- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
old rocker #16471 üzenetére
Nála Nimbuzz is teljesen használható. Ha Skype még annál is jobb, akkor elég hűha lehet
-
válasz
old rocker #16452 üzenetére
Nah, ez elég jól hangzik az E52-től!
-
siti
őstag
válasz
old rocker #16435 üzenetére
az ébresztése viszont durva, folyamatosan hangosítja a beállított zenét. valójában nem ébreszt, hanem legyilkol.
közben megérkezett a kínai elő hát és középrész:
középrész ok, stimmel vele majdnem minden, oldal gombok szépek jók, de van egy kis rés az előlap között. majd koszolódni fog, de még mindig jobb mint a gyári kiszakadt gomb. kicsit gagyibb műanyag mint az eredeti.
előlap szép fényes, majd meglátjuk meddig bírja
billentyűzet nem volt jó, közép gomb ferdén állt és a menügombok benyomódtak összeszerelés közben, a meglévő eredeti került vissza, ami rendesen passzol
hátlap. na itt elmegy mindenki a sunyiba. a stainless steelt nem vonza a mágnes, de a gyárit se. a kínai picit feszül és nem pattan be teljesen a helyére. a hátlap gombnál egy tized miliméter hibádzik, de marad ez, a régi nagyon viharvert.az egész postával 2400Ft. még megérte
(ebay.co.uk, valami hongkongi eladó)
-
tariattila
veterán
válasz
old rocker #16398 üzenetére
szerintem egy milliomos/süket/vak/mozgássérült/fogyatékos emberrel el tudod cserélni...
(csak gyorsnak kell lenned...)
-
válasz
old rocker #16398 üzenetére
Igen, engem is bosszant az új jövevény...
-
tariattila
veterán
válasz
old rocker #16396 üzenetére
még i8910-en is ment...igaz ott írta is az emoze oldal, hogy takarodjak le onnan samuval és nézzek vissza egy nokiával...
de persze volt okosított változat... -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
old rocker #16390 üzenetére
10. Multimédiában az E52-es magasan veri az elődöt... Messze jobb hangzás, jobb rádió, 3.5 mm-es jack ... és az E51-es kamerája az tényleg csak a futottak még kategória...
Akkor a telefoncsere automatikusan a HS-44 headset cseréjét is jelenti... Nagy szivatás, hogy mostmár a Nokiánál is szériánként cserélik a töltő-usb-fülhallgató csatlakozókat
-
cabii
tag
válasz
old rocker #16383 üzenetére
szia Old!
Üdv ismét a csapatban. Szerintem ha nincs vele bajod, akkor kár frissítgetni. Én is megmaradtam a 200-asnál, és jó. A 220-as zabálta az akksit, a többiek asszem ezért váltottak mind újabbra. Aztán meg már nincs megállás -
Indy1
tag
válasz
old rocker #16383 üzenetére
meguntad az 5800at?
-
tariattila
veterán
válasz
old rocker #16268 üzenetére
így elsőre hozza a böngészőből kilépkedést...alakul...csak így tovább nokia!
minél magasabb a szoft.verzió annál hitványabb???betalabs.nokia.com oldalnál még be sem tölti teljesen és már ki is lép!
saját fejlesztésű oldalnál legalább figyelhetnének, hogy letesztelik...vagy a böngészőt megcsinálják rendesen de látom sok modellnél nem sikerül nekik...
érdekes az opera nem csinálja...(ha nem tudnak csinálni sajátot akkor miért nem vesznek?)
-
Hugo85
aktív tag
válasz
old rocker #14799 üzenetére
Az a baj mindkettő fizetős. Nekem csak két dolog kéne:
1. legyen ingyenes
2. legyen legalább 25-30 fokozatban állítható hangerő (az is jó, ha összesen lesz annyi, tehát állítom a telefonon is x fokozatban, meg ebben külön, függetlenül y-ban).Az a baj, hogy nekem mindig pont valahol két fokozat között lenne jelen pillanatban az ideális hangerő, a fülem meg érzékeny, így állandóan le-fel léptetek (már abban a kevés időben amiben zenét hallgatok az E51-el).
Amúgy most, hogy végre felment a Nimbuzz, konstatáltam, hogy agyonveri a Fringet kezelhetőségben, és ez működik is. Így a Fring-et vissza se teszem már
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #14645 üzenetére
Biztos az első szoft miatt lehet, biztos kijön majd hozzá még javítás...
Amúgy mennyire stabil, tapasztaltál fagyást, vagy egyéb szoftveres hibákat? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #14656 üzenetére
hát nemtom, nekem kicsit jobban bejön ez az e51, mint az e52 kinézetét tekintve.
egyedül a kijelző, ami az új modell mellett szól.
egyébként egy új teló, amitől inkább felcsillant a szemem: 5730 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #14648 üzenetére
Csak dobnak ki hozzá majd újabb, javított FW-t. Pedig nekem is bejön az E52 de kétlem hogy az lesz az E51-em utódja.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #14645 üzenetére
A végén még visszatérsz.
Az E51 bosszút áll megcsalásáért.
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #14637 üzenetére
Szia!
Grat részemről is az e52-höz!
Hogy vagy megelégedve vele amúgy, mennyire más mint az e51?
Nemrég olvastam a tesztjét, szerintem is gyönyörű telefon, + tudásra se semmi...Én még nem tervezek cserét, nagyon bejön az e51-es,
és kb 8 hónapos még csak az enyém, úgyhogy, ha a telefon is úgy akarja, akkor még 2-3 (esetleg 4) évig biztos megtartom majd (max majd esetleg előlapot cseréltetek rajta majd valamikor később, mert nekem a fekete van, és már elkezdett egy kis helyen kopni a festék, majd ha már csúnyán le lesz kopva több helyen is, akkor majd lecseréltetem egy krómszínűre...
)
-
rekid
addikt
válasz
viszont azon kivul hogy jol megmosod es piszkazol nemnagyon tudod takaritani...
Grat az e52-höz februarban enis arra valtok -
peugeotmate
őstag
válasz
És megérte?
Sok sikert hozzá! -
chop
őstag
válasz
old rocker #11012 üzenetére
Regebbi a poszt, de erdekelne, hogy Handy Profiles-szal is be tudtad allitani az automatikus profilvaltast? A sima profilokra nekem is mukodik, de az Offline modnal nem tudom megadni, mert kulonbozo biztonsagi eloirasokra hivatkozik...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
old rocker #14272 üzenetére
Na feltettem Nimbuzz-t. Lehet én vagyok most hülye, de ha msn-es felhasználónevemet írom jelszóval hibát ír, ha csinálok újat akkor meg semmi kontakt nincs ugye.
A regisztrálgatással csak annyi bajom van, hogy most reggeljek n+1-iket hogy másik reggelt neveken beléphessek, azt az ember csak fel akar nézni msn-re 5db felhasználó + jelszó párost kell beírjon. -
Kris87
aktív tag
válasz
old rocker #14229 üzenetére
Az lehet, hogy kisebb kört rajzol a tartózkodási helynek vélt pont körül, de hogy én nem ott lakom, az egyszer biztos.
Mondjuk ez házi adsl osztott wlan, lehet, hogy 3G-vel pontosabb a dolog.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #14220 üzenetére
Szegény.... biztos ő is sokkot kapott és megijedt, ezért sötétült el egy picit. Majd az újraélesztés után már rendbe is jött minden.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #14217 üzenetére
Hát, amikor E51 kiesett nekem is és darabjaira hullott, hátlap, akku kiesett...., na szóval át tudom érezni mit éreztél.
-
chop
őstag
válasz
old rocker #14208 üzenetére
Igy van, frankon fut a hatterben, szep az interface, equalizer egyelore nincs, de lesz. Szoval franko cucc.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #14209 üzenetére
Hát az első gsm-es be sem akarta venni, azt mondta, ez neki nem kell.
Aztán a másik 20k-ért vesz be E51-et, de enyén már több mint fél éves volt és eléggé le is volt harcolva, így lett végül 18k.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #14200 üzenetére
Tyűűű az szvsz jó ár, én most adtam el 18K-ért. Volt E51 nincs E51.
csipp-csöpp
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #14196 üzenetére
Ha félig lettél hűtlen akkor maradt egy E25,5 típusod is?
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #14196 üzenetére
nnnnawazz... nem bírtál magaddal?
-
cabii
tag
válasz
old rocker #14182 üzenetére
Igen, memkarira veszi fel. most letöröltem pár hónapra visszamenőleg néhány hívást, kiváncsi leszek mi változik... hátha...
-
gelencser26
tag
válasz
old rocker #14022 üzenetére
A 3. találatban letölthető program van hozzá...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #14013 üzenetére
viszont, ha újra bekapcsolod, riaszt: 1 elmulasztott emlékeztető ...
Kell a progihoz egyébresztóóra, bekapcsolod a telefont és műxik.
-
chop
őstag
válasz
old rocker #14009 üzenetére
Az Alarm Pro mukodik kikapcsolt allapotban is?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
old rocker #13955 üzenetére
És van ennek a handy safe pro-nak valahol egy fellelhető ingyenes változata is, vagy csak a fizetős, amire már rábukkantam.
-
Xantomas
őstag
válasz
old rocker #13953 üzenetére
Nem skypolok, valahogy nekem az teljesen kimaradt. irc és msn. Msnből akkor már legyen az eredeti.
Karma, volt valami widgetes szoft a telefonon, amit még a bétás programok közül szedtem le, és telepítettem. Külön-külön, kis Java alkalmazások voltak benne. De aztán lehet hogy nem az volt.
Ha az üzenetek helyének a memóriakártyát választom ki, akkor a hová, melyik könyvtárba pakolja az üzeneteket?
-
old rocker
veterán
válasz
Nem tudom, nem ismerem a függetlent.... Plusz ikonok szerintem vannak, mint pl. a web'n'walk, a mobiltévé és a mobilfizetés ...másban,nem hiszem...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Hy!
A T-mobile-os mennyiben más menüben, plusz ikonban mint a gyári független?
-
ben11
őstag
válasz
old rocker #13953 üzenetére
Az a vicc,hogy pc-re nem találok ilyen full in one klienst mint mobilra a nimbuzzt vagy a fringet..
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13938 üzenetére
nagy dolgok ezek japánban... a megfejtés: a bluetooth be volt kapcsolva...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #13934 üzenetére
Én A4-es rajzlapot akarok hasonló típusú Audira cserélni. -
Maximusz
aktív tag
válasz
old rocker #13785 üzenetére
Szia!
engem folyamatosan dél amerikába rak a google earthz .. - mert valszeg ugyan az a torony kód annak a dél-amerikai toronynak, mint a Kecskeméti széchenyi városi toronyank
itt több ezer kilómétert téved...
lol
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #13767 üzenetére
Szokás kérdése
Én is csak azért nem használom,amit már írt itt valaki:elcsúfítja a témát, háttérképet. -
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #13764 üzenetére
Nekem is nagyon bejön ez a progi.Kiváltképp,hogy az aktív készenlétet nem használom.Szuperül testreszabható és a HandyTaskmannal karöltve elérhető minden alkalmazás az alapkijelzőről.
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #13753 üzenetére
A Dots Withe ( mert megjelent valami fehére külső is)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13734 üzenetére
csak annyi, hogy nem azért van kirakva háttérkép a teljes kijelzőre, hogy semmit se lássak belőle, illetve el is csúfítja sztem az egészet.
Esetleg más megoldás akkor?
Bandika14: köszi! -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13734 üzenetére
Én a handy shell-t díjaztam egy darabig, egybőlllehetett a handy pro-bajutni, az időjárás jósdába, de a feladatokból sz@r sem látszott, túlzyúfolt volt az egész képernyő ...
-
Hovi
aktív tag
válasz
old rocker #13714 üzenetére
A korábbi mentés sajnos nem buli, ugyanis a 6300-ból áthozott bejegyzések vannak benne, mely ismét kilövi az aktív készenlét kijelzést.
DE! Google Calendar --> Outlook --> Pc Suite/E51 útírány oda-vissza járható.
A korábbi (6300) mentés pedig asszony pajtás telcsijének közbeiktatásával valósul meg.
Pc Suite-->6300-->Outlook-->E51 útvonalon.
Ismét tanultam.
Uraim! Köszönöm! -
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13688 üzenetére
Nekem is, de akkor frissíttesd újra. De ne otthon és ne a Ténél.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13615 üzenetére
Köszönöm az "érdemi" hozzászólásodat ő bölcs nagyfater!
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #13580 üzenetére
Hajrá hajrá, megtudod csinálni! Ez az menni fog, eltudod vinni a szervizbe, gyerünk dávidka, megtudod csinálni vagy csináljuk meg együtt csináljuk meg.
-
V8David
tag
válasz
old rocker #13578 üzenetére
Egyáltalán nem haragszok, nem arról van szó...
Csak gondoltam hátha volt már valakinek ilyesmi gondja, mint nekem. De kétségbe estem, az alaplap nyomogatására jön néha elő a kijelző. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy tudnák megjavítani... Mindegy, akkor inkább tényleg szervízbe viszem.
Mégegyszer elnézést, hogy megkérdeztem és hozzászóltam (az erre kitalált fórumon)!
További szép napot! -
izomhod
őstag
válasz
old rocker #13565 üzenetére
a memóriakártya nekem ki-be ki-be (be kell nyomni, kijön a vége, és ki tudod venni) , az megy simán
de a sim.. ha megjavul a telóm, berakom, többet ki nem veszem
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13558 üzenetére
hát igen,az is jó, de ahhoz ugye kell net. bár úgy tudom, h valahogy le lehet menteni a térkép egyes részeit, és akkor nem kellene neki, de nem tudom pontosan.
Azt viszont nem szerettem, mikor hol itt, hol ott voltam. de az is nagyon jó a GPS-el kombinálva, -
Jacak
senior tag
válasz
old rocker #13541 üzenetére
...Sosem tudnád telerakni.
-
Rage47
veterán
válasz
old rocker #13530 üzenetére
Ha nem rakod a névjegyzéket mem.karira, akkor mindig külön be kell lépni SIM kártyára...:/
-
Rage47
veterán
válasz
old rocker #13527 üzenetére
Azon belülre gondoltam. Minden nevet külön fájlba? Melyik könyvtárba, stb.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
old rocker #13515 üzenetére
Itt nem azzal a 10-15 perccel volt gond amig kibányásztam, hanem, hogy meg kellett miatta szakítanom a munkám, mivel te is dolgozl, gondolom érted, hogy miről beszélek.
De tényleg köszi, remélem nem fog bedzsuvásodni a szövet helye.
Üdv
-
danaudio
aktív tag
válasz
old rocker #13508 üzenetére
jaja, ezeket kihagytam, amúgy csak tájékozódásképp, még mindig senki nem tolja errefelé reset generationt? : D még vissza-vissza szoktam térni a telóra játszani pár kört vele, de folyton oroszokkal, spanyolokkal meg ecuadoriakkal játszom : D jó lenne magyar is.
-
válasz
old rocker #13512 üzenetére
Ötletem sincs.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
old rocker #13473 üzenetére
csak hogy örülj:
kiszedtem a kis textil anyagot, most olyan, mintha egy 100 wattos hangfal lenne a fülemben.
kösz a segítséget.
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #13477 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez az új teló és a tudása is kielégítené az igényeimet.Kedvező az ára is,már ha nálunk is ennyi lesz.Le kéne már cserélni a jó öreg 6120at
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13478 üzenetére
Próbáltam......hatástalan volt nekem.
<NewL>: Szétszedik és kifújják. Mert szerinted, h. lehetne másképp?
cnckane: A GPS-t kihagytad.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #13477 üzenetére
Húú basszus ez kész, én is beleszerettem első látásra. Megvan az utód, és az ára sem olyan húzós.
-
Ricardo
titán
válasz
old rocker #13478 üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha nem kiszívod, hanem kifújod a port.
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #13467 üzenetére
Ez a mondat valahogy kimaradt.
Hogy rátromfoljak én meg tegnap reggel óta nem aludtam+egy éjszakás műszak benézett.DaVinci... Ez jó
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
old rocker #13470 üzenetére
Ennyire azért nem vagyok hülye...
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
old rocker #13466 üzenetére
Boccs, de napi 16 óra mellett nem érek rá sajnos, se a szervízre és igazság szerint a szétszedésre, tisztításra se
Egyébként meg értelmes vagyok (nyilván ez szubjektív), csak hát délután 5-re (reggel 6 óta) kicsit tompul az agyam...A segítséget meg köszönöm szépen!
szerk:
A headset azért nem működik, mert a másik két telefont azon keresztül használom, mert sajnos 3 kezem sincs, de mindhárom telefon munkaeszköz.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
old rocker #13457 üzenetére
*#13437# nem működik sajnos
-
válasz
old rocker #13458 üzenetére
Nálam csak az összehasonlító oldal, amin ki tudom választani a jószágokat...
-
válasz
old rocker #13455 üzenetére
Ezt a linket nézd meg mégegyszer bitte!
-
válasz
old rocker #13452 üzenetére
A franc egye meg, most lehet átrágni a hosszútávú terveket... KELL!!!
-
rootkiller
őstag
válasz
old rocker #13430 üzenetére
És az SMS-eket is visszarakja a helyére? Anyám arra kényes, az nem szabad, hogy változzon, különben nem megy bele a dologba.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #13425 üzenetére
Vagy csak csak törölje ki a hozzáférési pontokat és még fizetnie sem kell.
-
parandroid
félisten
válasz
old rocker #13414 üzenetére
Nekem van egy céges 6120c-m, és egy saját E51-em. Ég és föld a két telefon. Ergonómiában, anyaghasználatban, kezelhetőségben fényéveket ver az E51 a kis műanyag szappantartóra. A legnagyobb előrelépés a billentyűzet. A szoftver szinte ugyanaz, abban nem fogsz túl sok különbséget találni, a legnagyobb különbség talán annyi, hogy az E51-ben WiFi is van.
p
-
stop
aktív tag
válasz
old rocker #13408 üzenetére
már letöltöttem, most telepítem, csak közben nem voltam itthon
-
stop
aktív tag
válasz
old rocker #13403 üzenetére
le akarom adni szervízbe, és van egy E50-es régebbi telóm arra akarom a számokat (több mint 700) átrakni
ja és memoriakártyám nincs -
Haart
addikt
válasz
old rocker #13400 üzenetére
Hát nemtudom nekem az E55 lesz a favorit ha kijön. Sztem gyönyörű. Ha mást kell néznem akkor valami touchscreen, csak még nem kiforrottak, majd ha lesz alattuk jobb proci. 5800 talán jó csak oda már kevés az E51ben is fellelhető proci.
-
Haart
addikt
válasz
old rocker #13398 üzenetére
Azért nefeledjük az E55-öt sem. 600-as procival hasítani fog nagyon durván.
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #13394 üzenetére
Volt már a kezedben e63? Mert nekem igen, és nem volt egy kellemes pillanat (persze az e51 után)! Az egész egy műanyag,ami érztre elég kaka...Sokkal inkább e71 vagy netán e75! (Bár nekem a következő telóm N97 vagy egy iphone 4g lezs remélhetőleg...)
-
Forrest Gump
tag
válasz
old rocker #13389 üzenetére
Az enyémmel meg szoftveresen lehet gond, a kaszni okés.
Állandóan wlan-t keres, pedig már mindenhol kikapcsoltam.
Megőrülök tőle.:S -
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #13390 üzenetére
Na de az E63 hogy néz már ki...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13363 üzenetére
Az egész első keret műanyag.
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #13375 üzenetére
köszi, akkor nekem tökmindegy, én vodafone-os vagyok...
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #13363 üzenetére
old rocker: pár napja láttam, hogy kérdezted ezt a mobiltv dolgot, amire úgylátom megtaláltad a választ egy másik fórumon, ez hogy működik? adatforgalmi díj nélkül tudod nézni...? vagy csak T-seknek megy...?
-
Osiris
őstag
válasz
old rocker #13357 üzenetére
Mapsdriveot nem telepítettem, azt sem tudom mi az. Ezt a leírást használtam. Itt azt írják a HelloOX-ről, hogy mindent megcsinál. Kifejthetnéd kicsit bővebben, hogy mit kéne még tennem.
Próbáljam meg a telo újraindítása után megint futtatni a HelloOX-et? Az nem teszi tönkre, vagy csak felülírja amit eddig megcsinált? Vagy újra sem kell indítanom a telefont csak megint futtani a hacket?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13358 üzenetére
Az én hsz-ben hol írtam, h. felső keret?
Fogtál már a kezedben csak előlapot vagy szedted már szét a telód?gelencser26: Műanyag.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #13341 üzenetére
Ówazz... ez is behalt? Ha a sima .com-ot írod be, akkor kéri a sorozatszámot ( *#06#), de nem tudom... Ellenben. A Nokiaprogramokon láttam már szignózott HelloOX-et meg valami windózos szignózóprogit.
-
GML
őstag
válasz
old rocker #13329 üzenetére
sajnos, de jön még kutyára...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #13327 üzenetére
én me csak anyáztam egyet, mikor rendeltem tőlük a netsoppon keresztül valamit. küldek egy levelet, hogy köszi, meg derendes vagy, főleg, h voltál olyan hülye, hogy előre fizettél. utána küldenek egy levelet, hogy bocsi, de nem fogjuk 72 órán belül kiküldeni, mert nincs raktáron.. mondom anyátokkal szórakozzatok. erre meg felhívnak délben, hogy bocsika, de nem baj, ha csak holnap visszük ki? mondom de. akkor jó. viszhall....
Szóval ez volt ma. és holnap rohangálós napom lesz, úgyhogy a futár futkosni fog. utánam. pontosabban a kedvesem után, mert az ő nevén van minden, de vele még rosszabbul járt(/n)ak.. -
GML
őstag
válasz
old rocker #13322 üzenetére
nem akarsz a pannonnal is levelezni? én már csak 90dB felett tudok velük kommunikálni és nem akarom, hogy idő előt tönkremenjen a mikorofn a telefonban. az irodában, meg mindenki furcsán néz, amikor hirtelen vörös lesz a fejem, mikor meghallom a "pannon" szót...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #13322 üzenetére
De hála neked most már tudják.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #13295 üzenetére
Majd ha legközelebb szidja valaki a drága nokiánkat, megfenyegetem, hogy „Neszójjábe, mert elvisz az Oldrocker!”
(És milyen igaz... Elvis télleg egy old rocker- bocsi)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13260 üzenetére
ne ugorjatok már ti is egymásnak.
most az utóbbi napokban szinte másból sem állt ki a ph, mint abból, h egymásnak ugrottak az emberek...
kell ez? -
sekli
addikt
válasz
old rocker #13220 üzenetére
tudom, és teljesen egyetértünk...
szerintem egyébként sok tekintetben felületes a mobilarena, ezek tipikusan olyan dolgok, melyek csak akkor derülnek ki, ha már megvetted a telefont..., még akkor se biztos, ha beleolvasol a fórumba... -
sekli
addikt
válasz
old rocker #13215 üzenetére
én a bunkót mondjuk arra a magatartásformára érteném, amikor a villamoson a gyerek hallgatja kihangosítva a zenét a telefonjáról, és néha ez történik velem is, amikor véletlenül kihúzódik a jack dugó...
-
nemma
addikt
válasz
old rocker #13208 üzenetére
Ja, csak vacak így, ilyet bezzeg a SE tudott!
Sőt, ha kihúzódott véletlenül, készségesen megkérdezte, hogy kívánom-e a hangszórón tovább hallgatni a zenét...Ezek szerint a Nokia bunkó? -
spedyboy
senior tag
válasz
old rocker #13176 üzenetére
szia!
nekem is net30 am van Tnél de nekem nicnsen mobiltv-m semien formában..
t nél azt mondották h elökell rá KÜLÖN füzetni asszem 1300ft 1 honapban v vmi ilyesmi
egyébiránt régen 1.5 éve cirka a w300im el ingyen!!! tvztem ugy h felmentem a tzones ra ottvoltaka tv adok rámentem lementettem a streemhivatkozást és ha 0 ft volt a karimon akkor is tudtam tvzni... hmm mien jo is volt
sajnos ezt már megszüntették...még1x kérdem
ahoz h lekapjam az elölapot csak a hátul látszo 4 csavart kell leszednem?
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #13144 üzenetére
ezt nem tudtam...
-
rol33
aktív tag
válasz
old rocker #13137 üzenetére
oda nem sajna, de szerencsémre többszöri próbálkozásomra felment
-
Rage47
veterán
válasz
old rocker #13124 üzenetére
nekem is jobban bírja, pedig netezek is, zenét is hallgattam...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13073 üzenetére
tök jó hogy neked ez ilyen egyszerű, hogy még ilyen lekezelően is tudod előadni, annak ellenére h tényleg tiszta egyszerűnek tűnik, hiszen csak egy ésszerű szóra kell rámenni, mint a >schedule<, amit mindenki tud, ráadásul a szótár is annyit ír róla hogy programok. Valóban, egyértelmű így, h hol máshol lehetne beállítani egy idegen programban, mint ott...
De ha a Directorhoz is ennyire értesz, akkor tényleg jöhetsz, a filmciklusokkal még van egy kis gondom benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged