Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Lassan egy éve elégedett használója vagyok az E51-nek, egyetlen problémám van csupán. A gyári headset nagyon-nagyon halk, villamoson, forgalmasabb helyen max hangerőn is csak sejtem, hogy milyen zene szól, vagy mit mond a vonal másik végén lévő.
Tudtok ajánlani esetleg olyan headsetet (fontos, hogy ne csak fülhallgató legyen), ami hangosabb és akár még jobb hangzása is van?
Köszönettel,
V
-
nomotmo
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy Szombaton még mindig Pénteket ír ki pénteki dátummal a telefon?

Köszi a segítséget.
-
old rocker
veterán
válasz
bogumil
üzenetére
Dear Bogumil! Azért nem kellene úgy viselkedned mér egy virtuális világban sem - elnézést, nem kioktatni akarlak, csak közlöm a véleményem - mintha 15 éves suttyó lennél. Engem pl. az irritált az eddigi interpretációdban, hogy idejössz egy E51-es topikba, tanácsot kérsz, de ezt úgy teszed, hogy erősen fikázod a készüléket és magasztalsz egy operációs rendszer szempontjából is vérszegényebb készüléket. Ez kb. úgy veszi ki magát, mintha belépnél egy Dire Straits rajongói fórumra, megkérdeznéd, mikor lesz a legközelebbi koncert, miközben hozzátennéd, te azt is bánod, hogy az előzőre elmentél, szar volt a hangosítás, nem jól szólt a basszusgitár, Mark Knopfler be volt rekedve, még jobban kopaszodik, nagy az orra, már bánod, hogy nem inkább a Fási mulatóba mentél, ott sokkal jobb számok szoktak lenni, van diszkófény... Add elő a problémáidat a telefonnal kapcsolatban és itt mindenki azon lesz, hogy segítsen. Nem arról van szó, hogy nem lehet kritizálni; csak amit te csinálsz, az kicsit penetráns és ironikus megjegyzésekre predesztinálja az embert. A tanulással kapcsolatban: a fiatalabb generációnak sokkal természetesebb a komputer kommunikációs nyelvezet, logika, mint azoknak, akik mondjuk negyvenen felül vannak. Ugyanakkor ki kell, hogy ábrándítsalak: bár mindenhol (és ez nem dicsekvés, csak egy habitus felvázolása) birka szemeket meresztenek rám, amikor közlöm a korom, - 55 éves múltam nov. 5-én - mert átlagban 10 évvel fiatalabbnak néznek, azt vallom, a kor nem érdem, hanem elsősorban állapot. Ha apámnak 20 évvel később támad kedve gyereket csinálni, most fiatalabb lennék nálad. Azaz: a korral szerzett tapasztalat ugyan nem mellőzhető, de szart sem ér tudás nélkül. Engem pusztán azért, mert sikerült fél évszázadot túlélnem, ne tiszteljen senki. Későn érő, infantilis tipus vagyok, amíg a betegségem meg nem szakította, versenyszerűen vívtam még 48 éves koromban is. És természetes volt, hogy a suttyó gyerekeket, általános iskolásokat, középiskolásokat egyenrangú partnernek tekintettem, addig, amíg nem vált esetleg pofátlanná és ezt az egyenrangúságot nem őakarta kivívni, sőt, ezen is túlmenve első lenni az egyenlők között.
-
jokerone
tag
Tudtok valami képszerkesztő progit? Nem kéne sok mindenre, csak forgatni, nagyítani és utánna tudjam menteni (mert ahogy néztem ez nem lehetséges a telefonon lévővel, ha mégis akkor sry). Próbáltam feltenni másik nokia képszerkesztőjét, de nem találom sehol telepítés után.

-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
Ericsson 198 volt az első mobilom: tényleg szöget lehetett volna vele beverni, számkódos menüpontjai voltak, SMS-t csak fogadni tudott (de csak megjeleníteni, tárolni már nem) - mint egy LED-eket villogtató barkács-számítógép egy C64-hez képest...
-
bogumil
csendes tag
na úgy látom sokakmál kinyomtam a biztosítékot.Ti sokkal fiatalabbak lehettek mint én .Túl vagyok a negyvenen így egy kicsit nehezebben tanulok,de azért negpróbálon felvenni a lépést csak egy kicsit lassabban,ezt nézzétek el nekem.Köszönöm azoknak akik probáltak megoldásokat javasolni a problémáimra.
-
zdanee
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ericsson R310
Na az nem volt kispalyas, mai napig mukodik, pedig megjarta a hadak utjat 
-
old rocker
veterán
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Minden kérdésedre itt választ kaphatsz. Csak türelmesen végig kell olvasni az 55 oldalt.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=01f7f7159b330a8aa625d6ef843ca6a8
Én a magam részéről az E51-nél is a Font Magnifier telepítésével kezdtem, hogy olvasó szemüveg nélkül tudjam normálisan kezelni.
Dexter kollégával ellentétben nekem nincs a felmenőim között Sólyomszem, Old Shatterhand vagy Csingacsguk
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem az önvédelmi eszköznek is alkalmas Ericson GH198.
-
solarix45
senior tag
Nem tudja valaki, a Nokia 1202 mikor jelenik meg?

-
asadasad22
őstag
érdemes kipróbálni:
Image Exchange Beta
elméletileg valami online képmegosztó, gyakorlatilag a fő előnye, hogy bele van építve egy Nseries színvonalú képnézegető: látványos és elég hatékony, sztem a resco viewert is odaveri, csak kicsit bugos még
-
asadasad22
őstag
válasz
dpetiba
üzenetére
Duke 3D-hez is ugyanolyan keretprogram kell, mint a többihez. Doom-hoz a c2doom nevű okosság kell, wolf-hoz van külön, van még shadow warrior-hoz is külön, meg quake 1-hez is külön keretprogi van. az alapelv ugyanaz az összesnél: felteszed a keretprogit, az eredeti fileokat bemásolod a memkari gyökerébe, és mehet is a játék. ezeken kívül van még egy scummvm nevű cucc, ezzel olyan játékok emulálhatóak, mint sam and max, day of tentacle, monkey island. van még gameboy (gbc, gba), snes, nes emulátor is.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Egyik ismerősömnél van egy Motorola Q9. Holnap elkérem és megnyomorgatom. Elvégre engem is foglalkoztat egy ideje a kérdés: milyen a Windows a mobilon?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Esetleg a progikról egy részletes listát, hogy mik a konkrét nevük fel tudsz tenni?
Mert nokiaprogramok.hu-n olyan buta mód lehet rendezni/keresni progikat, hogy nem tudom mikre vannak frankó kis progik.
ThxJa és eszembe jutott valami. Nem tud valaki arra megoldást, hogy ha hívnak ne villogjon a kijelző? Mert amikor hirtelen ránézek a telóra egyből nem látom ki az, meg kell várni egy világítás periódust, hogy lássam.
-
Napfénysüti
nagyúr
Van itt olyan akinek lenne eme telefon mellett Windows Mobile-os készüléke is? Írhatna nekem privibe hogy tapasztalata alapján mik a különbségek, előnyök és hátrányok a két rendszernél.
-
Symbio
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ne mond má', az első Nokia féltéglámhoz képest (tényleg akkora volt
) az egy zseni, még sms-t sem lehetett írni vele. Igaz nem nyomtam félre egy gombot sem, mert ujjnyi távolságra voltak egymástól 
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
LOL! Emlékszem, anno én is nézegettem, ilyen telefonok társaságában, mint az 5110...
-
old rocker
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
És megpróbálhatná a k750-en A nagymama kedvenc mákospitéje c. dokumentumot megnyitni, esetleg szerkeszteni. Pdf-et nézni. Feltelepíteni a best profile nevű programot... ehhh.
Ide figyelj Bogumil. Megszámoltam: az E51-en, amit használok, 51 program van pluszban feltelepítve, naptárprogramtól a klf. időzíthető profilokig, az időjárás jelentéstől a nimbuzz - skypee/mesenger programig, az időzíthető kikapcsolástól a klf. saját menükig, és még sorolhatnám. Ha egy programot megnyitok, nem kell kilépnembelőle, megnyithatok egy másikat, egy harmadikat, a fene tudja, mennyit, még nem próbáltam és futnak szépen a háttérben. Le tudom tölteni az e-mailjeimet a csatolt file-al együtt és közben hallgatom a Black Sabbathot. A megírt jegyzeteimet el tudom küldeni sms-ben, e-mailben. Nem sorolom tovább. Te meg talmi apróságokra hivatkozol, óóóó, mennyivel jobb volt a K750. A csattogós szárnyú falepke való neked, nem okostelefon.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
Siemens A35
Volt olyanom anno,na az egyszerű mint a faék
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bogumil
üzenetére
Próbáld ki a K750-en egy Schicklgruber Emil nevű haver keresését: ott muszáj vezetéknévvel kezdeni a keresést, ami miatt aztán sokan nem teljes névvel, csak keresztnévvel kerülnek a telefonkönyvbe - de az nem éppen szép megoldás (pláne, ha Outlookkal is szinkronizálsz)
Ez nyugatiaknak jó, ahol a keresztnévvel kezdődnek a nevek, így barátokat könnyebb megtalálniuk (bár ügyfelek keresésénél meg nekik rossz)az E51-en elég az "Emil"-t elkezdeni írni, máris szűkül a telefonkönyv azokra, akiknek bármelyik neve úgy keződik: akár vezeték- akár a keresztnév (akkor is, ha nem külön mezőkbe lettek beírva, csak a vezetéknévhez mindkettő!) - sokkal jobb a SE megoldásnál!
(híváshoz pedig elég a Zöld Gombot megnyomni, és akkor rögtön hívja az alapértelmezett számot, nem kell választani, ha több szám is tartozik ahhoz a kontakthoz)Vagy kocsiban ülsz, és telefonmatatás nélkül, szabályosan szeretnéd egy kollégádat fölhívni, akihez azonban még nem rendeltél hangmintát: a K750-en nem tudsz mit tenni, kézzel kell kikeresni - az E51-en azonban nem kell saját mintákat rögzíteni, mégis a teljes telefonkönyv hangtárcsázható! (számomra mégis jobb pontossággal, mint korábban a 750-en...)
a K750 ugyan viszonylag szépen tud kontaktképeket rendelni egy bejövő híváshoz, az E51 pedig alapban csak egy légypiszoknyi bélyeget - azonban az E51-re egyszerűen föltelepítesz egy Full Screen Caller programot, és máris fordul a kocka, sokkal jobb megoldást ad!
Egyáltalán: egy ilyen Symbian telefont szinte teljesen át tudsz szabni rátelepített programokkal, pont az a lényeg, h nem muszáj minden kezelési sajátosságot, jellemzőt megszokni! Nem csak a menü rendezhető át teljesen, vagy mondjuk a billentyűzár kombinációja állítható a korábban megszokottra, vagy a betűméret vehető nagyobbra, de még az is megoldható, h pl. a munkahelyi cellákat fölismerve magától váltson "munkahely" profilra, azt elhagyva pedig "utcán"-ra...
És ez csak pár példa...
Az igaz, h az oldalsó gombok valóban elképesztően nehezen nyomhatóak meg, és van még pár apróság ami jobb is lehetne - de egy ilyen "okostelefon" egyszerűen nem egy kategória egy hagyományossal!
-
Sziasztok!
Van nálam egy E51. Mire figyeljek a tesztelésénél? Vannak kritikus területei? -
midnightstar
tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Autósokból nekem olyanra lenne szükségem, ami olyan mint PC-n. Ezekből szted melyikek a legjobbak? vmi flat out-féle nagyon kafa lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még arra lennék kíváncsi, h lehet e olyan profilt csinálni, h ha berakom a zsebembe a telót, akkor bekapcsolja a billentyűzárat?(fényérzékelővel megoldva)
WiFi-t ki lehet telóval hackelni, vagy csak géppel lehet?
-
válasz
old rocker
üzenetére
A 3310 nagyon okos telefon, lásd a DCT3 modding threadet.
Amúgy meg nem tudom mit vagytok így kinyúlva, neki mások az igényei. -
dpetiba
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hello,
nekem csak a Duke Nukem 3D-t sikerült felraknom. Az egyszerű volt. A többihez kell valami keretprogram vagy mi? Na ezt már nem tudtam. Ebben tudsz segíteni? És a többi játékból pl tök sok verzió van, melyiket érdemes feltenni? Engem olyanok érdekelnének, amik tök olyanok mint pc-n voltak...
Köszi
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
6300... hova gondolsz... az túl bonyolult,nem? 3310, az a nyerő neki.
-
old rocker
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Apró betűs, mert a font magnifiert 115%-ra állítottam, hogy szemüveg nélkül az információt lássam
Bogumil: mindenre van megoldás. A bolha betűkre, amit az E51-es tesztje kifogásolt is: Psiloc Font Magnifier. Akár 140%-ra nagyíthatod a fontokat.
De az igazság az, neked vétek egy ilyen telefon. Megveszem tőled és vehetsz újra egy S40 op. rendszerűt. -
asadasad22
őstag
válasz
midnightstar
üzenetére
ez a lényeg, hogy nem majdnem olyanok, mint pc-n, hanem ugyanolyanok.
cs-ből biztosan nem láthattál rendes változatot mobilon futni, legfeljebb valamilyen párszázkilobyte-os butítványt. hogy kocsis játék van-e? kismillió. -
midnightstar
tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Azt tom h majdnem olyanok, mint PC-n, de pl N95n már látttam Cs-t, csak nem tom h kelle hozzá a 3d-s cucc. Am hogyan kell ezeket megcvsinálni? kocsis van?
-
Dexter68
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Apróbetű: én a font magnifyert 85%-ra állítottam, mert így több infót látok

-
midnightstar
tag
válasz
old rocker
üzenetére
Alice Cooper nálam inkább pl. a Sex, Death and MOney val jött igazán be
meg Wicked young man , Blow me a kiss, Brutal planet stb
Manson is gothmetal. Nekem ő a kedvencem
Az a rock/metal/ topik jó ötlet
-
Morfondear
csendes tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! A megoldást a problémámra a 10052. hsz. nyújtotta, ezért külön köszönet!

-
bogumil
csendes tag
én is k750-röl váltottam,de azért annyira nem hültem el.Az oldalán a hangerőgombot meg kell erőszakolni,hogy benyomd.ha hívnak olyan apró betűk vannak -hogy nagyító kell,hogy lássam ki hív és már nem lehet nagyobra állítani.a menüben sem túl egyértelmű minden,tudom,hogy meg kell szokni de nagyon ellehet szórakozni mire megtalálok valmit.hívásoknál ötször kell megnyomni mire végre elindul a hívás .minden marhaságot felkíníl lehet,hogy majd beállításokkal lehet egyszerűsíteni.mivel nekem telefonálni kell a telefon és nem zenét hallgatni vagy játszani.igy sok olyan fölösleges dolog van ami csak bonyolítja a telefonálást.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
Ez nem is annyira off... (bár amit kapsz majd érte a modoktól, azt nem irígylem)
Ez kb. az a pillanat, amikor álltam a T-ben, kezemben az iPhone-nal... aztán észhez tértem és megvettem az E51-et. -
old rocker
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
[OFF]Poison - saját fordítás és versesítés (a fordítást az asszony lektorálta)
MéregRavasz fortély
véred mint jég
szemed megöl
kínom izgat
szeretni akarlak
de nem szabad
Meg akarlak tartani
de az eszem azt mondja: nem
Meg akarlak csókolni
de túl sokat akarok
élvezni akarlak
de a nyelved
veszélyes méreg
a mérged lüktet ereimben
a mérged….
nem tudom széttörni láncaimatCsókod forró
hálód befon
bőröd nedves
fűződ izzadt
hallom a hívásod
és borzongok
meg akarlak sebezni
csak hogy halljam
sikoltod nevem
nem akarlak érinteni
de a bőröm alatt vagy
meg akarlak csókolni
de a nyelved
veszélyes méreg
s a mérged lüktet ereimben
a mérged…
nem tudom széttörni láncaimat
[/OFF] -
old rocker
veterán
válasz
Morfondear
üzenetére
Szerviz. Az előző E51-em így dobta fel a törölközőt. Pin-kód, elfogadta, bizt. kód, elfogadta, aztán kész. Hardveres volt. Csütörtökön beadtam szervizbe, felküldték Pestre, kedden egy minőségileg sokkal jobb E51-et kaptam cserébe. Érdekes módon a hátlap tökéletesen felfekszik, nem mozog, süpped, nyiszorog - mint az elődje, vagy a feleségemé - a gombok nyomáspontjai mikronra össze vannak lőve: a hangfelvétel gombot az oldalán egész könnyen meg lehet nyomni; a navi gyűrű vagy négyszög lefele "lapozásnál teszi a dolgát. Az elődnél állandóan megnyomtam a törlés gombot is; a kijelző fóliája az előzőn 3 nap alatt levált, ezen semmi probléma.
-
zdanee
őstag
Elmeletileg ameddig a bootloader mukodik, a telo kepes kapcsolodni un. "local mode"-ban, ekkor gyakorlatilag csak egy TFTP fut rajta, es feltolti a FW-t. Nekem is szakadt meg SW-frissites, igaz, nem aramszunet miatt, es nem is nyultam a telefonhoz, ameddig a gep ujra fel nem allt. A HardReset elmeletileg a ROM-bol tolti be ujra a FW-t, de az esetedben ugytunik a ROM serult, tehat nem biztos h menni fog. Ha a NSU keptelen felismerni, akkor bezony szerviz. A SW-frissites nem von garanciavesztest maga utan, mivel a Nokia ad ra programot, es tamogatja az otthon elvegzett frissitest.
-
asadasad22
őstag
jaja, Queen az istenkirály. meg ezek a régi nagy bandák. klasszikusok.
ma már sajnos egyre kevesebb olyan banda van, amelyik kiáll az igazi rockzene mellett.
mostanában még Stone Sour szokott sokat menni nálam.
Alice Cooper-től 1-2 nagyobb slágert ismerek (pl Poison), iszonyatosan büntet az is. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Morfondear
üzenetére
hard resetet: *+3+zöld hivás gomb, ezeket nyomva tartani és mellette a bekapcsoló gombbal bekapcsolni
Ezt még esetleg próbáld meg.Kikapcsolt állapotban.
-
válasz
Morfondear
üzenetére
Hát akkor ne írd be a PIN kódot.

-
válasz
Morfondear
üzenetére
Akkor próbáld meg ezt: [#9239]. Szerintem még van remény

Ha nem sikerülne, további lehetőség a lopott Phoenix, de akkor már inkább a szervíz... -
ben11
őstag
Nem fértem bele a modba..grrr..
Csak még annyi,hogy k750 után ez sokkal jobban szól,persze nem gyári fülessel,hanem egy panasonic RP-HNJ50-al halgatom a zenét (meg persze 2.5->3.5 átalakító).. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
Fólia nálam elöl és hátul is elég gányul volt rárakva így le is jött hamar
Fényképezőnek nálam Pana FZ3 van.
Pillanatképek megörökítésére jó az E51 vagy ha nincs más nálad, de a kamerája elég gyenge.Persze ez üzleti mobil szóval érthető is.Akinek a kamera számít vegyen valami csillivilli X megapixeles telefont
Azt is leveri bármelyik fényképező
(Scorpions,Dire Straits
) -
ben11
őstag
Én k750-ről váltottam és nagyon meg vagyok elégedve az e51-el..Egyedül az af hiányzik kicsit,bár a k750em kamerája az utolsó hónapokban már nem üzemelt,így volt időm szokni a gondolatot,hogy ezen a téren gyengébb lesz a nokia

De a testreszabhatóság,a wifi,a gyorsaság mindenért kárpótol!Hidd el!Még mindig elámulok miket tud az se után..
-
Degeczi
nagyúr
Abszolút egyetértek!
(csak EOS helyett egy régi Nikon D70)
Én sem vettem le a fóliát az E51 kamerájáról, bár aztán magától leesett - de mindegy, a D750-ben is csak arra használtam néha, ha áruházban lusta voltam fölírni egy készülék árát és típusát (arra pedig az E51 is csak jó lesz) -
old rocker
veterán
Volt idő, amikor szárnyaim voltak, amikkel nem tudtam repülni.
Voltak könnyeim, amiket nem tudtam elsírni.
Az érzéseim befagytak egy jeges tóba
s nem érzem őket, amíg szét nem törik ajég.
Te tudod, hogy félek...
A fal, amit építünk, egyre magasabb,
A víz mozdul, és elsodor.
A hullámokba vetem magam,
hadd sodorjon a víz messzire,
A félelem arca, mit egykor hittünk,
a sárkány könnyei, érted és értem." Asszem, kéne csinálni egy hard rock -heavy metal - progresszív rock topikot. Bocs, Viktor, majd töröld ki, lécci. De E51-el is lehet ezeket hallgatni
-
old rocker
veterán
-
cabii
tag
válasz
old rocker
üzenetére
huhhh mielött átavanzsálnánk Dickinson Fan listává....
Ma is megkönnyezem a sárkányokkal együtt azt a számot. De a közönség énekeltetését és tapsoltatását szerintem mindmáig Mr. Bad Guy alias Freddie Mercury csinálta a legjobban
Off off
) -
old rocker
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
Dickinson -akinek annak idején választania kellett az olimpikon párbajtőrcsapat-tagság és az éneklés között. Frenetikus előadó, a Rock in Rio dvd-m nézegetve a hátamon mindig feláll a szőr és összaszorul a torkom, amikor kiszól a közönségnek a Blood brothers második gitárszólója előtt: van egy új ötletem, kedveskéim.. Két taps és egy karlendítés rézsút felfelé. Ütemre. És 250 ezer pár kéz lendül egyszerre, és azok az átszellemült arcok...Kell egy másolat? A Sárkány könnyei nem csak zeneileg, hanem a szöveget illetően is remekmű,ugyanez mondható el a Chemical wedding-ről, vagy a Gates of Urizen-ről.
Bocsánat az offért, de keményzene buzi vagyok. (Keményzene? A legszebb lassú számokat keményzenés zenekarok írták eddig...) - -
cabii
tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Én is D750/K750 ről cseréltem E51-re, szerintem a kamerája a SE-nek mérföldekkel jobb volt, de az igazat megvallva, E51-ről még a kamera takaró fóliát se vettem le, szal lehet az is sokat ront a minőségen /nem érdekel a kamera benne/ sajnos már nem volt a boltban kameramentes kiadás. Amióta megkaptam az EOS-emet, nem fényképezek mással
))
Én az N75? és az E51 közül egyértelműen az utóbbira voksolok már csak a wifi miatt is. Mp3-ra van dedikált lejátszó, szerintem a telefon csak végszükségben való oda.
Zene
"Jegyezd meg jól, míg a föld kerek, mindig lesznek rockerek" ;)
Iron Maiden, Manowar, Metallica, régi Nightwish, Pink Floyd, Queen, Sting és egyebek. Úgy látom, vagyunk itt még páran a "zeneértők" közül is; ;) -
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
(hja, és Dickinson jó tud lenni szólóban is: Tears of the dragon mindent visz nálam)
-
old rocker
veterán
válasz
midnightstar
üzenetére
Alice Cooper nekem is nagy kedvencem, a Poisonnal "befutott", Mansont is kedvelem, a Spliknotról hallottam,a másikról nem. Kifejezett metál-ban az Iron Maiden a kedvencem, Metallica és a Judas Priest. Gót-metál: Nightwish.
-
válasz
Morfondear
üzenetére
Kezdd újra a frissítést. Elvileg a bootloader nem sérült, mivel a PIN kérésig eljut.
-
Morfondear
csendes tag
Sziasztok!
Szoftvert szerettem volna frissíteni a telefonomon (E51), de nem sikerült mert kifogtam egy áramszünetet. Biztonsági mentést nem csináltam, ezért most a telefon nem használható.
Bekapcsol, angol nyelven kéri a pin kódot, majd a következő hibaüzenet jelenik meg: "Phone start-up failed. Contact the retailer."Tudja valaki, hogy miképpen lehetne életre kelteni? A segítséget előre is köszönöm.
-
asadasad22
őstag
válasz
midnightstar
üzenetére
van itt nekem pl. Duke Nukem 3D, Quake 1, Doom 1-2, Wolf 3D. ezek mind a pc verzió portolásai, ugyanolyan okosak minden szempontból, nem holmi butított mobilváltozatok, egy az egyben ugyanaz, mint gépen. CS-nek értelemszerűen ilyen változata nem lenne kivitelezhető egy ilyen telefonon, márcsak a grafika miatt sem (ehhez kevés lenne a hardver), de további komoly gond lenne az irányítás is. 3d chipes telókra (pl N82) most jelent meg a Quake III, szerintem ennél jelenleg mobilon nincs tovább

Slipknot
-
válasz
solarix45
üzenetére
Velem is előfordult már többször, hogy nem rezgett, pedig semmi oka nem lett volna rá.
Nem használok Garmint, nem szoktam mostanában telepítgetni (why bother?), mégis van, hogy elfelejti. Szerencsére "Tárgyalás" módban szoktam használni, így a csippanást jó eséllyel észreveszem.Szerintem valami firmware hiba is közrejátszik, de nem lehet mit tenni vele.
-
solarix45
senior tag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Igen, nálam előjött ilyen, újraindítás segített. Egy ittani kolléga szerint a Garmin okozza, ha fent van. De igazából nekem úgy tűnik, csak a telepítgetések után jön elő. Én arra tippelek, hogy mivel ez valilyen elmebeteg módon lekapcsolva a vibrát, ha töltőn, vagy usb-n van, egyszer nem kapcsolva vissza.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na asszonykám meg mibe szeretett bele?
Egy WinMo-s okostelóba
Szépen fogunk kinézni egymás mellett: egyikünknek Symbianos cucc Wifivel, másikunknál meg Winmo QWERTY párosítással
De legalább össze tudom hasonlítani majd a két rendszert

-
mesakos
csendes tag
Sziasztok skacok!
Van egy kis-nagy problémám, az, hogy az icike-picike 2,5 mm-es Jack felső harmada "beletörődött" a lyukába. Abba már "beletörődtem" hogy a fülesnek annyi, de a telóból ki lehet műteni ezt a kis csonkot házilag?? Vagy inkább szervíz -gondolom gari kizárva- , és ha igen, akkor egy ilyen művelet mennyi HUF-ba fájhat?
Előre is kösz
-
Pöfi
csendes tag
Sziasztok!
Telot szeretnék venni a közel jövőben és olvasgatok, infokat gyűjtők!
Kinéztem két Nokiát, de nem tuzdom h. melyik legyen!
Egyik ez lenne az E51-es a másik meg N73-as! (bár inkább az E51 felé hajlok)Na de, megéri vennem E51-et? Mik a tapasztalatok? Milyen képeket csinál? (Jelenleg Se K750i-m van, szal ehhez képest) Zenelejátszója jó? Nem mintha agyonra nyüstölném ezt a részét.....
Előre is köszönöm a választ!
Üdv: Pöfi
-
gelencser26
tag
válasz
old rocker
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A következő problémám van. Egyszer csak a rezgő hívásjelzés nem ment, hiába van bekapcsolva. Korábban ezt már bejátszotta a teló, újraindítottam utána ment, ma megint eljátszotta, hogy előveszem a telefont, és nézem, hogyvagy 2x hívtak, miért nem vettem fel... Szal ismerős valakinek az ilyen hiba? Szoftveres lehet, vagy ez már hardveres hiba lesz, tehát szervízből nem hajtanak el úgy, hogy nyomnak egy resetet, azt szia...
Ötlet valakinek? -
midnightstar
tag
válasz
old rocker
üzenetére
Nem haltak ki ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk hozzám közelebb áll a metál, mint a rock, de azért nem olyan nagy a különbség.
A rock-kedvenc: Alice Cooper
Kedvenceim:Marilyn Manson, Slipknot; HatebreedNa mindegy, ez nem ide tartozik... Karira kapok E51-et
Már kipróbáltam, és nagyon tettszik. A Wifi sebessége kielégítő, a vicc az volt, hogy a win 2000res gépen kb ugyan olyan gyorsan hozta ba az oldalakat a mozzilla, mint a telón. Azt szeretném kérdezni, hogy ki rakott a telójára például CS-t, Quake-et, vagy valami gépes játékot? Meg hogy milyen ilyesmi autós gameet lehetne rárakni?
Előre is köszi!
-
old rocker
veterán
válasz
bogumil
üzenetére
Egyébként próbáld ki, bogumil: a kis ujjacskáddal takard le a Nokia felirattól balra eső területet, s máris rémülten megállapíthatod, annyira rossz a telefonod, ha ott megérinted, elhalványul a kijelző és kivilágosodik a billentyű. Természetesen ez a játék akkor működik, ha előtte egy billentyű megnyomásával kivilágosodásra készteted a kijelzőt. Ugyanezt tapasztalod akkor is, ha bemész vele a kivilágított előszobából a töksötét budiba. Pl.
A kijelző el fog halványulni és a billentyűzet megvilágítódik.
Ha egy picit megpróbálsz logikusan gondolkodni, akkor rájössz, hogy erre az ergonómiai bravúrra, ami nálad hibajelenségként képződik le az agyacskádban, miért van szükség: ha erős fényben nézed a kijelzőt, ahhoz, hogy jól lássad, mire van szükség? Na? Iiiigeeen! Arra, hogy a kijelző saját megvilágításának fényereje a maximum legyen. Miért nem kell ilyenkor a billentyűknek világítani? Bingó!!! Mert a fehér feliratokat erős külső megvilágítás mellett el tudod rajta olvasni! Mi történik akkor, ha a telefonnal egy sötétebb helyre mész? A kijelzőt elég kisebb fényerővel megvilágítani, mert sötétben kisebb pilács elég hozzá, nem kell akkora fényerő, hogy Kujbisevnél megcsússzanak az ékszíjak. Miért szükséges ilyenkor a billentyűk belső megvilágítása??? Naccerű!!! Mert sötétebb helyen már nem látszódik még a fehér felirat sem olyan biztosan.
Örülök, ha segíthettem. -
old rocker
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
Meg egy helyesírási szabályzatot is vehetne mellé olvasgatni; igaz, a szervizben, hogy fluoreszkál a kilyelző sicc nem neki kell leírni a panaszt
-
bogumil
csendes tag
ma vetten egy e51-et ,de holnap viszem is vissza.neken nagy csalódás ez a telefon.a billentyüzet hol világit hol nem,ha négis világít akkor a kilyelző fényereje megy el, ha hívok valakit a hangja borzalmas nem értem mit mond,mint ha csőbe beszélne ez egy gagyi borzalmas.

-
válasz
old rocker
üzenetére
Attól függ mire használja. Ha csak telefon kell, akkor az E51 az aduász.
-
cettlee
őstag
most tojt a jézuska ilyen telot, és egész frankonak tünik, mondjuk elösször huztam a számat mer iphonet vagy omniát néztem ki.viszont kb 5 ora nyomkodással lemerült elösször.
-
old rocker
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
Basszus, végre egy reménysugár, hogy nem halnak ki a rockerek
A nevelt lányom3-4 éves korában nagyon csípte a Deep Purple-t, főleg a Child in time-t. Aztán 10-12 éves korában elérte a kortárs beütés, nyálzene meg tuc-tuc; 15 éves korára viszont kialakult a végleges, az elvont, progresszív rock iránti rajongása a bátyja hatására, amibe belefér szerencsére a Pink Floyd, a Doors, a Led Zeppelin is, de az irányzatnak legpopulárisabb képviselői a Yes, King Crimson, Peter Gabriel... de szokott olyan zenéket hallgatni, hogy a múltkor a tengerimalacai a ketrecükben egy rozsdás szöggel kíséreltek meg öngyilkosságot ... huhhh. Jobb azért, mintha rappet vagy tuc-tucot hallgatna, esetleg valami nyálgép zenét, mint az e tekintetben elfajzott lányom és fia, azaz az unokán, de azért bässza a falalját, amit hallgat. -
enddav
aktív tag
köszönöm a segítséget, de én nem ezt szeretnám csinálni, hanem a telón a menü-csatlakozás-modem pontban szeretném átállítani bluetooth-ra. Mert nem a gépen kéne a net, hanem mondjuk úgy meglehet oldani, hogy havernak N78-a van és én meg valahogy wlan routerként működök és küldöm neki a mobilnetet?
Vagy ez azért már túl bonyolult? 
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
tényleg, azt is beszerzem
(az 5 éves lányaim nagy kedvence a Gyöngyhajú lány, vagy a Ha én szél lehetnék - biztosan ez is) -
Symbio
senior tag
válasz
old rocker
üzenetére
Rákészültél, hogy tied legyen a 10.000. hozzászólás

-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
de az 276 Ft-os árfolyam, ami nagyon sok!
a DX $5-t terhelt, tehát vagy a Paypal, vagy a bank számolt föl nagy költségetáltalában érdemes a Paypalt úgy beállítani, h ne ő váltson, mert asszem 2%-ot számítanak föl erre
pláne akkor jó ez, ha a kártyád elszámolása olyan devizát használ, amiben a vásárlás történik
tengerentúli vásárlásokhoz ezért használok AMEX-et, mert az dollár alapú, így csak egyszer történik konverzió: a legvégén, forintra - így gyakorlatilag a napi árfolyamon számolnak(persze ilyen kicsi összegnél nem sokat számít)
-
Bucy
aktív tag
Használja valaki a Garmin 5.00.20-ast?
Nálam a magyar menü összekeveredik, angolul is kezelési gondok vannak, gyakorlatilag használhatatlan.
Az 5-össel eddig csak szívás volt nem ment egy percig se rendesen, most viszont kellene, túrákon szoktam a telóval navigálni.
Azt hiszem megy vissza a 4-es azzal nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na az nem volt kispalyas, mai napig mukodik, pedig megjarta a hadak utjat
) az egy zseni, még sms-t sem lehetett írni vele. Igaz nem nyomtam félre egy gombot sem, mert ujjnyi távolságra voltak egymástól 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)