- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
válasz alanszucs555 #14053 üzenetére
Próbáld ki egy másik "betolós kütyüvel". 220.34.37-essel nekem már három hónapja és egy hete hibátlanul működik, csak maradjon is így.
-
válasz lazlo8 #14096 üzenetére
Az így nem fog menni, a gyári böngésző nem enged olyan fájlokat letölteni, amit a rendszer nem kezel. Az Opera Mini esetleg, de még egyszerűbb lett volna, ha a PC Suite-tal megosztod a telefonod netjét a gépeddel.
enddav: Szerintem érthetően írta, hogy a gépére akarta leszedni, nem a telefonjára
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
enddav
aktív tag
-
lazlo8
tag
jaja most cseréltem sim kártyát és akkor mintha másolgatott volna a telora a sim ről cuccokat.
skyfire-t kiprobálom
vmi virusirto -t akartam letölteni *.exe (nem a telon akartam futtatni hanem gépen de mivel probléma akadt a laptopom internet elérésével ezért gondoltam telon letöltöm majd pcsuite al átdobom és ott futtatom) -
válasz lazlo8 #14093 üzenetére
1) Többször szerepel a telefonkönyvedben, esetleg a SIM kártyádon is rajta van.
2) Skyfire, de a speedtest.net-et le kell nyelned, mert annak proxy-n keresztül semmi értelme nincs
3) Layer 8 hibára gyanakszom, mit próbáltál és mivel letölteni?“All nothings are not equal.”
-
lazlo8
tag
találkoztatok már olyan problémával hogy a névjegyzékbe szerepel egy név+telszám de most felhivott csak a telszámot írta ki ( a tel szám amit kiírt az 0630 volt és ilyen formátumban is szerepel a névjegyzékbe) miért van sw hiba?
tudtok ajánlani olyan böngészőt amiben van flash player? pl megtudom nyitni a speedtest.net oldalt mert a gyárival nem működik
meg az miért van hogy origo szoftverázisroól megprobáltam letölteni vmit de nemtudtam.. -
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #14089 üzenetére
A házat már hogy ne akarnám használni, nem akarom szétbaszni! késsel próbáltam bele vágni vájatot, de azzal nem nagyon sikerült. Dremel meg nincs nekem, valahogy meg kellene oldani a kireszelését
Chop: Már hogy lenne műanyag? hány telefont láttál már műanyaggal össze csavarozva? Egyébként meg ha letöröm, utána dobhatom ki az előlapot is, és a házat is, mivel nem lehetne utána rendesen össze csavarozni...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gelencser26
tag
válasz z0d1AK #14087 üzenetére
Biztos, hogy nem műanyag...
Ha esetleg lenne kéznél egy dremel multi nevű szerkezet, abba lehet tenni olyan vékony csiszoló fejet, amivel tudsz bele vágni egy egyenest, amit egy sima csavarhúzóval kitekerhetsz!
Ha nincs, akkor még egy olyan lehetőséged van, hogyha a házat nem akarod használni, szikével nekiesel és kivagdosod a csavar körül a műanyagot egy kicsit, hogy egy kisebb lapos fogóval ki tudd tekerni a csavart... -
z0d1AK
nagyúr
nah, itt van az E51 bontásra, de az egyik csavar feje eléggé szét van menve
valami ötlet a kicsavarásra?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz z0d1AK #14081 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy hogy került bele az E60-ba. Tipikusan csak azok a telefonok támogatják a forgatást, amelyeknek van gyorsulásérzékelője - ugyanis a fekvő helyzet támogatására igen alapvető dolog ezesetben. Amúgy például az E61 meg az álló helyzetet nem támogatja, csak fekvő layout van benne.
A lényeg az, hogy a Nokiától ne várd azt, hogy a telefonok szoftvere kompatibilis, vagy hogy bármi logika is lenne abban, hogy melyik telefon hardveresen vagy szoftveresen mit tud.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz mesakos #14073 üzenetére
rotateMe lenne ilyen, de nekem az nem indult
enddav: Kipróbáltam, amit ajánlottál, 0 volt alapból, de azért nulláztattam, kipróbáltam, és nem írt ki semmit, szóval gondolom, h jó az 12345.
Egyébként nem újonnan vettem.
De holnap is jön egy e51 hozzám, hibásan, nem tudni mi a baja, de talán lényegtelen is, bontom majd[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
enddav
aktív tag
válasz z0d1AK #14072 üzenetére
Ha újonnan vetted a telót és nem állítottad el a kódot, akkor 12345 lesz a jelszó. De hogy be is bizonyosodj róla, hogy ez-e a kód, menj be mondjuk a Napló-Csomagkapcs. és itt nullázd le a számlálót, na ekkor fogja kérni a biztonsági kódot és ha elfogadja 12345-öt, akkor woálá már tudod is biztosra a passt.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
mesakos
csendes tag
sziasztok! Olyan progi érdekelne, ami elforgatja a kijelzőt 90. ill 180°-ban. Tudtok ilyet?
Előre is köszi -
ben11
őstag
Persze minden rendes,becsületes tolvajtól elnézést kérek az általánosításért,dehát akinek nem inge ne vegye magára..
-
őstag
-
Sehol. Ehhez egy device management rendszerre van szükség (pl. Intellisync Device Management), a telefon oldali rész a TARM rövidítésre hallgató cucc, amit fel szoktak sorolni az E-szériás telefonoknál, és a cikk is gyanúsan erre utalt (tekintve, hogy semmi más hasonló nincs a telefonban).
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
cikk föoldalon:
"A Nokie Eseries okostelefonjai hardveres titkosítása gondoskodik a belső memóriában és a memóriakártyán tárolt adatok biztonságáról, valamint SMS segítségével távolról is lezárhatóak lehetnek."
Smsel távolrol na ez a funkcio nekem meg nem jött át. Hol van ez???
Gyáva népnek nincs hazája!
-
ben11
őstag
válasz z0d1AK #14056 üzenetére
Nekem adott..
e51 szétszerelés -
z0d1AK
nagyúr
A telefon teljes szétszedéséről tud valaki valamit?
Nem szeret a google, nem adott ó tanácsot| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
peugeotmate
őstag
válasz alanszucs555 #14053 üzenetére
A TurboSIM, amit betoltál alá, egy hulladék... Én nem erölködnék ilyenfajta megoldással, mert különböző hibák merülhetnek fel! Amúgy a térerő probléma származhat a telefon hibájából is! Próbáld ki egy belevaló osztrák kártyával, hogy úgy talál-e hálózatot! Ha talál, akkor a TurboSIM miatt következett be ez a gond...
meg
-
rekid
addikt
Holux m1000 + garmin tokeletesen megy a kicsikén
-
alanszucs555
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van , hogy osztrák a teló A1-es és nem müxik a sim alá betolós kütyüvel.Látja ateléefonszámokat,de nem ad hálózatot...nem tudja valaki esetleg mi lehet a probléma???Nagyon várnák valami jó ötletet rá... Köszi előre is
-
gmehesz
csendes tag
Köszönöm - kipróbáltam a Windows Messenger-rel és úgy valóban létrejött a hang kapcsolat - tökéletesen működik. Dehát emiatt nem téríthetek át mindenkit annak a használatára. Vagy lehet, hogy a Fring-ben változott vmi (bár ezt kétlem, mert a Nimbuzz-zal is próbáltam)? Kérdezhetem, hogy másnál megy hívás Live Messenger-re? Ha igen akkor melyik verziójú Messenger-t (nekem 14.0.8064.206) ill. Fring-et használjátok (nekem 3.40(17))?
-
gmehesz
csendes tag
Legújabbat töltöttem le - kipróbáltam a Nimbuzz-t is, azt hallom, hogy kicseng, de az MSN nem jelzi, hogy hívás van - aztán egy idő után megszakad a hívás. A Fring-ban az MSN Messenger Call indítása után pár másodperccel a Call terminated üzenetet kapom. Ha az MSN-ból hívom a telefont, akkor a következő üzenet van: xy a Messenger olyan verzióját használja, amely nem tartalmazza a számítógépek közötti hívás támogatását. Kérje meg ismerősét, hogy frissítse a Messenger programot a legújabb verzióra, majd próbálja megismételni a hívást. Azt nem tudom számít-e, hogy nem MSN, hanem Windows Live Messenger fut a számítógépen.
-
gmehesz
csendes tag
Sziasztok. Most ismerkedem a Fring nevű programmal. Telepítettem és működik is. Csak ... Most elsősorban MSN-es ismerősökkel szeretnék beszélni. A chat része működik is - tudok velül írásban beszélgetni. A kérdésem az lenne, hogy a hanghívásnak is működnie kéne-e (MSN alatt)? Mert a saját ismerőseim hívását visszautasítja. A fring teszt hívás viszont működik.
-
-
rekid
addikt
hi hasznal valaki garminxt-t holux m1000el?
-
válasz gyuri2008 #14041 üzenetére
Mert honnan gondolod, hogy Neked, mint a telefon tulajdonosának és felhasználójának bármi keresnivalója is van a /sys vagy a /private könyvtárakban, amik szigorúan védett rendszerkönyvtárak? A Platform Security üdvözöl.
Ha be akarsz menni, szükséged van egy több jogosultsággal rendelkező fájlböngészőre, vagy ROMPatcherre és az Open4All patchre. Igazából ez az egész összefügg, végig kell csinálnod a HelloOX-os hackelést, keress rá a HelloOX szóra a topikban, milliószor volt már róla szó.
-
gyuri2008
veterán
Üdv.
Kéne egy kis segítség.
Miért van az,hogy az X-plore programba nem tudom megnyitni a privát mappát?
Köszi előre is a segítséget. -
sekli
addikt
válasz alansmithee #14039 üzenetére
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
http://www.youtube.com/watch?v=WzWZ5PxsMto a video második felében egy motorola telón játszanak egy NFL-es játékkal... nos nem kizárt hogy ölni is tudnék egy olyanért az eötvenegyesemre... és nem valószínű hogy én vagyok a suta de nem találom sehol... ami telefonommárkájaprogramokponthun van az nem ilyen.. meg az .jar és az nálam szaggat... esetleg valaki valamit??? köszönöm!!!
-
old rocker
veterán
meg kell mondjam, vágom az utóbbi hozzászólásokat, olyan izét, amit Karma ír, napjában 15-öt szoktam csinálni
I'm stupid or not stupid? That is a question[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
cabii
tag
teljesen jó a válasz. egyre jobban piszkálja a fantáziámat, hogy írjak vlmi kis progit én is a telóra csak annyira el vagyok havazva mostanában az érettségivel, meg az évvégi zárásokkal, hogy nem látom a végét na majd nyáronLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
chop
őstag
válasz asadasad22 #14034 üzenetére
Talan jobb is, hogy csak modjaval lehet turkalni benne..
-
válasz asadasad22 #14034 üzenetére
Mint írtam, van egy ilyen alrendszer a Symbian 9-ben, a becsületes neve a Central Repository. Egy csomó helyen használja is a rendszer, legyen szó a shortcutokról FP2-ben vagy a kameraalkalmazás paramétereiről UIQ-n, stb. De ezt a sima fejlesztők nem használhatják, bármilyen jól is jönne néha.
Egy alternatíva a Publish and Subscribe rendszer, ami az előzővel ellentétben bővíthető szabadon, de újraindításkor nullázódik, így a programozónak kell megoldania a mentést fájlba. Célja az alkalmazások közötti jelzés és kismennyiségű adatátvitel amúgy, nem a beállítások kezelése.
Adatátvitelre van még egy fél tucat lehetőség egyébként.
WM-en amúgy sima registry van, annak minden előnyével és hátrányával. A másik két platformról sajnos nem tudok nyilatkozni.
-
válasz gelencser26 #14031 üzenetére
Mielőtt nagyon belelkesednétek, a NAND flasht, de még az SD kártyákat se kell defragmentálni, mivel mint memóriák, a véletlen elérési ideje konstans. Ez a program csak valami kacsa lehet.
Továbbá, az S60-ban nincs olyan mindenki által szabadon elérhető és hízlalható dolog, mint a Windows registry-je. Ott a Central Repository, de az fix méretű és a sima alkalmazások csak a firmware készítésekor meghatározott értékeket olvashatják vagy írhatják, bővíteni/szemetelni nem lehet. (Sajnos, pedig jól jönne.)
-
gelencser26
tag
válasz old rocker #14022 üzenetére
A 3. találatban letölthető program van hozzá...
-
alansmithee
tag
válasz peugeotmate #14029 üzenetére
köszi...
-
peugeotmate
őstag
válasz alansmithee #14028 üzenetére
Jah értem! Hát próbáld meg gariban kipucoltatni, meg hát akkor a gari sem ugrik. Csak ha valami lúzer csinálja, akkor megszívhatod... De hát soha sem lehet tudni!
meg
-
alansmithee
tag
válasz peugeotmate #14027 üzenetére
telefonálásnál hallom nagyon rosszul azt amit mondanak nekem... eleinte még fél hangerőn használtam mert olyan dög hangos volt most meg full hangerőn alig hallom amit mondanak...
és gondoltam ha már garanciás még és azért koszolódik a teló mert szarul van összeszerelve és 5öt néztünk a boltban és mind az 5 ilyen volt akkor úgy gondolom illene ingyen kipucolniuk a készülékem... de biztos bennem van a hiba... -
peugeotmate
őstag
válasz alansmithee #14026 üzenetére
Mi ingyenes? Amúgy itt minden le van írva, hogyan csináld házilag!
Vagy te a hátsó hangszórót akarod kitísztítani? Mert akkor nem szóltam!
Kezdem elveszteni a fonalat...[ Szerkesztve ]
meg
-
alansmithee
tag
válasz peugeotmate #14023 üzenetére
és ez ugye ingyenes?? csak mert elég pipa leszek ha még fizetnem is kell azért mert van 2 irdatlan szakadék a telefon oldalán az illesztéseknél és bekoszolódik az egész... más hanyagságáért nem szeretek fizetni...
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Üdv.
Használta már valaki ezt a programot?SpeedyGo_S60_100.sis
köszi a választ. -
peugeotmate
őstag
válasz alansmithee #14021 üzenetére
Elvileg igen, de ha ügyes vagy, akkor nem látszik meg a csavarokon, hogy már szétszedted. Reméljük megoldja a gondot a tisztítás...
meg
-
old rocker
veterán
válasz gelencser26 #14020 üzenetére
ha ezt beírja, gyakorlatilag semmit nem talál, nincs ilyen kifejezés
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
alansmithee
tag
hallo...
beszerzem a megfeleő csavarhúzót szétbontom a telefont kipucolom magam akkor bukom a garanciám?? csak mert pofátlanul halk lett a telefonés olvastam itt ugyebár hogy az a szövet vagy mi szöszölődik tele és azért halkul a dolog... :s
-
gyuri2008
veterán
Esetleg ehez a programhoz mit szóltok?
Ez tényleg felgyórsítja?
Kár nem tesz a telefonba?
SpeedyGo_S60_100.sis ez a program.
Köszi Gyuri -
gyuri2008
veterán
Üdv.
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek akkor bocs.
Ennek a telefonnak lehet takarítani a regisztriét?
Ezt azért kérdezem mert a procija fele sebeséggel megy az az lassú egy kicsit.
Vagy esetleg mint a windóznál töredezettség mentesítés? -
sixtybi
tag
Sziasztok,
óriási gondom van, amire eddig sehol nem találtam megoldást.
Már korábban írtam, hogy ha modemként használom a telcsit és PC-ről netezek, akkor ha bármilyen alkalmazás a telefonban kapcsolódna a nethez, akkor bont mindent, vagyis így használhatatlan a mobilinternetem. Erre se volt senkinek ötlete. Bevittem egy Nokia szervízbe, ott rárakták a 300.34.56-os FW-t. Ez nem oldotta meg a problémát, sőt azóta nem megy a WIFI!!! Vagyis megy, de kb 1 óra mire csatlakozik, utána már gyors.
Erre próbáltam angol és magyar fórumokon is megoldást találni, de hasonlót se láttam.
Próbáltam a NSU-val frissíteni a FW-t, de az se oldott meg semmit.
El kéne küldeni a központi szervízbe, de sehol nem adnak e51-es cserekészüléket, más telefonra addig meg nem is akarok és valószínűleg nem is tudok berendezkedni.Valami ötlete van valakinek?
Köszi.
Tibi -
old rocker
veterán
válasz old rocker #14013 üzenetére
viszont, ha újra bekapcsolod, riaszt: 1 elmulasztott emlékeztető ...
Kell a progihoz egyébresztóóra, bekapcsolod a telefont és műxik.
[ Szerkesztve ]
-
P.Zoli22
tag
válasz peugeotmate #14012 üzenetére
pannon függő a teló, pannonos simmel megy.... a vodás kártyám megy más telóval.... a turbo-sim is megy bármilyen kártyával más függő készülékben... szóval igen, minden variációban fasza, kivéve ahogy nekem kellene( előtte jó volt)
Zoli
-
old rocker
veterán
Szerintem nem. De majd kipróbálom később és megírom. A handy clock sem. Van egy alarm manager nevű progi, amivel többféle és eltérő időpontú ébresztést lehet beállítani: az igen.
Ki is próbáltam. Jól tudtam, csak bekapcsolt állapotban működik.
[ Szerkesztve ]
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Pannonos telót használtam vagy 3 hónapig turbosimmel+vodás kari, tökéletesen működött, míg nem egy nap kiírta hogy sim nem található! turbósim más telóba megy, a kártyám is megy minden telefonba, a szóban forgó e51 is beveszi a pannonos kártyát, nemtom mi baj lehet.... szoftot nem frissítettem közben!
valakinek ötlet?Zoli
-
chop
őstag
válasz old rocker #14009 üzenetére
Az Alarm Pro mukodik kikapcsolt allapotban is?
-
old rocker
veterán
válasz WiNyau #14007 üzenetére
A 200-as szoftot még lehet "karbidozni". Időzítés:
legegyszerűbb abest timer. handy clock - ennek van világóra, naptár, ébresztések (csak bekapcsolt állapotban üzemel), időzítők, stopper, és "ráfordítás" menűpontja. Van még ahandy alarm pro, itt emlékeztetőket lehet beállítani - a naptárprogramhoz hasonlóan, csak itt egyszerű, névjegyzék, telszám, hangjegyzet!!! és sms-ből pontokvannak.
A fenti progikat vagy megveszed, vagy karbidozol.[ Szerkesztve ]
-
WiNyau
csendes tag
Sziasztok!
Igen, nyomtam a részletes keresést, de:
viszonylag gyorsan kéne egy olyan program az anyukám e51-ére, amelyik tud időzítőt. Meg hogy azon még nincs se HCarbide, se semmi, úgy van, ahogy kijött a dobozból, az akkori 200as szofttal, amit még azzal kellett mókolni. Az a hekk(hal) működni fog?
KösziNunc est bibendum. Nyau.
-
Szabesz
őstag
válasz peugeotmate #14000 üzenetére
[link]
Telepítése ua., mint amit fentebb linkeltek. Ez nálam működik rendesen. (nem hasonlítottam össze TiMoN által linkelttel, hogy nem ugyanaz -e)¯\_(ツ)_/¯
-
Joe bácsi
őstag
Garmin mennyi helyt foglal el a memókártyán?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
nfsu17
veterán
válasz peugeotmate #14000 üzenetére
(#13968) TiMoN
Bocs, bocs, késő bánat, WO voltam.
[ Szerkesztve ]
exDigi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest