, hasonlo a helyzet vele, mint a QuickOffice-al, ha frissited, nem tudod leszedni es visszarakni a regebbit. Szoval szerintem csinalj egy backupot, aztan *#7370#, backup vissza es telepitsed a 2-es verzioju maps-et, mielott barmit ratoltenel. Es a NokiaPCSuitedet es Maploaderedet is frissitsed a legutobbi verziora, a CDn levo meg a Maps 1-hez volt.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
GML
őstag
válasz Napfénysüti #7476 üzenetére
Igen az E66-ra gondoltam, hogy esik. notesszal meg szintén hasonló tapasztalat volt, februárban vettünk egyet a kedvesemnek, szeptemberben akartam magamak is egyet, de a végén meg 57 nettó volt a különbség.
Az e51 jelenleg 39,9 a pannonnál és ebből még lejön a 10E 3G-s kedvezmény.
de az E66 még 80 kedvezmény nélkül. -
HKorn
veterán
válasz old rocker #7468 üzenetére
Aha, így meg lehet azt tudom, csak gondoltam hátha létezik valami jó kis program erre amin kényelmesen lehet nézni pontosan hány percnél járok a 60-ból. Valami, amin beállítom, hogy minden megkezdett percet 1 percnek vegyen.
De ha nincs ilyen akkor marad az általad is említett módszer.
Köszi.Run&Ride
-
cabii
tag
@&#&!!!!!~ˇ^˘°°˘˛`
Nos lehet mégis a kalapács nyer!
Szóval Nokia Maps. Este felraktam, működött. Alvás, miegymás, a telefon bekapcsolva maradt. Most de. meg akartam nézni vlmit, és nincs benne egy fia térkép se. A Többi telepített program működik. Aztán a Maploaderrel újra rátettem Magyaro. térképet, erre meg a Nokia Maps indítása után kilép a programból. Mi a pék baja van ennek a sz*rnak?
Én azt hittem a symbián egy megbízható, jó oprendszer. Legalábbis a Psionomnál az volt. Erre meg ez.... Full gagyi
Lehet van egy eladó e51-em?
Inkább visszatérek a régi SE-mhez.
Segítsetek, mi lehet a baj?Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Napfénysüti
nagyúr
30-at nem valószínű,de ki tudja.Én sajnos fordítva jártam egy kiszemelt laptoppal annak egyik napról a másikra 35-el emelték meg az árát
De legyen szerencséd
Múltkor megnéztem az E66-ot. Gyönyörű csak drága
Talán majd 3 év múlva lecserélem az E51-et ráSaint az E66 meg 99.990. GML fórumtárs meg gondolom arra gondolt hogy annak az ára menne le. Amúgy ha jól tudom most a hivatalos Nokia márkaboltokban is 50.000 az E51.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
GML
őstag
válasz Napfénysüti #7473 üzenetére
Az igazat megvallva lehet, de attól függ, hogy az elkövetkező 14 napban mit meg hogy változtat a pannon. eddig az E51 marad, , de ha dobnak lefele egy 30-at valami akcsió keretén belül akkor e66. De eléggé kicsi az esélye ennek szvsz
mod: nem wlant akartam írni, hanem göpösöt.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz Napfénysüti #7471 üzenetére
A dzsípíessz agy egyértelmű volt, a kamera funkciót egy kodak ezköz tölti be nálam.
-
GML
őstag
Van valami különbség az e51 és 66 között atartalmilag a wlan a nagyobb kijelző meg a nagyobb mem-en kívül?
-
Dexter68
addikt
Azt én félreértem, hogy ha a telefon tudja a SIP-et, VOiP-ot, akkor nekem Fring nélkül is tudnom kéne hívni mondjuk a SKYPE-kontaktjaimat?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
old rocker
veterán
A telefonban, a napló-ban ha lenullázod számla váltásnál, hozzávetőleg tudod ellenőrízni a forgalmadat. Azért hozzávetőleg, mert a díjszabás szerint 10 sec is egy perc, meg 59 sec is.
A számláló viszont egyszerűen összeadja. Viszont amíg pannonos voltam, akkor létezett, a t-mobile-nál is van, hogy neten felhasználónév-jelszóval bejelentkezve megnézed az aktuális forgalmadat. Ott természetesen forintban tudod megnézni. De ha pl. a 60-as díjcsomagod mondjuk 3000 Ft és ez ugye lebeszélhető, 3 rugóig jó vagy. Azon felül 3000 + a többlet beszélgetési díjat fogod fizetni. Akkoriban volt a panonnál olyan lehetőség is, hogy sms-ben kérd le az aktuális forgalmadat...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Lázló™
csendes tag
Szerintem nem érdemes azért szervizbe vinni, hogy előlapot cseréljenek. 4 csavar ki és lejön az előlap. Szerintem egyszerűbb cserélni, mint az anno nagy divatú, csavarmentes ugyanakkor feszegetős előlapokat.
A csavaron viszont tényleg meglátszik ha kicsavarják és nem tudom, hogy ez a garancia rovására mehet-e. Mondjuk nekem ebben szerencsém van, mert amikor megvettem a telót, vittem is vissza, mert találtam egy pixelhibát. Emiatt cserélve lett a kijelző és hát akkor ki lett csavarva a 4 csavar, erről meg van a dokument.
Így ha netán megkérdezik miért volt kicsavarva, tudom igazolni, hogy kijelzőcsere miatt. Az már részletkérdés, hogy váltogatom rajta a fekete meg az ezüst előlapot.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Hi!
Tudtok esetleg egy olyan programot ami hívás számláló és tudja percekre számolni a hívást? Ez alatt azt értem, hogy én pl Pannon60-ban vagyok és mivel van céges telefonom is, még ezt a 60 percet se beszélem le. Viszont túlmenni meg nem akarok rajta, ezért lenne jó tudni hány percnél tartok.
Olyan lenne jó, amit nem kell szignózni.
Köszi!Run&Ride
-
enddav
aktív tag
Hát az van, hogy lekértem a wap beállításokat sms-be, de valami jelszót kért, azt nem tudtam, sikeresen elrontottam 3-szor, szóval valami tiltás lett, lépjek kapcsolatba szolgáltatóval. Na mondom jó, majd akkor a manuális beírás hátha jólesz, de az se ment, mert nem mindegyik menüpont egyezik, szóval ez is kilőve.
Most ott tarok, hogy lövök egy hard resetet, akkor remélhetőleg újra meglesznek a hozzáférési pontok, csak utána meg melózhatok a progik feltevésével.
Hajajjj nehéz az élet.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Tudom, tudom persze, hogy én mondtam. De ne gondold, hogy már vagy 10-szer kivettem be bettem, de semmi, akkor meg bezzeg nem is kellet volna, de ott volt minden.
Na mind1 már, kipróbálom a módszert amit írtál, hátha jó lesz.
Jah és én elvileg Mobil Internet 100 MB-ot rendeltem meg, mert a forgalmi adatoknál is ezt írja, de az egyenlegről meg csak 1000HUF-ot vett csak le. Szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
GML
őstag
Az engédszhez találtam beálítást:
GPRS alapú hozzáférésnél
1. A MENÜ gombbal lépjünk be a főmenübe.
2. Lépjünk az ESZKÖZÖK / BEÁLLÍTÁSOK / CSATLAKOZÁS / HOZZÁFÉRÉSI PONTOK menübe a NAVI gomb segítségével.
3. Nyomjunk OPCIÓK gombot, válasszuk az ÚJ HOZZÁFÉRÉSI PONT opciót, NAVI gomb, válasszuk az ALAPBEÁLLÍTÁS HASZNÁLATA menüpontot, majd NAVI gomb.
4. A KAPCSOLAT NEVÉ-nél nyomjunk NAVI gombot, írjuk be: Pannon W@P GPRS, majd OK gomb.
5. Az ADATÁTVITEL MÓDJA menünél nyomjunk NAVI gombot, válasszuk a GPRS opciót, majd OK gomb.
6. A HOZZÁFÉRÉSI P. NEVE menünél nyomjunk NAVI gombot, írjuk be: wap, majd OK gomb.
7. A FELHASZNÁLÓNÉV menüpontnál maradjon az alapbeállított NINCS opció.
8. A JELSZÓKÉRÉS menüpontnál maradjon az alapbeállított NEM opció.
9. A JELSZÓ menüpontot nem kell változtatni.
10. Az AZONOSÍTÁS menüpontot a NAVI gombbal állítsuk NORMÁL opcióra.
11. Az ÁTJÁRÓ IP-CÍME menünél nyomjunk NAVI gombot, írjuk be: 193.225.154.022, majd OK gomb.
12. A KEZDŐLAP menünél nyomjunk NAVI gombot, írjuk be: wap.pannon.hu/index.wml, majd OK gomb.
13. A KAPCSOLAT BIZTONSÁGA menüpontot állítsuk át a NAVI gomb megnyomásával KI opcióra.
14. A KAPCSOLAT TÍPUSA menüpontot állítsuk át a NAVI gomb megnyomásával IDEIGLENES opcióra.
15. Az alapértelmezett WAP csatlakozás beállításához lépjünk vissza a főmenübe, majd lépjünk be a BÖNGÉSZŐ menüpontba.
16. Nyomjunk OPCIÓK gombot, válasszuk a BEÁLLÍTÁSOK menüpontot.
17. Az ALAPÉRT: HOZZÁF. PONT-nál nyomjunk NAVI gombot, válasszuk a Pannon W@P GPRS csatlakozást, majd NAVI gomb.
18. A csatlakozáshoz lépjünk a BÖNGÉSZŐ menübe, lépjünk a könyvjelzők között látható Pannon W@P GPRS sorra, majd NAVI gomb.
19. A csatlakozásra vonatkozó kérdésre nyomjunk IGEN gombot. -
cabii
tag
Sziasztok!
Asszem végül, még mielőtt egy kalapáccsal kellett volna jobb belátásra bírnom, sikerült meghackelni a telot, a Nokia Maps is beindult, és sikerült feltennem néhány prgt.
Hurrá! De!
A Psilok vagy mi féle Irremote prg nem ismer semmiféle eszközt. A Telóra feltettem vagy 7 megányi ir filet, de ezeket hogy lehet a programban használni? Próbáltam A Beépített filekezelővel, az x-plore-vel de semmi nem ismerte az ir.-t
thnxLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
GML
őstag
Az esemes az nem kerül pénzbe. nekem is ez volt, de rohadtul idegesített, ezért kilőttem. maradt az emil. Attól függetlenül, hogy mikor rendelted meg egyből a teljes csomag kell, hogy a "rendelkezésedere". az, hogy te most tulajdonképpen mennyit is használhatsz fel, ill mennyit fizetsz, az időarányos. de szeritem te még a internet 50-et rendelted meg, ami 100 mb elérést tartalmaz.
a másik, hogy a beállításokat itt tudod "kérni"... csak vap ememes, meg sztríming beállítás van, de a vap kll neked asszem, de!ha jól emléxek, akkor a valaki mondodtt egy olyat, hogy sim ki, sim be és már volt point. ennyi, nem tudom, hogy ki volt, de ha megtalálom sikítok..
-
enddav
aktív tag
Na meg a másik, hogy ha megnézem a PannOnline-on a Csomagba foglalt forgalamt, akkor 50MB-ot ír ki, holott én Mobil Internet 100 MB-ot rendeltem meg. Ez csak azért van,mert mindjárt új hónap, vagy miért?
Na meg még1 dolog, ha belépek a PannOnline-ra, akkor egyből küldi az sms-t a telóra, hogy belépés történt. Namármost ugye ez nekem nem kerül pénzbe?Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
A problémám, hogy megrendeltem egy pannonos netet, de korábban kitöröltem az ehhez szükséges h.férési pontot. Tehát hogyan tudnám visszavarázsolni a h.férési pontot?
-
GML
őstag
Milyen árn? hmm .. mindenáron.
Cabii még nem tudom, először is megveszem a telcsit( ha még lesz óóócsóóért) utána elkezdem megrajzolni a vázat. ha meg lesz a modell, akkor tudok bővebbet, illetve attól is függ, hogy milyen anyagból sikerül kimaratni a cuccot, milyen csatikat tudok beszerezni és milyen áron. -
cabii
tag
Skacok, egy gyors, és bocsi, de hülye kérdés. éppen hackelni próbálok, és a x-plore-val át kellene másolnom egy állományt az egyik könyvtárból a c:\sys\bin-be. de hogyan kell másolni vele? merthogy sehol nem lelem
Jahh épp a kezemben a teló, szal ha valaki tudja, ne tartsa magában! Köszi!AUUUUUUUU
szerkesztés menüpont alatt. Nem leltem azonnal Bocsi az előbbi kérdésért[ Szerkesztve ]
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
GML
őstag
Ha valami húzós ára van a cserének, akkor asszem maradni fog a fekete, de ki tudja. hátha megbarátkozok vele....
Még 16 nap
-
MODERÁTOR
-
GML
őstag
Skacok! lehet, hogy egy olyan dologba vágom a fejszémet, ami több fórumtagot is érdekel(het). Ez pedig nem más, mint egy asztali dokkoló az E51-hez. azért gondoltam erre, mert a nokia nem tervezte meg, és mivel elég sok időt töltök a számítógépem előtt. és már egy párszor vertem le a telefont az asztalról és csak az usb állította meg. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődést, akkor jelezzetek vissza, hogy érdemes-e "sorozatgyártást" terveznem, vagy csak 1 db-ot rakjak össze. magamnak minden féle képpen megcsinálom. szerintem még az idén.
-
old rocker
veterán
válasz Xantomas #7443 üzenetére
Használom - csak wlanról érdemes az adatforgalom miatt!!!! - de én csak a bázisukban szereplő 23 magyar adóval találkoztam... A Tilost és az MR2-t hogy vadásztad elő?
Néha, szorványosan nekemis előfordul, hogy kiakad és rebootol bizonyos adóknál. Ettől eltekintve csípem a progit.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Xantomas
őstag
A legújabb verziós Nokia Internet rádiót használtátok már? Nekem az a bajom vele, ha nem a Nokiás adatbázisban levő magyar rádiókat hallgatom, akkor hajlamos ledobni, vagy rebootolni a telefon néha néha. Tilosnál, és MR2-nél előszeretettel csinálja.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
GML
őstag
Most lestem meg ezt az 5800- hát nem egy csúnya darab, de ki tudja, hogy mi lesz belőle, mennyire használható stb. zenefonnak nem rossz....
-
GML
őstag
válasz Napfénysüti #7439 üzenetére
Akkor jó, mert már úgy hozzászoktam az SE-n, hogy beállítom egyszer és utána teszi a dolgát, amig úgy gondolja egyszercsak, hogy pihenjem ki magam (pl fontos pettingre kell menni és kezdés elő egy órával riadok fel...)
-
old rocker
veterán
Kicsit félve kérdezem meg, emberek, hátha valaki azt írja, 168 hozzászólással korábban már volt erről szó, mé' nem óvasok vissza: hogy valaki ismeri-e a livetv programot,ami kapcsolódás közben egyszer csak benyomja, hogy a regisztráláshoz akarok-e küldeni egy sms-t; ha nem, rögtön "not connected", ha az sms elküldést választom, azt meg nem bírja elküldeni...
Nyugodtan letörölhetem az alkalmazást ezek szerint?A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
itt is csak olyan opciók vannak, hogy 1xeri jelzés, naponta, hetente, munkanapokon. Naponta több időpontot be lehet álljtani -gondolom, miért ne.
-
old rocker
veterán
A reset kombinációja *#7370# - de ezt ne kapkodd el azért, mert mindent töröl a telefonról,majd a gyári beállításokkal újra telepíti önmagát. Próbáld meg esetleg a PCSuittal a szoftver frissítést - előtte természetesen csináljál egy biztonsági másolatot.(Névjegyek, naptár stb.) Ha jól emlékeszem, a telefonnal is tudsz csinálni a memória kártyára egy másolatot, amivel aztán vissza lehet telepíteni.
De előtte várd meg, hogy a nálam hozzáértőbbek megerősítsék a tanácsom, vagy más eljárást ajánljanak.
-
GML
őstag
Azaz összesen 2? vagy nem értem. avolt 6131-em az csak 1-et tudott, de be lehett állítani, hogy mely napokon, de csak 1-et .. (ha jól Mléxek)
[ Szerkesztve ]
-
cabii
tag
válasz old rocker #7429 üzenetére
AZ hogyan oldható meg?
és ez a hard reset vagy mi, amit olvastam pár ezer hozzászólással előbb? Az segíthet?
Köszi!
Valakinek esetleg ötlete a Maps behalásával kapcsolatban?
ThnxLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
GML
őstag
Az E 51-en is mint a többi nokiján csak 1 ébresztést lehet beállítani, vagy esetléeg többet, mint SE esetében?
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #7410 üzenetére
Van benne egy kommunikációs centrumnak nevezett egység, ahol üzeneteket, hívásokat is tudsz kezelni - eddig is volt, csak "decentralizáltan" ...
Az meg már az elődjében is működött, hogy a naptáradat tudtad vele böngészni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #7412 üzenetére
Olvastam én is a hírlevélben, de nekem az a cirpelős van beállítva ébresztésre, egész elviselhető. Viszont a feleségem 6131-én olyan zenés ébresztő van, hogy ha véletlen az vanbekapcsolva, arra úgy riadok fel, mint akit addig a víz alá ,ynomtak és most bukik fel levegőt venni...hhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Csepy
őstag
Hi!
Ragasztva van. Leszednú csak úgy lehet, hogy nyoma ne maradjon, hogy szétszeded a telefont, leveszed az előlapot. Akkor a kijelző oldali csavarokat is voldod és oldalt a műanyag rögzítőkapmók szorításából sziszeded a nyákot (magát a telefont). Ha ez megvan, akkor ott lesz a kameravédő plexinek a lencsére eső része, hátulról az valami tárggyal kinyomod addig, mahíg valami lapossal, (léegjobb egy kemény gitárpengető) alé nem tudsz nyúlni és lefeszíteni az egészet a külső oldaláról. Aztán a maradék ragasztót távolítsd el alkoholla, de körömlakk lemosót és benzint ne használj, mert fakítja a műanyagot. Aztán már csak fel kell raknbi az új kameralencsét és mindent visszafelé megcsinálni, vagyis összerakni a telót.
Remélem, nem voltam kibogarászhatatlan.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
joc-cod
tag
válasz asadasad22 #7424 üzenetére
Ment egy privi.
-
asadasad22
őstag
válasz joc-cod #7423 üzenetére
én ha ingyen elcserélhetném (és hasonló állapotban lenne, hasonló garanciával), akkor valószínűleg elcserélném. viszont az anyagminősége állítólag eléggé gáz. 3,5mm-es jack csatlakozó, FL3, nagyobb kijelző, jobb kamera, újabb oprendszer. ezekben mindenképpen jobb. meg ugye N széria, vagyis még fw frissítés is jön rá időnként.
-
joc-cod
tag
Egy off kérdés, szerintetek E51-emet elcseréljem egy N78-ra?
-
Magnum_
nagyúr
és valamelyötök használ müködö távkapcs progit?
I humbly and respectfully decline™
-
cabii
tag
hali van egy kis gondom
Veletlen rakattintottam a maps eltavolitasara kiirta, hogy nem lehet leszedni, ennek ellenere nem indul betolteskor 30% utan kilep. Probaltam ujratelepiteni, kikapcs-bekapcs de nem indul... Van tipp mit tegyek?Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van-e már tapasztalata E51 kamera plexi cserében. Hétvégén munka közben megrepedt és ki szeretném cserélni.
Találtam is több helyen:
[link]
[link]
[link]Hogyan lehet ezt kicserélni?! Ragasztva van, vagy milyen módon van rögzítve?
A válaszokat előre is köszi!! -
Dexter68
addikt
válasz Magnum_ #7411 üzenetére
Ööö.. a headset leírásában le van írva. Az enyémet úgy kellett, hogy a headset kikapcsolt állapotából indítottunk, nyomni kellett a bekapcsoló gombot jó sokáig, amíg el nem kezdett állat módra villogni. Na ekkor kellett a telefonnal kerestetni, jól meg is találta, akkor be kellett írni a kódot, ami meglepő módon 0000 volt.
A továbbiakban idézem a manuált:
Készülékek párosítása
Nyissuk meg a párosított eszközök lapját. A párosítás előtt hozzuk létre saját kódunkat (1-16 számjegy), és ezt egyeztessük a másik készülék felhasználójával. A felhasználói kezelőfelülettel nem rendelkező készülékeknek fix kódjuk van. A kódra csak a készülékhez való kapcsolódás első alkalmával van szükség. A párosítás után a kapcsolat már engedélyezhető.
A párosítás és a kapcsolat engedélyezése a csatlakozást gyorsabbá és könnyebbé teszi, mivel nem kell minden csatlakozáskor elfogadni a párosított készülékek közötti kapcsolatot.
A távoli SIM-hez való hozzáférés kódjának 16 számjegyűnek kell lennie.
1. Válasszuk az Opciók > Új párosít. eszköz pontot. A készülék elkezd hatókörön belül található Bluetoothkészülékeket keresni. Ha korábban küldtünk adatokat Bluetooth-on, az előző keresés eredménye látható a kijelzőn. További Bluetooth-készülékek kereséséhez válasszuk a További készülék. lehetőséget.
2. Válasszuk ki azt a készüléket, amellyel párosítani kívánjuk a telefonunkat, majd írjuk be a kódot. Mindkét készüléken ugyanazt a kódot kell megadni.
3. Ha azt akarjuk, hogy a két készülék közti kapcsolat automatikus legyen, válasszuk az Igen lehetőséget, illetve ha a kapcsolatot minden alkalommal meg akarjuk erősíteni, válasszuk a Nem lehetőséget.
Párosítás után a készülék a párosított készülékek oldalára kerül.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bandika14 #7413 üzenetére
köszi, és a BT hedszett párositáshoz egy pontos utvonalat tudsz irni? (kiolvasva a telkó menüjéböl)
Symbio köszi, fateromnak kell sürgösbe, mer mindjárt indul, és nem ül autóba úgy, hogy ne lenne nála a hedszett. köszi
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
érdekes kis progi: HappyWakeUp
Intelligens mobil ébresztő a stressz ellen
sztem egy próbát teszek vele. mondjuk 50cm-nél távolabb szokott lenni tőlem a telefon alvás közben, de majd vhogy megoldom. -
Napfénysüti
nagyúr
Mennyiben jobb az új PC Suite (7.0.8.2) mint a régebbi?
Érdemes feltenni?Més que un club!
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! apámnak kellene segitenem, de csak telefonon tudok! az E51én kellene a BT hedszettet párositani, de kicsi más mint az E71em. le tudjátok irni a pontos utvonalat, hogy csatlakoztassa a BT hedszettet? köszönöm
ill még egy kérdés: tudtok olyan progit, amivel a TV-t tudom "kapcsolgatni"?
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
válasz tuzpenge #7406 üzenetére
ebben sajnos nincs sok tapasztalatom..
ahogy tudom, ebay-ről a legtöbb esetben lehet rendelni minden további nélkül, csak bankkártya kell.old rocker: ezért javasoltam azt a Xelnex-et, még mindig nem kell annyira? sztem neked ez a program nagy lelki és az ujjaidra gondolva fizikai megkönnyebülést is jelentene
-
old rocker
veterán
válasz Dexter68 #7399 üzenetére
Hát, az sem kutya ... Csinálhatták volna kicsit lágyabbra és üzembiztosabbra a külső gombócait. Én a hangfelvételt azért is "bíztam" rá a jobb felső választógombra, mert volt olyan, hogy nyomtam azt a rohadt gombot, mint bolond a padlásajtót, mégse csinált a teló semmit... Nem ritkán1-1 sajtótájékoztatón szoktam használni az egész hanganyag rögzítésére. Képzeld el, milyen mókás egy exkluzívabb sajtótájékoztatón, ahogy a riporter vörös fejjel, vicsorogva nyomkodja a mobilját...
-
tuzpenge
őstag
válasz asadasad22 #7404 üzenetére
Esetleg tudsz valami olcsóbb helyet? Ha igen azt szivesen venném. Ebay-en láttam sokkal olcsobban is, de anak a menetével nem vagyok tisztában.
ˣ
-
Bandika14
csendes tag
Köszi a segítséget! Azt hiszem meggyőztél... a héten sztem megveszem a bronz elölapot...
Amugy nekem is esett már nagyot (fekete színű előlappal). Az előlapnak semmi baja sem lett, csak a müanyagrésznek... ugyhogy azt is vennem kéne majd
Még1szer kössz*Pm-re illene válaszolni... ;)
-
tuzpenge
őstag
Használ közületek valaki sztereó Bluetooth headsetet?
Konkrétan ezt a tipust néztem ki: SonyEricsson HBH-DS220, link: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=19181&mitkeres=&kategoria=204r9&sort=&orient=&kovetkezo=80&holkeres=&elotag=Bluetooth%20headset
Mi a véleményetek? Angol tanulásra illetve zenehallgatásra kellene, de nem tudom hogy milyen minőségben adja vissza a hangokat. Ugye jól tudom hogy ez a teló tudja a sztereo Bluetooth hangátvitelt, ami ugye a zenére is vonatkozik?
Elöre is köszönöm az esetleges segítségeket!ˣ
-
Kanatti
csendes tag
Üdv. mindeninek .
Hosszas válogatás után , megvettem az első okostelefonomat ,
E-51 fekete-ezüst , 2év Nokia garival .
Hát ... el fog tartani egy darabig amíg mindent elsőre megtalálok rajta .
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...