Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
ntomi0730 #1696 üzenetére
Veletlenul sem kotekedni, akarok, de...
- nekem a C7 elott egy Samsung Omnia HD-m (i8910)-em volt, gyenge es allandoan megszakado wifivel, mig a C7-em meg a legalacsonyamm jelszint mellett is stabilan tartja a halozatot
- nem lilul a kijelzom
- le vagyoknyugove a s^3-tol, mig az androidos es iOS-os csicsak elborzasztanak.Ezzel tenyleg nem kotekszem, inkabb csak arra kerlek, finomitsd kisse eltulzott allaspontod. Sajnos mindig ki lehet fogni a gyengebb peldanyt adott telefontipusbol (egy lilulo kijelzoju, instabil wifis C7 nekem annak tunik), de attol meg nem kell az egesz tipust leirni.
-
holodp
aktív tag
válasz
ntomi0730 #703 üzenetére
Én nem vettem észre ezt a problémát.
Nekem ami fura néha, az böngészés közben egyik-másik kép megjelenítése. Van, hogy ugyanazon az oldalon egy képet jó jelenít meg, egy másikat meg teljesen más színekkel. De ez valószínűleg nem kijelzőhiba.
Nekem ma ajánlotta fel a frissítést, pedig kártyafüggetlen, gyári garival. -
tatamama
tag
válasz
ntomi0730 #579 üzenetére
Szia!
Mr lock ügyében szeretnék segitséget kérni tőled én is feltelepitettem elöször örültem is de aztán észrevettem hogy a kijelzö megvilágitását nem tudom állitani bárhová is lövöm be kb tiz másodperc múlva fekete képernyöre kapcsol onnan érintéssel vagy feltudom éleszteni vagy csak valamelyik gombbal mit kéne állitani a programba már mindent probáltam de semmi.
A képernyő zár funkció tökéletessen müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest