- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz eldiablo #933 üzenetére
"Anno P910i-ről P990i-re kb1,5percig tartott a müvelet,"
Ez két S60-as telefonnal is így van. A már emlegetett másoló nevü alkalmazás kell hozzá."viszont P9xxi-ről nem tudtam csak egyenként átküldeni a telefonkönyvet E65-re."
A Oxgene Phone Manager for Symbian Phones progival ment volna ez is percek alatt
Sőt ha van a talonban egy sima Oxygen Phone Manager is, akkor 6230-ról, vagy bármelyik S40-es telóról mehet ugyanez.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz eldiablo #935 üzenetére
Nálunk eddig bizonyított a Másoló:
N70 -> N80
3650 -> E61Nem vagyok Oxygen ügynök , az sem tökéletes cucc, de talán egy fokkal jobb, mint a PC Suite.
Egyébként pár hete még az N80, E51 között műveltem egy olyat, hogy az Oxygen-ből az N80 kontaktokat kiraktam txt-be, onnan Outlook Expressbe, majd onnan a Motorola Phone Tools-szal egy V3-ba - tehát még egy ilyet (N80->V3) át lehet hidalni.
Feel Good Inc.
-
Joe bácsi
őstag
-
-
sztikac
őstag
válasz eldiablo #1900 üzenetére
"Használok S60-at ugyan nem FP1,de azért fogalmam van a dologról "
Pedig a hsz-idből nekem nagyon úgy tűnik hogy nincs Érdekes nézni ahogy itt a fórumon napok óta görcsösen bizonygatod hogy az UIQ sokkal jobb az S60-nál... Az érveid pedig kb. ilyen szintűek: "azuiqakkorisjobbmintazs60mertvannekemisésmégsetudomhasználni".u.i: az okostelefonok topic egyre jobban közelíti a telefonguru hihetlen magas színvonalát.
-
Joe bácsi
őstag
válasz eldiablo #1897 üzenetére
Gyors indtás van: a neve: Aktív készenlét!
Sms írásnál az újabb S40-ben az utcsó számot rakja be, h. arra küld az smst! Igaz, a Symbi nem tudja.
Fájlkezelő van! Vagy nem erre gondolsz?
Progi van ami kiírja ezeket, de engem nem érdekel, mert úgysem pontosak a számok!
FP1-ben benne van az ébresztőóra és óra!
Oké, itt csak 1-et lehet beállítani postafiókot, de nekem elég egy.
Van háttérkép szerkesztő progi rá.
És simét az Aktív készenlét!Ui.: ja és nekem telefon nagyságú telefon kell, ami nem húzza le a nadrágom!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz eldiablo #1907 üzenetére
Ja és nekem egy kézzel használható teló kell, mert pl. vezetés közben egy kezes telót is elég nyomkodni nem 90-es tempónál.
De az a jó a Symbiben, h. "bármilyen" progit lehet rá tenni.
Csinálsz egy mappát, kirakod vmelyik gomra és belepakolod a mappába a dolgokat, amiket sűrűn használsz.
Ahan, nekem a 6230i és az E51 is bőven elég. A 6230i, csak tartalék.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
nope
tag
válasz eldiablo #1897 üzenetére
Elöljáróban: nem ismerem az UIQ-t.
De amiket leírsz, ez nagyjából arra hasonlít, mint amikor arról vitáznak, hogy melyik linux disztribúció jobb: melyikbe milyen csecsebecsét pakolnak bele alapban, míg végülis egy csupasz linuxra is felpakolhat az ember, amit akar (ízlés kérdése).
Én úgy állok hozzá az S60-hoz, mint egy oprendszerhez. Nem érdekel, mi van benne gyárilag, az érdekel, mit lehet hozzá beszerezni.
Ugye mindenkinek a (Windowsos) gépén ott van a "gyári" médialejátszó, és ugye mindenki valami mást használ helyette.
Olyan oprendszer (akár mobil, akár PC) meg úgyse fog készülni soha, amiben mindenki számára megfelelő progik lennének.
És a listádban érzek néhány tévedést, bár nem biztos, hogy egyre gondolunk (ébresztőóra, email, BT).nope
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest