Hirdetés

Nokia E51 - kecs és fém

Hirdetés

Bevezető

Annak idején, amikor a Nokia E sorozata megjelent, először az E60-ra írtuk, hogy talán a 6310 szellemi örökségét folytatja, majd kisvártatva felbukkant az E50, aminél ezt megint meg kellett tennünk. Ez modell ugyanis képes volt viszonylag kellemes áron olyan eleganciát és stílust hozni az üzleti kategóriába, amely azóta is csak kevés készülékről mondható el. Az E50 hihetetlenül népszerű eszközzé vált, persze nem volt hibátlan, de ár/éték arányát tekintve (vagy inkább ár/stílus?) a legjobbak között volt.

Érett már a frissítés nagyon, s meg is érkezett az E51 képében, amit az XXL GSM-től hoztunk el. Előre szólok, hogy nagyon jól sikerült a dolog, megtartották az E50 előnyeit (minőségi anyagok, mérsékelt ár), ám ott történtek módosítások, ahol az előd hiányosságokkal küzdött. Nem véletlen egyébként, hogy ez a szegmens a legnépszerűbb modelleket gyűjti magába, a hasonló tudású és árú 6120 Classic is döbbenetes módon hódít ismerőseim között, úgyhogy érdemes meglovagolni ezt a hullámot.

Mire vágyik egy Nokia E51 vásárló? Viszonylag mérsékelt áron szeretne egy korrekt tudású, üzleti megjelenésű készüléket. Fontos a könnyű kezelhetőség, az irodai funkciók megléte, a strapabíró készülékház és a normális akkumulátor. Nem vágyik extrákra (GPS, 60 megapixeles kamera, DivX, giroszkóp), telefonál, emailt olvas, böngészik, és megjelenik a készülékével itt-ott, üzleti megbeszéléseken. Erre az E51 tökéletesen megfelel, a felhasználónak két dologra lesz csupán szüksége: precíz ujjakra és szemüvegre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés