- LG Wing - szárnyas fejvadász
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Koszonom a figyelmeztetest, eszre is vettem, es ha elolvasod ujra a hozzaszolast, rajossz, hogy nem is az emlitett ket telefont vetettem ossze. A hozzaszolas altalad kifogasolt resze arrol szolt, hogy fogtam mar ki olyan telefont, ami dobalta a wifi jelet. A C7-em szerencsere nem tartozik ezek koze.
De felolem kiforgathatod, nem veszem magamra.
-
válasz
tzatzikiii #1698 üzenetére
Vedd észre azért, hogy a halva született i8910HD-d és az i9003SL között amellett hogy időben is nagy a különbség, se hardveresen se szoftveresen nem egy liga (mint ahogy a C7 se).
-
tzatzikiii
tag
válasz
ntomi0730 #1696 üzenetére
Veletlenul sem kotekedni, akarok, de...
- nekem a C7 elott egy Samsung Omnia HD-m (i8910)-em volt, gyenge es allandoan megszakado wifivel, mig a C7-em meg a legalacsonyamm jelszint mellett is stabilan tartja a halozatot
- nem lilul a kijelzom
- le vagyoknyugove a s^3-tol, mig az androidos es iOS-os csicsak elborzasztanak.Ezzel tenyleg nem kotekszem, inkabb csak arra kerlek, finomitsd kisse eltulzott allaspontod. Sajnos mindig ki lehet fogni a gyengebb peldanyt adott telefontipusbol (egy lilulo kijelzoju, instabil wifis C7 nekem annak tunik), de attol meg nem kell az egesz tipust leirni.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Lehet olyat csinálni hogy összekötöm a laptoppommal és a telefenon keresztűl internetezek a laptoppal?
-
ntomi0730
senior tag
válasz
oceanearth #1688 üzenetére
A megjelenéstől gyakorlatilag C7-em volt, de elég volt...! Vettem egy Samsung I9003 galaxi SL-t. 5mp alatt talál jelet, akár offline módba is, a wifi sokkal stabilabb, a kijelző nem "lilul", stb!!! Semmilyen téren nem hasonlítható a kettő össze!!! Nem leszólni akarom a C7-t, mert nem volt semmi bajom vele, de a két telefon között ég és föld a különbség, holott szinte 1 árba van a kettő! Nagyon lemaradt a Nokia, sajnos...
-
Tyren
aktív tag
Hát én a navi-t azt a szélvédőre szoktam rakni és nem szokott lenni semmi baja, pedig elég sokat vezettem már nagy melegben, több órát (akár egész napot) egyhuzamban. Illetve most jut eszembe, hogy vezettem már nagy nyári melegben egy BluePanther, vagy milyen navival is. Ha annak nem lett semmi baja, akkor egy Nokia telónak sem illene. Annyi, hogy oda is fújatok levegőt a légkondival (mármint a szélvédőre), bár nem tudom, hogy számít-e.
A telefonomat autóban nem szoktam navigációra használni, így erről nem tudok mit mondani.
A használati útmutatóban benne van, hogy milyen hőmérsékleten kell tartani. Racionálisan gondolkozva nem kéne, hogy baja essen, de én lehet, hogy a telefonomat én sem merném kitenni a szélvédőre, mert ki tudja, de ez azért van mert én túlságosan kötődök a telómhoz
Nagyon meglepődnék, ha baja lenne. -
kris75
aktív tag
válasz
Arthuro_Adam #1692 üzenetére
Hi!
semmiképp! A középső konzol jobb oldalán van a telefon tartó nokia univerzális oda teszem, onnan is nagyon jól tud navigálni online és nem süti a nap.( Ford Focus)
Krs -
holodp
aktív tag
Ha már navigáció:
Ti a szélvédőre teszitek a telót? Mert ilyenkor nyáron én nem merem odatenni, mert félek, hogy szénné égeti a nap, olyan forrón tűz. Nem árt az a telónak? -
sunone
aktív tag
ha valaki gyakran hasznal navit a telefonjan, talan erdemes elofizetnie egy apro net csomagra.., 600 penzert adnak mar tulforgalmazas nelkuli mobilnetet, barmekkora az adattartalma, a navinak elegendo a limitalt savszel is - szerintem.
-
kp78
addikt
válasz
oceanearth #1688 üzenetére
Vhogy így vagyok én is. Nem 100% tökéletes a navi, de bárhová megyek, csak lerántom a térképet, és kész, nem kell warezolni semmit
-
oceanearth
őstag
Én nekem az 5800-m gyorsabban talált jelet mint a C7, de a C7-re se panaszkodom, sőt... Sokkal gyorsabb nekem totál off-line-ba, mint bármelyik GPS készülék, amit eddig használtam.
Megmondom őszintén engem ez az 1 dolog tart a Nokiánál. A kis kompromisszumokkal ugyan, de használható, gyors, egyszerű, sok funkcióval rendelkező, ingyenes, jó lefedettségű navigáció. Ha ez nem lenne, már kidobtam volna régen a telefont az ablakon. Ja és a szifon névjegyzékét nem látja a az autó audio rendszere... -
kp78
addikt
válasz
oceanearth #1686 üzenetére
5800 gyorsabb C7-nél csak a beépített gps-t használva? Kizárt.
De ha Neked olyan, örülj neki.
Én minden esetre elégedett vagyok a C7 pozicionálási sebességével.
Nem azt mondtam, hogy mindig 5 perc kell neki, hanem max. 5 perc. -
adrianzen
csendes tag
úgy néz ki, h sikerült köszönöm szépen
-
Tyren
aktív tag
válasz
adrianzen #1682 üzenetére
Igen azért szürke. Az az igazság, hogy offline módban nagyon lassan és nehezen talál jelet. Kell neki a szabad ég és szerintem az 5 perc még kevés is. Legalábbis nekem volt hogy nem volt neki elég. Autóban csak úgy működik, ha a szélvédő alá rakom, a tető túlságosan árnyékol.
-
adrianzen
csendes tag
útvonalat tudok így tevezni az működik is így de majd holnap próbálkozom még munkába menet vele hátha, de szerintem azé szürke a jel mert az előző pozíciót látja még
-
adrianzen
csendes tag
ha wifivel csatlakozom akkor minden ok, piros jellel a pozíció, de most így nincs net a jel szürkével van jelölve nem pirossal vagy ilyenkor is pirosnak kéne lennie?
-
adrianzen
csendes tag
köszi szépen
ezzel meg is vagyok de ilyenkor nemkéne pozíciót is találni neki? -
adrianzen
csendes tag
sziasztok
segítségeteket szeretném kérni, hogy offline módban, hogy tudom használni a gps-t, ha lenne valaki aki leírná nekem privátba vagy ide a pontos részletes beállításokat azt nagyon megköszönném, hogy mit mire kell esetleg állítani és hogy , mit miért , mi mire jó
régóta próbálkozom vele de egyenlőre nemsok sikerrel wlannan működik de anélkül offline-ba nem
segítségeteket előre is köszönöm -
sunone
aktív tag
válasz
karldergroße #1673 üzenetére
emaxstore
tegnap lemértem stabil 11-12MB/s-ot tud olvasásban a kártya, írásban 10-11-et. -
oceanearth
őstag
Na végre találtam egy épkézláb és gyors módot, hogy lejátszási listákat lehessen kreálni, így valamennyire használhatóvá válik ez a fostalicska, geciszar húgygödör gyári zenelejátszó.
Hátha valaki még küzd ilyen problémával.
Felrakni a memória kártyára vagy a mass memoryra mappákban a zenéket. Csatlakoztatni kell a géphez a telót OVI suite módban (tárolóhely mód nem jó). Sajátgép / Hordozható eszközök / C7 / mass memory v. memóriakártya. Megnyitni azt a mappát ahol a zenék vannak. A trükk pedig ott van, hogy OVI suite módban ha kijelölitek a zeneszámokat és jobb klikketek, akkor egészen más opciók jönnek ki a jobb klikkre, mint tárolóhely módban. Az 1. opció az lesz, hogy lista létrehozása. Na ez kell nekünk. Itt létrejön egy .pla nevű lista fájl, amit tökéletesen lejátszik a teló. ezek után lehúzzuk a telót a gépről és már ott is lesz a lejátszási listák között az új fájl.
Lehet ez csak nekem új, de szerintem baromi hasznos, hogy kb. 5 mp alatt lehet normális lejátszási listát készíteni. Nem kell össze-vissza mentegetni, megnyitogatni bármilyen lejátszó programban...Egyedül azt nem értem, hogy ennek a szemét Nokiának miért pont az OVI suite módba kellett rejtenie ezt a lehetőséget... Totál irracionális.
-
sunone
aktív tag
..és egy hét alatt meg is jött a 16GB-os kártyám ötezer forintért...
-
Omaga96
csendes tag
Erre a tartóra gondoltam.
-
Tyren
aktív tag
válasz
irmacsek #1667 üzenetére
Nah ez nekem kicsit kesze-kusza, nem tudom, hogy a zenével pontosan mi a probléma.
A bluetooth-on kapott dolgokat nem tudom, hogy pontosan hova menti, de ez már a régebbi S60-as telóknál is furcsán ment.
Mindenféle hangokat a profilok testreszabásánál tudsz állítgatni.
A telefon hátulján lévő két rács közül pedig csak az egyik mögött van hangszóró, ha erre gondoltál, a másik csak dísz.A vaterás linkedet én nem tudtam működésre bírni. Javaslom, hogy használd a fórum link kezelő megoldását, sokkal elegánsabb. Üzenetíráskor a smiley-k fölött lévő gombok között van.
-
irmacsek
csendes tag
Újabb kérdéseim vannak!!Blútuszon küldtek számokat,és az opciók nem ír ki mentést,és ezért alkalmazások-keresés-zene itt találom a számokat,de miért??A főoldalon ugyanaz a zene kint van,és nincsenek benne a számok!!Másik kérdésem,hogy az üzenet hangokat hol lehet beállítani,mert nem találom sehol!És olyan érzésem van mintha csak az egyik hangszóró szólna,nálatok nem?Köszi a válaszokat!
-
Omaga96
csendes tag
Sziasztok.
Használ valaki ilyen telefontartót? Stabilan rögzíti? Nem nehéz kivenni belőle? És nem koptatja esetleg a sarkoknál?
Előre is köszi a választ.
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/tok_tarto/samsung_hoz/nokia_c7_autos_tarto_1461079717.html
-
Tyren
aktív tag
válasz
lacey1989 #1662 üzenetére
Igen, ez a nem gyári garancia. A gyári garancia 2 év teljeskörű. Ilyet kapsz, ha Media Marktban (vagy hasonlóban) veszed, vagy bármelyik szolgáltatónál.
Teljesen személyes vélemény, de nekem sokat jelent, hogy nem egy kis bolt ad rá garanciát, hanem a gyártó és nem 1, hanem 2 évet. Adott esetben ha el akarod később adni a készüléket, akkor sokat jelenthet. -
Lewontius
csendes tag
válasz
oceanearth #1658 üzenetére
Sziasztok!
Oceanearth, ez nagyon nagy segítség volt, köszi szépen!!!!!
Annyi mindent megpróbáltam már az Ovi Store visszaszerzése érdekében, de csak ez segített, ez viszont gyönyörűen és rendkívül egyszerű!!!
Csak egy jó tanács azoknak, akik még meg akarják csinálni:
A 6. lépésnél ha az OviStore belépésnél csak áll és tölt, akkor csak simán ki kell lőni, folytatni a telepítést a 7. lépéssel és újraindítás után tökéletesen fog menni!Mégegyszer köszi ezt a linket, nagyon megszépítette a hétvégémet!!
-
-
Tyren
aktív tag
válasz
lacey1989 #1659 üzenetére
A Pannon lehet, hogy csak 1 év garanciát ad rá, de az ott vásárolt telók gyári garanciásak, tehát érvényes rájuk a 2 éves Nokia garancia. Ellenben a GSM boltokban rendszerint csak doboz nélküli, 1 év bolti garanciás termékek vannak, ezért olcsóbbak. Persze van náluk is rendes dobozos, gyári garanciás, csak az nem a nagy betűkkel meghiredtett áron
A legjobb, ha új készüléket veszel, gyári garanciával. Ha a szolgáltatónál veszed, akkor annyi előnye van, hogy nem csak a Nokia szervízhálózatára támaszkodhatsz. Ellenben ugyebár függő telefonod lesz. -
lacey1989
csendes tag
Sziasztok üdv mindenkinek!
Nekem is megtetszett a nokia c7-es, de felmerültek üzletek ahol olcsóbbak ezek a telók.
Küldök pár linket, hogy szerintetek melyik helyről érdemes megvenni, vagy menjek pannonhoz és náluk érdemes, bár ott csak 1 év garanciát adnak rá.
Remélem tudtok segíteni és tanácsot adni! Ha tudtok még helyeket ahol érdemes vagy a legbiztonságosabb a fehér C7-et megvásárolni írjatok. Ja a pannonnál meg csak fekete van..http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/14642-nokia-c7
http://vip-phone.hu/spd/8305/Nokia_C7_MetalAUTOS_TOLTO -
oceanearth
őstag
Köszönök mindent segítséget!
Végül így csináltam meg, mert itt nem kellett a szignózással bajlódni!
Ha valaki hard reset után nem tudná felrakni az OVI áruházat akkor ezzel tuti menni fog.
http://www.dreamstrikes.com/symbian-s-3-symbian-anna-applications/510653-ovi-store-unable-install-real-solution-fix-c7.html#ixzz1MWtvLxNI
Üdv
-
kyru74
aktív tag
válasz
oceanearth #1655 üzenetére
-
kyru74
aktív tag
válasz
oceanearth #1655 üzenetére
Itt nézzél szét van belőle több is [link][/L És utána fel tudod rakni az Ovi storet meg a Maps-ot.
-
kyru74
aktív tag
válasz
oceanearth #1652 üzenetére
Igen mivel hard resetet csináltál így ezek törlődtek telepised fel a Qt fájlt és utána már jó lesz
[link] -
oceanearth
őstag
Sziasztok!
Tud valaki egy tényleg működő megoldást arra a problémára, hogy hard reset után, hogy lehet visszaállítani az OVI storet meg a MAPS-ot?
Köszi
-
irmacsek
csendes tag
válasz
Georgie1224 #1643 üzenetére
Köszi szépen a segítségeddel sikerült!
Ha nem írod le,akkor az életben nem jövök rá!!!
-
adrianzen
csendes tag
sziasztok tud valaki segíteni abban, hogy a rezgés érősségét mégföljebb lehessen venni valahogy vagy szervízkód alatt valahol?
-
datolya
csendes tag
Szia!
de nekem ezt mindennap csinálja, és utána pedig kiírja, hogy offline üzemmódban nem talál semmit, speciel tegnap a II. bolyai utcába szerettem volna eljutni, és az létező utca.
szóval nem értem.lenne még ötleted? a beállításokat végig néztem mit írtak a többiek. tehát az rendben van.
de egyszerűen nem hajlandó semmilyen utcába, helyre elvezetni, mert azt írja, hogy
"keresés sikertelen offline üzemmódban" . és azért bosszant mert net nélkül is kellene, hogy navigáljon, jah és tök üres lesz a térkép rész.............
szedjem le az egészet és tegyem fel újra? vagy vigyem szervízbe? vagy?
már a hajam hullik))))))))
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek abban (és előre is elnézést, mert biztos volt már), hogy a GPS miért írja ki, hogy offline üzemmódban nem talált semmit?
net nélkül is működnie kell nem? mit állítottam be rosszul??? már lassan megőrülök, mert nem tudom használni. időnként a saját pozíciót is németországba teszi???? nincs is letöltve az a térkép. csak Mo.
Könyörgöm segítsetek!!!Köszönöm előre is.
-
Georgie1224
tag
válasz
irmacsek #1642 üzenetére
Ha folyamatosan nyomod a képernyőt lehet szerkeszteni azt. Ott az egyik + jellel ellátott helyre nyomsz, akkor előjönnek a fontosabb app-ok.
Itt neked a hivatkozásokat kell kiválasztani, utána bejön egy pár app pontosan 4db.
Rányomsz és beállítások. Az általad kiválasztott helyre keresed ki a kívánt app-okat.
Az összes a telefonban levő app kirakható, még a játékok is. -
irmacsek
csendes tag
Megvan a c7!!!Nagyon szép teló,még csak próbálgatom,de elég hülye vagyok hozzá!!!Eddig egy dolog van ami elkeserít,az a rádió kihangosítva valami borzalom,olyan halk !!!A főképernyőre szerettem volna kitenni agy-két ikont pl:fényképező,számológép stb,de ezeket nem ajánlja fel,vajon miért???A gps-t holnap fogom kipróbálni!Érdekes hogy az enyémben nem találok csengőhangokat(gyáriakat),mondjuk használtan vettem!!!
-
zolee-coul
csendes tag
Hellosztok !
segítségeteket kérném, C 7 nél ha be van állítva képernyővénönek az óra , akkor az halványan megvilágítja a kijelzőt, mennyivel fogyaszthat többet ?? tapasztalatból mennyivel előbb merül le a teló ?feltettem a telóra a Garmin programot és hozzá térképet, ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata hogy a Garmin mennyire jó program , mennyire megbízható ? stb stb.
hasonlítva az ingyenes nokia térképprogramhoz ? előny - hátrány ?köszönöm előre is válaszokat és segítségeket,
üdv : Zoli
-
néha
aktív tag
Sziasztok, ma lettem tulajdonosa egy c7-nek, tudnátok abban segiteni, hogy milyen video lejátszót tudok a telora tenni ami viszi aqz avi-t?
Előre is köszi! -
andrás47
senior tag
Az Opera böngészőben,mikor valamire felmegyek Gmail,startlap stb.ezeket úgy látom elmenti,vagy én tettem hozzá a + jellel,de nem tudom törölni őket,biztos apróság hol van ez a böngészőben,de nem találok x-et sem ha valami megvan nyitva,illetve ha el van már mentve hol lehet eltüntetni,beállításoknál sem találtam.Bocs a bénaságomért.
-
blt.62
őstag
Szio!
A C7-en az SPB Időjárás van fent,és be van állítva Szeged. Ez működik is,de nincs rajta semmilyen Magyar város se,csak külföldi városok. Be se lehet állítani másik Magyar várost,mert nem engedi. Lehet ezt valahogy állítani,hogy több hazai várost is betudjak rakni? -
irmacsek
csendes tag
Köszi a segítséget!Ezen a héten veszem meg!Htc desirém volt,de rájöttem hogy nem minden az hogy android van rajta!!Akkor az a legjobb,ha a gyári ovit tetetem fel!
-
irmacsek
csendes tag
Érdeklődnék,hogy a c7-re lehet-e tenni olyan gps-t,mint régen az n82-re??Garmin volt rajta és net nélkül szépen ment!Vagy van már azóta net nélküli,ami garminnál jobb?Köszi a válaszokat!
-
helenne
tag
nem tudom, hogy mi történt ma. eldobta az agyát a jukebox és semmit sem akar lejátszani. elkezdi, aztán kilép a teló a progiból. volt valakinek ilyen élménye?
-
TaylorPro
addikt
Sziasztok! Már reggel meg is vették. Android? Egyenlőre kitartok a Symbian mellett. Meg fogtok lepődni, N8-cra váltok. A kamera miatt. És addig nézegettem hogy piszkálja a fantáziám. Jukebox: menü, eszközök, beállítások, megjelenítés készenlétben pipa be.
-
helenne
tag
válasz
TaylorPro #1617 üzenetére
Hát, ez lenne a kézenfekvő, de megtettem és a kb huszonnéhány zenéből látott 6ot? Na, ezért kérdeztem.
Viszont lehet, hogy amatőr vagyok, képtelen vagyok kirakni az említett lejátszót....Jukebox.... az "asztalra", hogy ne kelljen folyton a menübe túrnom.
Sajnos csak az alapok vannak benn az útmutatóban. -
TaylorPro
addikt
Eladom a C7-et: [link]
-
helenne
tag
Sziasztok! Mindenkitől elnézést kérek, ha már megválaszoltátok volna, amit kérdezni fogok. Olyan gondom van, hogy a C7esem nem látja a memória kártyán levő mp3-makat. Van egy böngészőm, az felismeri, de a teló nem teszi be a menübe, tehát nem is látom a zenelejátszóban. Mintha nem is regisztrálná a memóriakártyát. Nem segít az újraindítás sem
Hogy tudnám megoldani?Kérlek segítsetek! Előre is millió köszönet!!!!!!!!! -
-
sunone
aktív tag
valaki ajánljon legyen szíves egy korrekt mp3 lejátszó alkalmazást a gyári szutyok helyett
köszönöm. -
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1602 üzenetére
Mint írtam, nem vettem észre. De tartalék akkumulátornak tökéletes-ennyiért!
-
TaylorPro
addikt
USB OTG 677,14 Ft ebay. [link]
Ma jött meg, kb 20 napra. eredeti Nokia és ultrakirály! A 8GB-os M2-őt a SanDisk micro olvasójával lazán kezeli. Nem volt hülye aki kitalálta az már tuti! A Logitexh VX nano egerem nem viszi de az nem is lényeg. Mással még nem próbáltam. Hogy éri meg ennyiért eladni? Itt meg adják 3000FT+posta.
-
Omaga96
csendes tag
Sziasztok.
A navigációban hol lehet beírni a célpont címét? Nekem csak az előzmények között lehet keresni. De mivel még nem tudtam semmi címet beirni, előzmény sincs. Az otthon, címét sem tudom beirni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest