- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok írni,hogy a C7-nél hogyan és hol lehet beállítani,hogy ne küldjön Sms-t ha nem tudok fogadni egy hívást? Nagyon fontos lenne. -
Omaga96
csendes tag
Feltettem az SPB Mobile Shell progit. Nem igazán jön be. Hogyan tudom leszedni?
-
kp78
addikt
válasz
Omaga96 #1594 üzenetére
Az mobiltv-s programban nincs vmi beállítási lehetőség, hogy melyik kapcsolatot használja?
Vagy pedig beállítások >alk.beállítások és ott hátha megtalálod ezt a mobiltv-s dolgot, akkor meg tudod talán adni.
Esetleg automatára kell tenni a mobilnetet, hogy szabadon használhassa, míg a wifi-t csak "megerősítés után" használhassa.
Vmelyik talán segít. -
Omaga96
csendes tag
Sziasztok.
Ma délután óta nekem is van egy ilyen telóm. Nagyon tetszik, barna színű.
Samu S8000 után el fog telni egy kis idő, mire megtanulom.
Az lenne a kérdésem, hogy a WIFI-t hogyan tudom kikapcsolni? Itthon, ha fel akarok menni a netre, mindig a WIFI re csatlakozik fel. Ez nem is lenne gond, de a mobiltévé ugy nem működik. Szerencsére amugy is van hozzá havi 2 GB netem.Így ki tudom használni rendesen.
Köszi előre is.
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1592 üzenetére
Nem kell félni a paypal-tól...
Az akkumulátor-hát mit mondjak-lehet nincs 1930 mAh-ás, de igazából nem tudtam letesztelni, mert ugye nem egyformák a napok. Rosszul nem jártam, mert addig minimum bírja, mint a gyári, viszont az ára negyede a gyárinak. -
tzatzikiii
tag
válasz
Georgie1224 #1590 üzenetére
Kulon programkent nekem is megy, bar nem valami olajozottan. A widget az, amit sehogy se tudok meggyozni a lakhelyemrol...
-
Georgie1224
tag
válasz
tzatzikiii #1588 üzenetére
Én az accut- csak külön prg ként használom widget-ként soha.
A locationt kézzel adom meg és így a gps-t nem használom hozzá egyébként se olyan nagy az ország -
burasu4
senior tag
válasz
tzatzikiii #1588 üzenetére
Én az SPB Mobil Shellben lévő időjárás widgetet használom. Nagyon szeretem, és pontos képet ad az aktuális helyzetről!
Más. Nekem is késik az órám egy-két hét múlva, ahhoz képest amikor beállítom pontosan!
-
tzatzikiii
tag
válasz
Sly Bp. #1584 üzenetére
Megnyugtato.
Amugy az SPB mobile-t en korabban windows mobile 6.5 ill. symbian s60v5 alatt allando jelleggel hasznaltam... a beepitett programja is fantasztikus, de allitolag az spb weather, ami egy kulon beszerezheto, bovebb program, megjobb. De nekem olyan kene, ami widgetes is.
-
azoltan88
tag
Kedves C7 tulajok! Kezel feliratokat a videólejátszója? Köszi
-
Sly Bp.
addikt
válasz
tzatzikiii #1582 üzenetére
Nekem sem jó
-
tzatzikiii
tag
válasz
Georgie1224 #1578 üzenetére
Nekem az AccuWeather widget-e nem mukodik. Van ezzel valaki mas is kozuletek igy? Azt tudom, hogy nem egyedi a jelenseg, Ovi Store-on csomo olyan feedback van, ami azt mondja, hogy a widget (ellentetben a fo programmal) nem talalja a locationt, vagy el se kezdi keresni...
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Georgie1224 #1578 üzenetére
Köszi
Megmondom az őszintét egyik progi sincs olyan mint az előző telómon (HTC Hero) egy rendes egyszerű időjárásra nem futja nekik
-
-
kp78
addikt
-
krisza2
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm, igen érthető volt
Már kezdtem elkeseredni, hogy egy ilyen alapvető dolgot hogyan hagyhattak ki a telefonból, mert már voltam vele emiatt (is) a T-mobile szervízben, gondoltam Nekik csak tudni kell, de azt mondta, nincsenek benne fektetett módban ékezetek, vagy Ők még nem találták meg
Még egyszer NAGYON szépen köszönöm, rengeteget segítettél és sok bosszúságtól kíméltél meg -
krisza2
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy üzenetíráskor fektetett módban hogyan tudom elővarázsolni az ékezetes betűket (ha egyáltalán tudom)??
Előre is köszönöm!! -
jancsiii
tag
Az enyém telenor-os és évek óta nagyon szépen működik az autó frissítés minden nokiám-on.A 9 perc nem tudom pontosan,hogy mennyi idő múlva lesz meg, de 2-3 nap után már észre veszem.Majd most letesztelem frissítés nélkül is hosszabb ideig,hátha valamit nem jól értelmez a c7 a hálózati infókból
-
kp78
addikt
válasz
jancsiii #1565 üzenetére
Ötletem nincs, de nekem is késik.
Beállítom pontosan, majd 1-2 hét múlva már észreveszem, hogy 1-2 percet késik.
Vodás, nincs auto frissítés bekapcsolva (ha jól tudom amúgy is csak rövid ideje működik ez vodánál). A 9perc az nagyon durva, ez neked a beállítástól számítva mennyi idő után jelentkezik? -
jancsiii
tag
Sziasztok!
Régóta figyelgetem a telón az órát és most már tuti biztos hogy bármilyen időmérőhöz képest 9 percet késik,nem értem. Ha beállítom a pontos időt nem sokára megint késik.Auto idő frissítéssel és anélkül is.Az 5800-ám is ugyanezen az adón és szolgáltatónál van és az jól jár.
Van valakinek valami ötlete a gondra? (azon kívül,hogy mindig adjak hozzá 9 percet!)
-
sunone
aktív tag
..akkor tehát nemhivatalosan is megerősítem, hogy a Nokia Play To szépen települ és vezérli a dlna képességű tévét.
Transzkódolást nem végez, de ha a lejátszó oldal tudja fogani a médiaformátumot, akkor küldi becsületesen.
újabb pipa az S^3 mellé -
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Tudna nekem valaki használható Navigációt küldeni C7-re?
Kellene még egy jó időjárás előre jelző is meg pár príma játék!Köszi
-
Mynock
tag
Köszönöm a válaszokat !!!!!!!!!!!
-
sunone
aktív tag
tovabbi nagy elony a fuggetlen keszuleknek, hogy kulfoldon szabadon rakhatsz bele idegen feltoltos katyat, netezeshez, helyi beszelgeteshez - roaming dij helyett.
Mas.
Nektek hibatlan a dtmf kuldes call centerek hivasakor? Neha hiaba nyomom a szamokat, nem veszi a tuloldal.. -
Tyren
aktív tag
Hello!
Nem, akkor a garancialeveled a Nokia-hoz fog szólni, ezért szerintem a T-Mobile-ban nem fogják garanciában javítani. Ezt mondjuk csak én gondolom így, nincsen ilyen irányú tapasztalatom. Illetve azért kisebb javításokat szerintem meg lehet velük is beszélni.
Minden esetre szerintem a független készülék jobb, mert hamarabb jönnek rá a frissítések és nincsen benne a szolgáltatói beépített dolgok, amik néha kicsit idegesítőek. A szervizzel kapcsolatban pedig nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak. Nekem is szolgáltatói telefonom van és eddig mindig Nokia szervizbe vittem és nem a szolgáltatóhoz, mert ott gyorsabban megcsinálták. Volt, hogy a szolgáltató mondta, hogy vigyem inkább a Nokiába, mert ők is oda küldik át, csak 1 hét a posta oda-vissza.
Most év elején kicsit átalakult a Nokia szervízhálózata, nem tudom, hogy mostanában milyen gyorsak.
Ha az ár nem számít, akkor én biztosan függetlent vennék. -
ntomi0730
senior tag
Megjött Telenorra is 1.2 (014.002)
-
zzola
titán
Igen, Nokia vs T-Mobile, utóbbinál később érkezik a frissítés, viszont a szerviz/support miatt Én inkább a szolgáltatós változatot választottam. Mindkét kártyám T-Mobile-os, tehát a készülék is lehet az, és itt Pécs környékén a szolgáltatóhoz vitt készülék nagyságrendekkel hamarabb megjön a javításból, mintha a Nokia-hoz vinném...
-
Mynock
tag
Helló!
Gondolkodok erősen egy ilyen telefon vásárlásán és azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban,hogy szolgáltatónál(T-mobil)l érdemesebb megvenni vagy kártyafüggetlenül?Most nem az ár miatt kérdem,hanem egy másik topicban (konkrétan a samsung wave II-ban) olvastam,hogy a T-Mobilnál ritkán frissítenek,míg kártyafüggetlenül szinte azonnal megkapja a legújabbat a felhasználó.
Nokiánál is így van?Köszi!
-
zzola
titán
válasz
karldergroße #1548 üzenetére
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de a Nokia C7-est USA-ban tudom majd használni, ha kifüggetlenítem?
Elméletileg elég sok frekvenciasávot támogat a készülék, de nem tudom pontosan, hogy kint mi van.Előre is köszönöm!
-
inyas
csendes tag
Hát jó,vagyis"nem jó" de ez van .Köszi!!
-
inyas
csendes tag
Hahó!! A #1524-re valaki?????
-
hito
nagyúr
válasz
karldergroße #1539 üzenetére
Hurrá...köszi
Ez így nagyon karcsú, erős visszafejlődés...bár inkább az oldalak fejlődnek
-
datolya
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban (elnézést, ha már volt ez a kérés), hogy amikor a zenelistába bemegyek a keresésnél a lemezborítókat mutassa a lista és ne a hangjegyeket.
Remélem érthető volt a kérdésemA másik, hogy nálatok volt már olyan probléma, hogy a készülék időnként lefagy? tegnap fotóztam vele, utána nem tudtam lapozni a képek között, ki kellett kapcsolni, majd újra indítani, ez kezdődő szoftverhiba, vagy esetleg más? Időnként más alkalmazásba is belefagyok.
Nagyon köszönöm előre is.!!
-
karldergroße
senior tag
Sehogy.
-
hito
nagyúr
Hahó!? A #1526-osra valaki???
"Nem tudjátok hogy lehet javítani a flash támogatáson? Egyre kevesebb videóval bírkózik meg. Az oldalakon lévő videók fejlődnek, változnak. Nincs valami plugin valamelyik böngészőhez? Youtube videókat (normál oldalon, nem a használhatatlan fos natív kliensen) pl. eddig le tudtam játszani symbianon, mostmár ott is a törött "F" betű fogad"
-
sunone
aktív tag
frissült a nokia bubbles és jobb is lett
-
blt.62
őstag
Szio!
Tudtok olyan programot C7-re amivel fellehet venni a beszélgetéseket,úgy hogy nem csipog a felvétel alatt? Amit eddig találtam az egyfolytában csipog,és zavaró mindkét félnek. Üzletbe kellene rendelés felvételhez a barátomnak. -
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1530 üzenetére
2-3 napot nálam vígan el megy ha itthon vagyok. Mert ugye itthon pc-vel tolom. Ha melózok 2-3 töltés egy nap mert folyamatosan nyírom. Ha 3D játék megy akkor meg annyi neki.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1528 üzenetére
Aha. Azt hittem dupla vastag speckó hátfallal.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1525 üzenetére
Dupla? Az milyen?
-
hito
nagyúr
Nem tudjátok hogy lehet javítani a flash támogatáson? Egyre kevesebb videóval bírkózik meg. Az oldalakon lévő videók fejlődnek, változnak. Nincs valami plugin valamelyik böngészőhez? Youtube videókat (normál oldalon, nem a használhatatlan fos natív kliensen) pl. eddig le tudtam játszani symbianon, mostmár ott is a törött "F" betű fogad
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #1367 üzenetére
No, nekem meg a hong-kongi duplaakksi + tolto (10 USD) jott meg ma, kereken 21 nappal a rendeles utan.
Szuper.
-
inyas
csendes tag
Ha tud valaki segítsen abban,hogy nokia C7-en milyen módon,vagy milyen alkalmazással lehet egy nem kívánatos tel.számot letiltani,hogy hívjon.(hand blacklist-on kívűl) ami ingyenes.Esetleg a telóban van-e rá valami lehetőség.Előre is köszi.
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #1522 üzenetére
[1930mAh-BL5K-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-NOKIA-N86]
Még 2500 forint sem volt...
Ennél olcsóbban itthon sem kapod meg, teszvesz v. vatera esetleg szóba jöhet. -
Tyren
aktív tag
válasz
dave_gahan #1517 üzenetére
Opera Mini-ben hosszan érintve megjelenik egy kis menü, ahol van ilyen opció. Szvsz Opera Mobile-ban is, de ebbe most nem vagyok biztos.
-
dave_gahan
aktív tag
Opera Mobile-lal (vagy akármelyik böngészővel, akár a gyárival is, mindegy) létezik az "egér jobb klikk"-nek megfelelő érintés? Vagy lehetséges egy linket új lapon megnyitni?
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
karldergroße #1509 üzenetére
Még egy dolog jutott eszembe. Minden témánál csinálja?
Bár ha jól látom ez a gyárilag fent lévő téma, de ha nem, akkor mindenképp nézd meg másik témával is, hátha csak az bugos. -
kp78
addikt
válasz
karldergroße #1509 üzenetére
Nagyon érdekes, és főleg bosszantó jelenség.
Én csinálnék egy resetet, bár tudom, hogy megint mindent visszatelepíteni / állítani nagyon macerás -
viki_nyanya
csendes tag
válasz
Georgie1224 #1504 üzenetére
Nem fog menni? Brühühü
Akkor ez a szempont ugrott. Nagyon rendes vagy, köszönöm a válaszod. -
Apolloop
csendes tag
Sziasztok!
Valaki elmondaná nekem a telefon előnyeit más szoftal/telefonnal szemben? Erősen gondolkozok egy C7-es vételén. Még annyit, hogy ha kijön az Anna, akkor már a szolgáltatóknál azzal, vagy még a régi szoftverrel fogják értékesíteni?
-
AirBooms
addikt
Ez pontosan így van, s én itt lakom délen, az M6-os mellett. Elég nevetséges, hogy bárhová is terveznék innen utat, mindig kihagyná a legkézenfekvőbbet... A neten meg ott az M6-os... és az M60-as is. De nem csak ezzel van gond. Meg amúgy már úgy tudom, hogy megkapta a végleges engedélyt is egy jó ideje a pálya. Ezt nagyon beszoptuk a Nokiával...
-
Georgie1224
tag
válasz
viki_nyanya #1503 üzenetére
A jelenlegi telefonok többsége nem boldogul a flash oldalas játékokkal.
A C7-en se fog menni zökkenőmentesen. Az ilyen oldalakról csak a Pad-ek fognak esetleg még a kétmagos procival ellátott telók fognak jól működni. Az androidos telók és a symbian-os telók se elég erősek ezekhez az oldalokhoz. Egymagos asztali gépet is kifektetik nagyérszben nemhogy egy telefont. -
viki_nyanya
csendes tag
Sziasztok! A leírás alapján beleszerettem ebbe a telcsibe, vennéki is, csak le akarnak beszélni róla, hogy az Androdiosoké a jövő. Az a helyzet, hogy néha játszok is, pl Farmerámát, és néha ránéznék a kertemre. Ezzel lehet? Állítólag van benne flash, de nem tudom, működik-e vele. Most E51-esem van, állítólag abban is van valami flash-szerű, de azon nem megy semmi ilyesmi, még az időképen a felhők se.
Valakinek tapasztalata van? Vagy esetleg Farmerámás gazda?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest