- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
datolya
csendes tag
válasz
oceanearth #4297 üzenetére
a kékfog az tényleg sokat visz, nekem az szinte sosem kell, a leveleimet meg a m.helyen olvasom. szal én tényleg keveset használom, szinte csak telefonálok. időnként mikor rámjön akkor rengeteget játszom vagy videózok, de ezek ritkán fordulnak elő. akkor 1 nap alatt lemerül persze, nekem is.
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
ha valamilyen netes játékot szeretnék játszani és a telefon azt írja "get flasplayer" mit kell akkor letöltenem? egyáltalán lehet ilyen jellegű játékot játszani a telefonon? vagy van v.milyen browser amibe van flasplayer? az adobe-ról nem jött le.
Köszi előre is.
-
datolya
csendes tag
huh! látom lavinát indítottam el a 4-5 nappal
vannak időszakok amikor kevésbé használom tény, de amikor nyúzom akkor nekem sem bír ennyit, talán akkor másfél napig elmegy.
a belle frissítés után volt az hogy 35-39 órát bírt ki, vagy csak 24-et, aztán feltettem az app stopot, meg még nem tudom mi történt
azóta 4 napig is kitart, ha csak letörlöm róla a port akkor 5-ig is
mik futnak neked a háttérben, ha nem vagyok indiszkrét?
-
datolya
csendes tag
válasz
old rocker #4286 üzenetére
Hali!
Fel kéne tenned az APP STOP-ot, tovább fogja bírni az aksi, nekem már 4-5 napot is elmegy így. Ugyanis a háttérben rengeteg minden működik, amit nem látsz és az app stoppal ezeket ki tudod kapcsolni.
-
datolya
csendes tag
válasz
old rocker #4247 üzenetére
Hali!
nincs piros gomb, bal alsó sarokban van egy nyíl és azzal. vagy a jobb alsó sarokban a "háromvonalas" -ra nyomsz és a listából kiválasztod a kilépés menüt.
-
datolya
csendes tag
semmi, ugyanugy van a zöld kis ikon alatta hogy: itt és most. azért nem értem, mert egyszer már működött, most kb. két hete nem. nem kell mindig, de néha jó lenne.
megcsináltam amit írtál, nekem is van olyan, hogy bejelentkezés. valszeg az volt a baj, hogy nem volt aktiválva a nokia fiók.
köszönöm az ötletet, így már működik!!!!
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki használja az itt és most szolgáltatást, annak működik is? Nekem hetek óta nem találja, hogy hol vagyok.
mi a gond? wi-fi van adatkapcsolat is, gps-nél ott vagyok ahol vagyok ennél meg nem.
Hiába írom be azt is, hogy Budapest.... ecccer találta meg, hol vagyok azóta se.
Köszönöm előre is. -
datolya
csendes tag
Sziasztok!
érdeklődnék, hogy telefonon van olyan, hogy nyári időszámítás? mert én most valahogy nem találom...
Köszi előre is. -
datolya
csendes tag
akkor vajh miért nem működik?
csak wifi-t használok, otthon. és mióta megvan,nálam ennek a 3 dolognak nincs funkciója, csak vannak, mivel nem tudom használni.
időjárásra feltettem a foreca-t. még jó, hogy az itt és most elindult, egy időben az se ment.tudsz valami megoldást esetleg?
köszi. -
datolya
csendes tag
válasz
karldergroße #3790 üzenetére
lehet akkor gps függő? én már nem értem ezt az egészet, előttünk valaki írta, hogy szépen megy neki, és telenoros.
én vodás vagyok, de kártyafüggetlen a teló (made in Hungary)!
mindent tök időben megkapok, de nem mindegyik cucc működik......
-
datolya
csendes tag
válasz
karldergroße #3777 üzenetére
Ez nekem is így van. a belfos óta ez nem működik, de nekem még a leírások, meg a bejelentkezés sem működik a frissítés óta. az időjárásnál ugyan ezt a hibaüzit kapom, mint te.
ezt microsoft szart ahogy lejött úgy töröltem........ nem az a gond, szerintem magával a belfossal van probléma.
-
datolya
csendes tag
Szia!
Köszi nem, nem névjegy volt, mert ott az összes névhez tartozó telefonszámot megtalálom. Ez konkrétan egy név volt kis képpel és akkor ha ráböktem, azzonnal azzal tudtam beszélni.
képet sajna nem tudok mutatni erről, mert eltünt az ikon.
olyan volt mint az SPB shell-nél a kedvenc névjegyek és akkor egy kép alatt ott volt a név és nem kellett keresgélni, kitetted a főképernyőre és kész.
így esetleg?
vagy lehet azért tünt el, mert a bel (direkt így írom) legújabb agymenéses frissítését letöröltem?? ezt microsoftos baromságot?
vagy lehet, hogy szimplán nagyon "szőke" vagyok?
-
datolya
csendes tag
válasz
spurika #3764 üzenetére
És esetleg abban tudnál segíteni, hogy a frissítés után, eltünt egy ikon a főképernyőmről, történetesen a barátom neve a telefonszámmal. Ezt most nem is találom, (vagy jól elfelejtettem) hogy milyen címszóval lehet visszatenni, magát az ikont. tudod ilyen kedvenc telefonszám, csak ráböksz és már hívod is.
(bocsi nőből vagyok érthető volt, hogy mit is szeretnék?)
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy miért nem működik a navigáció frissítések után? leszedtem az egészet, újra feltettem, és megint nem talál jelet órákig......
kb. egy hónapja csináltam rajta gyári beállítások visszaizé, meg töröltem mindent, majd újra feltettem. utána működött. tegnap letöltöttem az új frissítést, és most megint behalt a navigáció........
független nem hackkelt teló made in hungary. mióta lett az anna meg ez a fos bel (má a nevét se írom le annyira utálom) azóta csak problémám van a c7-tel.... hol ez, hol az. de a navigációs probléma lassan állandósul........basszus.
bocsi, de mérges vagyok.köszönöm ha valaki tud segíteni mit tegyek.
-
datolya
csendes tag
válasz
spurika #3201 üzenetére
közben rájöttem, honnan kell törölni. a frissítések miatt úgy érzem szétesett a telefonom, ami eddig egy helyen volt, egy ikonnal, most több ikonra hullott. nah mindegy
szóval letöröltem, meg feltetettem. itthon a 4 fal között gondolom most nem fog jelet találni.
ha esetleg nem sikerült újratelepítés után, akkor mit tegyek formázzam az egész telót és kezdjem elölről a telepítéseket? -
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a gps miért nem működik? minden legális rajta, kártyafüggetlen a teló, frissítések fent.
Tegnap 1 óra alatt sem talált jelet.Ez létezik, hogy az anna hibája? azután kezdte ezt csinálni, de most már azért túlzás az az 1 óra............
vigyem szervízbe?
Köszönöm előre is.
-
datolya
csendes tag
Szia!
Nekem is van ilyen problémám az anna óta, hogy rányomok az ikonra és nem nyílik meg az alkalmazás.......
mióta ezt a hülyeséget (annat) rátettem csak a bajom van a telefonnalTegnap használni akartam a gps-t és kb. 10-15 percig nem talált magára, arról nem is beszélve, hogy az alsó rakparton mentem ez meg az október 6. utcával navigált és folyton dumált hogy balra meg jobbra........ azt hittem a földhöz vágom.
anna óta a gps sem működik és tök használhatatlan az egész, vagy a múltkori frissítés óta nem tudom, de tökre gagyi lett a navigáció így. -
datolya
csendes tag
Szia!
Nekem is nagyon tetszenek a munkáid én most a textura indigót használom, az ax illusion typ 7-től meg egyenesen be vagyok halva............
ha már az ikonok is szóba kerültek, olyat esetleg lehetne, hogy inkább a régi szoftveres verzióra hasonlítsanak?
ez az annás kerek cucc nekem annyira nem jön be.
amennyiben lehetséges ez és tudsz ilyen megoldást és esetleg egy ilyen el is készül.................. értesítenél?
nagy riszpekt és köszönet előre is!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
datolya
csendes tag
Nagyon köszönöm a fülhallgatóra vonatkozó válaszaitokat, hosszas mérlegelés után egy sennheiser mellett döntöttem és azt hiszem jól, szuperül szól!
Köszönöm mindenkinek még1x a hasznos tanácsokat.
-
datolya
csendes tag
Köszi!
Igazándiból zenehallgatásra kell, persze nem konkrétan tettem fel a kérdést, az én hibám. Amit a készülékhez adtak kissé kong, meg visszhangos, ahelyett gondoltam valami normálisabbra. Tulajdonképpen vehetnék bármilyet ami 3,5 jack dugóval rendelkezik és akkor az már jól fog szólni?
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen fülhallgatót érdemes vásárolni a telefonhoz?
Köszönöm előre is. -
datolya
csendes tag
Engem olyan mélyen megsértettek ezzel az annával, hogy még!
) csak a gyík van vele és ráadásul olyan ronda, hogy szavakat nem találok rá. Még új témákkal se tudom feljavítani az ikonokat, 2x kell nyomni, hogy megnyíljon rajta valami, tök hamar lemerül........nagyon mérges vagyok.
Remélem én is, hogy valami lesz, mert így tök élvezhetetlen, és tudom, hogy szőke vagyok
) , de egy pár olyan dolog is lett rajta ami tök fölösleges (nekem legalábbis), gondolok itt az nfc-re meg még ez a sok közösségi vacak ááááááááááááá kész vagyok.
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
tudnátok abban segíteni, hogy az anna miatt elvesztett játékikonra keresztet vethetek-e vagy valahogy vissza lehet szerezni? csak egy ronda mappa kép van helyette, mondjuk az összes ikon egy hányadék, de hogy a jó kis gamepad helyett csak egy mappa ikon lett????
Köszi előre is.
-
datolya
csendes tag
válasz
dave_gahan #2558 üzenetére
Aham értem, szóval akkor ez még majd később lesz érdekes amikor több ilyen készülék lesz, amin rajta van.
Köszönöm a választ! -
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek abban, hogy mi az a communicator, mire lehet használni? Most, hogy frissítve lett az anna-val (fúúúúj) lett egy pár olyan dolog amiről fogalmam sincs, például az nfc-t se tudom micsoda.
Köszönöm előre is. -
datolya
csendes tag
Akkor segíts kérlek, hol találok jó témát?
)
Az Ovi-n annyira gagyik vannak, hogy szóra sem érdemes. Eltünt egy pár ikonom, pl. a játék ikon helyett csak egy mappa ikon lett stb. Azt is el tudnád mondani, hogy hogyan tudom kilőni a háttérben futó dolgokat? Annyira nem vagyok nagy szakértője a telefonnak), viszont ezt az annát nem bocsátom meg a nokiának. über ronda, szar.
Köszi előre is -
datolya
csendes tag
szerintem tök ronda az anna, ráadásul eddig elment a telefonom 2 napig most jó, ha egy napot kibír. szar ez az egész úgy ahogy van. Amennyire szerettem a telefonom, most annyira utálom. ronda és hamar lemerül.
témákat meg annyira nem lehet találni hozzá, hogy még. -
datolya
csendes tag
válasz
littlejohnny #1806 üzenetére
Szia!
és az utángyártottat hol vetted?
a neten egy helyen találtam, de ott azt írták nem kompatibilis ez a CA 75U a nokia c7-tel.
egy kicsit tanácstalan vagyok, azért gondoltam, hogy bemegyek nokia "irodába" gondolom ott árulnak, vagy lehet rendelni a honlapjukról, azt még nem néztem.
-
datolya
csendes tag
nem én ezt a ca 75u-t mint tv-kimeneti kábelt találtam a neten, én azt szeretném, hogy a tv-n keresztül nézzem mondjuk a videókat, meg úgy játszhassak.
(kicsit még nem vagyok hozzáértő a telóhoz)
kb. két hónapja vettem, de imádom.
ki akartam kerülni, hogy nokia boltba menjek, de akkor inkább személyesen intézem el a vásárlást, mint neten keresztül.
Köszi a választ!
ui: és igen nem volt benne sajna
-
datolya
csendes tag
Szia!
de nekem ezt mindennap csinálja, és utána pedig kiírja, hogy offline üzemmódban nem talál semmit, speciel tegnap a II. bolyai utcába szerettem volna eljutni, és az létező utca.
szóval nem értem.lenne még ötleted? a beállításokat végig néztem mit írtak a többiek. tehát az rendben van.
de egyszerűen nem hajlandó semmilyen utcába, helyre elvezetni, mert azt írja, hogy
"keresés sikertelen offline üzemmódban" . és azért bosszant mert net nélkül is kellene, hogy navigáljon, jah és tök üres lesz a térkép rész.............
szedjem le az egészet és tegyem fel újra? vagy vigyem szervízbe? vagy?
már a hajam hullik))))))))
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek abban (és előre is elnézést, mert biztos volt már), hogy a GPS miért írja ki, hogy offline üzemmódban nem talált semmit?
net nélkül is működnie kell nem? mit állítottam be rosszul??? már lassan megőrülök, mert nem tudom használni. időnként a saját pozíciót is németországba teszi???? nincs is letöltve az a térkép. csak Mo.
Könyörgöm segítsetek!!!Köszönöm előre is.
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban (elnézést, ha már volt ez a kérés), hogy amikor a zenelistába bemegyek a keresésnél a lemezborítókat mutassa a lista és ne a hangjegyeket.
Remélem érthető volt a kérdésemA másik, hogy nálatok volt már olyan probléma, hogy a készülék időnként lefagy? tegnap fotóztam vele, utána nem tudtam lapozni a képek között, ki kellett kapcsolni, majd újra indítani, ez kezdődő szoftverhiba, vagy esetleg más? Időnként más alkalmazásba is belefagyok.
Nagyon köszönöm előre is.!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest