Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Találtam egy ilyet is: [SPB_weather]
Cserébe kaphatnék egy linket a működő handy blacklist programhoz, amit már korábban is kértem? -
kp78
addikt
Szerintem az SPB Mobile Shell látványos, viszont csak az időjárás részt nem lehet használni belőle
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok mondani,hogy jelen pillanatban melyik időjárás programnak a legszebb,legrészletesebb,leglátványosabb a grafikája? Ami jó a C7-re és az új symbiánra?Fontos volna az is,hogy magyar menüs legyen,legalábbis a napok nevei,adatok,stb. -
Georgie1224
tag
válasz
pulykatojas #1288 üzenetére
Be lehet állítani, hogy csak az egyiket használod 3g vagy gsm, vagy a kettős mód, amikor 3g elérhető azon lóg a teló, ha csak edge, akkor meg azon.
-
pulykatojas
csendes tag
Hy!
Az "adathasználat saját országban" pontban mit jelentenek a beállítási pontok- Automatikus, Csak saját hálózat, Mindig rákérdez, Csak WLAN?Mit kell beállítani ahhoz, hogy csak akkor netezzen amikor én akarom?
-
pulykatojas
csendes tag
Szijasztok!
A hálózat beállításoknál mi a különbség a GSM, 3G, kettő beállítás között.
Előre is köszi a válaszokat! -
pulykatojas
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Most újítottam egy nokia C7-et, át szeretném tenni az előfizetéses kártyámat a régi telomból, csak nem tudom, hogy hogy kell beállítani a netet, (az egyéb dolgokat a telón) hogy ne legyen orbitális telszámlám.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
kp78
addikt
válasz
tzatzikiii #1285 üzenetére
Esetleg egy linket lehetne kapni ehhez a handy blacklisthez, vagy hogy melyik verzió ami fut nektek? Kipróbálnám már csak kíváncsiságból is. Előre is
-
tzatzikiii
tag
válasz
oceanearth #1284 üzenetére
Az adott program beallitasainal lehet ezt kiiktatni.
Pl. Operaban: Settigns -> advanced -> connection: always ask opciot megvaltoztatni valami masra. Nekem amugy ez egy hasznos feature, egyedul a push mailnel allitottam be egy automatikus opciot (mobilnetet), a tobbinel szeretem magam eldonteni.
@blt.62: nagy igazsagot fogok mondani: kulonbozoek vagyunk.
en tenyleg halas vagyok a Handy Blacklistert, nekem az egyik legjobb program, ami eddig felkerult a telefonomra.
-
oceanearth
őstag
Másoknak is csinál olyat a telefon, hogy ha megnyitok egy programot amihez adatkapcsolat kell, akkor a következő üzenet fogad.
"Hálózati kapcs. szükséges. Megad hozzáférési pontot a csatlkkaozáshoz?" és itt ki lehet választani, hogy vagy WAP, Net, vagy Web.Rohadtul idegesítő, hogy mindig végig kell nyomni, hogy mire menjen fel.
Kapcsolat beállításainál az adathasználat saját országban Automatikusra van rakva.
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1280 üzenetére
Nagyon szívesen!
Végre ismét bebizonyult,hogy a mások által hülyeségnek tartottfelvetések,más embernek segítséget és hasznosat nyújtanak. Ezért van értelme a fórumnak!
Örülök,hogy neked is tetszik a hívásszűrés,azoknak akik különleges munkakörben dolgoznak nagyon jól jöhet. -
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1280 üzenetére
Igen, be is rögzült. Mindig egyből kikapcsoltam. A C7 esetében is, és tegnap döbbentem rá hogy itt jó.
-
tzatzikiii
tag
Koszonom, tenyleg jo a Handy Blacklist!
Ami az akksit illeti: az pl nekem is kardinalis kerdes, hogy elmenjen minimum ket napot, mert ha ejjel dolgozom, nem tudom este toltogetni a telefont. Mondjuk ennek ellenere nem rakom szinte soha energiatakarekos modba, kozepes hasznalattal igy is elmegy 36-48 orat (es ebbe benne van napi 15 perc Sportstracker reggelente, kb 30 perc bongeszes, orankenti push e-mail, neha mobilTV...).
Taylor: 1.1 alatt is megy a duplabetus kereses is,
, valami, amire hiaba vartunk az i8910-en, mi?
-
kp78
addikt
válasz
TaylorPro #1277 üzenetére
Minden dupla betű megy.
blt.62
Vmilyen program, ami gps-t használ fut, és ez nagyon nem jó, mert a gps az egyik, ami leginkább szívja az akksit.
Nekem nem sikerült csak úgy kitenni a műhold jelet, csak ha google maps, vagy térképek, sporttracker, vagy vmi fent említett progi fut. -
blt.62
őstag
Szio!
Megjelent valamitől (lehet,hogy véletlenül kapcsoltam be) az aksi jel mellett a GPS jel,egy kis műhold jel.Ha rákattintok akkor kiírja,hogy "Gps elérhető". Ez gond,hogy ott van,vagy hogyan tudom levenni onnan? Bocsi a kérdésért de zavar,hogy nem tudom hogy miért került oda. Előre is köszi! -
TaylorPro
addikt
Nem tudom hogy másnak feltűnt-e, de a PR1.2 óta javították. Mert ugye eddig ékezetesen nem kezelte az irányított keresést ezért ezt ki kellett kapcsolni. De mostanra tökéletesen működik. Itt kapcsolható be: beállítások, telefon, érintő képernyő, irányított keresés be.
-
Tyren
aktív tag
válasz
oceanearth #1271 üzenetére
Szerintem ennek a topicnak nem erről kéne szólnia. Ha valaki azt szeretné, hogy sokáig bírja a telefonja, akkor próbáljunk meg segíteni neki. Nem mindegy, hogy miért szeretné ezt? Ne legyünk szűk látókörűek, vannak emberek, akiknek más igényeik vannak, mint nekünk. Esetleg azért, mert valaki az életvitel révén mondjuk csak 2-3 naponta tudja tölteni a telefonját, mert egyébként nincsen hálózatközelben. Vagy mittom én, de nem is érdekel.
Amúgy az 5-6 nap az tényleg valami igen extra lehet, azt én nem tudom elképzelni sem. De nálam 2 napot elmegy úgy, hogy netezek vele rendesen.
Ami nagyon meríti az a WLAN, a BT, az adatkapcsolat és tapasztalataim szerint legfőképp a GPS. Navigációra használva elég hamar elfogy a szufla.
Az én tapasztalataim szerint nagyon kevés használat mellett 3 napos üzemidő még elérhető, annál többre azért ne számítsunk. Kivéve, ha nem használjuk a telót semmire. -
yanna
addikt
válasz
Ilyen alapon az se kellene hogy zavaró tényező legyen, ha 2 óránként kell töltőre dugni.
Nekem pl. kimondottan szimpatikus lenne, ha 20 napig bírná egy telefon egy töltéssel.
De lehet, hogy rosszul gondolom. -
kp78
addikt
válasz
Én sem értem, de nyilván az akksi kímélése a cél, hiszen nyilván minél többször töltöd, annál hamarabb éri az akksi azt a feltöltési/merülési ciklusszámot, amikor már gyengül az akksi kapacitása.
Ezért szoktam én 1 évesen eladni a telefonokat, olyankor a telefonra még van 1 év garija az új tulajnak, ha az akksi meg nem tetszik neki, vesz egy újat, aminek azért nem annyira horror az ára. -
oceanearth
őstag
Egyszerűen nem értem az embereket. Miért kell egy telefonnak kibírnia 6-7 napot egy töltéssel. Én nekem általában 1 nap alatt lemerül (BT mindig bekapcs, 3G, napi 1-2 óra beszélgetés, net, FM-transmitter, stb.), max. 2. Persze én használom, de minek van a telefon, ha nem erre?? Inkább kikapcsolod a képernyővédőt, inkább leveszed a fényerőt, nem netezel, nem használod a 3G-t. Gyakorlatilag lebutítod a telefont azért, hogy ne kelljen naponta vagy 2 naponta tölteni???
Komolyan mondom nem értem, miért nem lehet felrakni a telefont töltőre?? -
blt.62
őstag
Napi 2-3 hívás 2-3 perc, 1-2 sms, semmi wifi és internet,és nincs zene hallgatás se.
Ezért tartom kevésnek!
Szerinted a képernyőkímélő ami mutatja az órát,az sokat fogyaszt?
Ezért gondoltam hogy valami program meríti,pedig még az internet kapcsolat sincs beállítva,oda se tud felcsatlakozni. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok írni,hogy miket és hogyan kell beállítani,hogy nagyobb legyen az üzemideje a C7-nek? Pl.képernyőkímélő kikapcsolása,stb.
Fontos lenne mert az enyém szűk másfél napot bír ki.Viszont azt hallottam,hogy van akinek 3 napot is kibír. -
válasz
oceanearth #1260 üzenetére
WEP titkosítást tud. Meg talán le is lehet lőni a kelletlen eszközöket a hálózatról, legalábbis az biztos, hogy tételesen listázza a klienseket.
-
válasz
oceanearth #1258 üzenetére
A JoikuSpot Premium az egyetlen lehetőséged, Ovi Store-ból vagy a saját oldalukon elérhető. Egyébként egy nagy kalap szar, lassú, megbízhatatlan, gyorsan lezabálja az akkut, de legalább fizetni kell érte és nincs alternatíva. (Az ingyenes változat csak a HTTP GET kéréseket támogatja, tehát már egy üzenetet se tudsz elküldeni, mert POST-ot használna...)
Szerintem jobban megéri az USB kábelt dugdosni.
-
oceanearth
őstag
Sziasztok!
Tud valaki a telefonra valami olyan progit, amivel a telefonból WI-FI hot-spot varázsolható. Nincs BT a notimon és vmikor egyszerűbb lenne befogni wi-fin a mobilnetet, ha csak 2-3 percre kell a net, nem pedig összedugni a géppel.
Ingyenes progi kellene, vagy olcsó. pár €.Köszönöm előre is.
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1253 üzenetére
Felraktuk a Handy Blacklist-t és teljesen jól működik. Teljesen magyar nyelvű,és egyszerű a beállítása.És ami a legfontosabb,egyből foglaltat jelez,és nincs az hogy "kinyomtam" a hívást.
-
sunone
aktív tag
ha van otthon wifi halod erdemes lenne a situationst feltenned.
A fontosabb partnereket, csaladot hivascsoportba rendezned majd,
csinalnal egy home profilt, azzal, hogy csak az adott hivocsoportra jelezzen. A hazaersz, a situations automatikusan bekapcsolja az otthoni profilt, igy masok hivasa nem fog csorogni.
Talan. -
TaylorPro
addikt
Újabb frissítés: [link]
-
tzatzikiii
tag
Abszolut ertheto, mint irtam, en is ezert kenyszerulnek hivasszuresre, csak egyelore meg nem vettem a faradsagot, es nem kerestem megfelelo hivasszurot.
Az energiatakarekos mod szerintem a hangerobol nem vesz le, csak a rezgesbol. Legalabbis en igy tapasztaltam, bar eleg ritkan van energiatakarekos modban a telefonom.
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1251 üzenetére
Köszi! Örülök neki,hogy más is van aki megérti a problémámat. Sajnos a munkám miatt kell használnom a hívásszűrést,ha akarok egy kis nyugodt családi életet is.
Az Energia takarékos móddal kapcsolatban tudnál segíteni? Ha bekapcsolom akkor a rezgéssel együtt a csengetési hangerőt is le halkítja? -
tzatzikiii
tag
Abszolut egyetertek Veled es Tyrennel: igenis nagyon hasznos lehet a hatekony hivasszuro. Gratulalok annak, aki meg tudja ugy oldani eletet, hogy annak, akinek nem akarja, nem adja meg a szamat. Probalja pl ezt orvoskent eljatszani.
De biztos csomo mas foglalkozasban es elethelyzetben is elkepzelheto, hogy fontossa valik, ugyhogy tenyleg nem kene itt szorszalhasogatni, akinek nem inge, vagy akit nem erint, ne reagaljon a temara, oszt' jonapot.
Aztan ha talaltok valami tuti hivasszurot, irjatok meg. -
blt.62
őstag
Az "Energia takarékos mód" mit jelent? Miket kapcsol le? Érdemes használni? Mi az amit befolyásol?
-
blt.62
őstag
Köszi Tyren!
Teljesen jól látod,és maximálisan beletaláltál,hogy miért kell nekem a hívásszűrés.
"És látni sem akarod az üzletfeleid hívásait, mert ha látnád lehet, hogy nem lenne szíved kinyomni, vagy akár hagyni csöngeni, hanem felvennéd, mert hátha fontos, de így meg oda a családi nyaralás."
Ennél pontosabban én se tudtam volna megfogalmazni. -
Tyren
aktív tag
A kérdésre válaszolva. A Handy Balcklist van C7-re is. Tehát az biztos, hogy arra is meg tudod venni. Ami téged érdekel, az gondolom az, hogy a már egyszer megvásárolt licence illetve serial jó-e ahhoz is. Ezt már nem tudom, de ha írsz a kiadónak/fejlesztőknek egy mailt, akkor valószínűleg ők majd válaszolnak.
-
Tyren
aktív tag
válasz
Daffni2 #1243 üzenetére
Ez így parttalan, mert tiszta sor, hogy nem mindenkinek hasznos, de szerintem ezt nem kell firtatni. Ilyenen ne akadjunk már fenn.
De azért a tisztázás kedvéért: Ha valaki egy telefont használ üzletre és magáncélra is, akkor jól jöhet. Pl ha elmész nyaralni, akkor azt mondod, hogy csak a családtagjaid hívhassanak. És látni sem akarod az üzletfeleid hívásait, mert ha látnád lehet, hogy nem lenne szíved kinyomni, vagy akár hagyni csöngeni, hanem felvennéd, mert hátha fontos, de így meg oda a családi nyaralás. -
Daffni2
addikt
Így sem tudom, hogy használható e a C7-hez
De tényleg viccen kivül, persze semmi közöm hozzá, de miért is jöhet jól?
Ha nem akarom, hogy hivjon valaki akkor nem adom meg a számomat.
Aki nem kívánatos, annak valószínűleg nincs is meg a számom.
Aki nem kívánatos és mégis hív, azt amikor hív kinyomom, nem veszem fel, felveszem de elküldöm a pi....ba!A C7 király telefon nyugodtan vedd meg
-
blt.62
őstag
Ez egy hívásszűrő program (Magyar nyelvű) amiben tudok fekete (kik nem hívhatnak) és fehér listát (csak ezek hívhatnak) kijelölni. A fekete listásoknak egyből foglalt jelzést küld. Azért jó mert egyet sem cseng,és nincs az hogy azt hiszik hogy egy csengés után kivannak nyomva,így nincs sértődés. Higgyétek el ez sokszor nagyon jól jön. Így már hallott arról valaki,hogy az új symbiánhoz megtalálható ez?
-
blt.62
őstag
Szerintetek az N97-n lévő Handy Blacklist jó lenne a C7-re is? Vagy az újabb symbián miatt ez nem működne?
-
kp78
addikt
Mit értesz az alatt, hogy tételesen?
Így ki lehet tenni -
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani,hogy a naptár bejegyzéseket hogyan lehet kitenni tételesen a főképernyőre? Hogyan lehet beállítani,hogy mindig mutassa?
-
andrás47
senior tag
Tudna valaki segíteni,hol kell beállítani a készüléket,hogy ha WLAN-t lát ne menjen mindig rá automatikusan,esetleg csak kérdezés után ha engedem,ha bár az úgy van beállítva,hogy mindig kérdezzen rá,de mégsem teszi ezt,van hogy rámegyek és bontom a kapcsolatot,de egy percen belül kérdés nélkül újra rajta van,vagy így sem fogyaszt többet?Csak akkor szeretném hogy rajta legyen mikor használom is.
A Youtube-t ki lehet-e tenni a főképernyőre,ha igen hogyan?Köszi a választ előre is. -
TaylorPro
addikt
Ovi áruház bug:
Szerencsére nem nagyon használom. Ma csináltam egy teljes flasht meg vagy háromszor hardoltam mire kinyomoztam mi a gond. Feltelepül az ovi. Újra indítod a telót. Valamilyen alkalmazással adatkapcsolatot csinálsz, bontod az adatkapcsolatot, az utoljára használt adatkapcsolat azonnal újra aktívvá válik. Ha megszakítod egyből vissza kapcsolódik. Ha újra indítod a telót ismét az első adatkapcsolatig oké. Utána kezdődik minden elölről. Ki is kukáztam az Ovi áruházat és nincs gond.
-
VR6-Fan
veterán
Sziasztok!
akadt egy olyan problémám, hogy elkezdet recsegni a hangszóró (a kijelző felőli), első kőrben felraktam újra a softvert, mint ha misem történt volna megjavult, ma hívott egy vodás ismerősőm, kis recseén-puffanás, azóta kellemes gerjedős recsegős hangja van a telefonnak, ergo elég nehéz vele telefonálni
függő, pannon, valakinek ötlet?
-
blt.62
őstag
Szio!
Valaki a 1219-re???? -
yanna
addikt
Szép napot hölgyek, urak!
Azt szeretném megtudni, hogy a festése mennyire strapabíró ennek a szépségnek? Már jó ideje szemezgetek ilyen fekete C7-tel, de elhatározásra még nem jutottam.
Persze "kis" visszatartó erő az is, hogy a Vodafone árai nem akarnak valahogy lejjebb menni.
-
karldergroße
senior tag
Nem értem, hogy egy üzleti modell ("okostelefon") naptára miért fejletlenebb, mint egy nem üzletié... Az s40-es Nokiák naptára sokkal többet tud, mint a C7. Ott például látre lehet hozni hetenként kétszer ismétlődő bejegyzést (mondjuk hétfőn és szerdán 8-kor), itt nem. EZen kívül szabadon lehet új időpontra másolni a bejegyzéseket. A Symbian csak annyit enged, hogy a bejegyzést ugyanarra a napra (!) átmásoljam. Ennek semmi értelme. Utána persze ez a bejegyzés szerkeszthető, de vajon miért nem ajánlja fel a másoláskor, hogy melyik napra, hány órára tegye?
Miért van az, hogy a naptárban lehet oldalirányban húzással lapozni a napok között, az üzenetek között viszont nem, annak ellenér, hogy az oldal felépítése azonos?
-
sunone
aktív tag
válasz
dave_gahan #1218 üzenetére
A situations nem öntanuló, de meglehetősen stabil alkalmazás, bátran használhatod.
A pozíófüggő beállításokra idővel majd ´ráérzel´, otthonra egy wifi, munkahelyre/suliba egy cella szerinti profilváltás nagyon kényelmes tud lenni. (nálam pl. metróban külön extra hangosra vált..)
Szignózni sem kell, jól együttműködik a helyi profil és témakezelővel is. -
blt.62
őstag
Szio!
Tudtok magyar nyelvű hívásszűrő progit a C7-hez? Olyat mint a Handy Blacklist.Más: Nektek mennyot bír az aksija?
Zene lejátszója hogyan szól kihangosítva (csengőhang),és fülessel? -
dave_gahan
aktív tag
Köszi nektek, éppen az imént ajánlották az N8 topicban is.
A Situations nem a Nokia Botshoz hasonló, "magától betanulós" cucc, csak helyzetfüggően? Úgy olvastam, h még fejlesztés alatt van - nincs tele bugokkal?
Én nem akarom, h pozíciót vizsgáljon, csak váltson üzemmódot bizonyos intervallumban - akárhol is vagyok.
De egy próbát azért lehet, h megér.Ugye nem kell szignózni? Beépül a menürendszerbe? Magyar nyelvű verziója is van?
-
sunone
aktív tag
még egy pont a nokia situationsnak,
hibátlan darab, sokféle beállítási lehetőséggel.
User error-ra persze vigyázni kell: pl. ha cellainformációk alapján programozol egy profilt, amiben beállítod az energiatakarékos üzemmódot, a váltáskor cellát is válthat, így nem szűrt cellára vált, vissza az eredeti módra, ahol nem él az energiatakarékos profil, tehát ismét visszavált a szűrt cellára, ami miatt mégis átvált programozott profilra, ami miatt ismét cellát vált.... etc.
Csak állsz a telefonnal a kezedben és az váltogatja folyamatosan a profilokat ide-oda-ide-oda. :-) Tehát csak okosan! -
holodp
aktív tag
válasz
dave_gahan #1214 üzenetére
Nokia Situations-t próbáltad?
Én azt használom, pont erre, hogy este 11-től reggel 8-ig csendes üzemmódban legyen. Jól teszi a dolgát. -
TaylorPro
addikt
Auto Hack: [link]
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi, időközben én is rátaláltam, vannak még hasonlók (Handy Profiles, stb.), utánaolvastam és azt írják, hogy manuálisan indítva futnak C7-en is, de ahhoz, hogy rendszerprogramként fussanak és bekapcsoláskor elinduljanak, szükség van a Powerboot progira, bár azt látom, h az is csak S60v5-ig van, akkor az hogy fog elindulni automatikusan?
Az N8 topicban ajánlották még a Nokia Bots-ot. -
kp78
addikt
válasz
dave_gahan #1212 üzenetére
Van erre program is, de az sem biztos, hogy átteszi offline-ba
Itt is van, de nem biztos, hogy megy C7-en: [link]
-
dave_gahan
aktív tag
Napközben általában az "általános" és a "néma" üzemmódok között váltogatok manuálisan, ahogy az adott helyzet kívánja.
Miként tudom beállítani a telót úgy, hogy az offline üzemmód aktiválódjon automatikusan mindennap éjféltől reggel 7-ig?
Találtam "időzítés" menüpontot az üzemmódok opció gombján, de egyrészt nem minden üzemmódnak van időzítése (pl. az offline-nál nem jelent meg), másrészt csak egyetlen - ha jól emlékszem adott üzemmód kikapcsolási - időpontot lehet beállítani, szóval egyelőre még nem jöttem rá a dologra... -
dave_gahan
aktív tag
válasz
TaylorPro #1209 üzenetére
BIG THX, időközben uezt a linket feltették nekem az N8 topicban is és bevált!
Holodp: független teló ez, is, még nem frissítettem rajta sw-t, mert ezzel a verzióval vettem kb. 2 hete, szóval meglehetősen friss a cucc.
Egyedül a meglévő 3.04 OVI Maps-et update-eltem 3.06-ra.
-
TaylorPro
addikt
válasz
dave_gahan #1198 üzenetére
Itt a felírat támogató patch: [link]
De ez a PR1.2-ben benne van alapból. -
holodp
aktív tag
válasz
dave_gahan #1198 üzenetére
Hát sajnos nem tudom megmondani, hogy mi a frissítés száma, mert nem is tudom visszaolvasni az előzményeket. Arra emlékszem, hogy amikor felajánlotta a frissítést, írta rá, hogy lehet feliratot rakni videók alá.
De ez még március elején volt, tehát ha azóta minden frissítést feltettél, akkor tuti fogja a tiéd is. Amúgy nem OVI suite-ról frissítek, hanem a teló saját frissítőjével, (független teló) és telefonfrissítésnek írta ki, tehát nem a videólejátszó frissítéseként. -
rakloo
aktív tag
A közeljövőben valószínűleg beruházok egy C7-re és érdekelne,hogy szöveget mennyire lehet vele fotózni.
Valaki feltenne egy képet bármilyen kifotózott szövegrészről? Az olvashatóságra lennék kíváncsi. -
Tyren
aktív tag
Hello!
Ha már nincsen hűségnyilatkozatod, akkor nekem azt mondták, hogy bruttó 7.500 Ft.
Nem kérdeztem, hogy mi van, ha van, de valszeg jóval több. A T-nél 10eFt ha már nincsen hűséged és 20eFt, ha még van hűséged, szóval szeritnem az arányok itt is hasonlóak lehetnek.A válszt pedig köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest