Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2825 üzenetére
HA Te mondod öregem...
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2803 üzenetére
Ez a szlogen ismerős. Tényleg vigyázni kell vele, mert a kamerája 1 fos!
Sorry... -
zzola
titán
válasz
Szemi88 #2776 üzenetére
Leírnám a megoldást, de warezolni nem lehet. Lényeg, hogy p**enix-el bármelyik FW-t rá lehet tenni, a PC nem íródik át, tehát megmarad a garancia.
nokiaprogramok.hu-ra nézz be, C7 topic, ott bőven ki van tárgyalva ez a téma...Bocs, most látom Karma fórumtárs már leírta...
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2544 üzenetére
Én manapság Phoenix-el frissítettem...
-
zzola
titán
válasz
oceanearth #2542 üzenetére
Nincs. Én a fentit toltam rá T_mobile-osra...
-
zzola
titán
válasz
oceanearth #2539 üzenetére
Nekem az euro3 mahagony brown-tól fagyott a készülék! Viszont a 059B5Q1 russian_hungary_mahogany_brown-al pedig hiba nélkül futott...
-
zzola
titán
válasz
oceanearth #2323 üzenetére
dánke!
-
zzola
titán
Szerintem még senki, de majd kiderül...
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg, mert beharangozva be lett, de minek...vagy
-
zzola
titán
Itt nem írják a Gorillát, csak iPhone-ra...
-
zzola
titán
válasz
oceanearth #2091 üzenetére
wifin keresztül, a készülék menüjében nyomtam frissítést!
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #2086 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #2061 üzenetére
Igen, beszéltünk róla. De akkor nagyon vegyes használatban volt a készülék. Manapság csak telefonálok vele, így van viszonyítási alap, és mondhatom, ~+1 nappal tovább bírja!
Nem drága a ~2400-as akku, lehet rendelek egyet... -
zzola
titán
válasz
eladogeppc #2052 üzenetére
Sajnos C7 nem megy el többet! Be kell szerezned töltőt + akkumulátorokat. Itt valaki vásárolt asztali töltőt 2 akkuval, baráti áron...
Egyébként nekem is van tartalék akkum-igaz nem viszem magammal-de itthon van feltöltött állapotban, hátha azonnal kell.[GOLD-2430MAH-BL5K-BUSINESS-BATTERY-FOR-NOKIA-C7-N85]
Nekem ilyen van, ezzel ~+1 nap: [1930mAh-BL5K-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-NOKIA-C7-N85]
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #2046 üzenetére
Ne verd szét! Én 99% csak telefonálok vele, néhanapján wifi meg kicsi navi. Így 2-3 napot bír, éjszaka ki van kapcsolva...
Esetleg vegyél e-bay-en nagyobb akkumulátort, azzal egy nappal tovább bírja, kb.. -
zzola
titán
válasz
eladogeppc #2042 üzenetére
Ez ennyit bír...
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #2035 üzenetére
Igen, van megoldás. Ha nem használod, nem merül! Minden más lehetőségtől merül. Néha használom munka közben a navit, 3-4 óra használat meg csomó telefonálás után teljesen lemerül, 1 napot bír ilyenkor...
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #1934 üzenetére
PR 1.2 014.002 ez a legújabb, igen.
-
zzola
titán
Most frissítettem a térképeket!
Verzió: 00.02.43.117
Kibocsátás dátuma: 2011.07.14.Rajta van az M6/M60
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1602 üzenetére
Mint írtam, nem vettem észre. De tartalék akkumulátornak tökéletes-ennyiért!
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1592 üzenetére
Nem kell félni a paypal-tól...
Az akkumulátor-hát mit mondjak-lehet nincs 1930 mAh-ás, de igazából nem tudtam letesztelni, mert ugye nem egyformák a napok. Rosszul nem jártam, mert addig minimum bírja, mint a gyári, viszont az ára negyede a gyárinak. -
zzola
titán
Igen, Nokia vs T-Mobile, utóbbinál később érkezik a frissítés, viszont a szerviz/support miatt Én inkább a szolgáltatós változatot választottam. Mindkét kártyám T-Mobile-os, tehát a készülék is lehet az, és itt Pécs környékén a szolgáltatóhoz vitt készülék nagyságrendekkel hamarabb megjön a javításból, mintha a Nokia-hoz vinném...
-
zzola
titán
válasz
karldergroße #1548 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1522 üzenetére
[1930mAh-BL5K-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-NOKIA-N86]
Még 2500 forint sem volt...
Ennél olcsóbban itthon sem kapod meg, teszvesz v. vatera esetleg szóba jöhet. -
zzola
titán
-
zzola
titán
059G5T6: C7-00 RM-675 T-Mobile Hungary HU Brown (Origo) V3_COLOR a készülékem típusa. Phoenix-el feldobtam a független mahagoni rom-ot, de USB lecsatlakozás után állandóan lefagy. Valaki járt már így? Elvileg a független szofttal is hibátlanul kellene működnie! Visszatettem a trémobilost, azzal minden jól működik...wtf
-
zzola
titán
válasz
karldergroße #1477 üzenetére
Szerintem külső HDD-t nem bír el ez a készülék...
-
zzola
titán
e-bay-ről rendeltem 1930mAh-s BL-5K akkumulátort, valamikor jövő héten érkezik meg, majd beszámolok róla...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Tré-s készülékre (059G5T6: C7-00 RM-675 T-Mobile Hungary HU Brown (Origo) V3_COLOR) FOTA-n elérhető a PR1.2, 014.002 FW. De OVI-n nem látható. Van egyáltalán értelme így frissíteni?
Update: a másik C7, amit visszavittem, talált frissítést FOTA-n, a jelenlegi nem talál semmit sem...
-
zzola
titán
válasz
TaylorPro #1432 üzenetére
Köszi. Sajnos C7-tel sem indult jól a kezdés (mint anno E52-vel sem)...
Tegnap éjjel tudtam először bekapcsolni, FOTA-n jött egy frissítés, összességében ~2 órát nyomkodtam, konfiguráltam, kevés wifi és kevés BT használat volt. Ez idő alatt 1x lefagyott, 2x újraindult. Ma visszavittem a vásárlás helyére, onnan továbbküldtek T-Mobile szervizbe, ahol cserét kértem, de szervizes csak bevizsgálásra vette át, közben többször kértem a vásárlók könyvét! A vége az lett, hogy visszaküldtek a vásárlás helyére, és ott kicserélték a készüléket egy ugyan olyan újra!
Igazából bosszant a dolog, nem egy olcsó készülékről van szó, 0 percet beszéltem vele, és ez lett a vége! Remélem nem úgy járok mint az E52-vel...
Ezek után tényleg elgondolkodom, hogy vegyek-e valaha Nokia-t... -
zzola
titán
Köszi srácok!
-
zzola
titán
Többen írtátok, hogy a Brando Ultra Clear fólia a legjobb, és ez kapható C7-re (is). Ha meg szabad tudnom, hol kapható? Pécsről vagyok, helyben keresem illetve webrendelés jöhet szóba...
-
zzola
titán
üdv. Mai nap sikerült vennem egy ilyen készüléket, T-Mobile-nál. Tényleg fantasztikus a tapintása, igazi minőségi munka!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest